Tüm sorunlarımın kaynağı görümcem

Sen bi dene eşin ailesi ile konuş her derdinizde aramayın de, eşin seni boşar ardına bile bakmaz. Anlamadığın şey şu, bu kadar ailesine bağımlı bir insan düzelmez, değişmez. Çooook ciddi bir kazık yiyecek ancak öyle. Bunu beklemen lazım, eşinin kaldıramayacağı kadar ağır bir darbe vurmalarını bekle dur. Çözümü olsa böyle erkeklerin buradaki çoğu kadın boşanmazdı. Konuları aç konu, yüzde 70 boşanma bu aileci erkeklerden dolayı.
Dene bakalın ailesi ile konuş neler olacak, boşanıyorum diye konu açacağını buradaki diğer kadınların hepsi biliyor. Şansa kaldı işin ya da gökten bir taş gelip tam eşinin kafasına düşecek, eşin değişecek. Bu aile bağımlılığı böyle lanet bir şey. Senin eşinin durumu çok vahim durumda. Sadece görümce, anne, baba değil kardeşinin eşi için bile ağlamış bedelliye gidiyor diye. Baştan kayıp senin eşin bunu anlaman gerek.

Kaynina ağlamıyor. Kardeşi yanliz kaldi diye ağlıyor.
Kitapta yazan gizli ensest
Iki satir okusa konusahibi bile anlar ama bu tür kadinlar kocalarını izole edince mutlu olacaklarina inaniyorlar.
Suçlu şimdilik görümce, sonra KV, peşine KP, tombili, uçan kuş ama asla kocası değil.
70 yaşına gelince dank ediyor ama nafile

Duygusal ensest... ( cinsellikten uzak hastalık derecesinde bağımlılık)

Evet,türkcesi duygusal ensest. Ben gizli ensest diye inglizceden yanlış tercüme etmişim.
Cinsellik değil ama aşiri bir bağlanma bozukluğu.
KVde bu sorunun baş rölü ama fazla derine inmeye değmiyor.

Insan icindeyken anlamiyor iste. Sogukkanli bi canli gibi oluosun yavas yavas haşlaniyorsun ama yandiginin farkinda olmuyorsun alistikca.

Bak mesela konusahibininki de oyle. Goruculu usulunde fark etmemis normal. Ama olaylarin gittikce dozu artmis. Basta ailesine düşkün ne güzel demis. Sonra ayip olur simdi onun yokken biz cocuk dersek demis. Sonra enistesinin issizligi sonra is yerindeki olay giderek sacmalik seviyesi artiyor ama sen bir oncekine okay dedigin icin agzin cok da acilmiyor alistigin icin. Ama geriden izleyenler yuh bu ne yok artik diyor. Bu noktada tedavi lazim cunku gecmis olsun senin de psikolojin bozuldu.

Sana donersem mesela sen de bu yuzden her falsosunu sineye cektigin adamlar bulacaksin annene ne munasebet yapmiyorum diyemedigin icin. Bu ezilmislikler tek bir noktayla sinirli kalmaz aile yasantini özele ozel yasantini ailene falan tasir durursun. Terapi icin illa islerin cigrindan cikmasini beklememek lazim.

Senin dedigin gibi benim de annem neredeyse beni bana sorarsan hic dusunmedi. Hep kardesim once geldi. Ama ona soyledigimde asla kabul etmez. Dolayisiyla isi muhatabıyla da cozemiosun kendi icinde affetmen gerekio günün sonunda. Ben de mesela amerikaya kactim o yillarda. Gene uzaktan onun okul isleri icin beni aradi dert anlatti. Simdi ingilteredeyim gene kazik kadar adamin telefonu bozulmus beni ariyor. Gecistirip kapatiyorum artik laf da anlatilmiyor yasli basli kadina. Sen bilirsin dedim oluyor cevap. Ben hicbir sey bilmek istemiyorum artik. Kendi halimde durmak istiyorum.
Evet son ilişkimde çok manipüle edildim, eski sevgilime göre daha güzel daha kültürlüyüm ama o her fırsatta sen güzel kızsın ama bak iyiliğin için diyorum parfümün kötü, rujun kalitesiz, kıyafetlerin çok uyumsuz dedi durdu dibe çekti beni, şuan düzelmeden başkasıyla görüşmüyorum biliyorum yine manipüle edileceğin sinsice

Evet,türkcesi duygusal ensest. Ben gizli ensest diye inglizceden yanlış tercüme etmişim.
Bazı erkeklerde de bunun arkadaş versiyonu var. Çoğu erkek problemli ya bu kadınlar napsın?

