Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

Sevgilin mükemmel bir insan. Gözlerim doldu gerçekten. Allah ayırmasın acil şifalar versin... Bir ömür birbirinizden ayrılmayın inşallah!

sabır göster allah yardımcın olsun çok yıkılmışsındır ailen sevgilin çok yıkılmıştır hep umutla bak hayata bak her şeyi bizim için yaratmış allah bir kapı kapanır diğer bir kapı açılır korkm allah senin de yanında olsun sevgilinin yanındada olsun sevdiklerininde aileninde yanında olsun hiç allahtan umudunu kesme hayatta her şey oluyor

çok çok geçmiş olsun allah acil şifa versin iyi huyluymuş çok çabuk iyileşeceksin allahın izniyle:) ve o kadar şanslısın ki gerçekten çok şanslısın böyle bir sevgilin var kötü gününde yanında elinden gelen her şeyi yapıyor bu bir sınav olmuş aslında onun doğru insan olduğunu görmüşsün anlamışsın :) allah devamını getirsin çok çok mutlu ol :)

:KK14:tatlım.. acil şifalar diliyorum.. hastalıkta moral çok önemli bak etrafında sevdiğin insanlar var ve herzaman seninleler bunu unutma moralin yerinde olsun kendni bırakma..inşallah iyi olacaksın...iyi haberlerini bekliyoruzz tatlım Rabbim bütün hastalara şifa versin içindede sana canım benim...:KK14:

<inşallahh tüm guzellkler bı anda bozulmazzzz:) allahım sana aşkında aılenınde guzelını nasip etmıiişş poztıf ol canım:) moral cok önemlı kendını uzme senın mutlu haberlerını burdan alalım ınsallah:):KK69:

İnşallah, Allah razı olsun güzel dileklerin için. Allah'a şükür her şeyin en güzelini vermiş bana, bunun için bile ömrümün sonuna kadar şükretsem yetmez... Çok teşekkürler, inşallah yakında güzel haberlerle de geleceğim...

canım hiç korkma bu şekilde ameliyat olan 2 tanıdığım var 2 si de şu an maaşallah turp gibiler
emin ol herşey güzel olacak
bizi mutlaka haberdar et
Allah yardımcın olsun...
çok çok geçmiş olsun..

Allah razı olsun, inan böyle şeyler duymak çok iyi geliyor insana, çok teşekkürler cidden. İnşallah güzel olacak her şey... Çok teşekkürler...

Bugün ameliyatımı yapacak doktorla görüştük de tahlil-tetkik sürecini başlattılar, o süre zarfında boşu boşuna hastaneye yatmak istemedim, malum hastane insanı daha çok hasta ediyor... Önümüzdeki hafta başına inşallah bu süreç bitmiş olacak ve yatış gerçekleşecek, ameliyatı da inşallah halledeceğiz öyle...

canım çooook geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin ...
canını sıkma inşallah herşey düzelecek ameliyatından sapasağlam ,sağlıklı ,güle oynaya çıkacaksın ...
dualarımız seninle ...

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... İnşallah öyle olacak, ben de ona inanıyorum, Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin... Allah gani gani razı olsun...

canımmm Allahım yardımcı olsun... herşey güzel olacak gibi gözüküyor, moral bozukluğu yok değil mi... :) hep böyle devam etsin ilişkiniz inşallah, sen de sağlığına kavuş en yakın zamanda, dualarımız seninle :)

Çok teşekkürler, Allah razı olsun... Allah'a şükür moralim gayet iyi, her şey yolunda... Etrafımda böyle bir sür güzle insanın desteğini almışken moralimin bozuk olması mümkün değil ki zaten. :KK61: İnşallah, amin, Allah razı olsun, çok teşekkürler...

allah yardmcın olsn canımm.. sevdiklerin yanında olduktan sonra .. sevdklerinin duaları yanında olduktan sonra. allahın iznylee atlatrsn bunudaa..

Allah razı olsun, amin... İnşallah, Allah razı olsun kimse desteğini eksik etmiyor, inşallah atlatacağız bunu da...

Çok geçmiş olsun kardeşim.Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanır ve sağlığına yeniden kavuşursun inşallah dualarımız seninle.

