• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kedi benimm gypsy hanım kendisi çingen ismi gibi pislikk yanımda yatıyooo pis kızzz:Dyaaa anam yaa oluşamayan bebelerden inme ineceeekkk bi yerimizeeee:27:

Son düzenleme:
kıııızzz benım oğlaan başlamıss yaa usmannnn
ben kaçıorum sekerlerrr kocam nasılsa ızlemıosun deyıp değiştırıo
ben onun half manini bıg bang teorsını ızlıorum ama:52::52::52:
öptummm canalrım görüşürüzzz:16::16::16:

öptümmmm biz de maç var şekerim ve ben yine yandan yandan ödev yapıyorum ödev ölsün istiyorummm:9:

kıııızzz benım oğlaan başlamıss yaa usmannnn
ben kaçıorum sekerlerrr kocam nasılsa ızlemıosun deyıp değiştırıo
ben onun half manini bıg bang teorsını ızlıorum ama:52::52::52:
öptummm canalrım görüşürüzzz:16::16::16:
kız onu bunu bırakta ağustos başında doğurcaz izinler yaniiiiii hiç düşünmeden yap yap böyle olur işte:52::52:
kedi benimm gypsy hanım kendisi çingen ismi gibi pislikk yanımda yatıyooo pis kızzz:Dyaaa anam yaa oluşamayan bebelerden inme ineceeekkk bi yerimizeeee:27:
ayy çok güzel bi çingen . bende almak istiyom eşim istemiyo bende zaten cesaret edemiyom . annemin kedisi kaçtı annem depresyonda çok zor yaaaaa
ahahahhahaha sormaa nasıl buyutmusse gozunde benı dıomusum:)))
kızzzz derınde kayboldu senın su son vittiri vizziık yontemınden sonraa
ayy dılber hala kaçı ıcımeeee:52::52:
hehehe yöntem çok etkili desene.bi de dilber halaaaaaaaaaa bana da kaçsın bayıldımmmmm

Son düzenleme:
canım ödev ölsün tabeee
bir de benim yönteme göre 10 kez yöntemin adını söyleyip halvet yerinin içinde 10 adım amuda kalk sonra fık fık lasın eşin :52::52::52::52::52: ar edep gitti gari anaaammmmmmm:52::52:

bi de derin inme gelmeden halvet yap emi:)))))))

Son düzenleme:
kız onu bunu bırakta ağustos başında doğurcaz izinler yniiiiii hiç düşünmeden yap yap böyle olur işte:52::52:

ayy çok güzel bi çingen . bende almak istiyom eşim istemiyo bende zaten cesaret edemiyom . annemin kedisi kaçtı annem depresyonda çok zor yaaaaa

hehehe yöntem çok etkili desene.bi de dilber halaaaaaaaaaa bana da kaçsın bayıldımmmmm

ayy hiç düşünmeden hamişle kalın böle olurrrr:9:yaaa benim aşkım bu dünyaaammmm kız çok değişik bişi annene sabır dilerim düşünemiyorum bile yaaa canım annneeeennnnn:43::43:sarıl benim yerime yaaa çok hassasım ben kızımaaaa:Dgerçeği yok ya ondan olaabilerr kedili ve delili kadın bennn:9:amaaa aşıkım onaaa doyamıyorumm:D

canım ödev ölsün tabeee
bir de benim yönteme göre 10 kez yöntemin adını söyleyip halvet yerinin içinde 10 adım amuda kalk sonra fık fık lasın eşin :52::52::52::52::52: ar edep gitti gari anaaammmmmmm:52::52:

bi de derin inme gelmeden halvet yap emi:)))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahhahhahahahahhahahah:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

koptumm yaaa biz bunu nasıl yaparızzz yaparsak acillik olurmuyuuzzz ahahahhaa:Dbilemedimmmmmmmm:37:

ayy hiç düşünmeden hamişle kalın böle olurrrr:9:yaaa benim aşkım bu dünyaaammmm kız çok değişik bişi annene sabır dilerim düşünemiyorum bile yaaa canım annneeeennnnn:43::43:sarıl benim yerime yaaa çok hassasım ben kızımaaaa:Dgerçeği yok ya ondan olaabilerr kedili ve delili kadın bennn:9:amaaa aşıkım onaaa doyamıyorumm:D
yaa bu duygudan eksik yaşıyorum diye üzülüyorum kediler çok harikalar ve zavallılar sokaklarda telef oluyolar bari birini alim kurtarim diyorum ama işte bazı kadiler çok hırçın olup eve çok zarar verebiliyo bizim küçükken vardı tüm perdeler koltuklar yırtıktı lime lime. eşimden dolayı zaten hiç yanaşamıyorum. çok güzel kediyle uyumak sarılmak kucakta uyutmak. ben küçükken kundak yapardım kedimize. annem yanımda değil ancak telle teselli etmeye çalışıyorum. inş. bulunur.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahhahhahahahahhahahah:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

koptumm yaaa biz bunu nasıl yaparızzz yaparsak acillik olurmuyuuzzz ahahahhaa:Dbilemedimmmmmmmm:37:

kız delirdik biz heeeeeeeeeeee :52::52::52::52:

hadi derinim kaç sen işin var malum akrobatik hareket çalışcan daha. hem ödevin var. bende gidip meyve yicem dinlencem yatcam sora. çocuksuzluktan ömrüm dinlenmeyle geçiyo dinlenmekten yoruldum ama napcan işte mecbur dinlencem :37::37:

Son düzenleme:
:D sayın ve pek muhterem ossuraklı giller :D muhahah bensiz iiyi kaynatmışsınız amma olmadı böle sucuk içi karmaya gittim birde ortalık karıştırmaya nihahah şimdid gideyim bi jartiyer giyeyeyimde bebebk yapayım.
geçen çocuk yapıyoz nasıl kenidmizden geçmişiz aşşadan duvara güm güm vuruldu eşim bembeyaz oldu bende terbiyesize bak özelimizi dinliyo dedim iş yarım kaldı anancım haksızmıyım ne olmuş biraz ses yaptıysak ala ala duvara vurulurmu çocuk yapıyozz ne terbiyesizler var. durun ben bi çocuk yapıp geliyim muahhaha :D

:D sayın ve pek muhterem ossuraklı giller :D muhahah bensiz iiyi kaynatmışsınız amma olmadı böle sucuk içi karmaya gittim birde ortalık karıştırmaya nihahah şimdid gideyim bi jartiyer giyeyeyimde bebebk yapayım.
geçen çocuk yapıyoz nasıl kenidmizden geçmişiz aşşadan duvara güm güm vuruldu eşim bembeyaz oldu bende terbiyesize bak özelimizi dinliyo dedim iş yarım kaldı anancım haksızmıyım ne olmuş biraz ses yaptıysak ala ala duvara vurulurmu çocuk yapıyozz ne terbiyesizler var. durun ben bi çocuk yapıp geliyim muahhaha :D

amanınnn hayatta en korktuğum şey valla. zati artık biz sex değil bebek yapmaktan anca edepli düzenli memur kısmısı gibiyiz. nerdeyse çarşaf bozulmadan yani :52::52::52:
ahhh kardeş ahhh nerde öle şeyler bizde:37::37: artık otomatik kurulu makine olmuşuz şimdi anlıyorum ......
eski günleri çok özledim:14::14: bıktım bu bebek işinden iiyiki bu ay oldu da kurtuldum doğurana kadar özlerim :9::9::9:

osuruklu da sensin çömezzzzzzz:))))))))))

Son düzenleme:
amanınnn hayatta en korktuğum şey valla. zati artık biz sex değil bebek yapmaktan anca edepli düzenli memur kısmısı gibiyiz. nerdeyse çarşaf bozulmadan yani :52::52::52:
ahhh kardeş ahhh nerde öle şeyler bizde:37::37: artık otomatik kurulu makine olmuşuz şimdi anlıyorum ......
eski günleri çok özledim:14::14: bıktım bu bebek işinden iiyiki bu ay oldu da kurtuldum doğurana kadar özlerim :9::9::9:

:52: ölürüm ben sizeeee çok hoşsunuz oohhh iyki sizi bulbum :9:

Son düzenleme:

abuuuu kıslar bu çömez yangınlı cıktı hee:))
ayy annem okadar abartırsanız agrında olur elbet
kuzum sn bır an once preseed alın hem onla daha gusel oluo :32::32::32:

gunaydınnn kısla okuldan gırıorum deşifre olmasam bari:16::16::16::16:
ben de okuldayım piştiiii

valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederuk

yangınlı puhaaa iyi sıfat

valla şu karasala bakın ah ah eski günlerrrr bizde çocuk düşüncesinden önce öyleydik e tabi bi de 5 yılı devirdik ama bazı günler neşe yerinde olunca takılırız karasal gibi ama komşulara dikkat ederuk

anammm canım yaniyi :D napıyım anacım adamı hoş ediyim dedim :D kendim içn degildi :P o terbiyesiz komşularada diyecegim yok artık

gunaydınnn kısla okuldan gırıorum deşifre olmasam bari:16::16::16::16:
kızzzzz çabuk çık ordan girme meraklılar çok anacım çoooook.......
çömeze bak sen yaşı da küçük yaaa ondan yangınlı yangını sönmesin tabi de bebekten söndü biraz da benimkisi bunu çok net söyleyebiliyorum....
günaydın kızlarrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:
günaydın yeter nasılsın? moraller nasıl?

nextcim yaa yıllar da bebek de ateşi söndürüyor neden böyle yaaaaaaa:26::26: ben emekliye ayrılcam herlade bu işlerden az kaldı:9::9: şöle bi tekrar kendime gelmem lazım. ama nasıl hiç bilmiyom valla. bu ay libido resmen eksi üçbinmilyondokuzlarda geziyo:14::14::14: kocama da çaktırıyom ister istememez. acaba bu çömez in bi taktiği var mı ki? bi soralım:32::32::32:çömez ayşe, çömez ayşe, napıyorsun bana söyle. eteğini kapat ayşe, komşular yoksa döver ayşee.....
anammm canım yaniyi :D napıyım anacım adamı hoş ediyim dedim :D kendim içn degildi :P o terbiyesiz komşularada diyecegim yok artık

kız çömez bi de komşulara laf ediyon utnacağın yerde. bi de kocasını hoş etcekmiş hehehe uydurma kızzz seni hoş etmiş kocan işte itiraf et:52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back