- 3 Ocak 2023
- 645
- 697
- 33
- 32
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Ay ne güzel denk gelmiş maşallah inşallah en güzel hediye olurİnşallah hayırlı müjdeli sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim bende çarşamba günü gidip kan vericem. O gün doğum günüm inş bebişlerim bana en güzel hediye olur
Bence de hicbise yok aslında bende aynıyım, inşallah ya oyle böyle 2. Çizgi olsun da kan vermeye koşa koşa gideyim diyorum insalalh hepimiz hanımlar,Belirti de olabilir olmayadabilir bu yaşadıklarımız. Biraz bizde şuan belirtiye yoruyoruz illaki. Bence normal kaset testte de çizgi silikte olsa çıkabilir yani salı. Çünkü Bn kimyasal gebelik yaşamıştım değer çok düşükken bile testte görüp kan testi yaptirmistim.
Cevabınız için teşekür evet doktorum söyledi ilişkiye girin çünkü daha iyi sperm elde ederiz falan dedi ama bende hiç istek yok korkuyorum da yumurtaliklarıma zaraz verir diye eşimde aynıMerhaba hayırlı olsun gonal f kullanıyoruz genellikle bnim haplara hiç cvp vermemişti normal yumurta takibi yapılan aylarda bile Gonal f kullandım. İlişki sorunuza gelince bnim doktorum bu aşamada ilişkiyi yasakladı. Ancak taze sperm çıkışı olması için eşinizde ejekulasyon olması gerekiyor. Bunun için de 2 ya da 3 gün öncesi gibi bi süresi var zaten söylemiş olmasi gerekir hemşire ya da doktorunuzun.
O gün geldiiiPazartesi günü idrar testi yapmayı düşünüyorum ama her an kan testi de verebilirim, çok heyecanlıyımbiraz da stresli, ilk günlerdi belirtilerim artık yok… hayırlısı olur inşallah
Yapacak misin ?Pazartesi günü idrar testi yapmayı düşünüyorum ama her an kan testi de verebilirim, çok heyecanlıyımbiraz da stresli, ilk günlerdi belirtilerim artık yok… hayırlısı olur inşallah
Merhaba ya bisey soracağım. Kafeinli içecekler yasak diye Bn kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içtim bikac gün sonra da asitlilerde yasak acaba bundan da bisey olur muydu diye aklıma takıldı biliyor musunuz hiç ya da bu süreçte tüketen var mı acabaYapacak misin ?ben sabah çok hızlı ciktim evden yoksa testi çıkarmıştım, yarın yapacağım inşallah
Bende sade maden suyu da mı içilemiyor merak ediyorum. Hamilelikte cok öneriyolar aslındaMerhaba ya bisey soracağım. Kafeinli içecekler yasak diye Bn kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içtim bikac gün sonra da asitlilerde yasak acaba bundan da bisey olur muydu diye aklıma takıldı biliyor musunuz hiç ya da bu süreçte tüketen var mı acaba
Bende sade maden suyu da mı içilemiyor merak ediyorum. Hamilelikte cok öneriyolar aslında
Ben normalde çok içerim ama öncesinde youtubeda Bi doktorun onermedikleri arasında maden suyunu da görmüştüm içmedim hiç, o da rahim kasilmasini arttiriyormus. Sizin nasil geçiyor günleriniz?Bende sade maden suyu da mı içilemiyor merak ediyorum. Hamilelikte cok öneriyolar aslında
Bende Pendik yüzyıla gidiyorum yakın hst ler. Hic denk gelmiyorum burada pendik e giden kimseyeYakin tarihlerde transferlerimiz olacak sanirim bi aksilik cikmazsa5 temmuz kontrol günüm. Pendik medicalparka gidiyorum.. yaşınız kac ilk denemeniz mi
Benim bugün transfer gününü saymazsak ikinci günüm . Normal gibiyim yani bir farklılık yokBen normalde çok içerim ama öncesinde youtubeda Bi doktorun onermedikleri arasında maden suyunu da görmüştüm içmedim hiç, o da rahim kasilmasini arttiriyormus. Sizin nasil geçiyor günleriniz?
Evet cok erken dinlenin bol bol.Sizin tek transferiniz olmuştu dimi, benden başka kimi duysam çiftte. Diğer embriyonuz için neye karar verdiniz?Benim bugün transfer gününü saymazsak ikinci günüm . Normal gibiyim yani bir farklılık yokbazen bel ağrım oluyor o kadar
Evet tek transfer oldu bizim de .. diğer embriyo ile yollarımızı ayırdıkEvet cok erken dinlenin bol bol.Sizin tek transferiniz olmuştu dimi, benden başka kimi duysam çiftte. Diğer embriyonuz için neye karar verdiniz?
Aslında benim fikrim hastaymış gibi yatmanın çok doğru olmadığı elbette mutfal dolabı silmeyelim ama :) Bence hafif yürüyüşler kan akışı için iyi olacaktır doktorlar genelde yatışı çok onaylamıyor evin içinde ben yürümeyi düşünüyorum metabolizma için de iyi olacaktır bence sizin ne zaman transfertransferin İlk üç gününden sonra normal hayatınıza devam mı ettiniz acaba dışarı vs çıktınız mı araba kullanmanın falan bir zararı olur mu
Transfer oldum. Transfer gününü saymazsak ikinci günüm bugünAslında benim fikrim hastaymış gibi yatmanın çok doğru olmadığı elbette mutfal dolabı silmeyelim ama :) Bence hafif yürüyüşler kan akışı için iyi olacaktır doktorlar genelde yatışı çok onaylamıyor evin içinde ben yürümeyi düşünüyorum metabolizma için de iyi olacaktır bence sizin ne zaman transfer
MaşAllah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllaaahTransfer oldum. Transfer gününü saymazsak ikinci günüm bugün
Amiiin hepimiz için güzel haberler olsunMaşAllah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllaaah
Allah yardımcınız olsun inşAllah konuyla ilgili hiç bilgim yok ben pcosum yani yumurtlama problemim varHerkese merhaba. 3. denememe Ankara Bahçecide Berfu hocayla başladım ama embriyolarimin olusmadigini bugun öğrendim. Diğer iki denemelerim Bursa Bahceci ve Erzurum Buhara hastaneleriydi, ilk iki tedavimde embriyolar çok saglikli ousmuslardi ama tutunma gerçekleşmemişti. Simdi nereye gitsem, kime gitsem bilemiyorum.Benim problemim yumurta rezerv azligi ve kalite dusuklugu. Buhara`daki Bünyamin hoca adet gördüğün müddetçe umut vardir demisti, o umuda bağlı deniyorum hep. Bu konuda bir fikri, önerisi olan var mi ? Teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?