• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayrıca tüp denemelerinden sonra biokimyasal gebelikleri de bu kromozom bozukluğuna bağladı yeni doktor. bebek tutunuyodur ama genetik bozukluk olduğundan sonlanıyodur o yüzden pgt denilen yöntem sizin çözümünüz dedi

benım dediğim sebepten de olabalır eger yumurta hasarlı bır spermle dollenmısse
genelde kımyasal oluo:))
mustafa bahçeciyle görüş derım cnm ben ona guvenıorum ben

tatlım co culture u bende onermıorum
bişiey farketmıo para tuzağı ama IMSI olsun mutlaka
cunku eğer dna fragmantasyonu varsa spermelrde
en azından bas kısmında su kesecıkelrı oluo onu görurler ve daha sağlıklısını secerler
eğer kromozomsal anomalınız yoksa pgt ye de gerek yok cnm:)))

kromozomsal bozukluğumuz yok canım. genetik testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı sadece bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı.
ilk tüp denememde 41 yumurta toplanmıştı. onun 23 tanesi döllenmişti. son tüp denemede ise 17 tane toplandı 9 u döllendi. yeni doktor diyor ki döllenmede bi problem var. aslında dediğin gibi sperm de sorun varsa o döllenmeyi düşürüyor da olabilir. imsi
mantıklı ama yücel hoca da co-cultur ü çok övmüştü bize. co-cultur sanki yumurtada problem varsa olacak bi yöntem gibi.

benım dediğim sebepten de olabalır eger yumurta hasarlı bır spermle dollenmısse
genelde kımyasal oluo:))
mustafa bahçeciyle görüş derım cnm ben ona guvenıorum ben

evet, farklı bi görüş almadan sanırım başlamıcam tüp tedavisine.
bu son olsun artık bebişimiz gelsin diyorum. mustafa bahçeci bizim de aklımızdan geçiyor canım. artık ilk fırsatta istanbula gidip bi konuşmak lazım.

ayrıca umutcuğum,
ben ovulasyon testinde 15. gün 2. çizgiyi silik gördüm. ama doktora gidince doktor dedi ki yumurtan gözküyor 1 haftaya adet olursun.sanırım bu ay ben çookkk geç yumurtladım. ama 2. çizgi de kafamı iyice allak bullak etti.bu ay adetimle beraber ateş+ ovulasyon testiyle beraber bakıcam. gün atlamadan hergün bakıcam öle 11. günü filan beklemeden. silik görürsem de 2. çizgiyi bakmaya devam edicem tam görene kadar. çok yanıltıcı oldu bu ay herşey.

kromozomsal bozukluğumuz yok canım. genetik testi yaptırmıştık bi sorun çıkmadı sadece bende homozigot kan pıhtılaşması çıktı.
ilk tüp denememde 41 yumurta toplanmıştı. onun 23 tanesi döllenmişti. son tüp denemede ise 17 tane toplandı 9 u döllendi. yeni doktor diyor ki döllenmede bi problem var. aslında dediğin gibi sperm de sorun varsa o döllenmeyi düşürüyor da olabilir. imsi
mantıklı ama yücel hoca da co-cultur ü çok övmüştü bize. co-cultur sanki yumurtada problem varsa olacak bi yöntem gibi.

yok tatlımm co culturun hiç bı arastırılmıs calışması yok sansı artırdığına daır
rahmı tanıomus embrıolar zaten bı sorun olmuokı sende gebelık olusuo kımyasal oluo
para tuzağı cnm
döllenmede sperm önemli cnm eğer yaptırabılısanız dna fragmantasyon testı yaptırın cnm

evet, farklı bi görüş almadan sanırım başlamıcam tüp tedavisine.
bu son olsun artık bebişimiz gelsin diyorum. mustafa bahçeci bizim de aklımızdan geçiyor canım. artık ilk fırsatta istanbula gidip bi konuşmak lazım.

ayrıca umutcuğum,
ben ovulasyon testinde 15. gün 2. çizgiyi silik gördüm. ama doktora gidince doktor dedi ki yumurtan gözküyor 1 haftaya adet olursun.sanırım bu ay ben çookkk geç yumurtladım. ama 2. çizgi de kafamı iyice allak bullak etti.bu ay adetimle beraber ateş+ ovulasyon testiyle beraber bakıcam. gün atlamadan hergün bakıcam öle 11. günü filan beklemeden. silik görürsem de 2. çizgiyi bakmaya devam edicem tam görene kadar. çok yanıltıcı oldu bu ay herşey.

yumurtan gözüküyorsa nasıl bir haftaya adet olcaksın onu anlamadım. gözüküyosa daha çatlamamıştır. çatlasa bile hemen zaten 2 hafta sonra adet olursun.

çatlamış canım. yakındır adetin dedi.

