İkizleerrimm canım o tüpün hepisini sıkmaycamm mıı ben

bol koyarım aman eskik olmasın hehehehe

umuttt o ilişki cimrisi benim yaaaa okudum yazdıklarınızı tüpçülerinn son noktası bu iş olmuy olmuy olmuyy ıykkk gelio o işteeennn
hayatcımmm

öncelikle yücel karaman için bişey anlatmak isgtiyorum sana kapıdan girene histereskopi deiyen bir adam!2. denememde gebelik olmuş ama sağlıksız gitti diye düşük iğnesi yapılmışken gittim arkadaşım tedavideydi orda kapıdan girdim histeroskopi edi!!1

yuh deedim bende.benim hsg çekildi bende bişi yok kocamın 1 milyon spermi var ilkinde 1 transfer 2. de 2 transfer oldu ve de hamilede kaldım sadece gitmedi.yok dedi lazım .bendedim getiriym filmi.neyse getirdik bizi almadılar eli yüzü düzgün bir oğlan var içerde o dedi bak burda damarlanma varmış ondan lazım düzeltecez.histereskopi kamera sok bak neyle düzelticen dedim sustu!!!içime kurt düştü bu arada 2.500 hist,5.500
tüp bebek :Shemen kendi druma gittim dedi bedava çekeyim sana al bak ne var kafamı koparırım bişi çıkarsa!sınra kuzenler dr hemen onlara yolladım proflara gösterildi bi araba neticede isteyen yücel mi o sever hist. çekmeyi denildi!!!!para tuzağııı salağız ya biz yolacak!neyse arkadaşım tese ile tüp denedi tek transfer ettiki inan bu durumda çift koyan bi sürü yer biliyorum!donmuşu kalmadı!8 embriyodan ki bu olabilir.neyse negatif sonuçta şu denildi siz%70 gebe olmalıydınız niye olmadı anlamadık.arkadaşlar TEK embriyo tutma şansı nedir???%35 oha dedim yine ben.bu arada bi akrabası daha deniyorduu ve tutu kese görünmedi dış gebelik dediler.aynen cümle şu yücel bey bu operasuyonu şu kadara yapar yoksa ssk ya gidin ve o halde kanamalı dış gebelikli kadını düzceye yolladılar!tek tüpü alındı ve dünyası kaydı.iihmal varmıydı vs. oralara hiç girmeyeyim...co cultur pgt yalan bu işleeerrr!!!!!benim drum prof.ali rüştü ergün gatanın profu jinemedde kalamış bana donmuşunda tutmazsa pgt yaparız ille istersen ama 5. güne gelen 1. kalite blastın varsa bişey çıkmaz ordada para tuzağı dedi.!ben de hep araştırıyorum.inan benim ilk deneme yaptığım yerdeki drlarım seni buraya 4. alıcaz derler bi operasyonu yapamam kalanı benden sorulur diyebilirim 3 kez denedim ve başıma her halt geldi.ve şunu gördüm denersin olur yada olmazz.sebebi olacak diye bişey yok.madem her tutmamanın bir sebebi var SEBEPSİZ İNFERTİLİTE NİYE VAR?bizim 1 milyon spermimiz var ve ilkinde 6 ikincide 9 3. de 2 yumurtam oldu.4,5,10 embriyom oldu.hepside aa idi 1. kalite ama elde var sıfır.çöp dedikleri emvbriyolar şimdi bir kucak bebekken bazen bunları açıklamak kolay değil.ama PARA TUZAKLARINA DÜŞMEYYİN!O ZIMBIRTILARA DÖKECEĞİNİZ PARAYLA AŞILAMA,TÜP BEBEK DENEYİN TEKRAR TEKRAR!NACİZANEEE TAVSİYEMDİR ÖPERİM ALAYINIZIII
YETERİMMM ne zaman belli olacakkkk???nasılsın eşin nasılll