Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

aman tombiş annenin zayıf kuzusu mu varmış. olsun zayıf olsun bizim olsun sonra tam fıstık olcak o...
derincim çok güzel yazmışsın tüpe bakış açımı değiştirdin eline sağlık alayımız bilgilendik:)))))

yaşım 25 tek tüp bebek denemem var ve bukonularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum

yaşım 25 tek tüp bebek denemem var ve bukonularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum
rica edrim de burada senin durumundan çok daha zor durumda olanlar var. ben 32 yaş tek tüp ve açık tüpün tarafında az çalışan bi yumurtalığa sahibim. tek çare tüp görünüyor ama deniyorum işte.
inan seni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben 25 olsam şu an umrumda bile olmaz 1 yıl daha denerim ovulasyonu hiç kaçırmadan ateş vs. yöntemlerini denerim . ondan sonra olmazsa gidip 2. tüp ü denerim. neden bu kadar paniksin anlamadım ben.
sizde sebep de belirsiz di galiba?
yumurta rezervinde sorun yoksa eşin 35 üstü değilse hiç dert etme. en azından sakin sakin bişeyler yap. herşeyi öğrenirsin ne var. ateş yöntemini dene ovulasyon testi kullan. hatta her ay dr a git yumurtanı takip ettir çatlama iğnesi vurur klomen verir bişey yapar. git iyi bi ka. doğumcu bul. anlat derdini ben yumurta takibi yaptırcam en az 6 ay de. bi sürü çare var.illa bi tüp olmadı diye sen olmıcak sanmışsın hemen...

Son düzenleme:
aaaa next gelmiişşş
ıkızler kızz sen nerdesın fellık fellık gezıo topık topık:)
nazemerı sendn nbr cnm
geçmıse bakıp gelıorum:))))

ay umutcum sorma yaa sinir oldum okulun laptopuyla yazıyorum elim nereye bastıysa kaapanı verdi ikizlere bişiler yazdıydım grip oldum bi hafta iyiyim bi hafta kötüyüm
baktım olmuyor vitamin oaldım o iyi gelir ameliyat sonrası da kullandıydım içinde bi çok vitamin var aslında doğalı severim ama biraz toparlayayım sen napıyorsun

tatlım okadar cok okudumkı orgınal makalelerı
assisted hatchıng,co culture,pgt pgd hepsını arastırdımm
haaa bıde maya upte yalnızca kullanılan mach yontemı varkı am bır sahrekarlık örneği
köylerı arayıp muhtarlarından koydekı ınfretıl çiftlerı soran hasa avına cıkan bı merkezden baska ne beklenirki..
bunca yonemın ıcınde yalnızca IMSI akla yatkın gelıyor cunku ICSI ye göre hızlı gıden sperm sağlıklıdır dıyıp onları
secıolar kı bu da hiç mantıklı ve saglıklı bı seçme yöntemı değil
IMSI de ise en azından dna sını görmek mumkun değil zaten ama hanı bızded mesela
hasta bırı sarı gozukur yuzunde kırmızı noktalar olan bırının cığerlerınden suphelerınız gıbı ıpuçları vardır
embryolar gıbı spermler de gradelere ayrılıor basında delık olanlar ya da vakuoller(ıcı sıvı dolu kesecıkler)
e gore sınıflandırılıor ve bu kesecıkler genelde dna fragmantasyonu olan spemelrde daha cok göruluyor
dna hasarı fazla olan bı spermle dollenmıs yumura embryop halıne gelsı dahıı bolunemıo gelısımı duruo yada
kımyasal gebelıkle sonuclanıo
dna hasarlı spermlerde gebelık baslatır ama yuzdesı onemlıdır
mesela embryolardada oyledır grade1 embryonun gebelık sansı daha fazladır grade3e gore..ha bu grade 3ler gebelık olusurmaz dmeemk değildir daha az olusturur sadece..
onun ıcın ben IMSI bana manıklı gelıo hem embryoya mudale yok boyanmıo spermler boyanmadan secılıo
bu da benım ıcın onemlı boyayınca bı cok sperm öluo cunku...
fakat diğer buun yontemler hakkında olumlu dusunmuorum hepsı paragoz hekımler uyduruk çalışmalaı
hiç bırıyle ılgılı yapılmıs bır makale yapılmıs bır çalışma yok gebeliği artırdığını soyleyen..
bı de ben kendımı ıyı hısedıcem oyle secılırse:)))))
bı merkez secıp ona guvenmeke zorundayız kuzum napalım keske allahım hiç dusurmese onların elıne
ben hiçbırıyle yuzyuze görüşmedım ıstanbula gelmedım bunun ıcın ama gıden arkadsalkrdan
guvendıkelrımın fıkrı mustafa bahcecıyi beğendım bakalım umarım kı hiçbırımızın gerek kalmasınn rabbım ez zamanda hepımıze nbasıp etsın guzel arkadasım:)))

