- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.221
kız eşin de pek safmış sende pek asilmişsin gözünde
kıııızzz benım oğlaan başlamıss yaa usmannnn
ben kaçıorum sekerlerrr kocam nasılsa ızlemıosun deyıp değiştırıo
ben onun half manini bıg bang teorsını ızlıorum ama
öptummm canalrım görüşürüzzz
ahahahhahaha sormaa nasıl buyutmusse gozunde benı dıomusum:)))
kızzzz derınde kayboldu senın su son vittiri vizziık yontemınden sonraa
ayy dılber hala kaçı ıcımeeee
kız onu bunu bırakta ağustos başında doğurcaz izinler yaniiiiii hiç düşünmeden yap yap böyle olur iştekıııızzz benım oğlaan başlamıss yaa usmannnn
ben kaçıorum sekerlerrr kocam nasılsa ızlemıosun deyıp değiştırıo
ben onun half manini bıg bang teorsını ızlıorum ama
öptummm canalrım görüşürüzzz
ayy çok güzel bi çingen . bende almak istiyom eşim istemiyo bende zaten cesaret edemiyom . annemin kedisi kaçtı annem depresyonda çok zor yaaaaakedi benimm gypsy hanım kendisi çingen ismi gibi pislikk yanımda yatıyooo pis kızzzyaaa anam yaa oluşamayan bebelerden inme ineceeekkk bi yerimizeeee
hehehe yöntem çok etkili desene.bi de dilber halaaaaaaaaaa bana da kaçsın bayıldımmmmmahahahhahaha sormaa nasıl buyutmusse gozunde benı dıomusum:)))
kızzzz derınde kayboldu senın su son vittiri vizziık yontemınden sonraa
ayy dılber hala kaçı ıcımeeee
kız onu bunu bırakta ağustos başında doğurcaz izinler yniiiiii hiç düşünmeden yap yap böyle olur işte
ayy çok güzel bi çingen . bende almak istiyom eşim istemiyo bende zaten cesaret edemiyom . annemin kedisi kaçtı annem depresyonda çok zor yaaaaa
hehehe yöntem çok etkili desene.bi de dilber halaaaaaaaaaa bana da kaçsın bayıldımmmmm
canım ödev ölsün tabeee
bir de benim yönteme göre 10 kez yöntemin adını söyleyip halvet yerinin içinde 10 adım amuda kalk sonra fık fık lasın eşinar edep gitti gari anaaammmmmmm
bi de derin inme gelmeden halvet yap emi:)))))))
yaa bu duygudan eksik yaşıyorum diye üzülüyorum kediler çok harikalar ve zavallılar sokaklarda telef oluyolar bari birini alim kurtarim diyorum ama işte bazı kadiler çok hırçın olup eve çok zarar verebiliyo bizim küçükken vardı tüm perdeler koltuklar yırtıktı lime lime. eşimden dolayı zaten hiç yanaşamıyorum. çok güzel kediyle uyumak sarılmak kucakta uyutmak. ben küçükken kundak yapardım kedimize. annem yanımda değil ancak telle teselli etmeye çalışıyorum. inş. bulunur.ayy hiç düşünmeden hamişle kalın böle olurrrryaaa benim aşkım bu dünyaaammmm kız çok değişik bişi annene sabır dilerim düşünemiyorum bile yaaa canım annneeeennnnn sarıl benim yerime yaaa çok hassasım ben kızımaaaa gerçeği yok ya ondan olaabilerr kedili ve delili kadın bennn amaaa aşıkım onaaa doyamıyorumm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahhahhahahahahhahahah
koptumm yaaa biz bunu nasıl yaparızzz yaparsak acillik olurmuyuuzzz ahahahhaabilemedimmmmmmmm
sayın ve pek muhterem ossuraklı giller muhahah bensiz iiyi kaynatmışsınız amma olmadı böle sucuk içi karmaya gittim birde ortalık karıştırmaya nihahah şimdid gideyim bi jartiyer giyeyeyimde bebebk yapayım.
geçen çocuk yapıyoz nasıl kenidmizden geçmişiz aşşadan duvara güm güm vuruldu eşim bembeyaz oldu bende terbiyesize bak özelimizi dinliyo dedim iş yarım kaldı anancım haksızmıyım ne olmuş biraz ses yaptıysak ala ala duvara vurulurmu çocuk yapıyozz ne terbiyesizler var. durun ben bi çocuk yapıp geliyim muahhaha
amanınnn hayatta en korktuğum şey valla. zati artık biz sex değil bebek yapmaktan anca edepli düzenli memur kısmısı gibiyiz. nerdeyse çarşaf bozulmadan yani
ahhh kardeş ahhh nerde öle şeyler bizdeartık otomatik kurulu makine olmuşuz şimdi anlıyorum ......
eski günleri çok özledimbıktım bu bebek işinden iiyiki bu ay oldu da kurtuldum doğurana kadar özlerim
osuruklu da sensin çömezzzzzzz:))))))))))
sayın ve pek muhterem ossuraklı giller muhahah bensiz iiyi kaynatmışsınız amma olmadı böle sucuk içi karmaya gittim birde ortalık karıştırmaya nihahah şimdid gideyim bi jartiyer giyeyeyimde bebebk yapayım.
geçen çocuk yapıyoz nasıl kenidmizden geçmişiz aşşadan duvara güm güm vuruldu eşim bembeyaz oldu bende terbiyesize bak özelimizi dinliyo dedim iş yarım kaldı anancım haksızmıyım ne olmuş biraz ses yaptıysak ala ala duvara vurulurmu çocuk yapıyozz ne terbiyesizler var. durun ben bi çocuk yapıp geliyim muahhaha
ben de okuldayım piştiiiigunaydınnn kısla okuldan gırıorum deşifre olmasam bari
valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederukamanınnn hayatta en korktuğum şey valla. zati artık biz sex değil bebek yapmaktan anca edepli düzenli memur kısmısı gibiyiz. nerdeyse çarşaf bozulmadan yani
ahhh kardeş ahhh nerde öle şeyler bizdeartık otomatik kurulu makine olmuşuz şimdi anlıyorum ......
eski günleri çok özledimbıktım bu bebek işinden iiyiki bu ay oldu da kurtuldum doğurana kadar özlerim
osuruklu da sensin çömezzzzzzz:))))))))))
abuuuu kıslar bu çömez yangınlı cıktı hee:))
ayy annem okadar abartırsanız agrında olur elbet
kuzum sn bır an once preseed alın hem onla daha gusel oluo
ben de okuldayım piştiiii
valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederuk
yangınlı puhaaa iyi sıfat
kızzzzz çabuk çık ordan girme meraklılar çok anacım çoooook.......gunaydınnn kısla okuldan gırıorum deşifre olmasam bari
çömeze bak sen yaşı da küçük yaaa ondan yangınlı yangını sönmesin tabi de bebekten söndü biraz da benimkisi bunu çok net söyleyebiliyorum....abuuuu kıslar bu çömez yangınlı cıktı hee:))
ayy annem okadar abartırsanız agrında olur elbet
kuzum sn bır an once preseed alın hem onla daha gusel oluo
günaydın yeter nasılsın? moraller nasıl?günaydın kızlarrrrrrrrrr
nextcim yaa yıllar da bebek de ateşi söndürüyor neden böyle yaaaaaaa:26::26: ben emekliye ayrılcam herlade bu işlerden az kaldıben de okuldayım piştiiii
valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederuk
yangınlı puhaaa iyi sıfat
anammm canım yaniyinapıyım anacım adamı hoş ediyim dedim kendim içn degildi o terbiyesiz komşularada diyecegim yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?