- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.121
aman tombiş annenin zayıf kuzusu mu varmış. olsun zayıf olsun bizim olsun sonra tam fıstık olcak o...Hu huuuuuu naber kızlar?? Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür.. Haftasonu buluştum kızımla gayet iyi ve hala çok cılız.. Doktor da dalga geçti benimle bir kendine bak bir kocana bak doğura doğura yarım kilo bebek doğuracaksın utanmadan dediAmaaan yarım kilo olsun benim olsun.. Ama size şöyle en gürbüzünden nasip etsin güzel allahım..
derincim çok güzel yazmışsın tüpe bakış açımı değiştirdin eline sağlık alayımız bilgilendik:)))))İkizleerrimm canım o tüpün hepisini sıkmaycamm mıı benbol koyarım aman eskik olmasın hehehehe umuttt o ilişki cimrisi benim yaaaa okudum yazdıklarınızı tüpçülerinn son noktası bu iş olmuy olmuy olmuyy ıykkk gelio o işteeennn
hayatcımmm
öncelikle yücel karaman için bişey anlatmak isgtiyorum sana kapıdan girene histereskopi deiyen bir adam!2. denememde gebelik olmuş ama sağlıksız gitti diye düşük iğnesi yapılmışken gittim arkadaşım tedavideydi orda kapıdan girdim histeroskopi edi!!1yuh deedim bende.benim hsg çekildi bende bişi yok kocamın 1 milyon spermi var ilkinde 1 transfer 2. de 2 transfer oldu ve de hamilede kaldım sadece gitmedi.yok dedi lazım .bendedim getiriym filmi.neyse getirdik bizi almadılar eli yüzü düzgün bir oğlan var içerde o dedi bak burda damarlanma varmış ondan lazım düzeltecez.histereskopi kamera sok bak neyle düzelticen dedim sustu!!!içime kurt düştü bu arada 2.500 hist,5.500 tüp bebek :Shemen kendi druma gittim dedi bedava çekeyim sana al bak ne var kafamı koparırım bişi çıkarsa!sınra kuzenler dr hemen onlara yolladım proflara gösterildi bi araba neticede isteyen yücel mi o sever hist. çekmeyi denildi!!!!para tuzağııı salağız ya biz yolacak!neyse arkadaşım tese ile tüp denedi tek transfer ettiki inan bu durumda çift koyan bi sürü yer biliyorum!donmuşu kalmadı!8 embriyodan ki bu olabilir.neyse negatif sonuçta şu denildi siz%70 gebe olmalıydınız niye olmadı anlamadık.arkadaşlar TEK embriyo tutma şansı nedir???%35 oha dedim yine ben.bu arada bi akrabası daha deniyorduu ve tutu kese görünmedi dış gebelik dediler.aynen cümle şu yücel bey bu operasuyonu şu kadara yapar yoksa ssk ya gidin ve o halde kanamalı dış gebelikli kadını düzceye yolladılar!tek tüpü alındı ve dünyası kaydı.iihmal varmıydı vs. oralara hiç girmeyeyim...co cultur pgt yalan bu işleeerrr!!!!!benim drum prof.ali rüştü ergün gatanın profu jinemedde kalamış bana donmuşunda tutmazsa pgt yaparız ille istersen ama 5. güne gelen 1. kalite blastın varsa bişey çıkmaz ordada para tuzağı dedi.!ben de hep araştırıyorum.inan benim ilk deneme yaptığım yerdeki drlarım seni buraya 4. alıcaz derler bi operasyonu yapamam kalanı benden sorulur diyebilirim 3 kez denedim ve başıma her halt geldi.ve şunu gördüm denersin olur yada olmazz.sebebi olacak diye bişey yok.madem her tutmamanın bir sebebi var SEBEPSİZ İNFERTİLİTE NİYE VAR?bizim 1 milyon spermimiz var ve ilkinde 6 ikincide 9 3. de 2 yumurtam oldu.4,5,10 embriyom oldu.hepside aa idi 1. kalite ama elde var sıfır.çöp dedikleri emvbriyolar şimdi bir kucak bebekken bazen bunları açıklamak kolay değil.ama PARA TUZAKLARINA DÜŞMEYYİN!O ZIMBIRTILARA DÖKECEĞİNİZ PARAYLA AŞILAMA,TÜP BEBEK DENEYİN TEKRAR TEKRAR!NACİZANEEE TAVSİYEMDİR ÖPERİM ALAYINIZIII
YETERİMMM ne zaman belli olacakkkk???nasılsın eşin nasılll
canım yapma böyle biz sanki senden farklı mıyız???
bak bizim komşunun kızı vardı ben ortaokuldayken doğdu onun bile bebeği var düşündükçe hem gülüyom hem ikizler allah seni ne yapmasın diyorum. başkalarını düşündükçe ancak stresin artıyor . bunu sakın yapma kendine lütfen. sadece kendine odaklan. olup olmayacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. bazen bende düşünüyorum aklıma gelmiyor değil. 37 yaşına gelmişim hala uğraşıyomuşum allah korusun hasbinallah!!!!!
ben artık eşime 2-3 ay içinde olacak hissediyorum diyorum ikimizinde morali düzeliyor napalım her ay kendimizi oyalamak zorundayız. bazen de dur dur dikkat et hamile kadına nasıl şaka yapıyorsun, gel yardım et, gebe kadına sevaptır falan diyom gülüyoz. bu ay hamileyim ben biliyosun diyorum böyle böyle çağırcaz hamileliği yeni inanışım bu:))))))))
ben de 32 yaşındayım bu topiğin ablası gibiyim naz ben ve jani.senin yaşını unuttum ama sakin ol lütfen. tüp bebek olmadı bi kez diye ( 1 denememiydi 3 müydü karıştırıyorum) olmayacak diye düşünme sakın. allah çok büyük gönlünü ferah ve temiz tut.
