• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bu olanların arasında bir bağlantı var mı? yoksa ben mi paranoyağım?

-16 yaşında kız bende ne buldu ki- demesi kendini ele veriyor haberin olsun.
sen vazgeç bu çocuktan.
kendi şehrinden birini bul canım.
uzakta neler olduğunu asla bilemezsin.
ailesini bile tanıyamazsın.
uzaktan ancak reklamları seyredersin evlenince neler çıkar karşına şaşırırsın.

ay yok canım ne evliliği... bilmiyorum işte ama eğer beni herhangi bi konuda kandırdıysa üzecek bişi yaptıysa ben öylece çekip gitmem rezil ederim onu... böyle kurdukça sinirleniyorum kendi kendime öf

-16 yaşında kız bende ne buldu ki- demesi kendini ele veriyor haberin olsun.
sen vazgeç bu çocuktan.
kendi şehrinden birini bul canım.
uzakta neler olduğunu asla bilemezsin.
ailesini bile tanıyamazsın.
uzaktan ancak reklamları seyredersin evlenince neler çıkar karşına şaşırırsın.

sen yaşın gereği, seni aldatmasına takılmışsın.
hastane olayı, tel. açmaması falan.
ama kendini sana olduğundan farklı göstermiş olması çok daha önemli.
çünkü farklı tanıttıysa nesine güveneceksin.
şimdi aldatmadıysa bile aldatacak demektir.

terasta mangal yaptılarsa ne olmuş.
belki amcasının evidir.
amcasının çocukları yok mu.
neden seninkine böyle bir destek çıkılmış.
kardeşinin başı kelmiymiş. ona neden destek çıkılmamış.
yani mesele ev falan değil,
çok fazla romantik bir hikaye anlatmış sana sanki.

sana bütün anlattıklarının üstünde dur bence.
hiçbirini geçiştirme

çok ayrıntılı anlatmadığımdan böyle düşünmeniz normal tabiyki dürüst olmayabilir. amcasıyla babası küsler babası ayyaşın teki olduğundan zamanında küsmüşler sevgilim de ilk çocuk olduğundan ona çok düşkünmüş çoğu zaman onun yanında kalmış hastalandığında o hastaneye götürmüş amcasının çocuğu olmuyormuş ondan sevgilimi oğlu gibi benimsemiş diğer yeğenlerine de bırakmış ama aslan payını sevgilim almış bunları burda anlatmak istemediğimden ayrıntı vermedim anne babası yüzünden göz problemi yaşamış ameliyatlar olmuş küçükken ateşi çıkmış annesi hastaneye götürmemiş göz kayması olmuş ameliyatla düzeltmişler 3 kardeşler 1 i istanbulda değil zaten üni okuyor çanakkalede, biri de küçük annesiyle kalıyor amcası da 2,3 yıl filan olmuş vefat edeli. terasda mangal yapanlar evine de girmiştir herhalde hatta şanslısın sevgilinin evinde kız yakalamadık filan diye espriler geçmişti aramızda. yani eminim ben... olmasam hayatıma sokmazdım benim emin olamadığım başka şeyler var ve bunlar da ondan soğumama yetti o da iplerin koptuğunun farkında artık bakalım son çabaları inanmama yeticek mi görüşleriniz için teşekkür ederim.

bence ailesi bi iş karıştırıyo bunun, evleniyo falan olabilir.

ailesi zamanında sahip çıkmadığı oğullarına şimdi sahip çıkıyor aklınca, evlendircek iyilik etmiş olcak... o kız da zaten gidip böyle böyle deyince annesi mutlu olmuş sevgilim de kızmış o benim kardeşim sayılır gibilerinden. yani bana dediği bu en azından.

Çok iyiyiz, çok mutluyuz dedikçe ben herşey sarpa sarmaya başladı. Konuyu baştan özetleyeyim;
Ben 4 ay filan öce biriyle tanışmıştım çok nazik ve düşünceli biriydi sonra reelde görüştük. Herşey rüya gibi başladı derler ya hani aynen öyle oldu. Çok mutluyduk aşırı düşünceli ve bana çok düşkündü, ayrı şehirlerde olmamıza rağmen hep yanıma gelir bana sürprizler yapardı.
Neyse buraya kadar güzel ama son zamanlarda olumsuzluk üstüne olumsuzluk yaşıyoruz! Ne yapacağımı bilemiyorum.

