VEEEEE.... Transferim yapıldı...Saat 1 sularında...3 minik var şu an içimde...4 tane de hastanede...
Çok mutluyum en azından şimdilik,Alllahım daim etsin inşallah..Transferden sonra 2-3 saat kaldım hastanede...evdeyim ve eve gelir gelmez hemen sizlerle buluşmak istedim..
Transferde idrara sıkışık olmak aman allahım felaket bişeydi..Ya ben çok su içtim...Normalde 1 bardak zor içerim.Ya da biraz beklettikleri için dayanacak takatim kalmamıştı.Her an her yere edebilirdim.Neyse ameliyathanede muayene masasına geçtiğimde son demlerimi yaşadım..En sonunda dr.çok sıkışıksan sonda takalım dedi..Valla sonda monda takmasalardı oracıkta ediverecektim...Siz benim gibi yapmayın azı karar fazlası zarar..biraz sıkışık olun yeter..
Daha önce de demiştim.9 kaliteli yumurtam oluşmuştu.7 si işlem görmüş..Ve bugünde transferimin 5.günü.3 embriyoyu uygun görmüş dr.Benim kalbimden geçen de üçtü zaten.Dr.um transfer ettiklerimle aynı kalitede 4 yumurtan daha var.Dondurmalısınız dedi..Bizde okeyledik.
Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN..Arkadaşlarım en güzel mutlulukları tadalım inşallah hepbirlikte allahın izniyle..Sevgiyle kalın..