- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
merhaba canım hayırlı olsun topik uğur getirsin inşallah..
bende 8 yıllık evliyim erkek infertilesi bunda 4 yıl önce ilk tüp denemem malesef negatif sonuçlandı çok şükür bu sefer güzel sonucumu aldım darısı en kısa zamanda senin başına olsun.tüp bebeğe kalmadan normal yollarla osun inşallah ..varikosel ameliyatı olanların genelde 6 aya kalmadan oluyo yaşın ve eşinin yaşıda çok genç zaten..
buarada erkek sorunu olanlara rapor çıkarsınlar tavsiyem ben çıkardım hemde çok kısa zamanda ..
Burcucum cok teşekkürler umarım öyle olur bi gün bi mucize olur neden olmasın
eşimin doktoru öyle güsel hikayelr anlattı ki bize,olmaz diye bişey yok dedi yeterki bi sperm yumurtaya ulaşsın
ama bunun için yumurtayı kaçırmamak gerekıyor...özelıkle tüp bebekten negatıf almıs hastalar aynen benım bı zamanlar olduğum gibi doğal yolla olması konusunda umutsuzlasabılıyor.tuple olmamamısken doğla yolla nasıl olsun dıye ve ovulasyon gunlerını kaçırabılıo...biz hiç dıkat etmıoduk o gunlere şimdi ediyoruz rabbim ol desin yeterki birde gercekten beynı ve rahmi gebeliğe hazırlamak gerekıo stresten arınmak..
rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,böyle güsel haberler duyup umudumzun tazelenmeye ihtiyacı vardı burcu cok saol:)))))
merhaba canım hayırlı olsun topik uğur getirsin inşallah..
bende 8 yıllık evliyim erkek infertilesi bunda 4 yıl önce ilk tüp denemem malesef negatif sonuçlandı çok şükür bu sefer güzel sonucumu aldım darısı en kısa zamanda senin başına olsun.tüp bebeğe kalmadan normal yollarla osun inşallah ..varikosel ameliyatı olanların genelde 6 aya kalmadan oluyo yaşın ve eşinin yaşıda çok genç zaten..
buarada erkek sorunu olanlara rapor çıkarsınlar tavsiyem ben çıkardım hemde çok kısa zamanda ..
merhaba arkadaşlar hayırlı bi topik olur inşallah ben istanbuldan pınar ben 34 eşim 35 yaşında 4 ay sonra 3 senemiz bitecek inşallah tam 4 tane negatif tüp denememiz oldu tabii çok ama çok zor günler geçirdik ama ben artık bidaha denemek istemiyorum olursa normal yollarla olur çok zor ama sorunumuz sperm azlığı hareketsizliği belki de bi mucize olur haaa ne dersiniz
selam burcu allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
neden olmasın:)inşallah ama eğer fırsatın varsa inşallah olur ğeer olmazasa tekrar denersiniz. benimde eşimde hareket sperm morfoloji tüm bozuklular vardı.3 ay keçiboynuzu kürü yaptırdım sayımız yükselmişti mofolojimiz hep 0 çıkıyodu 4 çıkmıştı.
sende deneyebilirsin.
inşallah.. darısı senin başına olsunnn en kısa zamanda..
ahh canım denedim denemezmiyim ama aksine daha da düştü hem ilaçta kullanmıştık bidaha denemeye psikolojik olarak da maddi olarak da imkanımız yok ben artık mucizemi bekliyorum :26:
ben rapor çıkardım çapadan erkek infertiletsi sebepli olduğu için hmen aldım ..maddi olarak çok harcamadım ilaçlarımda dahil 1450 verdim hastaneye.sen nerdesin bilmiyorum ama .
ben istanbulda beylikdüzünde oturuyorum ama memorıal ataşehirde doktorum rapor çıkarmak için şartları tam bilmiyorum canım yaa 3 senelik evli olmadığımız 3 kere aşılama yaptırmadığımız için rapor çıkaramadık ama sanırım sperm sayısı 5 milyonun altında ise rapor çıkarılıyo bizim önce 10 milyondu sonra 7 milyona düştü şimdi de tam bilmiyorum sen hangi hast. tedavi olmuştun kaç aylık hamilesin
ben istanbulda beylikdüzünde oturuyorum ama memorıal ataşehirde doktorum rapor çıkarmak için şartları tam bilmiyorum canım yaa 3 senelik evli olmadığımız 3 kere aşılama yaptırmadığımız için rapor çıkaramadık ama sanırım sperm sayısı 5 milyonun altında ise rapor çıkarılıyo bizim önce 10 milyondu sonra 7 milyona düştü şimdi de tam bilmiyorum sen hangi hast. tedavi olmuştun kaç aylık hamilesin
canım yeterki yüce allah istesin inan bu tüp bebekler falan vesile tabiki tedavi olucaz ama orabbim ol demeden olmaz ki yaprak kıpırdamaz dimi..
benim erkek kuzenim kötü bi hastalık sonucu testisinin birini aldırdı aldığı ilaçlarda ağır olduğu için çocuğu olmaz dendi eşinin bi sürü sorunu vardıderken hepimiz ona üzülürken evlendiler 6 ay içinde çocukları oldu şimdi 6 yaşında kızları:)gerçekten stres çok etkiliyo..
amin canım inşallah sağlıkla alırım hemen arkamdanda sen alırsınn:)))
merhaba arkadaşlar hayırlı bi topik olur inşallah ben istanbuldan pınar ben 34 eşim 35 yaşında 4 ay sonra 3 senemiz bitecek inşallah tam 4 tane negatif tüp denememiz oldu tabii çok ama çok zor günler geçirdik ama ben artık bidaha denemek istemiyorum olursa normal yollarla olur çok zor ama sorunumuz sperm azlığı hareketsizliği belki de bi mucize olur haaa ne dersiniz
canım artık 3 yıllık evli olma şartı yok.ayrıca bizim sayı 14 milyondu ama hareketli sayımız ½ 7 de 1 milyon olunca direk verdiler ben avrupa şafak hastanesine gittim ilkinide orda denemiştim çok memnunun doktorumdan.şuan 7 ayımı bitirdim 8 ayıma girdim daha yeni.
bide 5 yıllık sigortalı olma durumu var
merhaba ,hoşgeldın bebekdls neden olmasın canımm
sadece gusel değerlendırmek gerekıyor yumurtlama gunlerını zaten bılıosun
yumurtanın ömrü 24 saat yanı kaçırmak daha muhtemel:))))
burda bırlıkte ılerleyıp kalacağız tek tek inşallah bızımde aynı ameliyattan önce yaklasık 10 mılyon sperm
vardı ileri hızı %0
ileri yavas %60
morfoloji%7 ydı
bakalım amelıyat işe yaramısmı ..bişeyler kullanomu eşin sperm değelerını artırmak için?
hoşbulduk canım artık buraya sık sık girerim biliyorum canım benim yumurtlamam gayet iyi günleri de değerlendiriyoruzama artık hiç düşünmücem bile eşim 2 sene önece kullanmıştı ama daha da düşmüştü sayısı şuan da bişey kullanmıyo sigarasını bile azaltmıyo ben çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?