- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.081
ayrıca tüp denemelerinden sonra biokimyasal gebelikleri de bu kromozom bozukluğuna bağladı yeni doktor. bebek tutunuyodur ama genetik bozukluk olduğundan sonlanıyodur o yüzden pgt denilen yöntem sizin çözümünüz dedi
tatlım co culture u bende onermıorum
bişiey farketmıo para tuzağı ama IMSI olsun mutlaka
cunku eğer dna fragmantasyonu varsa spermelrde
en azından bas kısmında su kesecıkelrı oluo onu görurler ve daha sağlıklısını secerler
eğer kromozomsal anomalınız yoksa pgt ye de gerek yok cnm:)))
benım dediğim sebepten de olabalır eger yumurta hasarlı bır spermle dollenmısse
genelde kımyasal oluo:))
mustafa bahçeciyle görüş derım cnm ben ona guvenıorum ben
kromozomsal bozukluğumuz yok canım. genetik testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı sadece bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı.
ilk tüp denememde 41 yumurta toplanmıştı. onun 23 tanesi döllenmişti. son tüp denemede ise 17 tane toplandı 9 u döllendi. yeni doktor diyor ki döllenmede bi problem var. aslında dediğin gibi sperm de sorun varsa o döllenmeyi düşürüyor da olabilir. imsi
mantıklı ama yücel hoca da co-cultur ü çok övmüştü bize. co-cultur sanki yumurtada problem varsa olacak bi yöntem gibi.
evet, farklı bi görüş almadan sanırım başlamıcam tüp tedavisine.
bu son olsun artık bebişimiz gelsin diyorum. mustafa bahçeci bizim de aklımızdan geçiyor canım. artık ilk fırsatta istanbula gidip bi konuşmak lazım.
ayrıca umutcuğum,
ben ovulasyon testinde 15. gün 2. çizgiyi silik gördüm. ama doktora gidince doktor dedi ki yumurtan gözküyor 1 haftaya adet olursun.sanırım bu ay ben çookkk geç yumurtladım. ama 2. çizgi de kafamı iyice allak bullak etti.bu ay adetimle beraber ateş+ ovulasyon testiyle beraber bakıcam. gün atlamadan hergün bakıcam öle 11. günü filan beklemeden. silik görürsem de 2. çizgiyi bakmaya devam edicem tam görene kadar. çok yanıltıcı oldu bu ay herşey.
yumurtan gözüküyorsa nasıl bir haftaya adet olcaksın onu anlamadım. gözüküyosa daha çatlamamıştır. çatlasa bile hemen zaten 2 hafta sonra adet olursun.
çatlamış canım. yakındır adetin dedi.
çatlayan yumurtanı göremezki kuzum ama
sadece bı gun once catlamıssa serbest sıvı görür okadar
o sadece rahım kalınlığından tahmın etmıs bence
bıde ben ovulasyon testıne guvenmıorum 6 saat pikte kalıo
hadı o 6 saatte yapmadın sılıkmıs gıbı cıkıo
atesle destekle en azından cnm
bıde canlar ben gerek kalmaz umarım ama yaza kadar olmazsa
mustafa bahcecıde denıcem fulya da
aslında rapor alabılrıız umut tupde gecıo ama
ben mustafa amcanın ılgılenesını ıstıotum istanbula kadar gıtceksem en ıısı olsun barı:)))
bıde canlar ben gerek kalmaz umarım ama yaza kadar olmazsa
mustafa bahcecıde denıcem fulya da
aslında rapor alabılrıız umut tupde gecıo ama
ben mustafa amcanın ılgılenesını ıstıotum istanbula kadar gıtceksem en ıısı olsun barı:)))
işin garibi bende 3 gün üst üste ovulasyon testi çok koyu çıktı buna ne dicez?
bende ancak 3. yılımız doldu cnm bıde ıkı aşılama ıstıolar ya onu da yaptırmıs olucazben hiç rapor hakkımı kullanmadım aslında. ama istanbula kadar gitmişken de gerçekten en iyisi olsun bence de. battı balık:))
canım var ya artık herşeye inanırım ve hiçbir şey beni şaşırtmaz. ya bu ovulasyon testlerinde bi gariplik var ya da bizim yumurtalar sapıttı:)
Hu huuuuuu naber kızlar?? Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür.. Haftasonu buluştum kızımla gayet iyi ve hala çok cılız.. Doktor da dalga geçti benimle bir kendine bak bir kocana bak doğura doğura yarım kilo bebek doğuracaksın utanmadan dediAmaaan yarım kilo olsun benim olsun.. Ama size şöyle en gürbüzünden nasip etsin güzel allahım..
hoşgeldınızz:))
ayy proteın agırlıklı beslen kuzum direk bebeğe gecer kılo olur ozaman
sağlıklı olsunda mınnak olsun:))
Hu huuuuuu naber kızlar?? Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür.. Haftasonu buluştum kızımla gayet iyi ve hala çok cılız.. Doktor da dalga geçti benimle bir kendine bak bir kocana bak doğura doğura yarım kilo bebek doğuracaksın utanmadan dediAmaaan yarım kilo olsun benim olsun.. Ama size şöyle en gürbüzünden nasip etsin güzel allahım..
hoşgeldin ayşe,
ya boşver minik olsun sağlıklı olsun da:))
ablamın oğluşu çok zayıftı doğunca şimdi 2 yaşında tam bi tosuncuk...
Derincim ha çatladı ha çatlıcak sanküi düşmüş ateş başla çalışmaya hiç durmaaa bol bol çek preseed i benim gibi cimri olma heheheh
bende ilşkı konusunda cımrıyım göruoumusun en az ılşkı nasıl olur:))))onun pesındeyım:)
naapimm yaa gorev gıbı oldu artık valla uzun zamandır ılk kez bu ay nasılsa kaçırdık dıye hep zevkıne oldu
kendımı ıyı hıssettım yaa ınsan uzuluo evlılığımı yasayamaan coocuk kaygısına dustuk dıye
merhaba kızlar,
işyerinden pek okuyamadım birden sayfalar ilerlemiş, kaynattınız sanırım iyice:)
umutcuğum,
kafam aslında hala çok karışık. çünkü
yücel karaman temmuzdaki histereskopi sonunda bana co-cültür ve imsi demişti. yeni gittiğm burdaki doktor(aslında sadece gecikme için gitmiştim) co-cıultur ve imsi
olmasın sadece genetik inceleme yapılsın yumurtalara ve tüp bebek ile mikroenjeksiyon beraber denensin dedi.
sonumuz mutlaka tedavi ile olacak ama hangisi benim için doğru yöntem? muallakta kaldım iyice
hayatcımmmayrıca tüp denemelerinden sonra biokimyasal gebelikleri de bu kromozom bozukluğuna bağladı yeni doktor. bebek tutunuyodur ama genetik bozukluk olduğundan sonlanıyodur o yüzden pgt denilen yöntem sizin çözümünüz dedi
kızlar nasılsınız bu gün eşimin mr vardı adanaya gidip onu çektirdik yeni egldik ayaklarım şişti valla
sizler nasılsınız canlarrr
kızlar nasılsınız bu gün eşimin mr vardı adanaya gidip onu çektirdik yeni egldik ayaklarım şişti valla
sizler nasılsınız canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?