Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar ben eylülde tüp bebek yaptırdım negatif oldu ve 8 ekimde adet oldum şimdi 4-5 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 6 kasımda ve 9 kasımda idrarda gebelik baktım ama negatif ve hala adet olmadım ya neden olmadım acaba yorum yapabilirmisiniz kızlar ya acaba 3 tane yumurta vardı acaba gelişemedilermi yada çatlayamadılarmı kisttemi dönüştüler ya neden adet olmaz insan ben anlamadım kızlar nolur bi yardımcı olun tüp bebekten sonra böyle olan varmı ya ay valla kafama çok taktım neden adet olmadım hamilede değilim acaba geç döllendimi dicem ama idrarda silikde olsa çıkardı ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayy ebnde cok sıkıldım bugun evdee bıraz cıktık ıyı geldı:)))

günayydııııııııııınnnnbenimm yımırta kontra atak yaptı canlarrrrrrbakın ateş ölçüyom testide bi dün yapmadım ahanda durummm

1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0 test yaptım 2. kademee:)))

Derincim ha çatladı ha çatlıcak sanküi düşmüş ateş başla çalışmaya hiç durmaaa bol bol çek preseed i benim gibi cimri olma heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…