Sevgilimin anne ve babası çok ilgisiz; 15 yaşında hayata atılmış, yalnız yaşamış, patronunun yanında kalmış, kendini toparlamış, iş güç sahibi olmuş, ev almış filan... çok çekmiş ama çok olgun, kendini yetiştirmiş biri.
Şimdi adam olunca da umursamayan aile başına çöreklenmeye başladı. Evine gidiyolar filan sürekli oğlum seni evlendirelim demeler vs... bizim ilişkimiz yeni ama biz ileriye dönük düşünüyoruz, daha doğrusu hayaller kuruyoruz.
En son 2 hafta filan oldu olmadı benimle daha az ilgilenmeye başladı. Çok fazla arayıp sormuyordu o kadar üstüme düşerken birden değişmesi tedirgin etti beni. Ben bunu söyledim biraz soğuk davrandım filan özür diledi geldi etti barıştık.

Sonra ben buna neredeyse 2 gün boyunca hiç ulaşamadım. Telefon çalıyor ama açan yok... ben de istanbula hiç gitmedim, evi nerede bilmiyorum, kime sordurucam edicem şaşırdım... bana ulaşamazsan annemin numarasını vereyim filan diye numara vermişti zamanında ben 50 defa arayıp ulaşamayınca başına bir şey geldi sandım verdiği numarayı aradım bir haberleri var mı diye ki ilgilenmezler bile bi erkek çıktı telefona "siz kimsiniz" dedim "ben dayısıyım" dedi "bana bu numarayı bana ulaşamazsan annemi ararsın diye vermişti kusura bakmayın rahatsız ettim ondan haber alamıyorum bir ararmısınız gidip bakarmısınız" filan dedim tamam ben bakarım dedi.
Akşamına mesaj geldi benimkinden "ben hastanedeydim arkadaşlarım kaldırdı şimdi bi arkadaşımla haber yollamış dayım arkadaşımdan mesaj atıyorum sana şekerden ateşim yükselmiş eve geçince konuşuruz" dedi ben iyice kıllandım
1 şeker hastalarının ateşi çıkar mı?
2 neden bana şeker hastası olduğunu söylemedi her haltını bilirken bunu mu söylemek zor geldi
3 bu adam benim numaramı ezbere bilmiyor dayısını da özelden aradım nasıl arkadaşından mesaj attı telefonu evde kalmışken
4 bana annemin diye verdiği noda dayısının ne işi var?
ben bunları tek tek sordum vallahi hastaneye kaldırıldım şeker yüksek ateş yapmış serum yedim filan dedi hattı da annesi dayısına vermişmiş telefon numaramı da ezbere biliyormuş ben de inanmadım tabi kavga ettik bıraktım bunu.

Sabaha kadar 50 defa aradı açtım sonra açar açmaz "benim telefon numaram kaç hemen söyle dedim" söyleyemedi bir daha sordum söyle dedim yine yanlış söyledi ben doğrusunu söyledim tekrar et dedim yine söyleyemedi. sen benimle alay mı ediyosun hadi heyecandan 1.de unuttun kaç defa sordum üstelik söyledim bilemedin yalanında böyle ortaya çıktı filan dedim kapadım telefonu mesajlar aramalar ben heyecandan korkudan unuttum demeler ama düşünüyorum ne iş karıştırmış olabilir ki?
İzmire geliyorum ben yola çıkıyorum dedi ertesi gün geldi gitmedim görüşmeye sen gelene kadar bekliycem dedi ağlayarak aradı istemiyorum dedim akşam 8 e kadar pierde beni bekledi gitmedim. sonra sabaha karşı aradı beni "ben çok kötüyüm nefes alamıyorum beni bırakma" filan telefonda ağladı etti neyse affettim.

