Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

PELLY hayırlı olsun transferin, inşallah Allah tez zamanda versin kuzucuklarını kucağına.

Son düzenleme:

ah arkadşlar daha yolun başındasınız,benim yaşadıklarımı bilseniz....maalesef zor bi süreç,2 denememde ve hamileliğimde hep yattım,dinlendim...

arkadaşlar ilk denemede çok iyi kalitede embriyonlar olmasına rağmen biyokimyasal gebelik oldu,dondurulmuşlar vardı tekrar biyokimyasal gebelik oldu değer 155 ten düştü.ikinci denemede yine çok iyi embriyolar transfer edildi ve ikizlerim doğdu,ancak gebeliğin son 1.5 ayı hep yattım,oğullarım 7.5 aylık doğdular-çok zordu son dönem rahim ağzı erken açıldı maalesef ve kalkmadan yattım hep

Off çok zor yaa, Allah kolaylık versin hepimize, oğluşların nasıl sağlıklılar diymi inşallah

Off çok zor yaa, Allah kolaylık versin hepimize, oğluşların nasıl sağlıklılar diymi inşallah
çok şükür iyiler oğullarım,5 aylık oldular-aşı oldular bugün umarım ateşleri çıkmaz...annelik işte hep onları düşünmekle geçiyor zaman....

çok şükür iyiler oğullarım,5 aylık oldular-aşı oldular bugün umarım ateşleri çıkmaz...annelik işte hep onları düşünmekle geçiyor zaman....

Oyy maşallah onlara Allah bağışlasın, çektiklerine değmiş desene, herşeyde bir hayır var işte, Allah beraberce uzun sağlıklı ömürler versin hepinize a.s.

seybay haklı nestlecim bu işler hiç belli olmaz. benimkiler tutunmaz da senin 1 tane öyle güçlü, inatçı çıkar ki :) bence stres yapma... Ben dün eve geldim, kapıda bir tebligat. Taaa ne zamandan kalma bir telefon borcu, icraya kadar gitmiş. unutmuş gitmişiz. yüksek bir tutar değil ama transfer dönüşü kapıda o kağıdı bulunca neler yaşadım size anlatamam. Hem korktum hem üzüldüm, başladım ağlamaya. Neyse önemli birşey değil ve hallettik ama benim ömrümden 2-3 ay gitti kesin. Sonra da bebişlerim için korktum. Yorulmamak, dinlenmek kolay da stresten uzak durulmuyor. İnşallah daha karnıma konar konmaz etkilenmemişlerdir annelerinin paniğinden. kafamçokkarıştı

GÜNAYDINNNNNNNNN .....
Canlarım bugün saat 12:30 da transferim var... 2 embiriyo transfer edilecek... çok heyecanlıyım... İnşallah herşey yolunda gider....
seybay,pelly, nestle ve diğer kader arkadaşlarım... bugün kavuşuyorum bebişlerime ve bende sizinle birlikte gün saymaya başlıyorum... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....
İnşallah arka arkaya vereceğiz müjdeleri... halay ekibi çok uzun olacak çokkkkkkkk...... sevgiyle, bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın arkadaşlarım.... hepinizi öpüyorum....

merhaba canım inşallah bebişlerin ikiside tutunurda ikiz olur:dance::dance:bellimi olur iyi haberlerinide duyucaz sen rahat ol stres yapma sakın hadi hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun

kuzicim senin bebişin kesesini gördümü dr.?ben 7 haziranda gidicem ay endişe hiç bitmiyor :sm_confused:

ay canıııım inşallah tutunur bebişleriniz beşik ketmesi yaparız kızlar sırnaşık şeysırnaşık

iyi şanslar arkadaşım. Dördümüz sırayla iyi haberler alacağız, inanıyorum. :içelim: Havaya aldanma, ayaklarını sıcak tut.

canım benim.....
sana kucak dolusu şans diliyorum..Herşey yolunda gidecek inşallah.Sıra sıra müjdeli haberlerimiz olacak herkese...2 embriyonun da annelerine sımsıkı tutunması dileğiyle...kalbim ve dularım seninle hayatım..
Allahın izniyle önce ben sonra nestle ve pelly ve de arkasından günışığının güzel haberlerini almak nasip eyle allahım....

EMEK VERDİK UMUT ETTİK DİLERİM Kİ HAYALLERİMİZ GERÇEK OLUR ....
BU YOLDA EMEK EDEN UMUT EDEN TÜM CANIM ARKADAŞLARIMIN VE HERKESİN DİLERİM Kİ TEDAVİSİ BAŞARIYLA SONUÇLANIR.HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

Seybay,Nestle,Günışığı,Ayşenur be pelly taransferiniz hayırlı olsun.Bebişlere iyi bakın.Onlarda anneleri gibi inatçı olacak ve size sıkıca tutunacaklar.Ben ilaca devam ediyorum perşembe günü yumuşlarımın boyunu ölçecekler.Size yaklaşıyorum kızlar kısmet olursa önümüzdeki hafta içi benim işlem de tamamlanacak.Hamiş sayfalarını siz açın bende geliyorum kızlar

allah yardımcın olsun herşey çok kolay olacak sakın stres yapma 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz

seybay merhaba senin açtığın konuya baktımda silinmiş hani transfer ve sonuç zamanlarımızı yazıyoduk ya neden silindi

seybay merhaba senin açtığın konuya baktımda silinmiş hani transfer ve sonuç zamanlarımızı yazıyoduk ya neden silindi
orada bi yanlışık oldu.moderatör konuyu sildi.Tekrar başlık altında açayım ..OKEY..

günaydın arkadaşım yolun açık olsun. benden önce kavuşuyorsun bebişlerine. bende haber bekliyorum bakalım ne diyecekler. bu liste bu ay kabarır inşaallah, kutlama yazmaktan parmaklarımız yorulsun
nestle, pelly ayşenur, seybay ve diğer arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…