transfer yarın 11h30'da. bugün kimse aramadı, embriyolar ne durumda bilmiyorum. bir yandan çok huzurluyum ve güzel bir haftasonu geçirdim. gezdik, sinemaya gittik, dışarda yemek yedik. Bol bol güldüm. Bilen herkes benim için dua ediyor. Annem ve eşim yanımda. Diğer yandan endişeler bitmiyor. Transfer 3. gün değilde 5. gün yapılsa daha iyi olmaz mı diyorum ama doktorum bu uygulamaya inanmıyor. Yaşayıp göreceğiz sonuçta. Yarın sabah erken kalkıp börek yapacağım :) sonra banyo, makyaj ve üçümüz hastaneye gideceğiz. Önümüzdeki haftayı evde yatarak geçireceğim. Annem sonuç belli olana kadar yanımda olacak. Şanslı olduğumu düşünüyorum ve içimden bir ses tutacak diyor.. Allah yanıltmaz inşallah...
toplamada ben de ne makyaj yaptım ne oje sürdüm ama bugün farklı. Dün akşam ojelerimi sürdüm, birazdan makyajımı yapacağım :) bebişlerimi almaya gidiyorum kolay mı :)))
Bir arkadaşım lokal anestezi ile yaptırdı. ağrı sızı duymamış ama yapılan herşeyi hissetmiş, rahat etmemişti. Bir sonraki denemesinde genel anestezi oldu. Lokali bana tavsiye etmedi. ben de hiç anestezi olmadım ve biraz tedirginim ama 10-15 dk'lık işlemde birşey olmaz diyorum..sengözlerimebaksanab
aynen öyle uyuyorsun ve uyandıgında hiç bir şey olmamış gibi hayata kaldıgın yrden devam hatta işlem bittikten sonra bumuydu bütün korkum diyorsun ama genel anesteziyi tercih et bol şans arkadaşım
selaaaaam, eve geleli 1 saat oldu. döllenen 8 yumurtadan 6'sı kaliteliymiş. 3 tane transfer edildi. Kalan 3'ü de donduruldu. Hastanede 1 saat yatırdılar. Sonra eve gelmemiz 3 saat sürdü. Sağolsun Istanbul trafiği. Neyse artık evdeyim. Bu hafta raporluyum. annem de test gününe kadar yanımda. Gel keyfim gel :)))
selaaaaam, eve geleli 1 saat oldu. döllenen 8 yumurtadan 6'sı kaliteliymiş. 3 tane transfer edildi. Kalan 3'ü de donduruldu. Hastanede 1 saat yatırdılar. Sonra eve gelmemiz 3 saat sürdü. Sağolsun Istanbul trafiği. Neyse artık evdeyim. Bu hafta raporluyum. annem de test gününe kadar yanımda. Gel keyfim gel :)))
Nestle ve pelly ne güzel anneleriniz yanınızda sizlere destek olur..Benim eşim dışında ailelerimiz bilmiyor.Olursa onlara sürpriz olsun istiyoruz olmazsa da kimseyi endişeye sokmak istemedik...Bakalım hayırlısı..Nazlanın annelerinize...
Nestle ve pelly ne güzel anneleriniz yanınızda sizlere destek olur..Benim eşim dışında ailelerimiz bilmiyor.Olursa onlara sürpriz olsun istiyoruz olmazsa da kimseyi endişeye sokmak istemedik...Bakalım hayırlısı..Nazlanın annelerinize...
süperrr...inşallah iyi haberlerini de alırız....benim içimde 4 bebiş sende 3 bebiş...bir dee tutarsa hepsi artık kafamıza bir huni takar dolaşırız....dinlen..dolanma fazla...benimde annem yanımda....valla evlat olmak da evlat sahibi olmak da pek güzel...annem bu sabah lavaboyu bile ovdurmadı bana..benim bebişler transfer olalı 24 saat oldu..ne yapıyolar acaba içerde?????
Transferden sonraki 3.günüm.İnsan ister istemez vücudunun uyarılarını dinliyor..Bugün kasıklarımda ağrı var..bugün yok vs..
İçeride neler olup bitiyor bilmiyoruz ki..Belki bişeyler oluyor belki de hiçbişey olmuyor..Umutla umutsuzluk arasında gidip geliyor insan..
Bazen normal hayata kaptırıp gidiyorsun kendini bazen de aman dikkat etmeliyim diyorsun..Karmakarışık bir süreç bu..Herşey allahın izniyle..Kaderimizi ve sonuçalarını bir tek o biliyor.Dua ediyoruz ve aslında dua ederken hep olsun diye bakıyoruz.İnşallah hayırlısını verecek allah hepimizin hakkında..
Bilmemek garip bişey olacakları ya da olanları..Sadece kendimize pay çıkarıyoruz hayattan.Sanki bu tedavi sürecini hiç yaşamamış gibiyim..Sonuç beklerken duygular öyle birbirine giriyor ki..
pelly nestle seybay hadi kızlar başarında hepimize umut olun hepinizi gönülden destekliyorum
özlemciğim hamileliğin düşükle mi sonuçlanmıştı?yoksa devam eden hamileleiğin için mi söyledin?belirtilerle canını sıkma benim hiç am hiç beliritim yoktu bilen bilir ben kesin tutmadı diye kovalarca su taşıyıp balkonları yıkamıştım suyuda vileda kovası yokmu onunla taşımıştım yinede hamile kalmıştım
ama belki bi faydası olur biraz ayıp ama benim önüm karramıştı simsiyahtı resmen oradan anlamıştım ( düşükten sonra cok şükür düzeldi)
maşallah maşallah her yeri 3'er 4 'er embriyo basmış yaaaa.yatın dinlenin bakim biraz geçmiş dedikodu yapıyosunuz....klava:
ilahi nestle ne yapıcaklar kazı çalışması işte belki de yer beğeniyorlardır daha kazıya başlayamamışlardır.......:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım inşallah..pelly nin şansı benden fazla..malum bana 4 adet transfer edildi ama 3 ü düşük kalite...o yüzden ben fazla umuda kapılmıyorum..yine de tutacakmış gibi bir his var..allah bilir artık..yanlız kızlar şu dinlenme işi çok sıkıcı...yorulmadıkki dinlenelim allah aşkına...oturunca tedirgin oluyorum..yatınca fenalık geliyor..ay ne bilim ya....ne velet şeyler bunlar..anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirdiler vallahi....