Şimdi de bu çıktı bana dedi ki; aramızda sır kalmasın bir şey söyleyeceğim sana " mahallemizde küçük bir kız var liseli arkadaşımın komşusu ben onlara gittiğimde o da orda oluyor hep bir kaç kez bana sevdiğini söyledi ben senin abin sayılırım duymamış olayım filan dedim" sonra kız ne hikmetse gitmiş sevgilimin annesine "biz sevgiliyiz beni kıskanıyo kısa etek giymeme kızıyo geçen gün beraber ortak arkadaşımızın düğününe gittik" filan demiş ben şok oldum ne demek tamam küçük müçük de niye böyle şeyler söylüyor annesi de buna sormuş var mı diye o da kardeşim sayılır o benim hem hayatımda başka biri var demiş ben de dedim bir daha sakın o arkadaşına gitme kıza da söyle sana mesaj filan atmasın biraz daha böyle devam ederse numarasını ver ben konuşayım yada git annesine sen anlat böyle yalanlar söylüyorsa yarın bi gün aptallığından başına bi iş getirse sana kalır ben de canına okurum senin hafta sonuna kadar hallet bu işi diye bağırdım şimdi konuşmuyorum bilmiyorum ne yapmalıyım tüm bu şeylerin arasında bir bağlantı var mı anne babası da zaten onu evlendirme derdinde sürekli. Biraz uzun bir özet oldu ama özür dilerim içimi döktüm resmen :(

Mantıklı ol gozunu acmıssın allah sana yol gostermıs bence dılencıye sadaka ver o cocuktan kurtul baksana hayatı kendını yalan bu hıkayenın sonu anası ona baska kızı almassa ahanda ben neyım aynısı benım basıma geldı sonuc aynı yalancı ve kurrtuldum ondan oh baska bırını bul

bu erkeklerın hayallerı gerçek olamıycak kadar uçuk nedense bırde hep böle ufacık kızlarıı bana baktı benden hoşlandı gıbı ego tatmın etmeye gırışmelerıde neredeyse hepsınde rastlanan bı saçmalıkk hepsımı aynı hayalın peşinde bunların anlamıyorum bence senınkı hepsını uyduruyor böle kendıen bı macera arıyorr

bu erkeklerın hayallerı gerçek olamıycak kadar uçuk nedense bırde hep böle ufacık kızlarıı bana baktı benden hoşlandı gıbı ego tatmın etmeye gırışmelerıde neredeyse hepsınde rastlanan bı saçmalıkk hepsımı aynı hayalın peşinde bunların anlamıyorum bence senınkı hepsını uyduruyor böle kendıen bı macera arıyorr

böyle düşünmedim hiç O.o

böyle düşünmedim hiç O.o

üzgünüm ama bide öyledüşün çünkü anlattıkları hiç mantıklıdeğil hem böyle şeyler olsa bıle nıye sıze anlatıyorkı bu kızı koskoca adam bu zaman kadar anasına babasına hesap vermeden yaşamış şimdi annesı gel evlendıreyım dıycektı lıselı kız gelcek annesıne bunları dıcekte gerçekten uçuk hayaller bunlarr yanı çoğu erkekte böle şeyler uyduryooo

üzgünüm ama bide öyledüşün çünkü anlattıkları hiç mantıklıdeğil hem böyle şeyler olsa bıle nıye sıze anlatıyorkı bu kızı koskoca adam bu zaman kadar anasına babasına hesap vermeden yaşamış şimdi annesı gel evlendıreyım dıycektı lıselı kız gelcek annesıne bunları dıcekte gerçekten uçuk hayaller bunlarr yanı çoğu erkekte böle şeyler uyduryooo

valla öyle bir şey varsa külliyen soğurum... çok zavallıca bir durum.

valla öyle bir şey varsa külliyen soğurum... çok zavallıca bir durum.

