Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

prolaktin çok oynak bir hormon azıcık birşeye sinirlensen çıkabiliyor... benimde prolaktinim 60 ların üstüne çıkmıştı düzenli ilaçla 10 altına indi ilacıda bıraktırmıştı dr ...
canım benimde ablamın kızı var... ninniler söyleyip uyuttuğum kız 2 buçuk sene önce evlendi şimdi 1 buçuk yaşında oğlu var hatta daha çocuğu bir yaşına girmeden 1 tanede aldırmış...ne yapalım bizim kaderimizde böyle ... bende 36 yaşındayım ikizlerinde söylediği gibi gönlümüzü ferah tutup sabırla bekleyecez bir gün sabrımızın mükafatını ALLAH ın izniyle alacaz

aaaa next gelmiişşş
ıkızler kızz sen nerdesın fellık fellık gezıo topık topık:)
nazemerı sendn nbr cnm
geçmıse bakıp gelıorum:))))
iyiyim canım gerçi sen geçen gün yazmışın ben şimdi gördüm

bende okuyunca nasıl güldüm akşam akşam ALLAH sonumuzu hayır etsin

çok sık olmasada ben izmire geliyorum en son 2 sene önce gelmiştim çok güzel bir şehir
benimde tam tamına 170 ay oldu inşallah 17 ay içinde olur
bişeyı 40 kez dersen olurmus neden olmasın taatlım:))))))))

100/80 benimde genelde söylediklerim başıma gelir onun için ağzımdan çıkana dikkat ederim

anam dün size güldüm bugün ölüyorum gazdan anamm nasıl bi agrı olmazdım ben böyle dıırtttt dııırrrttt die geziyom evde ((

alıyımmı içiyimmi nezman alınıyo nezaman içiliyo aciliyetim var valla drsuz bi çözümse başlıyam anaaaammmmmm bu arada annemide özledim bunaldım. jeli aldık testleride aldık ilaçta içmelimiyim klomen neyim valla söleyin içmezsem ne oluyum

hayırrrrr dr vermeden kullanılan bişey değil. hele sen asla kullanma. kistin falan var.

ayy kıslarr muheşem yy ı ızlıodum
evlat kaybetmek sahip olamamaktan daha zor sanırım
valla zor tuutum ağlamamk ıcın
ozellıkle o ninniyi soylerken
rabbım bıze bu acıyı unuttururacak acılar vermesın amınnn

aman aman sakın valla cnm bı dolu kıstın olur sakın doktor kon. kullanılacak bı ilaç:)

yaa daha dpo 7 deyim beyaz ama sulu el kremi gibi akıntım var sürekli üffffffff yaaa bıktım. sizde de oluyo mu. pamuk tıkıcam valla zaten işe yaramıyo bi daha açmıcam yada mantar tıpa daha iyi olur............

varya acayip kistliyim oramda buramda kist dolu memeler kistli bebek yap gögüs yapın çok sıkı sütlenince gögüsündeki kistlerde dagılır dediler kafa tasım çökük ordada fındık kadar kist var ama o çocukla alakasız ben 25 eşim 35 yaşında 15 aylık evliyiz ameliyat oldum ilkinde 10ar cmlik iki kist çıktı yumrtalıklarımında yarısı alındıtüpler açık ama yapılan laparaskopi esnasında yani ikinci ameliyatımda rahim ççoookk geride ve bagırsaklara yapışık dendi ve rahim tersmiş hemmen durma tüp bebek yap zırt bırt kist oluyo aşşa karışık dediler ( bu benim yorumum dr çok kibar ve bilimsel söyledi) yatüp yaptık kaçak yaptı tutmadı şimdi bekleim öyle ateş ölçmeyi ögrendim bide preseed aldık onu kullancaz bide çalışıyoz harıl harıl :)
yani olayım:
rahim ters bagırsaklara yapışık ve yumurtalıklarımın yarıdan fazlası yok ve büyüyen bir kitle yumurtalıklar ve rahim aniden alınabilir :)
nasılım ama....
başka topikte yastım sizede kopyaladım bilmediginiz kistlerim var aaa siz beni ne sandınız ayol ben öle bol bol bi kadınım bol kistli bol sorunlu :) bunada şükür ama.

