Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

iNŞALLAH BEBEKLERİN TUTUNUR SANA PELLYCİĞİM..BOL ŞANSLAR....

ha makyaj derken benim dr.um ne makyaj ne oje ne parfüm istiyordu toplamada ve transferde..Nedendir bilmem.:uhm:Zaten ben de sade biriyimdir..:1rolleyes:

toplamada ben de ne makyaj yaptım ne oje sürdüm ama bugün farklı. Dün akşam ojelerimi sürdüm, birazdan makyajımı yapacağım :) bebişlerimi almaya gidiyorum kolay mı :)))

toplamada ben de ne makyaj yaptım ne oje sürdüm ama bugün farklı. Dün akşam ojelerimi sürdüm, birazdan makyajımı yapacağım :) bebişlerimi almaya gidiyorum kolay mı :)))

Yakışır sana..... en güzel halinle hadi al gel bebişlerini arkadaşım...Sana bol bol şans diliyorum.Birlikte bekleyelim bebişlerimizi...

Son düzenleme:
Transferden sonraki 4.günüm..

Göğüslerimde sanki değişim hissediyorum.Taş gibi oldular.Sert ve büyük.Hafif hafif de karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.Henüz erken bu belirtiler için sanırım ..

Tabi bilemiyorum hormonlarda bi değişiklik mi oluyor yoksa adet belirtilerim mi...Bir yandan hamilelik içinse seviniyorum yok değil de her zaman ki gibi adet döngüsünden kaynaklanıyorsa korkuyorum açıkçası...Daha önümde çok günüm var..Vücudumun verdiği her tepki şu an için yorumlara açık görünüyor...Bakalım!!!!

aynen öyle uyuyorsun ve uyandıgında hiç bir şey olmamış gibi hayata kaldıgın yrden devam hatta işlem bittikten sonra bumuydu bütün korkum diyorsun ama genel anesteziyi tercih et bol şans arkadaşım

selaaaaam, eve geleli 1 saat oldu. döllenen 8 yumurtadan 6'sı kaliteliymiş. 3 tane transfer edildi. Kalan 3'ü de donduruldu. Hastanede 1 saat yatırdılar. Sonra eve gelmemiz 3 saat sürdü. Sağolsun Istanbul trafiği. Neyse artık evdeyim. Bu hafta raporluyum. annem de test gününe kadar yanımda. Gel keyfim gel :)))

aynen öyle uyuyorsun ve uyandıgında hiç bir şey olmamış gibi hayata kaldıgın yrden devam hatta işlem bittikten sonra bumuydu bütün korkum diyorsun ama genel anesteziyi tercih et bol şans arkadaşım

canım doktorum lokal yapalım dedi ve ben de kabul ettim. İyi de yapmışım. Çok ağrı hissetmedim. Doktorumun eli hafif. 10 tane yumurta toplandı, sonrasında biraz sancım oldu ama akşama geçti.

merhaba canım....tedaviye noktayı koyup bekleme sürecine girdin demek!!!!HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM...
Kalanları dondurmakla da iyi yapmışsın ben de biliyorsun 4 tane dondurdum..Bizleri hastanede bekleyen bebişlerimiz var daha..İnşallah sağlıkla içimizdekiler tutar da..sağlıkla sıhhatle emeklerimizin karşılığını alırız...Sırada günışığı var.Dilerim hayırlısyla onun da transferi gerçekleşir...
Dualarımızın gerçekleşmesi dileğiyle...

süperrr...inşallah iyi haberlerini de alırız....benim içimde 4 bebiş sende 3 bebiş...bir dee tutarsa hepsi artık kafamıza bir huni takar dolaşırız....dinlen..dolanma fazla...benimde annem yanımda....valla evlat olmak da evlat sahibi olmak da pek güzel...annem bu sabah lavaboyu bile ovdurmadı bana..benim bebişler transfer olalı 24 saat oldu..ne yapıyolar acaba içerde?????

Nestle ve pelly ne güzel anneleriniz yanınızda sizlere destek olur..Benim eşim dışında ailelerimiz bilmiyor.Olursa onlara sürpriz olsun istiyoruz olmazsa da kimseyi endişeye sokmak istemedik...Bakalım hayırlısı..Nazlanın annelerinize...

benim tarafımda herkes biliyor da eşimin ailesine söylemedik. Kayınpeder 75, kayınvalidem 70 yaşında. İkisini de çok seviyorum ve üzülmelerini istemediğim için söylemedik. Hamiş kalıp 12 haftayı atlatabilirsek ancak o zaman söyleyeceğiz. Bir gelinin isteyebileeği en şeker ve en tatlı kayınvalide benimkisidir herhalde. 2 oğlu var ve 2 gelini de kendi kızı gibi seviyor. Çocuğumuz olmuyor desek çok üzülür, çok ağlardı, kıyamadım. İnşallah 2 ay sonra ilk torunun haberini veririz.

valla saklayalım filan dedik bizde ama beceremedik....gerçi böyle olunca da bir beklenti çemberi sarıyor insanı..şu 4 yavrucaktan biri asılacak bu işe ve tutunacak inşallah...

maşallah maşallah her yeri 3'er 4 'er embriyo basmış yaaaa.yatın dinlenin bakim biraz geçmiş dedikodu yapıyosunuz....klava:
ilahi nestle ne yapıcaklar kazı çalışması işte belki de yer beğeniyorlardır daha kazıya başlayamamışlardır.......:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

belirtilerle canını sıkma benim hiç am hiç beliritim yoktu bilen bilir ben kesin tutmadı diye kovalarca su taşıyıp balkonları yıkamıştım suyuda vileda kovası yokmu onunla taşımıştım yinede hamile kalmıştım

ama belki bi faydası olur biraz ayıp ama benim önüm karramıştı simsiyahtı resmen oradan anlamıştım ( düşükten sonra cok şükür düzeldi )

pelly nestle seybay hadi kızlar başarında hepimize umut olun hepinizi gönülden destekliyorum

pelly nestle seybay hadi kızlar başarında hepimize umut olun hepinizi gönülden destekliyorum

canım inşallah..pelly nin şansı benden fazla..malum bana 4 adet transfer edildi ama 3 ü düşük kalite...o yüzden ben fazla umuda kapılmıyorum..yine de tutacakmış gibi bir his var..allah bilir artık..yanlız kızlar şu dinlenme işi çok sıkıcı...yorulmadıkki dinlenelim allah aşkına...oturunca tedirgin oluyorum..yatınca fenalık geliyor..ay ne bilim ya....ne velet şeyler bunlar..anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirdiler vallahi....

özlemciğim hamileliğin düşükle mi sonuçlanmıştı?yoksa devam eden hamileleiğin için mi söyledin?

3 oda salon ya beyefendi yer beğenemiyo kendine...bence benimki erkek olacak da o yüzden beyefendi diyom...valla bi doğsun poposunu ısırıcam onun..ne bu çile bee...millet ceketini atsan üstüne hamile kalıyor..bizim şu halimize bak..halka arz hamile kalmaya çalışıyoruz...kısmet allahım...hayırlısı allahtan...

nestleciğim bu işler hiiiiiç belli olmaz.Tutacağı varsa öyle de olsa böyle de olsa tutar.Kimseyle kıyaslama kendini.umutlu ol yeter....valla benim transferden sonraki 4.günüm biraz dinlendim..biraz iş yapayım hafiften dedim..Amaaaan onu da canım istemiyor..Amaçsız bir şekilde resmen iki seksen uzanıyorum..

hadi hayırlı olsun inşallah Allah yardımcın olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…