- Konu Sahibi FenesteCheLucive
Zoruma neden gitsin, ne gitsin ? Ablam (1 yaş küçüğüm sizden) al o zaman kocanı doktora götür. Hala ne yapabilirim diyorsunuz? Eşinize açık açık ailenle siyam ikizisin, ama senin önceliğin artık ben ve kızımız diyeceksin. Anlamıyorsa terapiye götüreceksin. Nasıl araştıralım, eşinizin hobileri, eğitim durumu, en sevdiği rengi de söyleyin ona göre karar verilsin madem. Kendiniz olumlu yanlarını da yazın o zaman.Neden zorunuza gitti bende kamuda müdürlük yapıyorum bakın konuyubikmeden yaptığım yoruma nasıl çıkıştınız benim konumda aynı ama boşanmak son çare buradaki üyeler 10 cümlede nasıl hüküm veriyor anlamıyorum konuyu araştıran yok normalde bu sorun dışında nasıl biri diyen yok ailesiyle ilgili takıntı derecesinde problemi var kabul ama başka bişey var mı diyen yok boşa gitsin boşa gitsin ben boşadım kendime değer veriyorum neden tanımadan çocuk yaptın sadece yargılayan sözler ben eminim ki ben kardeşiniz en yakın arkadaşınız olsam yüzüme bakarak söyleyemeyeceğiniz şeyleri buradan sallamak kolay okumuşsunuz yazık ki duyarsızsınız
Benim kendine saygısı olmayan arkadaşım olmadı çok şükür. Ya ben uzaklaştım, ya da onlar dediklerime dayanamadığı için benden. Allah sizi de bu duruma düşürür inşallah, yaşamadan anlamazsınız demeyin, ben bunları kendime layık görmem. Hakkınızda hayırlısı olsun.