çatlayan yumurtanı göremezki kuzum ama
sadece bı gun once catlamıssa serbest sıvı görür okadar
o sadece rahım kalınlığından tahmın etmıs bence
bıde ben ovulasyon testıne guvenmıorum 6 saat pikte kalıo
hadı o 6 saatte yapmadın sılıkmıs gıbı cıkıo
atesle destekle en azından cnm

bıde canlar ben gerek kalmaz umarım ama yaza kadar olmazsa
mustafa bahcecıde denıcem fulya da
aslında rapor alabılrıız umut tupde gecıo ama
ben mustafa amcanın ılgılenesını ıstıotum istanbula kadar gıtceksem en ıısı olsun barı:)))

çatlayan yumurtanı göremezki kuzum ama
sadece bı gun once catlamıssa serbest sıvı görür okadar
o sadece rahım kalınlığından tahmın etmıs bence
bıde ben ovulasyon testıne guvenmıorum 6 saat pikte kalıo
hadı o 6 saatte yapmadın sılıkmıs gıbı cıkıo
atesle destekle en azından cnm

işin garibi bende 3 gün üst üste ovulasyon testi çok koyu çıktı buna ne dicez?:51::51:

Son düzenleme:
bıde canlar ben gerek kalmaz umarım ama yaza kadar olmazsa
mustafa bahcecıde denıcem fulya da
aslında rapor alabılrıız umut tupde gecıo ama
ben mustafa amcanın ılgılenesını ıstıotum istanbula kadar gıtceksem en ıısı olsun barı:)))

ben hiç rapor hakkımı kullanmadım aslında. ama istanbula kadar gitmişken de gerçekten en iyisi olsun bence de. battı balık:))

işin garibi bende 3 gün üst üste ovulasyon testi çok koyu çıktı buna ne dicez?:51::51:

canım var ya artık herşeye inanırım ve hiçbir şey beni şaşırtmaz. ya bu ovulasyon testlerinde bi gariplik var ya da bizim yumurtalar sapıttı:)

Hu huuuuuu naber kızlar?? Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür.. Haftasonu buluştum kızımla gayet iyi ve hala çok cılız.. Doktor da dalga geçti benimle bir kendine bak bir kocana bak doğura doğura yarım kilo bebek doğuracaksın utanmadan dedi:9: Amaaan yarım kilo olsun benim olsun.. Ama size şöyle en gürbüzünden nasip etsin güzel allahım..

ben hiç rapor hakkımı kullanmadım aslında. ama istanbula kadar gitmişken de gerçekten en iyisi olsun bence de. battı balık:))

canım var ya artık herşeye inanırım ve hiçbir şey beni şaşırtmaz. ya bu ovulasyon testlerinde bi gariplik var ya da bizim yumurtalar sapıttı:)
bende ancak 3. yılımız doldu cnm bıde ıkı aşılama ıstıolar ya onu da yaptırmıs olucaz
aslında ama dediğim gibi cok arastırdım en cok mustfa amca sındı içime:))
Hu huuuuuu naber kızlar?? Bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür.. Haftasonu buluştum kızımla gayet iyi ve hala çok cılız.. Doktor da dalga geçti benimle bir kendine bak bir kocana bak doğura doğura yarım kilo bebek doğuracaksın utanmadan dedi:9: Amaaan yarım kilo olsun benim olsun.. Ama size şöyle en gürbüzünden nasip etsin güzel allahım..

hoşgeldınızz:))
ayy proteın agırlıklı beslen kuzum direk bebeğe gecer kılo olur ozaman
sağlıklı olsunda mınnak olsun:))

hoşgeldin ayşe,
ya boşver minik olsun sağlıklı olsun da:))
ablamın oğluşu çok zayıftı doğunca şimdi 2 yaşında tam bi tosuncuk...

hoşgeldin ayşe,
ya boşver minik olsun sağlıklı olsun da:))
ablamın oğluşu çok zayıftı doğunca şimdi 2 yaşında tam bi tosuncuk...

valla ben kilodan çok çektiğim için zayıf olursa üzülmem ama doktor zayıf doğan bebekler bir yaştan sonra kilo almaya çok meğilli oluyorlar dedi, insülin direnci gelişiyormuş bünye zayıf olduğu için aldığını yakmayıp depoluyormuş.. üzüldüm tabi şişmanlık çok zor çünkü..

kızlar nasılsınız bu gün eşimin mr vardı adanaya gidip onu çektirdik yeni egldik ayaklarım şişti valla
sizler nasılsınız canlarrr

Derincim ha çatladı ha çatlıcak sanküi düşmüş ateş başla çalışmaya hiç durmaaa bol bol çek preseed i benim gibi cimri olma heheheh

bende ilşkı konusunda cımrıyım göruoumusun en az ılşkı nasıl olur:))))onun pesındeyım:)
naapimm yaa gorev gıbı oldu artık valla uzun zamandır ılk kez bu ay nasılsa kaçırdık dıye hep zevkıne oldu
kendımı ıyı hıssettım yaa ınsan uzuluo evlılığımı yasayamaan coocuk kaygısına dustuk dıye

