kuzicim bu arada kanaman durdu dimi?
kanamam pek yokta arada kahverengi lekelenmeler oluyo yine, arada kasıklarım şişiyo gibi oluyo, sende yok dimi böyle şeyler Allah göstermesin inşallah
ben doktora son adetime göremi hesaplıycam dedim hayır dedi, gelince bakıcaz dedi, ay valla çatlatacak bu kadın beni yaaaa, kıs gerçektende gitmişken kalp atışlarınıda duysak süper olur ayy çok merak ediyorum::asigim:
nur canım senin ne oldu biliyorsun uzun zamandır yoktumŞeniz
canım benim öncelikle hoşgeldin. şahsen yokluğunu çok hissettim. benim aşılamam tutmadı. ikinciye başladık derken çok yumurtam büyüdü ve ileri hareketlilikte biraz az olunca mikro yaptık. şimdi embriyoları bekliyoruz. herhalde 5. gün yani perşembe transfer olacak. bir terslik olmazsa tabii. yani heyecan tamgaz devam ediyor.
canlarım ya inşallah hepimiz buradan hayırlı haberler veririz birbirimize sonuna kadar. sizleri okudukça heyecanlanıyorum.sanki kendim yaşıyormuşum gibi tüm anlattıklarınızı.
benim de sormak istediklerim var.tek tüpüm kapalı ve pko var bebeğim olmuyor.uzun bir süreçten sonra doktorum bugün tüp bebek yapalım dedi.şu an adet olmayı bekliyorum. acaba adetin 3 günü yapılan ilk kontrol ve testlerle başlayan tüp bebek sürecinden transfere kadar ortalama kaç gün sürüyor?yani adetimden kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de benim tek tüpüm açıkken tüp bebek yaparlarmı yoksa bağlarlarmı? bir de tüp bağlama yüzünden bekletmesinler? son olarak da glukopaj kullananlar tüp bebek tedavisinde bu ilacı bıraktınızmı?
nolur bana cevap versin birileri.
aşılama diye başlayıp mikro enjeksiyon yaptırdın.böyle olabiliyo mu yaaaa
tüp bebek merkezine gidiysun demekki.inşallah güzel haberler alırsın
Günaydınnnnnnn.....
Arkadaşlarım merhaba... Allahıma şükürler olsun ki problem yaşanmadan transferim yapıldı.... Artık bebişlerimle birlikteyimm... transfer sırsında tek yaşadığım sıkıntı idrara fazla sıkışmış olmamdı... dr 15 dk kadar gecikti.. ben tam 12:30 işlem yapılacak diye hazırlamıştım kendimi (dr hep dakiktir) ama bu geçikme olunca sıkıntıya düştüm.. İnanın yapılan işlemden çok biran önce bu sıkışıklıktan kurtulma derdindeydimm... Sağolsun doktorum ve ekibi işlemi hızlandırıp beni rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar ve hemen sonrasında sonda takıldı... o anki mutluluğumu anlatamam :))) sanırım aşırı sıkışık olmak eğilde mesanenin tam dolu olması yeterliymiş...1 hafta rapor verdiler... ilk gün sadece yemek ve tuvalet için kalkmamı,2 ve 3 gün kendimi yormadan gezinebileceğimi,yemek bulaşık gibi ayakta eğilip doğrulmadan (kendimi yormadan) bir şeyler yapabileceğimi ve daha sonra ki günlerdede ağır kaldırmamak kendimi fazla yormamak şartıyla normal hayatıma dönebileceğimi söylediler... Günde bir kere akşam yatarken jel. kullanılacam ve ayağa kalkmayacakmışım.. jeli nasıl uygulayacağım demiştim ama kolaymış doğrusu... bu arada yumurta toplama işleminden taransfer gününe kadar progestan kapsül kullanmıştım günde 3 kere...
ve..... bebişlerle birlikte ilk günüm... birde embiriyolarımın resmini verdiler..çok garip duygular yaşıyorumm... elimde resim ve artık onlar benimle... annem, kayınvalidem, babam ve eşim yanımda, erkek kardeşim telefonda etrafımda pırrr dönüyorlar.... Rabbim inşallah sonumuzuda mutlu kılar...
ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞLARIM!!!!!
HEPİNİZ SEVGİ , SAĞLIK VE BEBİŞLERİNİZLE KALINNN.....
Günaydınnnnnnn.....
Arkadaşlarım merhaba... Allahıma şükürler olsun ki problem yaşanmadan transferim yapıldı.... Artık bebişlerimle birlikteyimm... transfer sırsında tek yaşadığım sıkıntı idrara fazla sıkışmış olmamdı... dr 15 dk kadar gecikti.. ben tam 12:30 işlem yapılacak diye hazırlamıştım kendimi (dr hep dakiktir) ama bu geçikme olunca sıkıntıya düştüm.. İnanın yapılan işlemden çok biran önce bu sıkışıklıktan kurtulma derdindeydimm... Sağolsun doktorum ve ekibi işlemi hızlandırıp beni rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar ve hemen sonrasında sonda takıldı... o anki mutluluğumu anlatamam :))) sanırım aşırı sıkışık olmak eğilde mesanenin tam dolu olması yeterliymiş...1 hafta rapor verdiler... ilk gün sadece yemek ve tuvalet için kalkmamı,2 ve 3 gün kendimi yormadan gezinebileceğimi,yemek bulaşık gibi ayakta eğilip doğrulmadan (kendimi yormadan) bir şeyler yapabileceğimi ve daha sonra ki günlerdede ağır kaldırmamak kendimi fazla yormamak şartıyla normal hayatıma dönebileceğimi söylediler... Günde bir kere akşam yatarken jel. kullanılacam ve ayağa kalkmayacakmışım.. jeli nasıl uygulayacağım demiştim ama kolaymış doğrusu... bu arada yumurta toplama işleminden taransfer gününe kadar progestan kapsül kullanmıştım günde 3 kere...
ve..... bebişlerle birlikte ilk günüm... birde embiriyolarımın resmini verdiler..çok garip duygular yaşıyorumm... elimde resim ve artık onlar benimle... annem, kayınvalidem, babam ve eşim yanımda, erkek kardeşim telefonda etrafımda pırrr dönüyorlar.... Rabbim inşallah sonumuzuda mutlu kılar...
Günaydınnnnnnn.....