- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.241
amannn yine kimse yok
şu ateş tabloma bakın hamile olduğumu bilmesem yani şüphe duycam acaba bebek yok mu diye
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
bugün 8:00da ateşim 36.6 iyimi hergün yazıyımda siz bana söylermisiniz yımırtladıgımda ben bilmiyom
yaz canım ama hergün aynı saatte ölç. adetin kaçıncı günü bugün onuda yaz. ateşinin iyi olup olmaması diye bişey yok artış ve azalışlara göre yorum yapabiliriz ancak.
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
ateşin daha yükselir yumurtlarsan o zman ateşli olcaan şimdi pek ateşli sayılmazsın8inde ilk günümdü reglim 8 kasımdaydı bugün 9. gün ve ısım 36.6 ay ne ateşli kadınım allam ben
ellerime topikte buldugum bir bakımı yaptım ameliyat eldivenleri elimde yüzümede bal maskesi başımda halaylıksüpürge elimde bi yandanda toz alıyorum yardıma gelmiycekmisiniz çok yoruldummmm
valla mud. yrd odasında ridef uyduruk seylerını gecırıodum basımınben de okuldayım piştiiii
valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederuk
yangınlı puhaaa iyi sıfat
kızzzzz çabuk çık ordan girme meraklılar çok anacım çoooook.......
çömeze bak sen yaşı da küçük yaaa ondan yangınlı yangını sönmesin tabi de bebekten söndü biraz da benimkisi bunu çok net söyleyebiliyorum....
günaydın yeter nasılsın? moraller nasıl?
nextcim yaa yıllar da bebek de ateşi söndürüyor neden böyle yaaaaaaa:26::26: ben emekliye ayrılcam herlade bu işlerden az kaldışöle bi tekrar kendime gelmem lazım. ama nasıl hiç bilmiyom valla. bu ay libido resmen eksi üçbinmilyondokuzlarda geziyo kocama da çaktırıyom ister istememez. acaba bu çömez in bi taktiği var mı ki? bi soralım çömez ayşe, çömez ayşe, napıyorsun bana söyle. eteğini kapat ayşe, komşular yoksa döver ayşee.....
kız çömez bi de komşulara laf ediyon utnacağın yerde. bi de kocasını hoş etcekmiş hehehe uydurma kızzz seni hoş etmiş kocan işte itiraf et
amannn yine kimse yok
şu ateş tabloma bakın hamile olduğumu bilmesem yani şüphe duycam acaba bebek yok mu diye
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kıslar hoşgeldınızz:))))))sorun neydi cnm sizde neden olmadı
8inde ilk günümdü reglim 8 kasımdaydı bugün 9. gün ve ısım 36.6 ay ne ateşli kadınım allam ben
selam kısslar,
nihayet bugün hasta oldum.buna da şükür dedim. adet olabilmek bile niyet geliyo artık.
hoşgeldınnnn tatlımmm
evet oda bı nıme gercektenn
uzayınca ben catlıcak gıbı oluorummm:)))))
evet umutcuğum 45. gündü bugün artık karnım 3 aylık hamile gibi şişti.çatlayacak gibiydim. ama çok garip azıcık oldum. bu kadar süreye çok aşırı olur diye bekliyodum.
umutcum gebelik nasıl gidiyor
bende bir uyku bir uyku sorma ... elim ayağım tutmuyor. yeni uyandım ...
gecede erken yatsam iyi olacak
acaba karnım da şişermi 3-4 ay sonra bu yöntemle
40 kez gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?