yaa daha dpo 7 deyim beyaz ama sulu el kremi gibi akıntım var sürekli üffffffff yaaa bıktım. sizde de oluyo mu. pamuk tıkıcam valla zaten işe yaramıyo bi daha açmıcam yada mantar tıpa daha iyi olur............

benimde olur sürekli fitilsizde geçmez çok kötü bişey...iyi fikirmiş tıpa

günaydın kıslarrrr nabersiniz ikizlerim umutum nasıl gidiyo umut sen bu ay kırmızıları gördün mü umarım bebiş gelmiştir ben musaitim ama kimse yooookkk kiii

ikizim yaaa senin mantar neden geçmiyo ya bir türlü bende de olmuştu evlendiğimin ilk yıllarında benimki de inat içindeydi ama düzenli fitil kullandım bi de ilaç geçti ben anlamadım senin olayı

ikizim yaaa senin mantar neden geçmiyo ya bir türlü bende de olmuştu evlendiğimin ilk yıllarında benimki de inat içindeydi ama düzenli fitil kullandım bi de ilaç geçti ben anlamadım senin olayı

mantar değil enfeksiyon dan oluyomuş mantar için fitil kullanıyom işe yaramıyo çünkü. enfeksiyon akıntı ve azda olsa kaşıntı yapiiiiiiiiiiii

üniversite sınavına girerken eğitim fakültesini yazdığım o günü ve babamın sözünü dinlemeyip 1. sınıfta okulu bırakmadığım o günü hayatımdan çıkarmak ve kaderimi değiştirmek istiyorum.... ben hastanede çalışmak istiyorum yok mu bi yolu acaba. özel hastanelerde halkla ilişkilere falan mı başvursam kızlar....

ayyy daha benim cv bile yok napsam bi tane hazırlasam mı ne yazılır şimdi 10 yıldır ilkokul öğr. yapıyom desem bu delirmiştir diye zaten işe almazlar. gerçekten de deliridim galiba. Allahım sabır ver yarabbim...

Son düzenleme:
merhaba tatlımm nbrsın bakalım
bende sekerımm valla lıseye gecicem cunku ılköğretımın cok angarya işlerı oluo
valla hergun bı evrak işi bıktımm kuzum:))))

merhaba tatlımm nbrsın bakalım
bende sekerımm valla lıseye gecicem cunku ılköğretımın cok angarya işlerı oluo
valla hergun bı evrak işi bıktımm kuzum:))))

benim mezuniyetim de lise aslında ben sonradan ilkokul oldum formasyon alıp. ama liseyede geçemiyorum her yer dolu dolu dolu...
angaryası başka dert 30 tane yarısı anlama özürlü çocukla uğraşmak başka dert. aileler zaten zır cahil. ekonomik durum 5-7 kişilik aileler için 600-700 tl . durum berbat. tayin çıkmıyor. daha bu adey varmış. yapmadım hiç. bi memur tutsunlar madem yapsın hem sınıfa gir hem idarecei gibi çalış. ki bu daha iyi günlerimiz. yol daha ne çok uzak ne çok yakınken bir iş bulmalıyım...

insanlar sizin yerinizde olmak için nelerle ugraşıyorlar ne kadar çok sınava girip çıkıyolar sözlemiliye bile razı insnalar aileler bile kız ararken ögretmen olsun diyolar :) annelerin favori meslegi. anlaya bilyorum sıkıntılarınızıda göründügü gibi olmadıgınıda beterin beteri var ben olsam hiççç kımıldamam yerimden meslegimden. başka meslekler çokmu matah? polianna olun ayol şükür çookkk şükür halimize kıslar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…