Allah razı olsun, çok teşekkürler... İnşallah atlatacağız, geçecek gidecek...

canımm benimm çok geçmiş olsun....Allah şifa versin, ne mutluki yalnız değilsin bütün sevdiklerin yanında çok şanslısın kıymetini bil tatlım :) erkek arkadaşında gerçekten tam bir adammış helal olsun ....

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... Amin, Allah'a şükür ki öyleyim, herkes yanımda... Erkek arkadaşım... O benim başıma gelen en güzel şeylerden biri, iyi ki var, ne yapsam ödeyemem hakkını, hala yapmakta oldukları da cabası... Allah ondan çok çok razı olsun... :nazar:

oncelikle gecmis olsun canim.. Allah sifa versin insAllah .. annemdede vardi tumor ilacla tedavi oldu .. uzun bi surec ve cok dikkat gerektiren bir donemdesin suan .. moralini cok cok yuksek tutman lazim ki cabucak iyilesebilesin .. yanindada sevdiklerinin olmasi gercekten cok buyuk sans senin icin ..

Allah razı olsun, çok teşekkürler... Annene de çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin, daha da sağlıklı olsun inşallah... Allah'a şükür moralim gayet iyi, herkes yanımda, her şey yolunda... Çok şükür ki öyle, kesinlikle çok şanslıyım Allah'a şükür...

bize arkadaşlık dostluk bir çok açılacak konu ve vereceğin fikir borçlusun .... hiç bir yere gidemezsin :KK69: güzel yüreğinle ve hakettiklerinle gitmezsinde zaten korkun yersiz. ameliyattan sonra öpeceğin bir ailen ve bakışlarından sevgisini anladığın bir aşkın olacak veee seni bekleyen bak kaç kulüp üyesi. sağlıkla açacağın yeni ve müjdeli konunu bekliyoruz dualarımız seninle sağlıkla dön aramıza :KK69:

İnşallah, inşallah... Atlatayım bu süreci her konuda elimden geldiğince nacizhane fikirlerim sizlerindir... :KK61: Allah razı olsun, ne güzel şeyler söylüyorsun, bu da senin kalbinin güzelliğinin yansımasıdır... :KK71: İnşallah, ameliyattan sonra herkese güzel haberlerle geleceğim ve her şey çok daha güzel olacak... Allah razı olsun, gani gani... Çok teşekkürler...

Son düzenleme:
operasyon tarihini yazarsan inşallah kulüpce dua ederiz sana herşey güzel olacak:KK55:hemen koş aramıza

canımm Rabbim şifa versin
Biz bekliyoruz burada seni ameliyat sonrası gülen bir yüzle ve umutlarla

Allah razı olsun, inşallah... İnşallah görüşeceğiz bu süreci de atlatıp, çok teşekkürler...

Çok çok geçmiş olsun.
İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Sevdiklerinizle mutluluklar...

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... İnşallah en kısa zamanda o günlere kavuşacağım... Çok teşekkürler güzel dileklerin için...

sevgilinide tebrik ediyorum onun enerjisi sevenlerinin duası seni çabucak iyileştirecek bide bugün kandil hepimizin dualarındasın:KK16:

Çok teşekkürler, gerçekten onun bana verdiği destek çok ayrı, Allah ondan razı olsun... İnşallah, Allah razı olsun gani gani, çok teşekkürler...

geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler, inşallah...

canım çok geçmiş olsun kendimi zor tutuyorum ağlamamak için seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşan biri olarak.bende geçen sene yüz felci geçirdim bunun araştırması yapılırken emar sonuçunda beyinde küçük bir kitle olduğu saplandı daha yüz felcini atlatmadan böyle bir şey çıkmışdı eşim o kar üzgündü ki ben onu üzmemek için kendimi o kadar sıktım ağlamamak için ama eve geldiğimde anneme anlatırken kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım.hepiz çok üzgündük bütün bir pazar gününü hastanede geçirdik eşimin annesi, kardeşi, eşim ve ben(kendi ailem hala bilmiyo üzülmesinler diye söylemedim)çok şükür ki kötü birşek çıkmadı 6 mm büyüklüğünde hipofiz edenomu olduğunu sene bir emar çekilip büyüyüp büyümediğine bakılıyor sadece ben şimdiye kadar 3 kere emar çektirdim büyüme yok çok şükür allahım sanada acil şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah böyle zamanda sana destek veren sevdiğimiz kişilerin yanı başımızda olması da çok güzel

