selam kızlar, dün akşam çatlatma iğnesini vurdum. Aşılamalarda pregnyl olmuştum ama bu sefer ovitrelle verdi doktor. Şahsen daha rahat ettim ben. neyse yarın sabah 8h30'da yumurtalar toplanacak. 12 tane var. Endometriyum 12 mm oldu!!! Vagifem kullanıyorum. Toplamadan sonra da devam edecekmişim. Ayrıca kan sulandırıcı bir iğne ve crinone jel kullanacağım. Transferden sonra 1 hafta evde yatacağım. Sonraki hafta işe gelmem lazım ama son 4-5 gün sorun olmaz dedi doktorum. Neyse adım adım sonuca ilerliyoruz.
Seybay'ın bugün transferi vardı.
Günışığı sen ne yaptın? nerelerdesin?
Sevgili pelly transferim yapıldı..3 miniğim var içimde..Hayırlısı bakalım.Darısı tüm arkadaşların başına..Sanırım tedavin yolunda gidiyor..Yarın toplama için bol bol şans diliyorum sana..Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Sevgiyle kal..
kuzi o dünkü devamlı olan ağrım geçti.Bugün sabah bi kere oldu damar çekilmesi bıçak saplanması gibi.şimdi bi ağrım yok yani.Senin de bu ağrılar 1-2 günmü sürdü yoksa devamlı varmıydı?
VEEEEE.... Transferim yapıldı...Saat 1 sularında...3 minik var şu an içimde...4 tane de hastanede...
Çok mutluyum en azından şimdilik,Alllahım daim etsin inşallah..Transferden sonra 2-3 saat kaldım hastanede...evdeyim ve eve gelir gelmez hemen sizlerle buluşmak istedim..
Transferde idrara sıkışık olmak aman allahım felaket bişeydi..Ya ben çok su içtim...Normalde 1 bardak zor içerim.Ya da biraz beklettikleri için dayanacak takatim kalmamıştı.Her an her yere edebilirdim.Neyse ameliyathanede muayene masasına geçtiğimde son demlerimi yaşadım..En sonunda dr.çok sıkışıksan sonda takalım dedi..Valla sonda monda takmasalardı oracıkta ediverecektim...Siz benim gibi yapmayın azı karar fazlası zarar..biraz sıkışık olun yeter..
Daha önce de demiştim.9 kaliteli yumurtam oluşmuştu.7 si işlem görmüş..Ve bugünde transferimin 5.günü.3 embriyoyu uygun görmüş dr.Benim kalbimden geçen de üçtü zaten.Dr.um transfer ettiklerimle aynı kalitede 4 yumurtan daha var.Dondurmalısınız dedi..Bizde okeyledik.
Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN..Arkadaşlarım en güzel mutlulukları tadalım inşallah hepbirlikte allahın izniyle..Sevgiyle kalın..
of ya ne zormuş böyle beklemek.tutmadı galiba ya ağrı falan kalmadı bende çünkü.Dün tutunmaya çalıştı tutunamadı galiba.sanki hafif hafif belim ağrımaya başladı.
of ya ne zormuş böyle beklemek.tutmadı galiba ya ağrı falan kalmadı bende çünkü.Dün tutunmaya çalıştı tutunamadı galiba.sanki hafif hafif belim ağrımaya başladı.
kuzi senin kanaman geçtimi ne yaptın
benim de ağrım var bel ağrısı arada karnımda ağrıyo normalde adet zamanımdı yine adet sancısı gibi ağrım çok korkuyo insan senin için sevindim inşallah birdaha sıkıntı yaşamazsın hemşireyi arayıp söyledim normal diyo
ah kuzi nasıl korkuyorum bişey olucak diye sürekli kendimi dinliyorum hafifbi ıslaklıkta korkarak lavoboya gidiyorum kanamammı oldu diye paranoyak oldumkafamçokkarıştı şu 9 ay geçse kucağımaza alsak:dance: sağlıklı bişekilde inşallah
Sevgili pelly transferim yapıldı..3 miniğim var içimde..Hayırlısı bakalım.Darısı tüm arkadaşların başına..Sanırım tedavin yolunda gidiyor..Yarın toplama için bol bol şans diliyorum sana..Allah emeklerini boşa çıkarmasın..Sevgiyle kal..
pelly ve günışığı sizin evlilik tarihiniz neymiş valla merak ettim?
