Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

Sevgili pelly transferim yapıldı..3 miniğim var içimde..Hayırlısı bakalım.Darısı tüm arkadaşların başına..Sanırım tedavin yolunda gidiyor..Yarın toplama için bol bol şans diliyorum sana..Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Sevgiyle kal..

canım inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunur hayırlı olsun çok sevindim güzel haberlerinide alıcaz inşallah:dance::dance: dinlenmene bak

arada yoğunlaşıp arada azalabiliyo o çekilmeler, benim sonuç alana kadar devam etti, sonuçtan sonra da çekilmeler geçti ama şişkinlik devam ediyo, hadi hayırlısı bakalım

of ya ne zormuş böyle beklemek.tutmadı galiba ya ağrı falan kalmadı bende çünkü.Dün tutunmaya çalıştı tutunamadı galiba.sanki hafif hafif belim ağrımaya başladı.

Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur miniklerin, Allah yardımcın olsuna.s.

of ya ne zormuş böyle beklemek.tutmadı galiba ya ağrı falan kalmadı bende çünkü.Dün tutunmaya çalıştı tutunamadı galiba.sanki hafif hafif belim ağrımaya başladı.

Canımcım okadarda dinleme kendini herşey olacağına varır, sen üstüne düşeni yap, dikkat et gerisini Allaha bırak, hayırlısı olsun sonuçta dimi, takıntı yapma kendine dua et

GÜNIŞIĞI ; kötü diye nitelendirdiğimiz üzüldüğümüz şeylerin bazen bizim için en hayırlısı olduğunu görüyoruz sonradan dimi canım, belki bu yanlışlıkta senin için bir hayırdır bilemeyiz o yüzden şimdiden umutsuzluğa kapılıp takma kafana, hayırlı olur inşallah

canım herkezde aynı olmaz hemen karamsar olma bekle biraz düşünme bunları rahat ol inşallah tutunmuştur a.s.a.s.

benim de ağrım var bel ağrısı arada karnımda ağrıyo normalde adet zamanımdı yine adet sancısı gibi ağrım çok korkuyo insan senin için sevindim inşallah birdaha sıkıntı yaşamazsın hemşireyi arayıp söyledim normal diyo

İnşallah canım sağol, seninki de normal tabiki vücudun her adet periyodunda aynı belirtileri yapacak zaten, benimde arada belim hafiften ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil baya bel ağrısı gibi oluyo,

dün bende çok korktum birden kanı görünce, herşey bitti bebek düşüyo sandım ağlaya ağlaya geldim işten eve, Allah nasip ederde bebişlerimiz bizi bırakmazsa, 9 ayı tamamlayana kadar arada böyle şeyler yaşıycaz demekki o yüzden bunlarla yaşamaya alışmak lazım

ah kuzi nasıl korkuyorum bişey olucak diye sürekli kendimi dinliyorum hafifbi ıslaklıkta korkarak lavoboya gidiyorum kanamammı oldu diye paranoyak oldumkafamçokkarıştı şu 9 ay geçse kucağımaza alsak:dance: sağlıklı bişekilde inşallah

Aynen bende öyleyim canım, amin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarız inşallah

Teşekkürler Seybay transferin hayırlı olsun. Bebişlerin sana sıkıca tutunur, sağlıklı evlatların olur inşallah.
Benim sabah erkenden, hem heyecan hem korku var. lokal anestezi olacağı için tedirginim. :sm_confused:

arkadaşım eğer anestezi şeklini seçmek senin elindeyse genel anesteziyi seç hangi hastanedesin bilmiyorum ama benim yaptığım hastanede genel yaptılar sormadan daha iyi oluyormuş

pelly ve günışığı sizin evlilik tarihiniz neymiş valla merak ettim?

Günışığının ticker'ında 22 ay yazıyor, bizim de 21 ay oldu. Oradan çıkardım :sm_cool:

Canlarım, ben Temmuz 2006 da evlendim... :asigim: sanırım pelly de Ağustos 2006 da evlenmiş...
Pelly aynı zamanda yaşıtızda seninle....yerimseniben

Günişiği Biliyor Musun Yaklaşin 24 Saat önce 6 Yumurta Var Diye Kahredenlerdendim..ama 19 Tane Yoplandi...stres Yok..bize Lazim Olan 1 I...ben Henüz Kalitelerini öğrenemedim..saat 15.00 I Bekliyorum..döllendi Mi?döllenmedi Mi? Bu Süreç Böyle Işte..taşli Bir Yol...bazen Aksakliklar Oluyor Ama Bu Aksakliklardan Da Mutlaka Bir Hayir Doğuyor...olacak De Olsun...bizleri Haberdar Et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…