• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bu arada ölüyorum ağrıdan ödev yapıyorum yarınki dersee bitmedi bende başımda ağrıyo bugün rapor alayım dedim dr migren dedi.:Srapor aldım ama bakamıyom ekrana bi yandan ödevv:Dbi yandan kocişle dalaştım bi arabaaa:Sbu ay goingg sevgilii yımırtaaa:Dahahaha

bu arada ölüyorum ağrıdan ödev yapıyorum yarınki dersee bitmedi bende başımda ağrıyo bugün rapor alayım dedim dr migren dedi.:Srapor aldım ama bakamıyom ekrana bi yandan ödevv:Dbi yandan kocişle dalaştım bi arabaaa:Sbu ay goingg sevgilii yımırtaaa:Dahahaha

yarın abarış cıcım aaaa
bugunluk bısı olmaz madem ılşkı cımrısıymısız:)
17 mm ken çatlamaz yımırta:)))
valla bız bu ay bayrama denk geldı kalabalıktı ılişkı olmadı o gunlerde
bole umutuz beklemek daha zormus yaa
yarına yelkenlerı suya ındır kuzum:))

İkizleerrimm canım o tüpün hepisini sıkmaycamm mıı ben:51::Dbol koyarım aman eskik olmasın hehehehe:9::9:umuttt o ilişki cimrisi benim yaaaa okudum yazdıklarınızı tüpçülerinn son noktası bu iş olmuy olmuy olmuyy ıykkk gelio o işteeennn:27:

hayatcımmm;)
öncelikle yücel karaman için bişey anlatmak isgtiyorum sana kapıdan girene histereskopi deiyen bir adam!2. denememde gebelik olmuş ama sağlıksız gitti diye düşük iğnesi yapılmışken gittim arkadaşım tedavideydi orda kapıdan girdim histeroskopi edi!!1:53:yuh deedim bende.benim hsg çekildi bende bişi yok kocamın 1 milyon spermi var ilkinde 1 transfer 2. de 2 transfer oldu ve de hamilede kaldım sadece gitmedi.yok dedi lazım .bendedim getiriym filmi.neyse getirdik bizi almadılar eli yüzü düzgün bir oğlan var içerde o dedi bak burda damarlanma varmış ondan lazım düzeltecez.histereskopi kamera sok bak neyle düzelticen dedim sustu!!!içime kurt düştü bu arada 2.500 hist,5.500 tüp bebek :Shemen kendi druma gittim dedi bedava çekeyim sana al bak ne var kafamı koparırım bişi çıkarsa!sınra kuzenler dr hemen onlara yolladım proflara gösterildi bi araba neticede isteyen yücel mi o sever hist. çekmeyi denildi!!!!para tuzağııı salağız ya biz yolacak!neyse arkadaşım tese ile tüp denedi tek transfer ettiki inan bu durumda çift koyan bi sürü yer biliyorum!donmuşu kalmadı!8 embriyodan ki bu olabilir.neyse negatif sonuçta şu denildi siz%70 gebe olmalıydınız niye olmadı anlamadık.arkadaşlar TEK embriyo tutma şansı nedir???%35 oha dedim yine ben.bu arada bi akrabası daha deniyorduu ve tutu kese görünmedi dış gebelik dediler.aynen cümle şu yücel bey bu operasuyonu şu kadara yapar yoksa ssk ya gidin ve o halde kanamalı dış gebelikli kadını düzceye yolladılar!tek tüpü alındı ve dünyası kaydı.iihmal varmıydı vs. oralara hiç girmeyeyim...co cultur pgt yalan bu işleeerrr!!!!!benim drum prof.ali rüştü ergün gatanın profu jinemedde kalamış bana donmuşunda tutmazsa pgt yaparız ille istersen ama 5. güne gelen 1. kalite blastın varsa bişey çıkmaz ordada para tuzağı dedi.!ben de hep araştırıyorum.inan benim ilk deneme yaptığım yerdeki drlarım seni buraya 4. alıcaz derler bi operasyonu yapamam kalanı benden sorulur diyebilirim 3 kez denedim ve başıma her halt geldi.ve şunu gördüm denersin olur yada olmazz.sebebi olacak diye bişey yok.madem her tutmamanın bir sebebi var SEBEPSİZ İNFERTİLİTE NİYE VAR?bizim 1 milyon spermimiz var ve ilkinde 6 ikincide 9 3. de 2 yumurtam oldu.4,5,10 embriyom oldu.hepside aa idi 1. kalite ama elde var sıfır.çöp dedikleri emvbriyolar şimdi bir kucak bebekken bazen bunları açıklamak kolay değil.ama PARA TUZAKLARINA DÜŞMEYYİN!O ZIMBIRTILARA DÖKECEĞİNİZ PARAYLA AŞILAMA,TÜP BEBEK DENEYİN TEKRAR TEKRAR!NACİZANEEE TAVSİYEMDİR ÖPERİM ALAYINIZIII:16:

YETERİMMM ne zaman belli olacakkkk???nasılsın eşin nasılll;)

valla cnm aynen bende oyle dusunuprum
aslında yucelı bende okuduğum kadarıyla begenıodum guya
sonra boyle gerksız syerlıcok onerdığını duyunca vazgectım:)
bna bu yontmnlerın ıcınde yıne en mantıklısı IMSI gelıo oda bı cok yerde var zaten:))
hıstereskopıyı bende yaptırdım benım drum asla gerek yok dedı
bısı cıkarsa ben kafamı koparırım dedı ama benımıcım rahat etmedı
bıseyde cıkmadı nıhayetınde:)))))

yarın abarış cıcım aaaa
bugunluk bısı olmaz madem ılşkı cımrısıymısız:)
17 mm ken çatlamaz yımırta:)))
valla bız bu ay bayrama denk geldı kalabalıktı ılişkı olmadı o gunlerde
bole umutuz beklemek daha zormus yaa
yarına yelkenlerı suya ındır kuzum:))

valla cnm aynen bende oyle dusunuprum
aslında yucelı bende okuduğum kadarıyla begenıodum guya
sonra boyle gerksız syerlıcok onerdığını duyunca vazgectım:)
bna bu yontmnlerın ıcınde yıne en mantıklısı IMSI gelıo oda bı cok yerde var zaten:))
hıstereskopıyı bende yaptırdım benım drum asla gerek yok dedı
bısı cıkarsa ben kafamı koparırım dedı ama benımıcım rahat etmedı
bıseyde cıkmadı nıhayetınde:)))))

valla bilmem aradı yumuşadım gibi :9:ama başım beter yaaa:Sbide abukat lazım bana yargıtay kararı inceeliyorum imdaaatttt:52:yarına yetişecek ama acaba nasıl:19:yücelin beğenilecek tarafını ben şahsen bulamadım canım.gittim gördüm geldim:27:işi ticarete dökmüşler hemde RESMEN!ben 2 tüp denemişim almış beni yok video izletiyo tanıtım yapıyo bide ben satış müdürlüğü yaptım geçmişte pazarlama nedir biliyorum bana pazarlama teknikleri kullanan tüm hastane ve eğitim kurumlarından NEFRET EDİYORUM!!!:27:Ya bii tiksinti gelio o aann ıyyyyyk:S:27:arrkadaşım ve akrabası yazdıklarımı gözümün önünde yaşadı ihmalkar tarafı çok yüksek bir adam dorusu:Sımsı işide yaş be gülüm bilmem kaç kat ben sana dr olan kuzen,imin araştırmasyla ki kendi aralarında neler konuşuyorlar aklımız almıyo duyunca:9:ımsı tüp bebekte bir PAZARLAMA tekniğidir...yani sor soruştur araştır vraılan netice bu oldu.gerekçeside sperin başı kıçı ve dış yüzeyi hariç görülemediğine göre bünyesindeki düzgünlükten emin olmak mümkün değil.yani sen kolunu n dış derisini yüzbin kat büyüt içindeki bozukluğu göremezsin.ben tatmin oldum:Dbunlar ıncık cıncık soruşturuncada inancım dolayısıyla kalmadı.fatura kabartıyorlar şunu yaptık bunu da yaptık diye...

