Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Derincim ha çatladı ha çatlıcak sanküi düşmüş ateş başla çalışmaya hiç durmaaa bol bol çek preseed i benim gibi cimri olma heheheh

bende ilşkı konusunda cımrıyım göruoumusun en az ılşkı nasıl olur:))))onun pesındeyım:)
naapimm yaa gorev gıbı oldu artık valla uzun zamandır ılk kez bu ay nasılsa kaçırdık dıye hep zevkıne oldu
kendımı ıyı hıssettım yaa ınsan uzuluo evlılığımı yasayamaan coocuk kaygısına dustuk dıye

umutum ,
demek 6-7 de rahme geliyomuş.
hiç güleceğim yoktu kız benim tüpten 2 haftada geçerse iyi bu yumoş. malum yol çetrefilli ve tehlikelerle dolu
geçemez de döllenip orda kalırsa o zaman yandığımın resmidir zaten.zaten o zorlu yolu bi süper sprem aşacakda kızımızı bulacakda . iki kez tuzaklı yol var napsın yavrucaklar...

ah umutcum ben 2 sinde de cimrilik yapıyorum da eşim çok istiyo ya hadi dedim mi napsın ......yoksa bana kalsan ohoooo valla yapmam. bi hamile kalim 9 ayda 9 kez yapmıcam valla.yazık kocam da geçen diyo ki kahvemi yap da odaya geç
kahve güya spermleri da uyarıyo ya bi kez sölemiştim yapmıştım da unutmamış

kız kocamdan soğucam diye korkmaya başladım hee

Son düzenleme:

ayy ıkızlerım sormaa gecen gun bı kıtap okuorum kadın sevgılısını
ozluo fılan işke ılşkıyı ozluo tabıı okadar yanıokı pencerelrı acıoo anammm dedımm
kıss ben bu işten iice soğudum mu napptım hiç oyle yanmadımm pencere acacack kadar:))
valla cnm sorma eğer dediğin gıbı olursa dış gebelık olur ve o tupunu alırlar dediğin gıbı
ama sperm gecebılıosa embrıoda gecer allahın ıznıyle ya:))

yanmak mı hahahaha ben doğursam bebe derdine yine unuturum o işi bi süre. baya bi yanmam anam ben yetti bu çalışmalar canıma. zaten kuku bozuk zor zar çalışıyor. iyileşse belkiş o zaman zevkine yapmayı düşünebilirim. nerde o eski günler ahhhh nerdeeeeeeeee.. kuku sağlam bebek fikri yok ne zaman istersen o zaman yap ne lüksmüş heeee

ayy sorma kuzum yaa valla sorguladı kendımı resmen
:)))
ayy yok ben hamıle aklsam zaten adam korkudan dokunmaz bana bende ellletmem zateb
zar zor bulmusum zati:)))))
ayy sorma bu ay analadım bende onu
kendılığındne gelısen sevişmeler valla cok ozlemısım:)))
kocıste saldı bu ay nasılsa dıo aşılama yaptırcaz bı sure sonra:))

şu umudumuz kasım ayı topiğine giriyom bazen çok gülüyom. yok çamaşır suyundan test yok karbonat testi. anammm millet ne cahil haaa. böyle gebelik belli oluyosa ne diye millet uğraşıyo ki

ben bugün prolaktinle progesteron testi yaptırdım bakalım 5 de sonuç alcam .
18. gün progesteron nolmuş. prolaktin ne alemde.

