Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

kuzicim bu arada kanaman durdu dimi?

kanamam pek yokta arada kahverengi lekelenmeler oluyo yine, arada kasıklarım şişiyo gibi oluyo, sende yok dimi böyle şeyler Allah göstermesin inşallah

ben doktora son adetime göremi hesaplıycam dedim hayır dedi, gelince bakıcaz dedi, ay valla çatlatacak bu kadın beni yaaaa, kıs gerçektende gitmişken kalp atışlarınıda duysak süper olur ayy çok merak ediyorum::asigim:

sen gene dr.unla konuşuyosun benimki okadar yoğunki hemşireleri ile konuşuyorum son adet tarihini baz almıyolarmış tatlicadiarzukafayı yiyorum valla bende kanama çok şükür olmadı kuzicim ama progesteron fitil ve iğne vuruluyorum kalçadan yer kalmadı otururken acıçekiyorum valla ağrıyo heryerim bide fitildekullanıyorumya ıslaklık yapıyo herseferinde korkarak bakıyorum kanammı var diye bel ağrılarım oluyo benim durumum bu yani şekerimama yinede gittiğimizde inşallah kalp atışlarınıda duyarız Allahım inşallah:dance::dance:

nur canım senin ne oldu biliyorsun uzun zamandır yoktumŞeniz

canım benim öncelikle hoşgeldin. şahsen yokluğunu çok hissettim. benim aşılamam tutmadı. ikinciye başladık derken çok yumurtam büyüdü ve ileri hareketlilikte biraz az olunca mikro yaptık. şimdi embriyoları bekliyoruz. herhalde 5. gün yani perşembe transfer olacak. bir terslik olmazsa tabii. yani heyecan tamgaz devam ediyor.

aşılama diye başlayıp mikro enjeksiyon yaptırdın.böyle olabiliyo mu yaaaa
tüp bebek merkezine gidiysun demekki.inşallah güzel haberler alırsın

canlarım ya inşallah hepimiz buradan hayırlı haberler veririz birbirimize sonuna kadar. sizleri okudukça heyecanlanıyorum.sanki kendim yaşıyormuşum gibi tüm anlattıklarınızı.
benim de sormak istediklerim var.tek tüpüm kapalı ve pko var bebeğim olmuyor.uzun bir süreçten sonra doktorum bugün tüp bebek yapalım dedi.şu an adet olmayı bekliyorum. acaba adetin 3 günü yapılan ilk kontrol ve testlerle başlayan tüp bebek sürecinden transfere kadar ortalama kaç gün sürüyor?yani adetimden kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de benim tek tüpüm açıkken tüp bebek yaparlarmı yoksa bağlarlarmı? bir de tüp bağlama yüzünden bekletmesinler? son olarak da glukopaj kullananlar tüp bebek tedavisinde bu ilacı bıraktınızmı?
nolur bana cevap versin birileri.

Canım öncelikle hayırlı olsun, bende o saydığın şeyler yok o yüzden bi yorum yapamıycam ama tüp bebek tedavisi iki çeşit oluyo uzun protokol ve kısa protokol şeklinde, uzun protokol yaparsa adetin 21.günü Lucrin iğnesine başlanıyo onu takip eden adetin 3. günü falan diğer iğnelere başlanıyo ve yaklaşık adetin 18-19.günlerinde falan transfer yapılıyo, ama kısa protokol olursa direk adetin 3.günü başlanıyo ve yine 18-19.günlerde transfer yapılıyo, buna doktor senin yumurta üretimine göre karar verecek, tüpünü bağlama gibi birşey olmuyo açık yada kapalı olması tüpde farketmiyo çünkü

kuzi çok teşkkür ederim.özellikle tüpler konusunda verdiğin bilgi beni çok rahatlattı. farlutal biteli 3 gün oldu stres falan etkilemezse haftaya süreç başlayacak. dualarınızı bekliyorum ona göre...

aşılama diye başlayıp mikro enjeksiyon yaptırdın.böyle olabiliyo mu yaaaa
tüp bebek merkezine gidiysun demekki.inşallah güzel haberler alırsın

iğneler düşük doz başladık ama dönüş yaptık yumurta sayım yüzünden. tüp bebek merkezine gidiyorum. ve duana amiiiin diyorum arkadaşım.

Günaydınnnnnnn.....
Arkadaşlarım merhaba... Allahıma şükürler olsun ki problem yaşanmadan transferim yapıldı.... Artık bebişlerimle birlikteyimm... transfer sırsında tek yaşadığım sıkıntı idrara fazla sıkışmış olmamdı... dr 15 dk kadar gecikti.. ben tam 12:30 işlem yapılacak diye hazırlamıştım kendimi (dr hep dakiktir) ama bu geçikme olunca sıkıntıya düştüm.. İnanın yapılan işlemden çok biran önce bu sıkışıklıktan kurtulma derdindeydimm... Sağolsun doktorum ve ekibi işlemi hızlandırıp beni rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar ve hemen sonrasında sonda takıldı... o anki mutluluğumu anlatamam :))) sanırım aşırı sıkışık olmak eğilde mesanenin tam dolu olması yeterliymiş...1 hafta rapor verdiler... ilk gün sadece yemek ve tuvalet için kalkmamı,2 ve 3 gün kendimi yormadan gezinebileceğimi,yemek bulaşık gibi ayakta eğilip doğrulmadan (kendimi yormadan) bir şeyler yapabileceğimi ve daha sonra ki günlerdede ağır kaldırmamak kendimi fazla yormamak şartıyla normal hayatıma dönebileceğimi söylediler... Günde bir kere akşam yatarken jel. kullanılacam ve ayağa kalkmayacakmışım.. jeli nasıl uygulayacağım demiştim ama kolaymış doğrusu... bu arada yumurta toplama işleminden taransfer gününe kadar progestan kapsül kullanmıştım günde 3 kere...
ve..... bebişlerle birlikte ilk günüm... birde embiriyolarımın resmini verdiler..çok garip duygular yaşıyorumm... elimde resim ve artık onlar benimle... annem, kayınvalidem, babam ve eşim yanımda, erkek kardeşim telefonda etrafımda pırrr dönüyorlar.... Rabbim inşallah sonumuzuda mutlu kılar...
ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞLARIM!!!!!
HEPİNİZ SEVGİ , SAĞLIK VE BEBİŞLERİNİZLE KALINNN.....