Gerçekten de hissettiklerini, içinden geçenleri duyumsayabiliyorum sanki... Allah'a çok şükür ki iyisin, Allah seni sevdiklerine bağışlamış, inşallah daha da sağlıklı, şifalı olursun, Allah razı olsun gani gani... Allah yar ve yardımcısı olsun hepimizin... Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için, Allah razı olsun... Kesinlikle öyle, iyi ki sevdiklerimiz var ve bizimleler...

allah tez zamanda şifalar versin canım.İnşallah sevdiklerinle beraber bir ömür boyu geçirirsin.

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah...

canım benim Allah sana acil şifalar versin canım..okudukça yüreğim ürperdi...aynı şeyleri şuan biz hala yaşıyoruz nişanlımla...oda yılbaşından beri kanser hastalığıyla mücadele veriyor..amaliyat oldu,tahlil sonuçlarını bekledik derken temmuzu bulduk canım...biz de hep sarıldık birbirimize onu bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi...yıllardır evlenemedik,hep aksilik çıktı bu seferde bu çıktı yoksa bu yaz düğün vardı...neyse ki tedavisi bitti,şuan o kanserli hücre tamamen yok oldu mu diye pet çekecekler türkiyeye gidecek pazar günü ve inşallah ki tertemiz çıkar bir daha tedavi falan görmez....bende çok dertleştim bu forumdaki arkadaşlarla hepsinden Allah razı olsun...

Rabbbim şu kandilin suyu yüzü hürmetine sana ve şifa bekleyen herkese şifalar nasip etsin güzelim...aileden başka sevdiğinin yanında olması insana daha çok güç veriyor..bu aşamada biz de bunu anladık.. birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi...sevgilinde seni çok seviyor anlaşılan...inşallah burada onunla evleneceğini paylaşacağın günlerin gelmesini diliyorum tabiki hayırlı ise...Çok çok sağlıklı ol canım....Hiç üzülme,moral çok önemli ve ben eskisinden daha da iyi olacağına inanıyorum...şükür ki iyi huylu canım...ilerde bu günler sadece anı olarak kalır sende gör bak....Rabbim ve melekleri seni korusun.....Allaha emanet ol...

Allah nişanlına şifa versin, inşallah sevenlerine bağışlasın, daha beterinden korusun inşallah... Çok şükür ki şuan iyi gibi, Allah tamamına erdirsin inşallah ilişkinizi...

Allah razı olsun, inşallah duaların kabul olur... Kesinlikle öyle, insanın sevdiğinin yanından olması bir başka güzel, Allah'a şükür ki tuttu elimden sıkı sıkı bırakmadı... Bu mesele ortaya çıktı ki bizim ilişkimiz daha çok yeni ama ona rağmen tek bir gün bile bocalamadı, ikilemedi, her ne zaman ihtiyaç duyduysam elimi tuttu, yanımda oldu... Allah razı olsun ondan.. Ve senden de aynı zamanda, ne güzel nişanlına sahip çıkmışsın, sarılmışsınız birbirinize, Allah hiç ayırmasın inşallah... İnşallah Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin bize, ölümün bile... Allah razı olsun güzel dileklerin için, çok çok teşekkürler gerçekten... Seninle nişanlın da inşallah...

rabbim tez zamanda acil şifalar versin bir daha da göstermesin....

sizin şahsınızda bu mübarek günde rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifalar versin...

güzel haberlerinizi bekliyoruz...

rabbime emanet olunn....

Allah razı olsun, çok teşekkürler... İnşallah, Rabbim şifa versin hepimize... Güzel haberlerle yakında geleceğim inşallah... Sen de O'na emanet ol...