rica edrim de burada senin durumundan çok daha zor durumda olanlar var. ben 32 yaş tek tüp ve açık tüpün tarafında az çalışan bi yumurtalığa sahibim. tek çare tüp görünüyor ama deniyorum işte.yaşım 25 tek tüp bebek denemem var ve bukonularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum
aaaa next gelmiişşş
ıkızler kızz sen nerdesın fellık fellık gezıo topık topık:)
nazemerı sendn nbr cnm
geçmıse bakıp gelıorum:))))
aaaa next gelmiişşş
nazemerı sendn nbr cnm
aaaa next gelmiişşş
nazemerı sendn nbr cnm
valla bilmem aradı yumuşadım gibiama başım beter yaaa:Sbide abukat lazım bana yargıtay kararı inceeliyorum imdaaatttt yarına yetişecek ama acaba nasıl yücelin beğenilecek tarafını ben şahsen bulamadım canım.gittim gördüm geldim işi ticarete dökmüşler hemde RESMEN!ben 2 tüp denemişim almış beni yok video izletiyo tanıtım yapıyo bide ben satış müdürlüğü yaptım geçmişte pazarlama nedir biliyorum bana pazarlama teknikleri kullanan tüm hastane ve eğitim kurumlarından NEFRET EDİYORUM!!! Ya bii tiksinti gelio o aann ıyyyyyk:S arrkadaşım ve akrabası yazdıklarımı gözümün önünde yaşadı ihmalkar tarafı çok yüksek bir adam dorusu:Sımsı işide yaş be gülüm bilmem kaç kat ben sana dr olan kuzen,imin araştırmasyla ki kendi aralarında neler konuşuyorlar aklımız almıyo duyunca ımsı tüp bebekte bir PAZARLAMA tekniğidir...yani sor soruştur araştır vraılan netice bu oldu.gerekçeside sperin başı kıçı ve dış yüzeyi hariç görülemediğine göre bünyesindeki düzgünlükten emin olmak mümkün değil.yani sen kolunu n dış derisini yüzbin kat büyüt içindeki bozukluğu göremezsin.ben tatmin oldum bunlar ıncık cıncık soruşturuncada inancım dolayısıyla kalmadı.fatura kabartıyorlar şunu yaptık bunu da yaptık diye...
kız burda kimse yok napim gidip geziyom bende:))))))
netx kız ne yazdıydın bana bi daha yaz bi daha yaz.......
eee nerdesiniz?
ay umutcum sorma yaa sinir oldum okulun laptopuyla yazıyorum elim nereye bastıysa kaapanı verdi ikizlere bişiler yazdıydım grip oldum bi hafta iyiyim bi hafta kötüyüm
baktım olmuyor vitamin oaldım o iyi gelir ameliyat sonrası da kullandıydım içinde bi çok vitamin var aslında doğalı severim ama biraz toparlayayım sen napıyorsun
eee nerdesiniz?
eee nerdesiniz?
kk topikler bom boş nerede bu millet yafffffffffff
ayyy umutum bugün senle hiç yazışamadık yemek yapcam şimdi de akşam girerim işin olmazsa çenelenelim...
rica edrim de burada senin durumundan çok daha zor durumda olanlar var. ben 32 yaş tek tüp ve açık tüpün tarafında az çalışan bi yumurtalığa sahibim. tek çare tüp görünüyor ama deniyorum işte.
inan seni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben 25 olsam şu an umrumda bile olmaz 1 yıl daha denerim ovulasyonu hiç kaçırmadan ateş vs. yöntemlerini denerim . ondan sonra olmazsa gidip 2. tüp ü denerim. neden bu kadar paniksin anlamadım ben.
sizde sebep de belirsiz di galiba?
yumurta rezervinde sorun yoksa eşin 35 üstü değilse hiç dert etme. en azından sakin sakin bişeyler yap. herşeyi öğrenirsin ne var. ateş yöntemini dene ovulasyon testi kullan. hatta her ay dr a git yumurtanı takip ettir çatlama iğnesi vurur klomen verir bişey yapar. git iyi bi ka. doğumcu bul. anlat derdini ben yumurta takibi yaptırcam en az 6 ay de. bi sürü çare var.illa bi tüp olmadı diye sen olmıcak sanmışsın hemen...
benim durumum ben 25 eş 35 benim ilk ameliyatımda 10arcmlik iki kist aldılar dolayısı ile yumurtalıklarımın büyük kısmı yok tüpler açık sonra gene kistler oldu patladı ölüyodum. ikinci ameliyat laparaskopi ondada rahim bagırsaklara yaıpşıkmış açık ameliyata dönmüşler rahim ters ve bagırsaklarıma yapışık sürekli kist üretiyo aslında rahim ve yumurtalıklarım alınmalı ama bebk için duruyo olsa temizliycekler durmazmış bu yumurtalıklar ve rahim bende acil tüp yaptır zamanın yok aniden büyüyen bir kistle almamız gerekebilr dedi drum. tüpü denedik tutmadı. hikayem böle :) daha 15aylık evliyiz
onun ıcın dıorumya tatlım bı ay belırle tup ıcın o zamana kada doğal dene ama cokda
uzatma canım:)))
çalışıyorumharıl harıl incir kürü folikasit şimdide ateş ölçümü ve preseed ve ovilasyon testi başka yapmam gereken varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?