Birde bu cevabı beğenmedim tayfa var ki onlar zaten ayrı olay onların aklıyla hareket edip a durum siz haklısınız boşanayım desem beğeni yağmuruna tutarlar mı acaba saçma sapan kırılgan egolarınızla cevap vermek yerine kalbinizi açın olur mu karşınızdaki insan bu soruyu soran ben kanser atlattım ve lohusayım insan hiç mi vicdani cevap vermez siz insanlığınızı nerde unuttunuz ya yazık size ben bu bi sorun ve mücadele edeceğim diyorum sorunu anlamıyor ilan ediliyorum soruyu anlamamış herkes başlıkla yorum yapıyor başlık benim hislerim peki siz avukatı mısınız daha yazmadığım şeyler yüzünden kızgınım ama ben ölsün demem sadece eşimin ilgisini nasıl azaltırım dedim ailesini atsın kız kardeşi ölsün demedim sorunların 10 tanesinin hepsini anlatmaktansa 3 ünü anlatsınlar diye sitem ettim kendi evlatlarına da yazık ben anne olarak evladıma bunu yapmazdım bunlar benim için hep sorun bunun için açıldı zaten bu başlık bilmiyorsanız başka sayfaya gidin nasıl bi düşüncesiz güruhsunuz ki zaten üzgün olan bi insanın üstüne bu kadar geliyorsunuz siz kimsiniz elinizin altında ki o tuşlar olmasa sizi adam insan yerine koyup soru soran var mı acaba ki nefretinizi burda bana kusıyorsunız daha yazmayın tecrübe etmiş insanların yaptığını yapacağım sizin saçma sözleriniz ya da görümcemin saçma tavırları için vaz geçmeyeceğim ailemden mücadele edip tüm yolları tüketince bi karara varacağım benim buna enerjim de sabrım da var kızıma belki düzelirdi babam dedirtmeyeceğim önce mücadelemi vereceğim bu benim ilk mücadelem değil belki kazanırım belki kaybederim ama kızıma Rabbime olan sorumluluğumu yerine getirmenin vicdani rahatlığı ile yaşarım
Peki siz bu vicdansızlıkla nasıl yaşayacaksınız