DÜNYALAR GÜZELİ arkadaşım benim..Adına çok çok sevindim..Allahım inşallah hepimize bebişlerimizi nasip eder.
Şu idrar olayında aynı sendromları yaşamışız.Bana da sonda takıldı.Ay öyle bir rahatlamıştım ki..Ben iç iç suları doktoru bekle bekle valla bir kaç kere wc de ayakta işedim.Hala beni içeri almıyorlar.Derken azcık edin ama tamamını değil diyorlar.ne mümkün..azcık ediyom güya aktıkça akıyor...OFFF NE ZOR İŞTİ YA...
Canım benim bugün bebişlerinle ilk günün kendine ve onlara iyi bak...15 haziran da sana sürpriz yapacaklar unutma.Dünyanın en güzel sürprizini..

ay çok sabırsızlandım. inşallah 11 gün sonra hamileyimmmmmm başlığıyla aramızda görürüz seni.nolur yorma kendini yat dinlen birkaç gün. hayırlı olsun.darısı bizlerin başına.

hayırlı olsun canım...kendine dikkat ama hayattan da kopma bu süre içinde....eminim 12 gün sonra hamişe yazacaksın...dualarımız seninle...

Hayırlı olsun arkadaşım, seni çok merak etmiştim. Sen de sıraya girdin artık, gelecek hafta hergün birimizin hamiş haberlerini alıcaz inşallah.:teytey::teytey:
Ben evde olmaktan memnunum ama hareketsiz duramıyorum. İlk gün zaten 3 saatim arabada geçti eve gelene kadar. Sonrasında sinirlerim bayağı bozuld, akşama doğru keyfim yerine geldi allahtan. Dün de genelde koltukta uzanıp bilgisayar ve TV ile meşgul oldum. Arada evin içinde geziniyorum. Sofraya örtü sermek, çiçek sulamak gibi hafif işler yaptım.
Az önce bayağı sıvı bir akıntı hissettim, kanama diye korktum ama neyse renksiz, su gibi bir akıntı ve biraz da crinone jel geri gelmiş. Onun dışında hiçbir belirti, his yok. Evde oturmanın kötü yanı da 2 saatte bir canım yemek istiyor. :icecream: Eşim yakında kapılardan sığamayacaksın diyor :) ama ben opu'dan beri 700 gr vermişim :)
Ha bir de KK olmasa bu 2 hafta hiç geçemez.. Kızlar iyi ki varsınız a.s.

Canım Arkadaşlarım,
İyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm....
KK sayesinde hem sizleri tanımış oldum, hem bir çok şey öğrendim, hem iyi kötü birçok şeyi paylaştım, hemde sevinçlere yada üzüntülere ortak oldum... Sonuç ne olursa olsun (ki ben hepimiz için güzel olacağına inanıyorum) biz güçlü olacağız, iyi olacağız ve paylaşmaya devam edeceğiz... Sizleri çok seviyorum... lütfen herkes kendine çok iyi baksın... Dualarım bebek hasretiyle yanan bu yola baş koyan herkese... ALLAH Bize bu yolda yardımcı olan doktorlarımızdan ve ekiplerinden de yardımlarını esirgemesin..... Allahın izni, doktorlarımızın yardımı, sevdiklerimizin ve arkadaşlarımızın desteği ile biz bu işi başaracağız... herkese kucak dolusu sevgiler.....

mesajını yeni okudum teşekkür ederim kuzi hepimizinki hayırlı olur inşallah.ne kadar güzel hiç tanımıyoruz birbirimizi ama inanıyoruz ve güveniyoruz bu zor süreçte yalnız değiliz çünkü birbirimizi anlıyoruz ve yardım etmeye çalışıyoruz en yakınlarının bile yapmadığını yapıyoruz.

günışığı transferin hayırlı olsun sorunsuz olmasına çok sevindim darısı bana ve arkadaşlara inşallah bebişlerin annelerine sıkı sıkı sarılmışlardır hayırlısı olsun ğüzel haberler bekliyorum senden ve transferi olan tüm arkadaşlardan.

günışığı canım transferin hayırlı uğurlu olsun :dance::dance:inşallah 11 günsonra halaya katılacaksın:sm_cool:ay aynı sıkıntıyı yaşadın ben 1.5 litre suyu içtim patlıcaktım çok abartmışım dr geçgelince kafayı yedimkafamçokkarıştıtransfer sonrası 15dr.sonra sürgü verdiler ama ne mümkün yapamadım lavobaya kalktım zorlaya zorlaya yaptım eşime bebekler kesin tuvalete düştü dedim senağlamaama Allah tan bebeğim tutunmuşta çok vicdan azabı çekmiştim olmazsa bu yüzden olmaz diyeyerimseni bol bol dinlen kendini yorma sakın

beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.

GÜNIŞIĞI VE ALAREN inşallah hayırlısıyla tutunur bebişleriniz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…