Son düzenleme:

çok komik ama tüp bebe yaptırmayı biraz da bundan istiyom. biz yapamadık bi de bıktık sexten......
erkeklerden ve kocamdan soğumadan şu bebeyi içime koyuverin ben büyütürüm dicem artık yeterrrrrrrrrrrrr
ama doğru valla zorla bulmuşuz bende 9 ay izinliyim hehehehe

ayy sorma ben delırıorum oyle cahıl seyler duyuncaa
bıde okadar doğruymu gıbı anlatıolarkı:))))
valla bende aşıya başlayınca rahatlıcam bıraz cnm yaa gercı ondada odev gıbı verceklerde
yınede kaçırma derdın yok nasılsa onlar koydu bı kısmını:))))

bir de senin dediğin gibi bence boşa kürek çekiyoz. 1 senedir hiç mi olmadı spermin biraz geçişi. zaten kentteki dr lar o tüpün tamamen kapalı olduğunu düşünüyolar. bu ay yine boş geçer. tabi sağ tüp bi atakla soldaki yumurtayı almadıysa heh heh heh......pek komik bi durum ama.klomen de yine kapalı tarafta 2 yumurta yapar ben o zaman yumurtalığımı bilmiyom naparım...

yaşasın klomen

Son düzenleme:
ateş ölçme işini 8inde hasta omuştum bugün başlasam bişi olurmu?geçmi kalmışım. benimkinde arızalı tabelası asılı anammm nasıl canım yaniyi bi bilseniz. içi yaramı olmuş ne. kuru kuru git gel ızdırap dolu yokmu ıslanmanın yolu D kafiye yaptım size

geç değil canım başla. doğru ölçüm yap en az 3 saat kesintisiz uykun olsun ölçümden önce. dil altından ölç.her gün bi yere not et.

ayyy zor beee bizim iş. preseed denen bi jel var biraz pahalı ama onu kullansan canın yanmaz. yaran geçmedi mi .tedavi olmadın mı?

Son düzenleme:
yok tatlım buyuk ıhtımalle orasınıda uyarır dıye dusunuorum olmasa dahı dozu artıtır doktor gunde 2ye cıkarır fılan ayaralr sen merak etme:))))hele bı başlayınn a
anam bende kendımı ascamm hee b topıkte okudum azospermlıymıs adam kadın kecıboynuzu kuru yaptım
kendılığınden kaldım dıo
annem bızdemı bısı var acep yahu 30 mılyon spermle kalamıoz:)))
ayy kadın fısını cekmıs modemın tv unıti sılerken:))
bende dıorumm nıe gıtmıo yazdıkalrım:)

yok yok ölç sen cnm suan dusuktur yıne zaten hemen başla yarın sabah:))
ayy cnm doktorun soyel verır ama bız preseed kullanız ama hanı nemlensın dıe değil
spermler ıcınde rahat yzusun dıye
sızın spermelrde bısı yokmmus sen okadar masraf etme basıt ucuz sylerde vardır:)

merhaba kızlar,
işyerinden pek okuyamadım birden sayfalar ilerlemiş, kaynattınız sanırım iyice:)

umutcuğum,
kafam aslında hala çok karışık. çünkü
yücel karaman temmuzdaki histereskopi sonunda bana co-cültür ve imsi demişti. yeni gittiğm burdaki doktor(aslında sadece gecikme için gitmiştim) co-cıultur ve imsi
olmasın sadece genetik inceleme yapılsın yumurtalara ve tüp bebek ile mikroenjeksiyon beraber denensin dedi.
sonumuz mutlaka tedavi ile olacak ama hangisi benim için doğru yöntem? muallakta kaldım iyice

tatlım co culture u bende onermıorum
bişiey farketmıo para tuzağı ama IMSI olsun mutlaka
cunku eğer dna fragmantasyonu varsa spermelrde
en azından bas kısmında su kesecıkelrı oluo onu görurler ve daha sağlıklısını secerler
eğer kromozomsal anomalınız yoksa pgt ye de gerek yok cnm:)))

ayrıca tüp denemelerinden sonra biokimyasal gebelikleri de bu kromozom bozukluğuna bağladı yeni doktor. bebek tutunuyodur ama genetik bozukluk olduğundan sonlanıyodur o yüzden pgt denilen yöntem sizin çözümünüz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…