Son düzenleme:

ıyıyım kuzum napayım işe beklıorum cnm yaa
bu ay çöpe gıtttı valla gorev gıbı olsada yapcam dığer aylar :))))
bu reglınlemı baslıosun ttüpe

kız burda kimse yok napim gidip geziyom bende:))))))

netx kız ne yazdıydın bana bi daha yaz bi daha yaz.......

eee nerdesiniz?

bızım topişe mısafıerler daha cok oluoo cnm :)))))
offlıne gelıolar:)))
ay napım malak gıbı uyudum bugunn zor ayıldım:)))
tatlım bı yerde okudum klomen kıst yaparmı demıssın
gerıden gelırse yumosun ve çalama ığnesı vurulduğun gun 16 mm den kucukse
çatlamayıp folıkul kısıne donusurklı
folıkul kıstlerının coğuda reglle atılır
mıllet korkutmıs orda senii doğum kont hapı verırler dıyee yooo
gerek yok kendılığınden gider diğer aya sadece kıst olduğu ay klomen kullnaamzsın okadar:))))))

kız burda kimse yok napim gidip geziyom bende:))))))

netx kız ne yazdıydın bana bi daha yaz bi daha yaz.......

eee nerdesiniz?

bızım topişe mısafıerler daha cok oluoo cnm :)))))
offlıne gelıolar:)))
ay napım malak gıbı uyudum bugunn zor ayıldım:)))
tatlım bı yerde okudum klomen kıst yaparmı demıssın
gerıden gelırse yumosun ve çalama ığnesı vurulduğun gun 16 mm den kucukse
çatlamayıp folıkul kısıne donusurklı
folıkul kıstlerının coğuda reglle atılır
mıllet korkutmıs orda senii doğum kont hapı verırler dıyee yooo
gerek yok kendılığınden gider diğer aya sadece kıst olduğu ay klomen kullnaamzsın okadar:))))))

benim durumum ben 25 eş 35 benim ilk ameliyatımda 10arcmlik iki kist aldılar dolayısı ile yumurtalıklarımın büyük kısmı yok tüpler açık sonra gene kistler oldu patladı ölüyodum. ikinci ameliyat laparaskopi ondada rahim bagırsaklara yaıpşıkmış açık ameliyata dönmüşler rahim ters ve bagırsaklarıma yapışık sürekli kist üretiyo aslında rahim ve yumurtalıklarım alınmalı ama bebk için duruyo olsa temizliycekler durmazmış bu yumurtalıklar ve rahim bende acil tüp yaptır zamanın yok aniden büyüyen bir kistle almamız gerekebilr dedi drum. tüpü denedik tutmadı. hikayem böle :) daha 15aylık evliyiz

onun ıcın dıorumya tatlım bı ay belırle tup ıcın o zamana kada doğal dene ama cokda
uzatma canım:)))

çalışıyorum harıl harıl incir kürü folikasit şimdide ateş ölçümü ve preseed ve ovilasyon testi başka yapmam gereken varmı

once soğan kuruyle başla cnm
kıstlerın ıcın
sonra ıncır kuru yap ama bazılanda kıs etkısı yapıo bı ay yap bı dene ıyı gelemse bırak
ıncır kurunu
yılmak yok mucadeleye devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…