Yani tek boşanma önerisi de sunmadim . Sen kendine değer veriyor musun sorun sende dedim . Ama konu sahibine göre eşi mükemmel, masum , kendisi hele çok iyi ve en iyi müslüman ama tabi insanlara beddua edebilir. Diğer herkes onların evliliğinin sorumluluğunu almalı . Birey olamamış karı ve koca birde kız çocuğu yapmışlar . Sürekli insanların kocasıyla arasını bozup dağıtacağıni kimsenin onları anlamadigina inanmış . Konu sahibi kociskopolobundan gayet memnun . Görümce ve annesi olmasa ona göre sorun çözülecek .
İleride çok pişman olacak, işin kötü tarafı çocuğu çok saçma şeylere maruz kalacak , böyle bir adamın evladı olmak çok zor ve yıpratıcı, sürekli kuzenine yetişmeye çalışacak görünür olabilmek için, ailemde buna benzer vakalar yaşandı, şuanda herkes herkesten nefret ediyor , tüm kuzenler birbirine nefret besliyor sebebi ise malum konu ...

Bazı erkeklerde de bunun arkadaş versiyonu var. Çoğu erkek problemli ya bu kadınlar napsın?
problemli olanları eleyip üremelerine engel olabilirler mesela ama bu foruma bakınca hepsi çatır çatır evlenip acele çocuk yapıyor

O başka bir dangalaklik formu :)

Şimdi açık olmak gerekirse kadinlarda az değiller.
Çoğu gizli narsistler kadinlar mesela.

Biz kadinlarda aileye, çocuğa, kocaya deli divane olmak, saçi başı süpürge etmek, yemeyip yedirmek ne bilim herhangi bir bagimlilik formu minnoş olarak kabul görüyor.

Başka bir konuda çocuğum kreşe gidiyor diye kötü anne ilan edildim. Oğlum travmatik olup bağlanma sorunu yaşayacakmiş.
Toksik, oğluna yapışgan anne olmadığım için kalpsiz para canavari oldum :KK66:

Derine inince sorunun ana kaynağının kayınvalide olduğunu görebiliriz, konu sahibi doğruları kabullense idi bu konu üzerine yoğunlaşır daha net bilgiler paylaşabilirdik lakin konu sahibi kocasına ve hastalıklı ilişkisine toz kondurmadığı için bu konuya tam değinemedim, kocam diye tutturup bizleri sabote etmese çok güzel yorumlar ve nasihatler alabilirdi, eşi duygusal ensest kurbanı maalesef , çok ağır bir vaka düzelmesi çok çok zor...

O başka bir dangalaklik formu :)

Şimdi açık olmak gerekirse kadinlarda az değiller.
Çoğu gizli narsistler kadinlar mesela.

Biz kadinlarda aileye, çocuğa, kocaya deli divane olmak, saçi başı süpürge etmek, yemeyip yedirmek ne bilim herhangi bir bagimlilik formu minnoş olarak kabul görüyor.

