Tüp bebeğe başlayacaklara yardımcı olalım, bildiklerimizi paylaşalım...

arkadaşım eğer anestezi şeklini seçmek senin elindeyse genel anesteziyi seç hangi hastanedesin bilmiyorum ama benim yaptığım hastanede genel yaptılar sormadan daha iyi oluyormuş

benim amerikan hast. genelde lokal yapıyorlar. penisilin alerjim de var diye doktorum lokal yapalım dedi. ne olur ne olmaz diye. neyse oldu bitti. ağrı duymadım ama herşeyi hissettim. şimdi sancım var biraz. 10 yumurta toplandı. kaliteleri nasıl yarın arayıp haber verecekler.

benim amerikan hast. genelde lokal yapıyorlar. penisilin alerjim de var diye doktorum lokal yapalım dedi. ne olur ne olmaz diye. neyse oldu bitti. ağrı duymadım ama herşeyi hissettim. şimdi sancım var biraz. 10 yumurta toplandı. kaliteleri nasıl yarın arayıp haber verecekler.

inşallah herşey gönlüne göre olsun.bende aynı şeyleri yaşadım. döllenme oldumu diye sabaha kadar uyumamıştım.herşeyin başı sabır.benimde 28 tane yumurtam toplanmıştı.

Günişiği Biliyor Musun Yaklaşin 24 Saat önce 6 Yumurta Var Diye Kahredenlerdendim..ama 19 Tane Yoplandi...stres Yok..bize Lazim Olan 1 I...ben Henüz Kalitelerini öğrenemedim..saat 15.00 I Bekliyorum..döllendi Mi?döllenmedi Mi? Bu Süreç Böyle Işte..taşli Bir Yol...bazen Aksakliklar Oluyor Ama Bu Aksakliklardan Da Mutlaka Bir Hayir Doğuyor...olacak De Olsun...bizleri Haberdar Et...

MERHABA NESTLE, a.s.
Çok çok geçmiş olsun canım... İnşallah kaliteleri de iyidir ve sağlıklı embiriyolar oluşur...
Bana çok büyük moral oldun....:1hug: doğru söylüyorsun herşeyde bir hayır vardır... İnşallah transferinde iyi geçer ve bebişler sıkıca tutunur sana... Merakla haberlerini bekliyorum canım...
İnşallah yarın bende güzel sonuçlar alırım... eve gelir gelmez gelişmeleri yazacağım sizlere...

canımm, pellycim... geçmiş olsun tatlım... İnşallah kaliteleride iyi olur.... güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla....Şeniz

bende ilk tüp bebek tedavasi görüyorum, yumurta toplama işleminde genel aneztesi oldu ve hiç bir şey anlamadım ama sonraki 3 gün kaaıklarımda çok ağrı oldu ve yürümekte bie zorlandım, transfer işelmi zaten son derece kolay muayene gibi sadece ve 5 dakika kadar sürüyor. 5 gün sonra ilk testim yapılacak ve çok heycanlıyım. allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı sevgi dolu ebişler nasip etsin inşallah.

bende ilk tüp bebek tedavasi görüyorum, yumurta toplama işleminde genel aneztesi oldu ve hiç bir şey anlamadım ama sonraki 3 gün kaaıklarımda çok ağrı oldu ve yürümekte bie zorlandım, transfer işelmi zaten son derece kolay muayene gibi sadece ve 5 dakika kadar sürüyor. 5 gün sonra ilk testim yapılacak ve çok heycanlıyım. allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı sevgi dolu ebişler nasip etsin inşallah.

bambuka a.s. sonucu öğrenmeye az kalmış.. ALLAH SABIRLAR VERSİN.... İnşallah güzel haberlerini verirsin buradan....:hooray: a.s.
bizlere de moral olursun...:dance:

inşallah hayırlı haberlerini duyarız. bende testi gününden 4 gün önce yapmıştım dayanamayıp. çıktı. sende sabırsızlanıyosan deneyebilirsin. yinede benim etkimde kalma herkesin farklı olabilir iyi şanslar...

