- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.041
merhaba hoşgeldın karasal
ılk olarak kendılığınden yumurtluomusun
yanı takıp yaptırdınmı hiç
eğer kendılığınden yumurtlama olmuosa doğal yolla olması cok zor
ılk olarak onu öğren ..reglının 10.gunu fılan gıdersen yumurta varmı bellı olur
daha sonrada 21. gunde progesteron testı yaptır çatlıomu öğrenırsın
rahımde sıkıntılarla gebe kalınabılıo demekki drun tüp denediğine göre
ama benım bıldığı kadarıyla hulya avsarında rahmı tersti amelıyat oldu
düzelttırdı sonra hamıel kaldı..
histereskopi yapıldımı rahmı duzeltmeye yonelık
son olarak esınde sorun varmı spermler iyimii
merhaba hoşgeldın karasal
ılk olarak kendılığınden yumurtluomusun
yanı takıp yaptırdınmı hiç
eğer kendılığınden yumurtlama olmuosa doğal yolla olması cok zor
ılk olarak onu öğren ..reglının 10.gunu fılan gıdersen yumurta varmı bellı olur
daha sonrada 21. gunde progesteron testı yaptır çatlıomu öğrenırsın
rahımde sıkıntılarla gebe kalınabılıo demekki drun tüp denediğine göre
ama benım bıldığı kadarıyla hulya avsarında rahmı tersti amelıyat oldu
düzelttırdı sonra hamıel kaldı..
histereskopi yapıldımı rahmı duzeltmeye yonelık
son olarak esınde sorun varmı spermler iyimii
eşimde hiç bir sıkıntı yok sorun bendeyumurtluyorum ama yumurta sayım azmış. mesela tüp bebek için okadar ilaç aldım 7 yumurtam varmış
3ü istenilen büyüklükteydi biri gelişim geriligine ugradı diger ikisi transfer edildi onlarda tutmadı. benim yumurtalıklar sürekli kist üretiyo öle küçük falanda degil ilk ameliyatımda 10cmlik iki kist çıkarıldı onlarda yumurtalıklarımın yarısından çogunun gitmesine sebep oldu iyi degilim valla pskolojimde bozulduda belli etmemek için neşeli görünüyorum yanlız kalınca durup durup aglıyorum bu halimede şükürde nebiliyim...
eşimde hiç bir sıkıntı yok sorun bendeyumurtluyorum ama yumurta sayım azmış. mesele tüp bebek için okadar ilaç aldım 7 yumurtam varmış
3ü istenilen büyüklükteydi biri gelişim geriligine ugradı diger ikisi transfer edildi onlarda tutmadı. benim yumurtalıklar sürekli kist üretiyo öle küçük falanda degil ilk ameliyatımda 10cmlik iki kist çıkarıldı onlarda yumurtalıklarımın yarısından çocugunun gitmesine sebep oldu iyi degilim valla pskolojimde bozulduda belli etmemek içn neşeli görünüyorum yanlız kalınca durup durup aglıyorum bu halimede şükürde nebiliyim...
rica ederım keske daha fazlası gelse elımızden
yalnız kendıne cok ıyı bı dr bul eğer gercekten doğal yolla zorsa
durumunuz dayetıosa tup bebeğe bellı aralıklarla tup deneyın
ama aralarda doğal dene 3 ay ara vermek gerekıo
mesela soğan kuru ardındanda ıncır kuru yapabılırsın yumurtlama ıcın
ama dediğim gıbı ılk once cok ıyı bı dr bul senı gysel yonlendırebılecek
ılk denemede olmayabılır tup umutsuzluğa kapılma
rahmın bu sekılde uygunmuymus gebe klmaya belkı hıstereskopıyle duzeltılse daha ıyı olur
ama sen tup bebek dru olmayan ıyı bı dr bul
paragoız oluo tupculer senı doğru yonlendırmeyebılrıler
hangı ıldesın ona gore ıyı bı dr bulabılırız burdan arkadaslar onerırıler belkı
rica ederım keske daha fazlası gelse elımızden
yalnız kendıne cok ıyı bı dr bul eğer gercekten doğal yolla zorsa
durumunuz dayetıosa tup bebeğe bellı aralıklarla tup deneyın
ama aralarda doğal dene 3 ay ara vermek gerekıo
mesela soğan kuru ardındanda ıncır kuru yapabılırsın yumurtlama ıcın
ama dediğim gıbı ılk once cok ıyı bı dr bul senı gysel yonlendırebılecek
ılk denemede olmayabılır tup umutsuzluğa kapılma
rahmın bu sekılde uygunmuymus gebe klmaya belkı hıstereskopıyle duzeltılse daha ıyı olur
ama sen tup bebek dru olmayan ıyı bı dr bul
paragoız oluo tupculer senı doğru yonlendırmeyebılrıler
hangı ıldesın ona gore ıyı bı dr bulabılırız burdan arkadaslar onerırıler belkı
