- 7 Mayıs 2021
- 514
- 297
- 53
- 34
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Masallah güzelce büyüsün insallah yavrucakKizlarrrr çok şükür Allah'ıma bunu yazmak bana da nasip oldu testim pozitif çıktı 333darısı bekleyen herkese inşallah
Aminn inşallahMasallah güzelce büyüsün insallah yavrucakbana da dua edin lütfen
Yaaaa canımmmmm çok çok sevindimKizlarrrr çok şükür Allah'ıma bunu yazmak bana da nasip oldu testim pozitif çıktı 333darısı bekleyen herkese inşallah
Bence çıkarrrr1 ağustos salı test günüm.. o güne kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Pazar günü yapsam cıkar mı acaba
Sadece 2 tane toplanabilmisti. Diger 2 denememde de 2 tane toplanmisti ama embriyo olusmustu, tutunma gerceklesmemisti.Kaç yumurta toplanmıştı
Evet kullandim, neredeyse 2 yildir takviye kullaniyorum. Omega folik asit D vitamini B12 vs vs. Esimin spermiografisi normal cikmisti.Yumurta kalitenizi arttıracak şeylerin üzerine yonelebilirsiniz benim bildiğim kadarıyla. Birde eşinizin sperm değerlerinde herhangi bir değişiklik olmuş olabilir mi ? Yumurta kalitesini arttırmak için takviye ilaç vs kullanmış miydiniz?
Tesekkur ederim ilginize. Ben de bir donem Regenesis ve Redostim kullandim. C-life instagram sayfasini bir turlu bulamadim.Clife öneririm. Benim de problemim bu. Instagram'da sayfasına girip araştırabilirsiniz. Bunu 3 ay dedikleri şekilde kullanın tabii vitaminlerinizi de aynı şekilde. Benim vitaminlerim regenesis ve redostim. Ben ekstra clife da kullandım hem yumurtlamayı düzenliyor hem rahmi toparlıyor. Bir deneyin zarar gelmez bence. Sonra da tekrar tüp bebek sürecine girin ama öncesinde mutlaka deneyin. Inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz çok zorlu bir süreç, Allah içinize ferahlık versin. Allah içinizdeki en küçük isteklerinizi dahi görendir, bu yoldaysanız eninde sonunda kavuşacaksınız evladınıza.
Canımm çookkk teşekkür ederim hala inanamıyorumYaaaa canımmmmm çok çok sevindimşükürler olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende iki yıl kadar takviyeleri sürekli kullandım. En son yumurta toplamadan önce regenesis kullanıyordum o son bir iki ayda doktorum impryl de eklememi istemişti. Bide saracoglu üçlü bal karışımının faydalı olduğunu söyleyenler olmuştu,onu da aklıma geldikçe yedim. Günde bir veya iki günde bir. İlaçların yanında zaten bal karışımının fiyatıda uygun kalıyor.Evet kullandim, neredeyse 2 yildir takviye kullaniyorum. Omega folik asit D vitamini B12 vs vs. Esimin spermiografisi normal cikmisti.
C life`in hangi urununu kullandiniz? Tesekkurler.Clife öneririm. Benim de problemim bu. Instagram'da sayfasına girip araştırabilirsiniz. Bunu 3 ay dedikleri şekilde kullanın tabii vitaminlerinizi de aynı şekilde. Benim vitaminlerim regenesis ve redostim. Ben ekstra clife da kullandım hem yumurtlamayı düzenliyor hem rahmi toparlıyor. Bir deneyin zarar gelmez bence. Sonra da tekrar tüp bebek sürecine girin ama öncesinde mutlaka deneyin. Inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz çok zorlu bir süreç, Allah içinize ferahlık versin. Allah içinizdeki en küçük isteklerinizi dahi görendir, bu yoldaysanız eninde sonunda kavuşacaksınız evladınıza.
Merhaba bende Berfu hocanın hastasıyım pazartesi transferim oldu insallah pozitif sonuclar gorururzBerfu hoca nelere dikkat etmeniz nasıl beslenmeniz gerektiği ile alakalı gelip konustu mu acaba . Kaç gün sonra hcg için gideceksiniz
Berfu hoca mıydı yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Merhaba bende Berfu hocanın hastasıyım pazartesi transferim oldu insallah pozitif sonuclar gorururz
Benim de doktorum Berfu hanimdi. Bana paketli hazir gida kesinliklike tuketmeyin dedi. Kafein miktari icin gunluk kucuk fincan kahveye ve 1-2 bardak acik cay icmemi onderdi. Haftalik bakliyat urunleri, gunluk yesilliklerle zengin salata, gunluk bir avuc kuruyemis ve onerdigi takviyeler.Berfu hoca nelere dikkat etmeniz nasıl beslenmeniz gerektiği ile alakalı gelip konustu mu acaba . Kaç gün sonra hcg için gideceksiniz
Berfu hoca mıydı yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Ben kahve içmiyorum transfer gününden itibaren. Çiğ kabak çekirdeği, badem,kaju ve avokado tüketiyorum. Sizin kaçıncı gününüz?Benim de doktorum Berfu hanimdi. Bana paketli hazir gida kesinliklike tuketmeyin dedi. Kafein miktari icin gunluk kucuk fincan kahveye ve 1-2 bardak acik cay icmemi onderdi. Haftalik bakliyat urunleri, gunluk yesilliklerle zengin salata, gunluk bir avuc kuruyemis ve onerdigi takviyeler.
Hakkınızda hayırlısı olsun bugün transfer gününü saymazsak beşinci günüm . Sabah erken gebelik deneyeceğim..Benim de doktorum Berfu hanimdi. Bana paketli hazir gida kesinliklike tuketmeyin dedi. Kafein miktari icin gunluk kucuk fincan kahveye ve 1-2 bardak acik cay icmemi onderdi. Haftalik bakliyat urunleri, gunluk yesilliklerle zengin salata, gunluk bir avuc kuruyemis ve onerdigi takviyeler.
Daha erken sankiHakkınızda hayırlısı olsun bugün transfer gününü saymazsak beşinci günüm . Sabah erken gebelik deneyeceğim..
Evet gerçekten cok yoruldum.. beklemek yoruyor zaten varsa belki gözükür falan ne bileyim.. adet olacakmışım gibi hissediyorum zaten bugün karnıma ara ara kramp gibi giriyorDaha erken sankiinşallah tutunmustur sağlıklı bir şekilde ilerler beklemek insanı çok yoruyor
YerlesiyolardirEvet gerçekten cok yoruldum.. beklemek yoruyor zaten varsa belki gözükür falan ne bileyim.. adet olacakmışım gibi hissediyorum zaten bugün karnıma ara ara kramp gibi giriyor
Bilmiyorum bu resssmen adet ağrısı yaniYerlesiyolardirBerfu hoca çok başarılı hep pozitif haberler görüyorum inşallah bizimde pozitif olur. Sizin ilk deneme mi?
Benim embriyom olusmadi.Ben kahve içmiyorum transfer gününden itibaren. Çiğ kabak çekirdeği, badem,kaju ve avokado tüketiyorum. Sizin kaçıncı gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?