MERHABA NESTLE, a.s.
Çok çok geçmiş olsun canım... İnşallah kaliteleri de iyidir ve sağlıklı embiriyolar oluşur...
Bana çok büyük moral oldun....:1hug: doğru söylüyorsun herşeyde bir hayır vardır... İnşallah transferinde iyi geçer ve bebişler sıkıca tutunur sana... Merakla haberlerini bekliyorum canım...
İnşallah yarın bende güzel sonuçlar alırım... eve gelir gelmez gelişmeleri yazacağım sizlere...

hayatım 14 tanesi döllenmiş...kaliteleri de iyi dedi doktor..gördün mü her zaman mucize olur..6 derken 19 oldu..onun da 14 ü döllendi..yarın yine arayıp bilgi verecekler..pazar transfer olacak.... dua dua dua hep dua...

VEEEEE.... Transferim yapıldı...Saat 1 sularında...3 minik var şu an içimde...4 tane de hastanede...

Çok mutluyum en azından şimdilik,Alllahım daim etsin inşallah..Transferden sonra 2-3 saat kaldım hastanede...evdeyim ve eve gelir gelmez hemen sizlerle buluşmak istedim..

Transferde idrara sıkışık olmak aman allahım felaket bişeydi..Ya ben çok su içtim...Normalde 1 bardak zor içerim.Ya da biraz beklettikleri için dayanacak takatim kalmamıştı.Her an her yere edebilirdim.Neyse ameliyathanede muayene masasına geçtiğimde son demlerimi yaşadım..En sonunda dr.çok sıkışıksan sonda takalım dedi..Valla sonda monda takmasalardı oracıkta ediverecektim...Siz benim gibi yapmayın azı karar fazlası zarar..biraz sıkışık olun yeter..

Daha önce de demiştim.9 kaliteli yumurtam oluşmuştu.7 si işlem görmüş..Ve bugünde transferimin 5.günü.3 embriyoyu uygun görmüş dr.Benim kalbimden geçen de üçtü zaten.Dr.um transfer ettiklerimle aynı kalitede 4 yumurtan daha var.Dondurmalısınız dedi..Bizde okeyledik.
Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN..Arkadaşlarım en güzel mutlulukları tadalım inşallah hepbirlikte allahın izniyle..Sevgiyle kalın..
hakkinda hayirlisi olsun arkadas senin ve diger arkadaslarin insallah tutturursunuz:1hug:

Merhaba arkadaşlar!!!!
Bugün sabah yumurta toplama işlemim yapıldı.. İşlem sırasında hiç birşey hissetmedimmm... şuan kasıklarımda biraz ağrım var.... Doktorum 5 olgun yumurta aldıklarını söyledi... yarın gelişmeler için arayacaklar... Herşeyin Hayırlısı... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!

Merhaba arkadaşlar!!!!
Bugün sabah yumurta toplama işlemim yapıldı.. İşlem sırasında hiç birşey hissetmedimmm... şuan kasıklarımda biraz ağrım var.... Doktorum 5 olgun yumurta aldıklarını söyledi... yarın gelişmeler için arayacaklar... Herşeyin Hayırlısı... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN!!!!!

geçmiş olsun:1hug:a.s.canım hadi hayırlısı inşallah herşey gönlüne göre olur hiç sıkıntı yaşamazsın artık transfer:sm_cool:inşallah tez zamanda iyi haberlerini alıcaz ben inanıyorum sende aramıza katılıcaksın:dance::dance:stres yapma sakıııııın:1hug:

Merhaba arkadaşlar!!!!

CANIM BENİM..5 olgun yumutanın 5 i de en kaliteli embriyoları oluşturur ve 1 olmazsa 2 ,2 olmazsa 3 bebeğin olur inşallah canım benim..Hakkında hayırlısı layık olduğun en güzel mutlulukları yaşarsın inşallah..Allah hep umut ettiklerini gerçekleştirsin dilerim....Kocaman kocaman sevgiler..