çok geçmiş olsun.rabbim şifa verirde sevdiklerinle bi ömür mutlu bi yaşam sürersin.

geçmiş olsun güzel kardeşim hasyalık iyi bir şey değildir ama bak sevgilinin senin hayatını paylaşabileceğin tek kişi olduğunu göstermiş. inşallah iyileştikten sonra da hemen evlenirsiniz dualarımız sizinle

canım Allah şifa versin büyük geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyattan çıkarsın..ne güzel yanında tüm sevdiklerin...onların desteğine karşılık ver ve sende çabuk iyileş emi:)

canımm benimm allah acil şifalar versin ağlattın beni ya :KK14: allah sewgilinden ailenden yanında olanlardan razıolsun Allah yardımcın olsun çok çok çok geçmiş olsun.. :KK54::KK54:

zaten moralim bozuktu okuyunca ağladım
canım allah tez zamanda şifa versin sana dualarım seninle bu mübarek günde

Üzülmene sebep oldum, hakkını helal et... Allah razı olsun, çok teşekkürler güzel dileklerin ve duaların için...

okurken ağladım çok etkilendimm bu mübarek gecede allahında izniyle sağlığına kavuşmanı çok isterin inş olur çok şanslısın seni deli gibi seven bir adam var :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: Iyi düşüncel bir insansın kalbine göre versin rabbim:KK71:

Allah razı olsun böyle güzel bir empatiyle yaklaştığın ve güzel dileklerin için... İnşallah, çok teşekkürler güzel dileklerin için... Çok şanslıyım gerçekten de.. Onun gibi biri var yanımda, onu anlatamıyorum bile, yaşayabiliyorum ancak, onunla her anım masal gibi, rüya gibi... İyi ki var... :nazar::nazar: O senin kalbinin güzelliği, Allah razı olsun, inşallah hepimize...

cnm benım ne guzel yazmışsın umarın en kısa zamanda ıyıleşirsin çok ama çok mutlu olursun sevdiğinle...guzel haberlerını beklıyoruz ınşalla ıyıleştım dıye yazarsın buraya....şunu unutma senden cok daha kötü durumda olanlar var kendını şanslı hısset ve motıve et kendını bırakma kendını gez toz eğlen sevdığınle aılenle düşünme bıle.....

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... İnşallah öyle başlık da açarım zamanı geldiğinde... Tabii, Allah'a şükür ki olabilecek en iyi şekilde bana bir sınav verildi ve ben bu sınavın sayesinde bir çok şeyi farkettim inşallah, Allah'a ne kadar şükretsem azdır... Moralim de keyfim de gayet yerinde Allah'a şükür, çok çok teşekkürler iyi dileklerin için...

Allah acil şifalar versin; çok geçmiş olsun...

Allah razı olsun, çok teşekkürler...

işte sevgi, aşk böyle zamanlarda daha yoğun yaşanır... senin ki de öyle olmuş ve ne şanslısın ki yanında olan bi sevgilin , ailen var... bu yüzden yaşama sevincini hiç kaybetme.bu illet hastalığın mutluluğuna gölge düşürmesine izin verme... Allah acil şifalar versin... umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...

Allah'a şükür herkes, bütün sevdiklerim yanımda... Moralim gayet iyi çok şükür, Allah'a şükür... Çok teşekkürler güzel dileklerin için, Allah razı olsun...

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşmen için dua edeceğim

Benim de en yakınım eşim beyin ameliyatı geçirdi 4,5 * 3,5 cm lik bir tümördü onun beynindeki "akustik nörinom" ya da (köşe tümörü) diyorlar
tümörün varlığını öğrenmemizle ameliyatı arasında tam 1 ay vardı, o süreyi ömrümüz boyu unutamayız
yaşadıklarını biliyorum,
çok şükür ki iyi huylu
maşallah eşim ameliyattan sağ salim çıktı ve şu an gündelik yaşamına kaldığı yerden aynı şekilde devam ediyor, 7 saatlik bir ameliyattı ama beni nerdeyse 70 yaşına getirmişti,
hiç korkma üzülme, her şey daha güzel olucak
tez vakitte iyi haberlerini bekliyorum

Çok çok geçmiş olsun, Allah eşini sana, sevdiklerine bağışlamış, ikinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip etsin inşallah her daim... Allah razı olsun iyi dileklerin için, çok teşekkürler gerçekten, inşallah ben de atlatıp geleceğim, burda güzel bir anı olarak kalacak bu sayfa da... :KK61:

Canımmm benim inşaallah en yakın zamanda iyileşir cok daha sağlıklı olursun kıyamam sana erkek arkdsında ne kadar mükemmel biriymiş Allahım sizi ayırmasınn birlikte yaşlanırsınız inşallahhh:nazar: Senin için tüm kalbimle dua edicemm mutlu sağlıklı huzurlu günler seni bekliyorr iyileşş tatlım biranönce burda bize güzel müjdeli haberler ver :KK54:

