- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.281
insanlar sizin yerinizde olmak için nelerle ugraşıyorlar ne kadar çok sınava girip çıkıyolar sözlemiliye bile razı insnalar aileler bile kız ararken ögretmen olsun diyolar :) annelerin favori meslegi. anlaya bilyorum sıkıntılarınızıda göründügü gibi olmadıgınıda beterin beteri var ben olsam hiççç kımıldamam yerimden meslegimden. başka meslekler çokmu matah? polianna olun ayolşükür çookkk şükür halimize kıslar
delimisin kuzum hastanede çalışmak işgence hiç olmazsa saatimiz belli onlar çok geç çıkıyoüniversite sınavına girerken eğitim fakültesini yazdığım o günü ve babamın sözünü dinlemeyip 1. sınıfta okulu bırakmadığım o günü hayatımdan çıkarmak ve kaderimi değiştirmek istiyorum.... ben hastanede çalışmak istiyorum yok mu bi yolu acaba. özel hastanelerde halkla ilişkilere falan mı başvursam kızlar....
ben napayım ben anasınıfı öğretmeniyim gerçi kurtuldum müdür yardımcılığına geçtim bıdıklar iyi oluyo ama yaşlılığımı düşününce hazır sınavlayken girdimmerhaba tatlımm nbrsın bakalım
bende sekerımm valla lıseye gecicem cunku ılköğretımın cok angarya işlerı oluo
valla hergun bı evrak işi bıktımm kuzum:))))
delimisin kuzum hastanede çalışmak işgence hiç olmazsa saatimiz belli onlar çok geç çıkıyo
ben napayım ben anasınıfı öğretmeniyim gerçi kurtuldum müdür yardımcılığına geçtim bıdıklar iyi oluyo ama yaşlılığımı düşününce hazır sınavlayken girdim
kuşlar agladım zırladım ve geldimohhh bugünkü aglama seyansımda tamam göz yaşlarım azaldı galiba artık azcık geliyo ve gözlerim dehşet agrıyo :) bunada şükür azcıkta olsa yaşım var
ben de sinirden biraz sonra kendimi imha edicem herlade. adet geliyo işte sivilceler de tamamlandı. çok şüphem vardı ya sanki.böyle oluyo 1 hafta önce bi sinir basıyo bi sinir basıyo adete yakın da pamuk oluyom sanki adet geçmiş gibi. yaş geçtikçe huy da değişiyo vücutta. bi de ev süpürüyorum daha silicem banyolar falan ohoooooo
cumartesi 11 kişilik misafir ordusu var biri de yatılı.
kadrolu mu geçtin vekaleten mi? ee mesai ondada 5 e kadar oluyo. nasıl 3 de çıkıyosun?
kuşlar agladım zırladım ve geldimohhh bugünkü aglama seyansımda tamam göz yaşlarım azaldı galiba artık azcık geliyo ve gözlerim dehşet agrıyo :) bunada şükür azcıkta olsa yaşım var
giyinirim şıkır şıkıray ay kuş sana geliyorum şen kahkalarımlar ikramları ben yaparım ayooollll :) tasalanma kısss yemelimi çayamı geliyolar?
başımızın üstünde yerleri varr aa insan sevdigi yere gelir gelsinler gelsinler. bnim ne gelenim vaar ne gidenimoda bi niymet zil çalsa diye kulagım kapıda tek gelen eşim allam ben ne b.ktan b durumdayım kimseciklerim yok bu şehirde (((((((((((((((((
dün sabah 08:00da yani reglimin 9. günü ateş36.6
bu sabah 08:01da yani reglimin 10.günü ateş36.5
nazarınız degdi :) ateşliyim dedim kıskandınız :) düştü işte ayyyy başıma geleeeennnn alllammmm napcam bennnnn :))))
kadrolu 3 te çıkıyom demedim ki 6 da çıktığım bile oluyo tam gün. bazen erken çıkıyorum
offff bunalım modumdayım yine bayadır iyiydim birden bunalım geldi bi tanıdık yeni evlendiydi offff
doğurcakmış offf siz de olmasanız ucube olduğumu düşüncem sakinleşmeye çalışıyom bi haberle yıkılıyorum nasıl tüp yapacam bu piskolojiyle insan içine çıkmamak lazım bu haberler beni bitiriyo bahtıma yanıyorum
yok canım tam gün ama inan rahatım yarım gün çalışıp 6 yaşla uğraşmasıda çok zor evrak mevrak angarya çok ama kafam şişmiyo ne bileyim bakalım sonra sılarsa bi istifaya bakar bebe konusu beni boğdu resmen bi de benim 3 yıl oluyo düşün yani zaman neler çaldı benden kadınlar kulubüne girmemeyi çok denidim bi zaman zaman terk ettim zaman zaman döndüm yukarı tükürsen bıyık aşağısı sakal yolup atacam bu kılları sen sağ ben selamet hahahahaha tırlatığım yineben seni 9- 3 çalışmaya geçtin sandım ondan soruyom. peki kadın olarak memnun musun? daha pek anlamamışsındır ama. bende düşünüp düşünüp vazgeçiyom o işten. angarya gibi geliyo. ama öğrenciyle uğraşmıyon en azından. üff bende gircem sınava bu sene.
bizim komşunun kızı ben ortaokuldayken doğdu. 13 yaş küçük benden. face de bi baktım doğurmuş. artık ben zaten bebek mebek istemiyom harbiden midem bulandı bu mevzudan buralara da girmicem heralde. dr u, takibi,tüp ü de bırkacam olmazsa olmasın valla. umrumda değil. istemediğim sürece beni yaralayamaz bu konu.
bende ev süpürüyom ama terleyip hasta olmiyim diye bi oda süpürüp nete geliyom nasıl ama? daha silcem 10 a kadar sürer benim iş...
şefaf akıntı var ve kasıklarım patlıycakmış gibi agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?