Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 oda salon ya beyefendi yer beğenemiyo kendine...bence benimki erkek olacak da o yüzden beyefendi diyom...valla bi doğsun poposunu ısırıcam onun..ne bu çile bee...millet ceketini atsan üstüne hamile kalıyor..bizim şu halimize bak..halka arz hamile kalmaya çalışıyoruz...kısmet allahım...hayırlısı allahtan...
arkadaşlar ilk denemede çok iyi kalitede embriyonlar olmasına rağmen biyokimyasal gebelik oldu,dondurulmuşlar vardı tekrar biyokimyasal gebelik oldu değer 155 ten düştü.ikinci denemede yine çok iyi embriyolar transfer edildi ve ikizlerim doğdu,ancak gebeliğin son 1.5 ayı hep yattım,oğullarım 7.5 aylık doğdular-çok zordu son dönem rahim ağzı erken açıldı maalesef ve kalkmadan yattım hep
çok şükür iyiler oğullarım,5 aylık oldular-aşı oldular bugün umarım ateşleri çıkmaz...annelik işte hep onları düşünmekle geçiyor zaman....Off çok zor yaa, Allah kolaylık versin hepimize, oğluşların nasıl sağlıklılar diymi inşallah
çok şükür iyiler oğullarım,5 aylık oldular-aşı oldular bugün umarım ateşleri çıkmaz...annelik işte hep onları düşünmekle geçiyor zaman....
nestleciğim bu işler hiiiiiç belli olmaz.Tutacağı varsa öyle de olsa böyle de olsa tutar.Kimseyle kıyaslama kendini.umutlu ol yeter....valla benim transferden sonraki 4.günüm biraz dinlendim..biraz iş yapayım hafiften dedim..Amaaaan onu da canım istemiyor..Amaçsız bir şekilde resmen iki seksen uzanıyorum..
GÜNAYDINNNNNNNNN .....
Canlarım bugün saat 12:30 da transferim var... 2 embiriyo transfer edilecek... çok heyecanlıyım... İnşallah herşey yolunda gider....
seybay,pelly, nestle ve diğer kader arkadaşlarım... bugün kavuşuyorum bebişlerime ve bende sizinle birlikte gün saymaya başlıyorum... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....
İnşallah arka arkaya vereceğiz müjdeleri... halay ekibi çok uzun olacak çokkkkkkkk...... sevgiyle, bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın arkadaşlarım.... hepinizi öpüyorum....
süperrr...inşallah iyi haberlerini de alırız....benim içimde 4 bebiş sende 3 bebiş...bir dee tutarsa hepsi artık kafamıza bir huni takar dolaşırız....dinlen..dolanma fazla...benimde annem yanımda....valla evlat olmak da evlat sahibi olmak da pek güzel...annem bu sabah lavaboyu bile ovdurmadı bana..benim bebişler transfer olalı 24 saat oldu..ne yapıyolar acaba içerde?????
GÜNAYDINNNNNNNNN .....
Canlarım bugün saat 12:30 da transferim var... 2 embiriyo transfer edilecek... çok heyecanlıyım... İnşallah herşey yolunda gider....
seybay,pelly, nestle ve diğer kader arkadaşlarım... bugün kavuşuyorum bebişlerime ve bende sizinle birlikte gün saymaya başlıyorum... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....
İnşallah arka arkaya vereceğiz müjdeleri... halay ekibi çok uzun olacak çokkkkkkkk...... sevgiyle, bebişlerinizle birlikte sağlıkla kalın arkadaşlarım.... hepinizi öpüyorum....
GÜNAYDINNNNNNNNN .....
GÜNAYDINNNNNNNNN .....
allah yardımcın olsun herşey çok kolay olacak sakın stres yapma 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
orada bi yanlışık oldu.moderatör konuyu sildi.Tekrar başlık altında açayım ..OKEY..seybay merhaba senin açtığın konuya baktımda silinmiş hani transfer ve sonuç zamanlarımızı yazıyoduk ya neden silindi
GÜNAYDINNNNNNNNN .....