selam kızlar, bu sabah laboratuvardan arayıp 8 yumurtamın kaliteli olduğunu ve hepsinin döllendiğini haber verdiler. transferim ptesi 11h30'da. haberi alınca hemen evden çıktım ve bu saate kadar çok keyifli bir gün geçirdim. Ptesiden itibaren 1 hafta evde yatacağım için yarın da gezip tozacağım :)
Günışığı geçmiş olsun canım. Güzel haberlere devammmm :)

selam kızlar, bu sabah laboratuvardan arayıp 8 yumurtamın kaliteli olduğunu ve hepsinin döllendiğini haber verdiler. transferim ptesi 11h30'da. haberi alınca hemen evden çıktım ve bu saate kadar çok keyifli bir gün geçirdim. Ptesiden itibaren 1 hafta evde yatacağım için yarın da gezip tozacağım :)
Pozitif ve güzel haberler bekliyorum pelly ve günışığı sizlerden..Hayırlısıyla transferlerin gerçekleşsin ve birlikte yaşayalım bu bekleme heyecanını..Moraliniz hep yüksek olsun..Pelly keyfin yerinde Allah bozmasın..Allaha emanet olun kızlar....:nazar:

Kızlar transfer zamanlarını haber verin..Günışığı seninki ne zaman?

Son düzenleme:

canım çok sevindim :dance::dance:bundan sonrada güzel haberlerini duyarız inşallah :sm_cool:

Merhaba arkadaşlar!!!!

arkadaşım başka bir konuda msj attım ama görmemişsin. iyi geçmesine sevindim. bende atlattım çok şükür. pazartesi arayacaklar beni. bekliyoruz işte. görüşürüz.:içelim:

canlarım merhaba...
transferin salı günü yapılacağı söylenmişti...
2 yumurtam döllenmiş... yarın sabah tekrar arayacaklarmış.. sanırım transfer günü ve saati yarın kesinleşecek... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Herkese kucak dolusu sevgiler....

canlarım merhaba...
transferin salı günü yapılacağı söylenmişti...
2 yumurtam döllenmiş... yarın sabah tekrar arayacaklarmış.. sanırım transfer günü ve saati yarın kesinleşecek... Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Herkese kucak dolusu sevgiler....

canım...Biz artık elimizden geleni yaptık..Dua etmekten başka yapacağımız bişey kalmadı..hayırlısıyla ve allahın izniyle dileklerimiz inşallah gerçekleşir.yarınlarımızı kucağımıza alacağımız bebeklerle yaşarız inşallah...:emir_bebek:

Transferden sonraki 3.günüm.İnsan ister istemez vücudunun uyarılarını dinliyor..Bugün kasıklarımda ağrı var..bugün yok vs..
İçeride neler olup bitiyor bilmiyoruz ki..Belki bişeyler oluyor belki de hiçbişey olmuyor..Umutla umutsuzluk arasında gidip geliyor insan..
Bazen normal hayata kaptırıp gidiyorsun kendini bazen de aman dikkat etmeliyim diyorsun..Karmakarışık bir süreç bu..Herşey allahın izniyle..Kaderimizi ve sonuçalarını bir tek o biliyor.Dua ediyoruz ve aslında dua ederken hep olsun diye bakıyoruz.İnşallah hayırlısını verecek allah hepimizin hakkında..
Bilmemek garip bişey olacakları ya da olanları..Sadece kendimize pay çıkarıyoruz hayattan.Sanki bu tedavi sürecini hiç yaşamamış gibiyim..Sonuç beklerken duygular öyle birbirine giriyor ki..

transfer yarın 11h30'da. bugün kimse aramadı, embriyolar ne durumda bilmiyorum. bir yandan çok huzurluyum ve güzel bir haftasonu geçirdim. gezdik, sinemaya gittik, dışarda yemek yedik. Bol bol güldüm. Bilen herkes benim için dua ediyor. Annem ve eşim yanımda. Diğer yandan endişeler bitmiyor. Transfer 3. gün değilde 5. gün yapılsa daha iyi olmaz mı diyorum ama doktorum bu uygulamaya inanmıyor. Yaşayıp göreceğiz sonuçta. Yarın sabah erken kalkıp börek yapacağım :) sonra banyo, makyaj ve üçümüz hastaneye gideceğiz. Önümüzdeki haftayı evde yatarak geçireceğim. Annem sonuç belli olana kadar yanımda olacak. Şanslı olduğumu düşünüyorum ve içimden bir ses tutacak diyor.. Allah yanıltmaz inşallah...

X