İkizleerrimm canım o tüpün hepisini sıkmaycamm mıı ben:51::Dbol koyarım aman eskik olmasın hehehehe:9::9:umuttt o ilişki cimrisi benim yaaaa okudum yazdıklarınızı tüpçülerinn son noktası bu iş olmuy olmuy olmuyy ıykkk gelio o işteeennn:27:
merhaba kızlar,
işyerinden pek okuyamadım birden sayfalar ilerlemiş, kaynattınız sanırım iyice:)

umutcuğum,
kafam aslında hala çok karışık. çünkü
yücel karaman temmuzdaki histereskopi sonunda bana co-cültür ve imsi demişti. yeni gittiğm burdaki doktor(aslında sadece gecikme için gitmiştim) co-cıultur ve imsi
olmasın sadece genetik inceleme yapılsın yumurtalara ve tüp bebek ile mikroenjeksiyon beraber denensin dedi.
sonumuz mutlaka tedavi ile olacak ama hangisi benim için doğru yöntem? muallakta kaldım iyice

ayrıca tüp denemelerinden sonra biokimyasal gebelikleri de bu kromozom bozukluğuna bağladı yeni doktor. bebek tutunuyodur ama genetik bozukluk olduğundan sonlanıyodur o yüzden pgt denilen yöntem sizin çözümünüz dedi
hayatcımmm;)
öncelikle yücel karaman için bişey anlatmak isgtiyorum sana kapıdan girene histereskopi deiyen bir adam!2. denememde gebelik olmuş ama sağlıksız gitti diye düşük iğnesi yapılmışken gittim arkadaşım tedavideydi orda kapıdan girdim histeroskopi edi!!1:53:yuh deedim bende.benim hsg çekildi bende bişi yok kocamın 1 milyon spermi var ilkinde 1 transfer 2. de 2 transfer oldu ve de hamilede kaldım sadece gitmedi.yok dedi lazım .bendedim getiriym filmi.neyse getirdik bizi almadılar eli yüzü düzgün bir oğlan var içerde o dedi bak burda damarlanma varmış ondan lazım düzeltecez.histereskopi kamera sok bak neyle düzelticen dedim sustu!!!içime kurt düştü bu arada 2.500 hist,5.500 tüp bebek :Shemen kendi druma gittim dedi bedava çekeyim sana al bak ne var kafamı koparırım bişi çıkarsa!sınra kuzenler dr hemen onlara yolladım proflara gösterildi bi araba neticede isteyen yücel mi o sever hist. çekmeyi denildi!!!!para tuzağııı salağız ya biz yolacak!neyse arkadaşım tese ile tüp denedi tek transfer ettiki inan bu durumda çift koyan bi sürü yer biliyorum!donmuşu kalmadı!8 embriyodan ki bu olabilir.neyse negatif sonuçta şu denildi siz%70 gebe olmalıydınız niye olmadı anlamadık.arkadaşlar TEK embriyo tutma şansı nedir???%35 oha dedim yine ben.bu arada bi akrabası daha deniyorduu ve tutu kese görünmedi dış gebelik dediler.aynen cümle şu yücel bey bu operasuyonu şu kadara yapar yoksa ssk ya gidin ve o halde kanamalı dış gebelikli kadını düzceye yolladılar!tek tüpü alındı ve dünyası kaydı.iihmal varmıydı vs. oralara hiç girmeyeyim...co cultur pgt yalan bu işleeerrr!!!!!benim drum prof.ali rüştü ergün gatanın profu jinemedde kalamış bana donmuşunda tutmazsa pgt yaparız ille istersen ama 5. güne gelen 1. kalite blastın varsa bişey çıkmaz ordada para tuzağı dedi.!ben de hep araştırıyorum.inan benim ilk deneme yaptığım yerdeki drlarım seni buraya 4. alıcaz derler bi operasyonu yapamam kalanı benden sorulur diyebilirim 3 kez denedim ve başıma her halt geldi.ve şunu gördüm denersin olur yada olmazz.sebebi olacak diye bişey yok.madem her tutmamanın bir sebebi var SEBEPSİZ İNFERTİLİTE NİYE VAR?bizim 1 milyon spermimiz var ve ilkinde 6 ikincide 9 3. de 2 yumurtam oldu.4,5,10 embriyom oldu.hepside aa idi 1. kalite ama elde var sıfır.çöp dedikleri emvbriyolar şimdi bir kucak bebekken bazen bunları açıklamak kolay değil.ama PARA TUZAKLARINA DÜŞMEYYİN!O ZIMBIRTILARA DÖKECEĞİNİZ PARAYLA AŞILAMA,TÜP BEBEK DENEYİN TEKRAR TEKRAR!NACİZANEEE TAVSİYEMDİR ÖPERİM ALAYINIZIII:16:

kızlar nasılsınız bu gün eşimin mr vardı adanaya gidip onu çektirdik yeni egldik ayaklarım şişti valla
sizler nasılsınız canlarrr

YETERİMMM ne zaman belli olacakkkk???nasılsın eşin nasılll;)

Back
X