ankaradayım ben. ilk doktorum proftu kadın hastalıkları ile ilgileniyorudu ameliyatlarımıda o yaptı zaten bi kaç doktora gittim tekine güvenemedim hepsi aşılama falan demeden direk tüp bebek dedi yani durumum acil rahim ve yumurtalıklarımın acil alınması gerekebilirmiş bu hızlı büyüyyen kistlerim yüzünden. rahmim düzeltilemez bagırsaklarıma yapışık :) aşşşa baya karışık hamile kalmaya müsaitmiş tüpler açık umurta sayım az rahim bebek için müsait ama öyle normal yolla olsun diye beklemek için zaman azaciliyetim var. eylülde başladım tüp bebek için ilaçlar kullanmaya lucrin kullandım yan etkisi beni 4gece acillik etti ekimde transfer yapıldı ilaçlar yüzünden bir aylık bi sürede yani kısa protokolmüş transfer yapıldı. tutmadı tüp bebek yaptırdıgım merkez pek içime sinmedi dedigin gibi tam yolma modundalar umurlarında degil paragözler. durumumuz şükür iyi ama eşim iki şans verdi bana yani bu son şansım bekliycem ama aradada elimden geleni yapmalıyım şimdi sogan kürü ve incir kürünü araştırıp uyguluycam ama başka yapmam gerekenler varsa onlarıda söylermisin ateş ölçmek ovülasyon hesaplamak bunları nasıl yapmalıyım (((
ankaradayım ben. ilk doktorum proftu kadın hastalıkları ile ilgileniyorudu ameliyatlarımıda o yaptı zaten bi kaç doktora gittim tekine güvenemedim hepsi aşılama falan demeden direk tüp bebek dedi yani durumum acil rahim ve yumurtalıklarımın acil alınması gerekebilirmiş bu hızlı büyüyyen kistlerim yüzünden. rahmim düzeltilemez bagırsaklarıma yapışık :) aşşşa baya karışık hamile kalmaya müsaitmiş tüpler açık umurta sayım az rahim bebek için müsait ama öyle normal yolla olsun diye beklemek için zaman azaciliyetim var. eylülde başladım tüp bebek için ilaçlar kullanmaya lucrin kullandım yan etkisi beni 4gece acillik etti ekimde transfer yapıldı ilaçlar yüzünden bir aylık bi sürede yani kısa protokolmüş transfer yapıldı. tutmadı tüp bebek yaptırdıgım merkez pek içime sinmedi dedigin gibi tam yolma modundalar umurlarında degil paragözler. durumumuz şükür iyi ama eşim iki şans verdi bana yani bu son şansım bekliycem ama aradada elimden geleni yapmalıyım şimdi sogan kürü ve incir kürünü araştırıp uyguluycam ama başka yapmam gerekenler varsa onlarıda söylermisin ateş ölçmek ovülasyon hesaplamak bunları nasıl yapmalıyım (((
ozaman ıkıncı tupe kadar doğal deneyeecksın
ateş ölçme soyle oluyor adetın 1. gununden ıtıbren
yataktan kalkamadan 6ıle8 arasında dıl altından dıjıtal ateş ölçerle atesını olcup not edeceksın
yumurtan çatladıktan sonra atesın artacak
ovulasyon testıde eglının 10. yada 11 gunu yapmaya baslıosun
pozıtıf cıkacağı zaman test cızgısı kontrol cızgısı kadar yada daha cok koyu oluo
gebelık testlrı gıbı ıdrarla yapılıo dıgıtal olanlarda varmıs ben onlardan kullanmadım
test pozıtıf cıkınca 3 gun ut uste bılrıktelık olcek cunku yumurta 36 saat sonra castlamıs olacak:))
ates olcerek de meın olacaksın catladığından:)))
kıs ıkzılerrr nereye kayboldunn:)))
kahvaltı hazır ben kacayım bırazdan gelıcem yıne:))))
ozaman ıkıncı tupe kadar doğal deneyeecksın
ateş ölçme soyle oluyor adetın 1. gununden ıtıbren
yataktan kalkamadan 6ıle8 arasında dıl altından dıjıtal ateş ölçerle atesını olcup not edeceksın
yumurtan çatladıktan sonra atesın artacak
ovulasyon testıde eglının 10. yada 11 gunu yapmaya baslıosun
pozıtıf cıkacağı zaman test cızgısı kontrol cızgısı kadar yada daha cok koyu oluo
gebelık testlrı gıbı ıdrarla yapılıo dıgıtal olanlarda varmıs ben onlardan kullanmadım
test pozıtıf cıkınca 3 gun ut uste bılrıktelık olcek cunku yumurta 36 saat sonra castlamıs olacak:))
ates olcerek de meın olacaksın catladığından:)))
nasıl teşekkür etsem bilemedim ordan burdan bakıyorum kimsede bişi demiyo kimseciklerede soramıyorum oh ya rahatladım :))
teşekkür ederimmm
nasıl teşekkür etsem bilemedim ordan burdan bakıyorum kimsede bişi demiyo kimseciklerede soramıyorum oh ya rahatladım :))
teşekkür ederimmm
gerçekten de umut bi tanedir. ama hep burdayız bende elimden geldiğince yardım ederim en azından ateş ölçme ovulasyon konusunda tüp bilgisi bende yok malesef onu yine prof umuttan alıcaksın.