Teşekkürler Seybay transferin hayırlı olsun. Bebişlerin sana sıkıca tutunur, sağlıklı evlatların olur inşallah.
Benim sabah erkenden, hem heyecan hem korku var. lokal anestezi olacağı için tedirginim. :sm_confused:
pelly ve günışığı sizin evlilik tarihiniz neymiş valla merak ettim?
Günışığının ticker'ında 22 ay yazıyor, bizim de 21 ay oldu. Oradan çıkardım :sm_cool:
canım Merhaba A.s.
Ne Güzel Haberler Bunlar... Herşeyin Yolunda Gitmesine çok Sevindim Tatlımm... Inşallah Sonuna Kadar Güzel Olur Herşey... şansın Bol Olsun...Allah Yardımcın Olsun Tatlım...
Pelly Canımm, Dünden Beri Canım Sıkkın Tatlımmm... Dün Biraz Msj Baktımm... Herkes Güzel Gelişmelerden Bahsediyordu... Bense Kendimi Kötü Hissettiğim Için Yazmak Istemedimmm... Biraz önce Dr Dan Geldimmm... Birazcık Daha Iyiyim şimdi...
Daha önce Yazmıştımm..pazartesi Kontrole Gittiğimde 2 Gün Daha Iğnelere Devam Demişlerdi... Dünde Kontrolüm Vardı Ve Gelişmenin çok Yavaş Olduğu Bir Gün Daha Devam Edeceğim Söylendi... Bunun üzerine Lucrinin Bittiğini Söyledim Hemşirelerde Merkezden Takviye Yaparız Dediler... Ama Ilacın Bitmesinede çok şaşırdılar.... :1shok: Sonrada Oturduk Birlikte şimdiye Kadar Yapılan Dozajlar Ile Ilaç şişesindeki Dozajı Hesapladık Ve Ortaya çıkan Sonuç Lucrin Dozajının Bana Fazla Uygulandığı..klava: Bu Nedenle De Hem Yumurta Gelişmesinin Yavaş Olduğu Hemde Tedavi Sürecinin Uzadığı..senağlama Biliyorsunuz Ben Iğneleri Kendim Yapamadığım Için (tüp Bebek Merkezine Bana Uzak Olduğu Için) Oturduğum Semtte Bulunan özel Hastanede Yaptırıyordum... Allak Bullak Oldum... Bizmi Yanlış Hesapladık Yoksa Uygulama Yapan Kişilermi Fazla Yaptılar??? Dünden Beri Moral Filan Kalmadı... Bugün Tekrar Kontrole Gittim... Doktorumla Konuştuk... Fazla Dozaj Uygulamasının Olduğunu, Bazen Bu Durumların Yaşanabildiğini Canımı Sıkmamamı Söylediii... Sonuç 6 Tane19 Ila 23 Arası Folikül Gelişimi (4 Tane De 11-16 Arası Arkadan Gelenler Varmış)... Bu Akşam 23:00 De çatlatma Iğnesi, Cumartesi Sabah 10:00 Yumurta Toplama Işlemi... Moral Vermek Için Mi Söyledi Bilmiyorum Ama Sayının Yeterli Olduğunu, Sayıdan Daha önemlisinin Kalite Olduğunu Söyledi.... Offf Offff.... Bilmiyorumm Işte Hep Birlikte Göreceğiz Ne Olacağını.... Allah Sonumuzu Iyi Etsin.....
Yaa çok Uzun Yazdım... Kusura Bakmayın.... A.s.