- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #5.261
prolaktin çok oynak bir hormon azıcık birşeye sinirlensen çıkabiliyor... benimde prolaktinim 60 ların üstüne çıkmıştı düzenli ilaçla 10 altına indi ilacıda bıraktırmıştı dr ...kızlar geçmişi okuyamadım çok uykum var yarın okuyup herkese yorum yapmak istiyorum. dr macerasını da yarın anlatıcam.
sadece sonuçlarımı yazayım dedim.
progesteron 22,11
prolaktin 23.11
yani gayet iyi yumurtlamışım ama işe yaramıyo işte üff
prolaktin de sınıra yakın ama ilaca gerek yok sanırım. sınır 26.72 imiş.
progesteron sınırı da 27 imiş.
hadi ben kapatim tükanı iyi geceler......
canım benimde ablamın kızı var... ninniler söyleyip uyuttuğum kız 2 buçuk sene önce evlendi şimdi 1 buçuk yaşında oğlu var hatta daha çocuğu bir yaşına girmeden 1 tanede aldırmış...ne yapalım bizim kaderimizde böyle ... bende 36 yaşındayım ikizlerinde söylediği gibi gönlümüzü ferah tutup sabırla bekleyecez bir gün sabrımızın mükafatını ALLAH ın izniyle alacazcanım yapma böyle biz sanki senden farklı mıyız???
bak bizim komşunun kızı vardı ben ortaokuldayken doğdu onun bile bebeği var düşündükçe hem gülüyom hem ikizler allah seni ne yapmasın diyorum. başkalarını düşündükçe ancak stresin artıyor . bunu sakın yapma kendine lütfen. sadece kendine odaklan. olup olmayacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. bazen bende düşünüyorum aklıma gelmiyor değil. 37 yaşına gelmişim hala uğraşıyomuşum allah korusun hasbinallah!!!!!
ben artık eşime 2-3 ay içinde olacak hissediyorum diyorum ikimizinde morali düzeliyor napalım her ay kendimizi oyalamak zorundayız. bazen de dur dur dikkat et hamile kadına nasıl şaka yapıyorsun, gel yardım et, gebe kadına sevaptır falan diyom gülüyoz. bu ay hamileyim ben biliyosun diyorum böyle böyle çağırcaz hamileliği yeni inanışım bu:))))))))
ben de 32 yaşındayım bu topiğin ablası gibiyim naz ben ve jani.senin yaşını unuttum ama sakin ol lütfen. tüp bebek olmadı bi kez diye ( 1 denememiydi 3 müydü karıştırıyorum) olmayacak diye düşünme sakın. allah çok büyük gönlünü ferah ve temiz tut.
iyiyim canım gerçi sen geçen gün yazmışın ben şimdi gördümaaaa next gelmiişşş
ıkızler kızz sen nerdesın fellık fellık gezıo topık topık:)
nazemerı sendn nbr cnm
geçmıse bakıp gelıorum:))))
aanamm showwlarrryaa ne hale geldik bi arkadaşım dedi ki kkdan yahu bu bebek yüüznden az kaldı kötü yola düşeceezz ya aklımız heepp neremizdeee ay ne gülmüştüm yaaaaa
vallaha ne hale gelldiikk hhaaa
ikizleerrr senin klomen vs ne zaman olceekk regliden sonra mı başlıyorsunn![]()
bende okuyunca nasıl güldüm akşam akşam ALLAH sonumuzu hayır etsin