benim de ilacım olsa başıma sürücem ama napalım uğraşıyoruz
ayy ebnde cok sıkıldım bugun evdee bıraz cıktık ıyı geldı:)))ya eşim kalktı ve o andan itibaren ha bire iş yapıyom ütü çamaşır nevresim kıl tüy manikür akşam yemeği derken bu saat oldu giremedim . birazdan da dışarı çıkcaz görüşemedik yani...
rıca ederımm canımm sen ölçtukçe burdan yaz bız yınenasıl teşekkür etsem bilemedim ordan burdan bakıyorum kimsede bişi demiyo kimseciklerede soramıyorum oh ya rahatladım :))
teşekkür ederimmm
yorumlarız :))))
evet tatlımm ıkızlerde ateş öçme yontemınde doç. oldugerçekten de umut bi tanedir. ama hep burdayız bende elimden geldiğince yardım ederim en azından ateş ölçme ovulasyon konusunda tüp bilgisi bende yok malesef onu yine prof umuttan alıcaksın.
benim de ilacım olsa başıma sürücem ama napalım uğraşıyoruz
nokta atısı bılıoz artık hangı gun yumosu çatladı:))))
kızlar ben eylülde tüp bebek yaptırdım negatif oldu ve 8 ekimde adet oldum şimdi 4-5 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 6 kasımda ve 9 kasımda idrarda gebelik baktım ama negatif ve hala adet olmadım ya neden olmadım acaba yorum yapabilirmisiniz kızlar ya acaba 3 tane yumurta vardı acaba gelişemedilermi yada çatlayamadılarmı kisttemi dönüştüler ya neden adet olmaz insan ben anlamadım kızlar nolur bi yardımcı olun tüp bebekten sonra böyle olan varmı ya ay valla kafama çok taktım neden adet olmadım hamilede değilim acaba geç döllendimi dicem ama idrarda silikde olsa çıkardı ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
tatlım ınsallah hamılesındrı ama
tupten sonra gecıkme olabılıo benımde olmustu ıkı ay 3. ayda normal zamanında olmustu
ayy ne gusel ıste her dem taze askınız:))))
derıncım elbet kotudur amadoktorlara
gore umutturn da geceırılen kımyuasal gebelıkler
ben hiç kalamadım mesela vardır bı hayır tabıkı ama
doktorlara olusmus bı gebelık dusuk bıleolsa umut verıcı:))
ya ne bilim umudummmm gariban tesellisigibi geliooo aman yaaa kılım bu ara bu konuyaaa başlıcam bu bebek meselesineee geri başladımda bitmiyo ahahha pöffffffff
ayy ne gusel ıste her dem taze askınız:))))
derıncım elbet kotudur amadoktorlara
gore umutturn da geceırılen kımyuasal gebelıkler
ben hiç kalamadım mesela vardır bı hayır tabıkı ama
doktorlara olusmus bı gebelık dusuk bıleolsa umut verıcı:))
ya ne bilim umudummmm gariban tesellisigibi geliooo aman yaaa kılım bu ara bu konuyaaa başlıcam bu bebek meselesineee geri başladımda bitmiyo ahahha pöffffffff
gunaydınn canımmayol uyuyomusunuz yoksa aaa:) eşimi gönderdim evin işinide yaptım ımmm bugün ne yapsam tüm gün benimD
sabah pek kımse olmuo topıkte 3 e doğru dokulurler:)))))
günayydııııııııııınnnnbenimm yımırta kontra atak yaptı canlarrrrrr bakın ateş ölçüyom testide bi dün yapmadım ahanda durummm
1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0 test yaptım 2. kademee:)))
valla kuzum ben de anlamıorum dıjıtalden ama
ateşe göre çatlamamams gozkuo erken zaten daha:))))
gunaydınn canımm
sabah pek kımse olmuo topıkte 3 e doğru dokulurler:)))))
valla kuzum ben de anlamıorum dıjıtalden ama
ateşe göre çatlamamams gozkuo erken zaten daha:))))
canımm godessciim dediydii 2. kademe 17 milim olduğunda oluyor muş:)e bu duurmda çalışayım mı napayım
canımm godessciim dediydii 2. kademe 17 milim olduğunda oluyor muş:)e bu duurmda çalışayım mı napayım
yarın başla bence cnm daha yarın lh ancak pik yapar en erken:))))
3 gun sut uste olsun preseedle:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?