canım bu sabah adet olsum zaten ama o kadar sancılı bir adettiki anlatamam hala sancıdan ağlıyorum dayanamadım çok şiddetli sabah parça düşürdüm ondan sonra biraz daha rahatladım ama halal sancım var hayırlısı olsun :46:

geç değil canım başla. doğru ölçüm yap en az 3 saat kesintisiz uykun olsun ölçümden önce. dil altından ölç.her gün bi yere not et.

ayyy zor beee bizim iş. preseed denen bi jel var biraz pahalı ama onu kullansan canın yanmaz. yaran geçmedi mi .tedavi olmadın mı?

yaram geçmedi transferden beri canım çok yanıyo bildiginiz gibi degil tüp bebek merkezim başka bi şehirde ben başka şehirde diger drumda başka şehirde ankarada drum yok öle canım yana yana duruyorum :(

yok tatlım buyuk ıhtımalle orasınıda uyarır dıye dusunuorum olmasa dahı dozu artıtır doktor gunde 2ye cıkarır fılan ayaralr sen merak etme:))))hele bı başlayınn a
anam bende kendımı ascamm hee b topıkte okudum azospermlıymıs adam kadın kecıboynuzu kuru yaptım
kendılığınden kaldım dıo
annem bızdemı bısı var acep yahu 30 mılyon spermle kalamıoz:)))
ayy kadın fısını cekmıs modemın tv unıti sılerken:))
bende dıorumm nıe gıtmıo yazdıkalrım:)

yok yok ölç sen cnm suan dusuktur yıne zaten hemen başla yarın sabah:))
ayy cnm doktorun soyel verır ama bız preseed kullanız ama hanı nemlensın dıe değil
spermler ıcınde rahat yzusun dıye
sızın spermelrde bısı yokmmus sen okadar masraf etme basıt ucuz sylerde vardır:)

vala bişi bilmiyorumki bu transfer sonrası hiç dr görmedim bi ilaç yada bişi yapmam gereklimiydi bilmem azcık azcık kan geliyo hep kuruyum içim çok acıyo ucuzunda pahalısında degilimde fiyatı neki o jelin :))) yeterki canım yanmasın bide yumurtalıklarım şiş gibi nasıl sızlıyo anam anam öleyim

İkizleerrimm canım o tüpün hepisini sıkmaycamm mıı ben:51::Dbol koyarım aman eskik olmasın hehehehe:9::9:umuttt o ilişki cimrisi benim yaaaa okudum yazdıklarınızı tüpçülerinn son noktası bu iş olmuy olmuy olmuyy ıykkk gelio o işteeennn:27:

