• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Ben bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar. Reçeteniz ile birlikte arayın orayı

İnşallah ya umarım. Normal yaşantınıza döndünüz mü nasıl gidiyor? Bide var mı herhangi bir değişikliğiniz belirtiye yordugunuz. Buarada sizin yaş kaç çift transfer oldu herkesin çift galiba bnim tek 😌
Döndüm 3.gunden sonra, yok belirtim hiç , 31 yaşındayım çift embriyo 5.gun aa, ben kararsızıdim, Dr 2 bırakalım mı dedi ben de o an tamam dedim eşimde iki istiyordu. Hayırla sağlıcakla gelsinler inşallah bugün 5. Günümuz keskin bı belirti görmezsem 9. Güne kadar beklemek niyetim 🐣🐣🤲

Döndüm 3.gunden sonra, yok belirtim hiç , 31 yaşındayım çift embriyo 5.gun aa, ben kararsızıdim, Dr 2 bırakalım mı dedi ben de o an tamam dedim eşimde iki istiyordu. Hayırla sağlıcakla gelsinler inşallah bugün 5. Günümuz keskin bı belirti görmezsem 9. Güne kadar beklemek niyetim 🐣🐣🤲
Benim yaptirdigim merkez yasal hakkiniz tek dedi ve tek tek dondurma ücreti aldı tek dondurulmustu embriyolar. Bende yeniden sormadım. Sizin tedaviniz neredeydi. Bende 9dan önce düşünmüyorum.

Benim yaptirdigim merkez yasal hakkiniz tek dedi ve tek tek dondurma ücreti aldı tek dondurulmustu embriyolar. Bende yeniden sormadım. Sizin tedaviniz neredeydi. Bende 9dan önce düşünmüyorum.
Dondurma ücretini toplu aldı,300 dolar , Ankara centrum , yasal değilmis ama bu şekilde yapalım dedi. Biz de istedik .

Dondurma ücretini toplu aldı,300 dolar , Ankara centrum , yasal değilmis ama bu şekilde yapalım dedi. Biz de istedik .
Bide çoğu şey dolar üzerinden bu sektörde tek seferde🤷🏻‍♀️ anladım evet yasal değilmiş ama çoğu yer yapıyor anlaşılan ben sormamakla yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Baştan öyle denilince mayısta olmuştu opu biz o konuya hiç girmedik. Hayırlısı artık inşallah benimde tekim bana tutunur 😍

Bide çoğu şey dolar üzerinden bu sektörde tek seferde🤷🏻‍♀️ anladım evet yasal değilmiş ama çoğu yer yapıyor anlaşılan ben sormamakla yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. Baştan öyle denilince mayısta olmuştu opu biz o konuya hiç girmedik. Hayırlısı artık inşallah benimde tekim bana tutunur 😍
Evet aynen dolarda sansimiza tırmanışta, nasip biraz da olsun sağlıcakla olsun da, Tutunur tabi İnşallah, eda , varmi hiç belirtin

Evet ya inşallah tutunsunlar da 🤲 adet sancısı gibi sancı hissediyorum biraz korkutuyor beni. Sen nasılsın?
Dun regl gunumdu benim gece hafif oldu sancı , benim alakası yok belki ama sol bacağım romatizmali gibi sızlıyor geceden beri sağda hiç bişe yok. Tuhaf biliyorum ama başka bişeyim de yok kendimi dinleyince o var bitek🥴

Selam kızlar yaş 32 ilk deneme yumurta rezervem az klomen kullandım şimdi gonolf 300 150 ml vuruyorum 2 tane yumurta gelişyor çok çok heyecanlıyım ve korkuyorum 2 tane yumurta olduğu için. Çarşamba opu olacam

Vajinal akıntıs var kızlar şuan fitil kulanyorum acaba kötü etkilermi yumurtaliklarımı bıraksamı diye düşunyorum iki gün kullandım ama.birde cinsel ilişki yaşamınız nasıl acaba ben de istek hiç yok ama doktorum ilişki olursa daha iyi sperm birikir falan dedi şimdi 2 gün sonra opu var olsaymış olmasak kafam karışik

Dun regl gunumdu benim gece hafif oldu sancı , benim alakası yok belki ama sol bacağım romatizmali gibi sızlıyor geceden beri sağda hiç bişe yok. Tuhaf biliyorum ama başka bişeyim de yok kendimi dinleyince o var bitek🥴
Belirti de olabilir olmayadabilir bu yaşadıklarımız. Biraz bizde şuan belirtiye yoruyoruz illaki. Bence normal kaset testte de çizgi silikte olsa çıkabilir yani salı. Çünkü Bn kimyasal gebelik yaşamıştım değer çok düşükken bile testte görüp kan testi yaptirmistim.

Selam kızlar yaş 32 ilk deneme yumurta rezervem az klomen kullandım şimdi gonolf 300 150 ml vuruyorum 2 tane yumurta gelişyor çok çok heyecanlıyım ve korkuyorum 2 tane yumurta olduğu için. Çarşamba opu olacam
Merhaba hayırlı olsun gonal f kullanıyoruz genellikle bnim haplara hiç cvp vermemişti normal yumurta takibi yapılan aylarda bile Gonal f kullandım. İlişki sorunuza gelince bnim doktorum bu aşamada ilişkiyi yasakladı. Ancak taze sperm çıkışı olması için eşinizde ejekulasyon olması gerekiyor. Bunun için de 2 ya da 3 gün öncesi gibi bi süresi var zaten söylemiş olmasi gerekir hemşire ya da doktorunuzun.

Back