Allah razı olsun, çok teşekkürler... Allah razı olsun ondan, inşallah hayırlısıyla bir ömür onunla beraber olmayı nasip etsin Rabbim... :nazar: Allah razı olsun gani gani, çok teşekkürler, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geleceğim...

canim benim, bu gece mubarek kandil gecesi. Allah bu kandil gecesinin hürmetine seni sevdiklerine bagislasin. hem bak tümörün en kücük riskli olanlardanmis. bence hic korkmana gerek yok. ben senin ameliyati iyi bir sekilde atlatacagina inaniyorum. beyin ameliyati zordur. bizim de bir yakinimiz bir sene önce beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu. ameliyattan sonra bir iki hafta kendisi ayaga falan kalkamadi ama suanda cok iyi cok sükür, iyilesti, hic bir seyi kalmadi.

insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun ve burdan bize dügün tarihini müjdelersin. :)

Allah razı olsun, amin inşallah, çok teşekkürler... İnşallah atlatacağım geçecek... Allah o tanıdığına da şifa versin, daha da sağlıklı olsun inşallah... Çok çok teşekkürler desteğin ve güzel dileklerin için, Allah razı olsun...

rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallahüteala amin

Allah razı olsun, inşallah, amin...

Kurban oldugum Allahim safi sifati ile acil sifalar versin bu mubarek gunler hurmetine....

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler, inşallah...

şuan gözlerimden yaşlar akıyor inşallah hiçbirşeyin kalmaz herşey gönlünce olsun canım tüm dualarım seninle

Cok gecmıs olsun, umarım hersey duzelır ve saglıgına kavusursun...

Allah razı olsun, çok teşekkürler güzel dileklerin için, inşallah...

Sevgilin mükemmel bir insan. Gözlerim doldu gerçekten. Allah ayırmasın acil şifalar versin... Bir ömür birbirinizden ayrılmayın inşallah!

Allah razı olsun, inşallah, çok teşekkürler güzel dileklerin için... :KK71: Sevgilim... Gerçekten de ben bugüne kadar öyle birini tanımadım, sanki hayallerimin vücut bulmuş şekli gibi... :nazar: Rüyada gibiyim onunla, Allah ondan binlerce, milyonlarca kez razı olsun... :nazar: Çok çok teşekkürler...

sabır göster allah yardımcın olsun çok yıkılmışsındır ailen sevgilin çok yıkılmıştır hep umutla bak hayata bak her şeyi bizim için yaratmış allah bir kapı kapanır diğer bir kapı açılır korkm allah senin de yanında olsun sevgilinin yanındada olsun sevdiklerininde aileninde yanında olsun hiç allahtan umudunu kesme hayatta her şey oluyor

Kesinlikle film gibi, zaten başlığa o yüzden öyle yazdım. Böyle şeyler hakikaten gerçek hayatta olmaz sanırdım ama oluyormuş cidden de... Allah razı olsun, çok teşekkürler iyi dileklerin için... Allah razı olsun sevdiklerimin, beni sevenlerin desteği beni hayata bağlıyor, moral depoluyor bana... Her işte bir hayır vardır Allah'ın izniyle... İnşallah, Allah razı olsun, çok çok teşekkürler iyi dileklerin için...

çok çok geçmiş olsun allah acil şifa versin iyi huyluymuş çok çabuk iyileşeceksin allahın izniyle:) ve o kadar şanslısın ki gerçekten çok şanslısın böyle bir sevgilin var kötü gününde yanında elinden gelen her şeyi yapıyor bu bir sınav olmuş aslında onun doğru insan olduğunu görmüşsün anlamışsın :) allah devamını getirsin çok çok mutlu ol :)

Allah razı olsun iyi dileklerin için, çok çok teşekkürler, inşallah... Allah'a şükür bu sınav aslında bana her anlamda bir nimet gibi oldu, o yüzden şükürler olsun Rabbime, gerçekten de her işte bir hayır varmış... Sevgilime ne kadar dua etsem azdır, iyi ki var... :nazar: Amin, çok teşekkürler iyi dileklerin için...