Başka bir konuda çocuğum kreşe gidiyor diye kötü anne ilan edildim. Oğlum travmatik olup bağlanma sorunu yaşayacakmiş.
Toksik, oğluna yapışgan anne olmadığım için kalpsiz para canavari oldum :KK66:
Ahahahah yok artık ya halbuki tam tersi olurdu, burda çocuğuma bakacam diye işi bırakanları linçliyoz genelde. 🤣

Ahahahah yok artık ya halbuki tam tersi olurdu, burda çocuğuma bakacam diye işi bırakanları linçliyoz genelde. 🤣
Algoritması kısır günü yapan 70 li teyzelerin sayfasına düşmüş 🤣 yoksa katiyyen öyle diyen çıkmaz bizden 😎

Derine inince sorunun ana kaynağının kayınvalide olduğunu görebiliriz, konu sahibi doğruları kabullense idi bu konu üzerine yoğunlaşır daha net bilgiler paylaşabilirdik lakin konu sahibi kocasına ve hastalıklı ilişkisine toz kondurmadığı için bu konuda tam değinemedim, bizleri sabote etmese çok güzel yorumlar ve nasihatler alabilirdi, eşi duygusal ensest kurbanı maalesef , çok ağır bir vaka düzelmesi çok çok zor...

Kesinlikle öyle.
Benim KVdem narsist (kimse saldirmasin, kadinin 70% engelli raporu var bu sebepten) ve kaynimla duygusal ensest durumu var.
Eşim artık kafayı yiyor bunları gördükce.
Eltim KVdemin gencliğine benziyor ve sadece ben değil tanimayan herkes onları kari koca sanıyor. Eltim çocuk yapabilen yürüyen rahim. Başka hiçbir fonksiyonu yok. KVdem toruna kendine anne dedirtiyor.
Kaynim bu olanları çok pincik buluyor ve eltim sus pus izliyor
Bin şükür yıllardır görüşmüyorum. Artık bana inme inecekti.

İleride çok pişman olacak, işin kötü tarafı çocuğu çok saçma şeylere maruz kalacak , böyle bir adamın evladı olmak çok zor ve yıpratıcı, sürekli kuzenine yetişmeye çalışacak görünür olabilmek için, ailemde buna benzer vakalar yaşandı, şuanda herkes herkesten nefret ediyor , tüm kuzenler birbirine nefret besliyor sebebi ise malum konu ...
Aynı durumu yaşamış biri olarak tahmin edebiliyorum

Kesinlikle öyle.
Benim KVdem narsist (kimse saldirmasin, kadinin 70% engelli raporu var bu sebepten) ve kaynimla duygusal ensest durumu var.
Eltim KVdemin gencliğine benziyor ve sadece ben değil tanimayan herkes onları kari koca sanıyor. Eltim çocuk yapabilen yürüyen rahim. Başka hiçbir fonksiyonu yok. KVdem toruna kendine anne dedirtiyor.
Ay Almanya 'da bunlara rapor mu veriyorlar cidden?

Sprunun kaynagi olarak gorumcenizi gormeniz ? Sorun esiniz yani aralarinda esiniz tarafindan anormal bir baglanma var bana sapikca bir durum gibi bile geldi ne munasebet benim kizimdan hayatimdan daha degerli olucak aglamasi falan igrenc direk soguma sebebi siz hic konusmadinizmi bu tepkiler normal degil sınırini bil bunu kabul etmiyorum kendi ailemize odaklan falan diye

Kesinlikle öyle.
Her şeyi anladim diyelim anlamadım da kendi çocuğun başkasına anne derken nasıl susabilirsin ki

Kesinlikle öyle.
Eltin de yer gök titremesin diye boşanmıyor galiba 🙄 Bazı kadınlar bu hayata çile çekmeye gelmiş yapacak bişey yok, konu sahibi de onun okumuş versiyonu 🤷‍♀️

Her şeyi anladim diyelim anlamadım da kendi çocuğun başkasına anne derken nasıl susabilirsin ki

Eltimde mal. Çocuk kendi diyormuş. Eltimde hi hiii diyip oturuyor.
Bu tip hastalikli insanlar belirli bir zamandan sonra yanindaki insanların algılarini bozuyorlar. Bu sebepten parazit hibi hep kanini emdikleri insanlar mevcut. Maymun bazen gözünü açıp kaçıyor ama coğu böyle narsistlerin yanında ruh sağlığı kayip edip siniyor
Eltim malasef sinen tip

X