- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
- 298
89 luyum canım ben , sen ? :)
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim...
Dediğin gibi yazıldıysa olur , ama insanız korkuyoruz işte elde değil maalesef...
Mutlaka söyliycem haftaya sana gelişmeleri.
Sizlerede mutluluklar canım , dilerim burda evlendiğiniz haberlerinide alırız :)
Ben de 89'luyum. İnşallah her şey yolunda gidecek, sen sıkma canını. Çok teşekkürler, inşallah o günleri de görürüz hep beraber.
Allah sifa versin.Hep baskalarinin basina gelir saniyoruz.Dunya da hersey bizler icin.Hikayenizi okudum, duygulandim...Neyse ki iyi huylu cikmis.Yaninizda ki insan, iyi gun dostu olmadiginida ispatlamis oldu.Darisi dogru insan arayanlarin basina..gecmis olsun..
Allah razı olsun. Gerçekten de her şey biz insan içinmiş, onu anladım. Allah'a şükür iyi huyluydu ve sevdiklerim yanımdalar hep. Amin, Allah razı olsun.
canim SAGLIGINA KAVUSMANA SEVINDIM ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH(AMIN)
begenin icin cooook tessekur ederim bunlari duymak beni mutlu etti
linkini verdigim kampanyaya katilmak istersen seni bir arkadasa yonlendirecegim...
Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah. Rica ederim, gerçek hislerim hepsi. Kampanyaya destek olmak isterim ama pro üye değilim malum, çevremden de pro olabilecek kimse yok ama yapabileceğim bir şey varsa olur tabii.