Herkesi teker teker okudum Yüce Rabbim hayırlı evlat-lar verır insallah hepinize gerci 1 tanede bana yeter ama bizim tüp bebek şansımız varmı onu bile henüz bilmiyorum.Yakında eşim sperm tahlili yaptırcak ve o zaman hersey belli olcak eşimde inmemiş testis var ve azospermi olma ihtimali var eğer öyle ise TESE yaptırabilirmiyiz bilmiyorum çünki testisler kasıkta ve araştırdıgım kadarıyla vücut ısısında canlı sperm hücrelerinin öldügünü ögrendim. Ümidim yok denecek kadar az bilgisi olan var ise paylasırsanız cok sevinirim.
arkadaşlar Kk Ya Bakarken----- Işte Benim Göbişim...sizinkileri Görelim---- Diye Bir Konu Var..ne Güzel.... Hamile Olan Anne Adayları Resimlerini Göndermiş.bakarken Bile Keyifli...allah Bize De Sağlıkla Nasip Eder Inşallah...
Canım benim hiç ümidini kaybetme , göreceksin eşinden sperm temin edecekler ve seninde hamiş haberlerini paylaşacağız, ama umutsuz olursan böyle işlerin ters gider pozitif olmalısın a.s.
bende haber bekliyorum bakalım ne diyecekler. bu liste bu ay kabarır inşaallah, kutlama yazmaktan parmaklarımız yorulsun
nestle, pelly ayşenur, seybay ve diğer arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun.:enbuyukkk:
günaydın arkadaşım yolun açık olsun. benden önce kavuşuyorsun bebişlerine. bende haber bekliyorum bakalım ne diyecekler. bu liste bu ay kabarır inşaallah, kutlama yazmaktan parmaklarımız yorulsun
nestle, pelly ayşenur, seybay ve diğer arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun.:enbuyukkk:
kuzicim senin bebişin kesesini gördümü dr.?ben 7 haziranda gidicem ay endişe hiç bitmiyor :sm_confused:
GÜNAYDINNNNNNNNN .....
Canlarım bugün saat 12:30 da transferim var... 2 embiriyo transfer edilecek... çok heyecanlıyım... İnşallah herşey yolunda gider....
seybay,pelly, nestle ve diğer kader arkadaşlarım... bugün kavuşuyorum bebişlerime ve bende sizinle birlikte gün saymaya başlıyorum... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....
İnşallah arka arkaya vereceğiz müjdeleri... halay ekibi çok uzun olacak çokkkkkkkk...... sevgiyle, bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın arkadaşlarım.... hepinizi öpüyorum....
arkadaşlar tüp bebek yolculuğuna smyrnada başladım .lucrın kullanıyorum dün adetimin 3.cü günüydü kan verip akşamı ultrasyona girdim lukrının yan etkisi kist göründü kistim olmasaydı dün puregona başlayacakyım malesef kistin yok olması beklenecek bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz kistin erimesi nekadar sürüyor yoksa başka bir ilaçla eritilecekmi.
Bende 6 haziran cuma günü gidicem nihayet, ay bekle bekle bi hal olduk ya, doktor önümüzdeki hafta bakalım istersen demezmi bide, dedim bekleyemem ben okadar cuma günü bakalım tamam dedi :) bu kadar zor sabrettim zaten, inşallah güzel haberlerle döneriz canım hayırlısı inşallah