:KK14:tatlım.. acil şifalar diliyorum.. hastalıkta moral çok önemli bak etrafında sevdiğin insanlar var ve herzaman seninleler bunu unutma moralin yerinde olsun kendni bırakma..inşallah iyi olacaksın...iyi haberlerini bekliyoruzz tatlım Rabbim bütün hastalara şifa versin içindede sana canım benim...:KK14:

Allah razı olsun, çok teşekkürler... Çok şükür moralim gayet yerinde, herkes yanımda ve iyi olmam için ellerinden geleni yapıyorlar, Allah razı olsun herkesten... İnşallah daha da güzel olacak her şey, çok teşekkürler...

operasyon tarihini yazarsan inşallah kulüpce dua ederiz sana herşey güzel olacak:KK55:hemen koş aramıza

Bugün ameliyatımı yapacak doktorla görüştük, tahlil-tetkiğe başlandı, önümüzdeki hafta başına muhtemelen bitmiş olacak ve yatış işlemleriyle ameliyat süreci başlayacak öyle... Allah razı olsun, çok çok teşekkürler...

çok geçmiş olsun.rabbim şifa verirde sevdiklerinle bi ömür mutlu bi yaşam sürersin.

Allah razı olsun, çok teşekkürler... İnşallah geçip gidecek, çok teşekkürler iyi dileklerin için...

geçmiş olsun güzel kardeşim hasyalık iyi bir şey değildir ama bak sevgilinin senin hayatını paylaşabileceğin tek kişi olduğunu göstermiş. inşallah iyileştikten sonra da hemen evlenirsiniz dualarımız sizinle

Allah razı olsun, çok teşekkürler.. Allah ondan binlerce kez razı olsun, iyi ki var ve iyi ki birbirimize yazılmışız, çok şükür... :nazar: İnşallah o güzel günleri de görürrüz beraber, çok teşekkürler...

canımm benimm allah acil şifalar versin ağlattın beni ya :KK14: allah sewgilinden ailenden yanında olanlardan razıolsun Allah yardımcın olsun çok çok çok geçmiş olsun.. :KK54::KK54:

Kusura bakma seni üzdüysem, hakkını helal et... Allah hepsinden, herkesden razı olsun inşallah... Çok çok çok teşekkürler, Allah gani gani razı olsun... :KK71:

şuan gözlerimden yaşlar akıyor inşallah hiçbirşeyin kalmaz herşey gönlünce olsun canım tüm dualarım seninle

Burdaki insanların ne güzel kalpleri vardır ki hiç yüzyüze bile görmedikleri, tanışmadıkları birinin derdiyle dertleniyorlar, üzülüp ağlıyorlar... Allah razı olsun, sen ve burdaki herkesten, çok çok teşekkürler...

canım tümörün ıyı huyluymuş bence cok guzel bı sekılde atlatcaksın ne şanslısın kı boyle bı sevgılın var

Öncelikle gecmis olsun demek istiyorum.
Allah'im acil sifalar versin ve insallah cabuk iyilesirsin.
Cok sanslisin böyle güzel bir ailen ve askin oldugu icin.
Umutlu ol ve dualarini eksik etme, Rabbim seni sevdiklerine ve seni sevenlere bagislayacaktir..
Risk de yokmus, kendini durduk yere korkutup karamsar olma.
Her zaman güzel seyler düsün ki, hersey güzel olsun.
Dualarim seninle, Rabbim seni korusun..:KK70:

öncelikle geçmiş olsun acil şifalar şanslısın seni seven ailen ve sevgilin var inş sağlığına kavuşur yüzün hep güler

çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum senin için..inşallah her günün eskisinden daha güzel olur..

Çok çok geçmiş olsunn size. Bu süreci rahatlıkla atlatın güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Eğer ameliyat sürecinizi için, kan, trombosit vs gibi şeylere ihtiyacınız olur ise tüm KK olarak yanınızdayız. Bizlere haber vermeniz yeterli::

inşallah diliyorum ki ameliyatın başarılı geçer ve kolay geçer bak allah sana çok iyi destek olan bir sevgili vermiş inşallah evlenirisiniz inşallah çocuklarınız olur amin allah ömrünüzün sonuna kadar birbirlerinlz eyaşatır sizi amin allahım sana şifaların en büyüğünü nasip eylesin amin allahım sana artık acı çektirmesin amin

X