hayatcımmm;)
öncelikle yücel karaman için bişey anlatmak isgtiyorum sana kapıdan girene histereskopi deiyen bir adam!2. denememde gebelik olmuş ama sağlıksız gitti diye düşük iğnesi yapılmışken gittim arkadaşım tedavideydi orda kapıdan girdim histeroskopi edi!!1:53:yuh deedim bende.benim hsg çekildi bende bişi yok kocamın 1 milyon spermi var ilkinde 1 transfer 2. de 2 transfer oldu ve de hamilede kaldım sadece gitmedi.yok dedi lazım .bendedim getiriym filmi.neyse getirdik bizi almadılar eli yüzü düzgün bir oğlan var içerde o dedi bak burda damarlanma varmış ondan lazım düzeltecez.histereskopi kamera sok bak neyle düzelticen dedim sustu!!!içime kurt düştü bu arada 2.500 hist,5.500 tüp bebek :Shemen kendi druma gittim dedi bedava çekeyim sana al bak ne var kafamı koparırım bişi çıkarsa!sınra kuzenler dr hemen onlara yolladım proflara gösterildi bi araba neticede isteyen yücel mi o sever hist. çekmeyi denildi!!!!para tuzağııı salağız ya biz yolacak!neyse arkadaşım tese ile tüp denedi tek transfer ettiki inan bu durumda çift koyan bi sürü yer biliyorum!donmuşu kalmadı!8 embriyodan ki bu olabilir.neyse negatif sonuçta şu denildi siz%70 gebe olmalıydınız niye olmadı anlamadık.arkadaşlar TEK embriyo tutma şansı nedir???%35 oha dedim yine ben.bu arada bi akrabası daha deniyorduu ve tutu kese görünmedi dış gebelik dediler.aynen cümle şu yücel bey bu operasuyonu şu kadara yapar yoksa ssk ya gidin ve o halde kanamalı dış gebelikli kadını düzceye yolladılar!tek tüpü alındı ve dünyası kaydı.iihmal varmıydı vs. oralara hiç girmeyeyim...co cultur pgt yalan bu işleeerrr!!!!!benim drum prof.ali rüştü ergün gatanın profu jinemedde kalamış bana donmuşunda tutmazsa pgt yaparız ille istersen ama 5. güne gelen 1. kalite blastın varsa bişey çıkmaz ordada para tuzağı dedi.!ben de hep araştırıyorum.inan benim ilk deneme yaptığım yerdeki drlarım seni buraya 4. alıcaz derler bi operasyonu yapamam kalanı benden sorulur diyebilirim 3 kez denedim ve başıma her halt geldi.ve şunu gördüm denersin olur yada olmazz.sebebi olacak diye bişey yok.madem her tutmamanın bir sebebi var SEBEPSİZ İNFERTİLİTE NİYE VAR?bizim 1 milyon spermimiz var ve ilkinde 6 ikincide 9 3. de 2 yumurtam oldu.4,5,10 embriyom oldu.hepside aa idi 1. kalite ama elde var sıfır.çöp dedikleri emvbriyolar şimdi bir kucak bebekken bazen bunları açıklamak kolay değil.ama PARA TUZAKLARINA DÜŞMEYYİN!O ZIMBIRTILARA DÖKECEĞİNİZ PARAYLA AŞILAMA,TÜP BEBEK DENEYİN TEKRAR TEKRAR!NACİZANEEE TAVSİYEMDİR ÖPERİM ALAYINIZIII:16:

YETERİMMM ne zaman belli olacakkkk???nasılsın eşin nasılll;)

hoşgeldın canımm sonuclar ıyı cıkar umarım:)))

haftaya çrşb gideceğiz kızlar dua edin bize ne olur çok ihtiyacımız var

kızlar geçmişi okuyamadım çok uykum var yarın okuyup herkese yorum yapmak istiyorum. dr macerasını da yarın anlatıcam.
sadece sonuçlarımı yazayım dedim.

progesteron 22,11
prolaktin 23.11

yani gayet iyi yumurtlamışım ama işe yaramıyo işte üff:43::43:

prolaktin de sınıra yakın ama ilaca gerek yok sanırım. sınır 26.72 imiş.

progesteron sınırı da 27 imiş.

hadi ben kapatim tükanı iyi geceler......

