• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Caanim kizlar, 5. Gün embriyosu 9. Gün bugün 🤲🤲🐣şükürler olsun😭.
IMG_20230726_063611.jpg

Günaydın canımmmm😻😻😻 ay bu post bize uğurlu mu geldi ne 💃💃💃coook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kan ne zaman veriyorsun?
Gunaydinnnn canimm😍Amin hepimiz inşallah sağlıkla. Kucagimiza aliriz , kahvaltıdan sonra gideceğiz canım iki gün sonra test günüm bugünkini kendimiz kanda gorelim dedik hastaneye bildirmeyecegiz. İlk kez yaptım idrar testini. Erken gebelik testini aldığımdan beri bakisiyoruz, gece de 2 3 defa uyandım , ama sabahı bekledim defalarca baktım sanırım teste gerçek mi diye😭😭mutluluktan ağlamayı bu zor süreçte Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler🤲🤲🐣🐣

Ayy çok sevindim. Sizinkileri görünce iyice hetecanlaniyorum. Gözünüzaydin canim 😍😍😍 bana da dua edin lütfen

Yarın kan testi yaptıracağım canım inşallah heyecandan ölmezsem. Sen bugün yaptıracak misin kan testi?
Şimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağına 😻😻 olacak olacak, yarın da senin güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Gunaydinnnn canimm😍Amin hepimiz inşallah sağlıkla. Kucagimiza aliriz , kahvaltıdan sonra gideceğiz canım iki gün sonra test günüm bugünkini kendimiz kanda gorelim dedik hastaneye bildirmeyecegiz. İlk kez yaptım idrar testini. Erken gebelik testini aldığımdan beri bakisiyoruz, gece de 2 3 defa uyandım , ama sabahı bekledim defalarca baktım sanırım teste gerçek mi diye😭😭mutluluktan ağlamayı bu zor süreçte Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler🤲🤲🐣🐣
Ayyy o kadar iyi anlıyorum ki 🥰🥰🥰 eşime söyleyince zıplamaya başladı mutluluktan 😂 ben de vermeye gidiyorum birazdan bakalım 😻😻😻

Testleri kıpkırmızı çıkan herkesi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Zor bi süreç emeklerin karşılığı olması insanı dünyanın en mutlu insanı yapıyor . Bende bu yola yeni girdim . 8 senedir hiç hamile kalmadım . İlk deneme için adet bekliyoruz .çok heyecanlı bi o kadar korkuyor insan . Bi yerden umut dolusun bi yerden sanki her an düşcekmiş gibi.

Testleri kıpkırmızı çıkan herkesi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Zor bi süreç emeklerin karşılığı olması insanı dünyanın en mutlu insanı yapıyor . Bende bu yola yeni girdim . 8 senedir hiç hamile kalmadım . İlk deneme için adet bekliyoruz .çok heyecanlı bi o kadar korkuyor insan . Bi yerden umut dolusun bi yerden sanki her an düşcekmiş gibi.
Mrb canımmm hoş geldin 🩷 Allah’ın zamanlaması kusursuzdur , eminim çok güzel bi vakitte yaşayacaksın bunu inşallah

Back