Tüp bebeeekkkk

Benimde düşünmediğim bir an yok aslındaAma test için kendimi tutuyorum zaten simdiden çıkmaz muhtemelen hepten moralim bozulmasın bugünleri güzel geçireyim istiyorum. Benim tek transfer. Ciftse belki çıkabilir diye düşünüyorum ama ilk günü saymazsak 5.gun daha.

Evet varsa da negatif olabilir diye diye bekleyeceğim şüphe daha çok yorar bu bekleyişten sanırım , insalalh sonuclarimiz pozitif olsin da unutur gideriz bu sıkıntılari

Evet varsa da negatif olabilir diye diye bekleyeceğim şüphe daha çok yorar bu bekleyişten sanırım , insalalh sonuclarimiz pozitif olsin da unutur gideriz bu sıkıntılari
İnşallah ya umarım. Normal yaşantınıza döndünüz mü nasıl gidiyor? Bide var mı herhangi bir değişikliğiniz belirtiye yordugunuz. Buarada sizin yaş kaç çift transfer oldu herkesin çift galiba bnim tek

Evet taze transferde 1 in altında olması, dondurulmuş embriyoda 10-20 arası olması gerekiyormuş progestan değerinin. Ama benimde transferden önce 3.8 idi progesteron değerim iğne başladık yükselmesi için inş bebeklerim benimledir.

Transfer günü sayılmıyor mu ? Bana verdikleri test tarihine göre transfer günüde sayılıyor.

Evet yazilanlar beni endiselendirmisti. Bide yuksek olunca transferin anlami yok gbisinden seyler yaziyordu.Bugün sizin transferiniz için de ayrı heyecanlıyım
Ayy ben çıktım transferden kendimi cok iyi hissediyorum böyle devam ederizz insallah
Heyecanıma ortak olduğunuz için teşekkür ederiiim 10 gün sonra test günüm

Bence dondur canım ben olsam doldururdum
Allah’ın işi belli olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…