Tüp bebeeekkkk

Yok kızlar yapmayacağım.
Yapacak misin ?ben sabah çok hızlı ciktim evden yoksa testi çıkarmıştım, yarın yapacağım inşallah
Yapacak misin ?ben sabah çok hızlı ciktim evden yoksa testi çıkarmıştım, yarın yapacağım inşallah
Yok canım bugün yapmayacağım. Grip oldum biraz evden cıkamıyorum. Mecbur çarşamba yapacağım

Yumurta kalitenizi arttıracak şeylerin üzerine yonelebilirsiniz benim bildiğim kadarıyla. Birde eşinizin sperm değerlerinde herhangi bir değişiklik olmuş olabilir mi ? Yumurta kalitesini arttırmak için takviye ilaç vs kullanmış miydiniz?

Kaç yumurta toplanmıştı

transferin İlk üç gününden sonra normal hayatınıza devam mı ettiniz acaba dışarı vs çıktınız mı araba kullanmanın falan bir zararı olur mu
3. Günden sonra normal hayatıma devam ettim, ise gittim ama araç kullanmadım ben kalabalık bı sehirdeyim , ne olur ne olmaz diye açıkçası

Ben tuketmiyorum ikisini de , ama portakal suyu ya da limon vs yasaklanmadi Dr. Kola kafein yasak dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…