Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

Herkesi teker teker okudum Yüce Rabbim hayırlı evlat-lar verır insallah hepinize gerci 1 tanede bana yeter ama bizim tüp bebek şansımız varmı onu bile henüz bilmiyorum.Yakında eşim sperm tahlili yaptırcak ve o zaman hersey belli olcak eşimde inmemiş testis var ve azospermi olma ihtimali var eğer öyle ise TESE yaptırabilirmiyiz bilmiyorum çünki testisler kasıkta ve araştırdıgım kadarıyla vücut ısısında canlı sperm hücrelerinin öldügünü ögrendim. Ümidim yok denecek kadar az bilgisi olan var ise paylasırsanız cok sevinirim.

Arkadaşlar kk ya bakarken----- işte benim göbişim...sizinkileri görelim---- diye bir konu var..Ne güzel.... hamile olan anne adayları resimlerini göndermiş.Bakarken bile keyifli...Allah bize de sağlıkla nasip eder inşallah...

Canım benim hiç ümidini kaybetme , göreceksin eşinden sperm temin edecekler ve seninde hamiş haberlerini paylaşacağız, ama umutsuz olursan böyle işlerin ters gider pozitif olmalısın, yıllardır süren tedavilerim sırasında neler neler gördüm, Allah herşeyin çaresini vermiş, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun a.s.

Son düzenleme:

Aminn.....................

Canım benim hiç ümidini kaybetme , göreceksin eşinden sperm temin edecekler ve seninde hamiş haberlerini paylaşacağız, ama umutsuz olursan böyle işlerin ters gider pozitif olmalısın a.s.

a.s. Teşekkür ederim canım güzel dilekler duymak insanı gercekten rahatlatıyor :enbuyukkk:

bende haber bekliyorum bakalım ne diyecekler. bu liste bu ay kabarır inşaallah, kutlama yazmaktan parmaklarımız yorulsun
nestle, pelly ayşenur, seybay ve diğer arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun.:enbuyukkk:

nur canım senin ne oldu biliyorsun uzun zamandır yoktumŞeniz

sağolasın..allah gönlümüze göre verir inşallah..ama hiç unutmamamız lazım ki herşeyden önce kendi canımızdan mesuluz..o canı sıkmak, üzmek, strese sokmak yok..üzüntü süremiz en fazla yarım gün olsun arkadaşlar...sonuçalrımız pozitif çıkmayabilir, çıksa bile düşükle sonuçlanabilir, canlı doğum yapamayabiliriz vs. vs...ama kendi canımıza karşı olan sorumluluklarımızı da asla unutmamamız lazım...en fazla yarım gün ona göre:)))

seybay senin adına sevindim o zorlu yolculuğun nerdeyse sonuna gelmişsin.tebrik ederim inşallah sağlıklı güzel haberler alırsın sonucunu mutlaka bilmek isterim kendim için mutlu olamadım ama bende senin mutluluğunu paylaşırım.bende yeniyim şu an lucrın kullanıyorum hayırlısı inşallah.haa bu arada bende yeni üye oldum herkeze slm

merhaba canım ben aranıza yeni katılan biriyim hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.azosperm olan hastaların testislerden alınan bir hücreyle bile sperm üretilebiliyormuş tv deki sağlık programında dinledim inşallah iyi sonuçlar alırsın

arkadaşlar tüp bebek yolculuğuna smyrnada başladım .lucrın kullanıyorum dün adetimin 3.cü günüydü kan verip akşamı ultrasyona girdim lukrının yan etkisi kist göründü kistim olmasaydı dün puregona başlayacakyım malesef kistin yok olması beklenecek bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz kistin erimesi nekadar sürüyor yoksa başka bir ilaçla eritilecekmi.

merhaba narin cadı. benim de lucrine başladığım ay adet sonrası kist vardı. doktorum lucrini kesti ve o ay doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. Gene 21. gün lucrine başladım. adetin 2. günü de puregona. 10 yumurta oluştu. bugün transferimin 2. günü... iyi şanslar diliyorum sana, moralini bozma. herşey güzel gider..

pelly teşekkür ederim.senin ve diğer arkadaşlarında transferleri hayırlı olsun mesajlarınızı okuduğumda sanki bana transfer olmuş gibi heyecanlandım allah kimsenin umutlarını ve ümütlerini yıkmasın hayırlı ve iyi olur inşallah darısı bana transfer gününe gelebilcekmiyiz bakalım banada dua edin ben 8 yıldır bekliyorum.

transferi olan ve transfer aşamasında olan tüm anne adaylarına dua ediyorum kızlaaarrrr.herşey gönlünüzce olsun.çifter çifter bebişiniz olsssuuunn....

Günışığı, nasılsın? nasıl geçti transferin? Haber bekliyoruz...

kuzicim senin bebişin kesesini gördümü dr.?ben 7 haziranda gidicem ay endişe hiç bitmiyor :sm_confused:

Bende 6 haziran cuma günü gidicem nihayet, ay bekle bekle bi hal olduk ya, doktor önümüzdeki hafta bakalım istersen demezmi bide, dedim bekleyemem ben okadar cuma günü bakalım tamam dedi :) bu kadar zor sabrettim zaten, inşallah güzel haberlerle döneriz canım hayırlısı inşallah

Hadi hayırlısı canım biz halaya hazırız, inşallah ikisi birden tutunur hayırlısıyla

Hoşgeldin ve hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versina.s.

bende 7 haziranda keseyi görmek için gidicem nasıl sabırsızlıkla bekliyorum aslında 5.5 haftalık oluyo son adet tarihime göre inşallah kalp atışlarınıda görürüz :dance::dance:bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…