Son düzenleme:
tüm aksiligim garibetligim ve şeytanlıgım üstümde durup durup aglıyorum herkez dogurdu yada hamile bi ben kaldımçiftlikteki köpek bile benden önce hamile kaldı benim daha olup olmayacagı bile muammma iyi degilim

tüm aksiligim garibetligim ve şeytanlıgım üstümde durup durup aglıyorum herkez dogurdu yada hamile bi ben kaldımçiftlikteki köpek bile benden önce hamile kaldı benim daha olup olmayacagı bile muammma iyi degilim

canım ama yapma böyleeee kendini yıpratma lütfennnnnn

kızlar geçmişi okuyamadım çok uykum var yarın okuyup herkese yorum yapmak istiyorum. dr macerasını da yarın anlatıcam.
sadece sonuçlarımı yazayım dedim.

progesteron 22,11
prolaktin 23.11

yani gayet iyi yumurtlamışım ama işe yaramıyo işte üff:43::43:

prolaktin de sınıra yakın ama ilaca gerek yok sanırım. sınır 26.72 imiş.

progesteron sınırı da 27 imiş.

hadi ben kapatim tükanı iyi geceler......

ya ama regli mi oldun ki işe yaramadı dedin ya bende bu dğerlerden anlamıyom yaa:Syaa yarayacakkk pess etmeee

ya ama regli mi oldun ki işe yaramadı dedin ya bende bu dğerlerden anlamıyom yaa:Syaa yarayacakkk pess etmeee

yok canım olmadım da 12 aydır bu kapalı tüpten geliyo bence yumurta o yüzden de olmuyor yaa...ee tüp hala kapalı ...
yani bu ay mı olacak !!! allahın işi belli de olmaz ama

canım yapma böyle biz sanki senden farklı mıyız???
bak bizim komşunun kızı vardı ben ortaokuldayken doğdu onun bile bebeği var düşündükçe hem gülüyom hem ikizler allah seni ne yapmasın diyorum. başkalarını düşündükçe ancak stresin artıyor . bunu sakın yapma kendine lütfen. sadece kendine odaklan. olup olmayacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. bazen bende düşünüyorum aklıma gelmiyor değil. 37 yaşına gelmişim hala uğraşıyomuşum allah korusun hasbinallah!!!!!
ben artık eşime 2-3 ay içinde olacak hissediyorum diyorum ikimizinde morali düzeliyor napalım her ay kendimizi oyalamak zorundayız. bazen de dur dur dikkat et hamile kadına nasıl şaka yapıyorsun, gel yardım et, gebe kadına sevaptır falan diyom gülüyoz. bu ay hamileyim ben biliyosun diyorum böyle böyle çağırcaz hamileliği yeni inanışım bu:))))))))
ben de 32 yaşındayım bu topiğin ablası gibiyim naz ben ve jani.senin yaşını unuttum ama sakin ol lütfen. tüp bebek olmadı bi kez diye ( 1 denememiydi 3 müydü karıştırıyorum) olmayacak diye düşünme sakın. allah çok büyük gönlünü ferah ve temiz tut.

Son düzenleme:
hayatcımmm;)

merhaba derin,
çok doğru söylüyorsun canım, bu doktorların yüzde 90 ı bizi yolunacak kaz gibi görüyor biliyorum.
ama el mahkum biri ortaya bişi atıyor inanmasan bile aklının bi ucunda kalıyor. histereskopi olayı da öle oldu. yapalım bi bakmakta fayda var dedi yaptırdım ama bişi çıkmadı tabi.
ona vereceğim parayla bi kez daha denemiştim şimdiye.

bize de sebebsiz infertilite diyolar ama illaki bi sebebi var olmadığına göre! hep 1 . kalite embriyo transfer ediliyor ama tutunamıyor.hangi yolu izlemeliyiz tüp mü mikroenjeksiyon mu? pgt mi İMSİ mi? işte buna net karar verebilsem. bi kaç öneri daha almadan doktorlardan şüphe duyarak bi deneme yapmak istemiyorum.
ablamın 6. denemesinde ikiz oğulları oldu. son denemem diyerek yaptırdı ve tuttu. yoksa deneyecek takati kalmamıştı. ben de aynen öyle hissediyorum kendimi. son deneme olarak bakıyorum. olursa olur, olmazsa artık vazgeçicem denemekten. çok yoruldum.

Back
X