sence bunu sana anlatmasa ne olurduu normalde cıddıye alınacak bır konumu buu bu kız nasıl yüz bulmuşta bukadarını anlatmış annesınee yanı sana normalmı gelıyorr liseli kızdan bahsetmesii böyle 4aylık ciddi düşündüğü sevgilisine anlatılacak ciddiyettemi bu konu yanı bu tarafından baktıkça kafası bulanıyor insanın ve yalan gıbı gelıyor açıkçasıı

çok ayrıntılı anlatmadığımdan böyle düşünmeniz normal tabiyki dürüst olmayabilir. amcasıyla babası küsler babası ayyaşın teki olduğundan zamanında küsmüşler sevgilim de ilk çocuk olduğundan ona çok düşkünmüş çoğu zaman onun yanında kalmış hastalandığında o hastaneye götürmüş amcasının çocuğu olmuyormuş ondan sevgilimi oğlu gibi benimsemiş diğer yeğenlerine de bırakmış ama aslan payını sevgilim almış bunları burda anlatmak istemediğimden ayrıntı vermedim anne babası yüzünden göz problemi yaşamış ameliyatlar olmuş küçükken ateşi çıkmış annesi hastaneye götürmemiş göz kayması olmuş ameliyatla düzeltmişler 3 kardeşler 1 i istanbulda değil zaten üni okuyor çanakkalede, biri de küçük annesiyle kalıyor amcası da 2,3 yıl filan olmuş vefat edeli. terasda mangal yapanlar evine de girmiştir herhalde hatta şanslısın sevgilinin evinde kız yakalamadık filan diye espriler geçmişti aramızda. yani eminim ben... olmasam hayatıma sokmazdım benim emin olamadığım başka şeyler var ve bunlar da ondan soğumama yetti o da iplerin koptuğunun farkında artık bakalım son çabaları inanmama yeticek mi görüşleriniz için teşekkür ederim.

ben amcanın hayatta olduğunu düşünmüştüm nedense. şimdi anladım.
o zaman yapacağın en doğru şey, olayı uzatmamak.
istanbula gittiğinde ailesiyle tanışmak ve zamana bırakmak.
bir saçmalık varsa ortaya çıkar zaten.

bir de sana tavsiyem, - kızın numarasını vereceksin- gibi emir kipi cümleleri asla kurma.
zaten senin yüzgöz olman da hiç doğru değil.
adamın gönlü varsa ne yapsan boş.
gönlü sendeyse de , kim ne yapsa boş.

yazdıklarını baştan sona okudum. güvenme derim.. tekin biri gibi gelmedi bana

ben amcanın hayatta olduğunu düşünmüştüm nedense. şimdi anladım.
o zaman yapacağın en doğru şey, olayı uzatmamak.
istanbula gittiğinde ailesiyle tanışmak ve zamana bırakmak.
bir saçmalık varsa ortaya çıkar zaten.

bir de sana tavsiyem, - kızın numarasını vereceksin- gibi emir kipi cümleleri asla kurma.
zaten senin yüzgöz olman da hiç doğru değil.
adamın gönlü varsa ne yapsan boş.
gönlü sendeyse de , kim ne yapsa boş.

yok çok açık anlatmadığım için öyle düşünmeniz normal. ben eğer çaresine bakamazsan bana vericeksin numarasını ben kouşurum dedim tabiyki kendimi düşürmek istmem ama her kadın gibi sevgilimi sahipleniyorum ben de. bilmiyorum naparım ne ederim kafam karışık biraz zamana bırakıcam

ben bu filmin sonunu sana anlatayım
ona ulaşamadığın o iki günde ya kızı istediler ya görmeye tanışmaya gittiler ya da söz nişan falan yaptılar
o telefona çıkan adam da dayısı falan değil eşi dostu arkadaşı bişeydi
yarın öbür gün gerçekler ortaya çıkınca kızın başına musallat olduğunu,daha önce annesiyle konuştuğu için ailesinin kıza inandığını evlenmek zorunda kaldığını anlatacak,o yüzden şimdiden yerini yapıyor
o hastane belgeleri falan da nette çok kolay düzenlenebiliyor maalesef
o zaman neden beni bırakmıyor neden ayrılmıyor diyorsan
ee fazla kız göz çıkarmaz
neden ayrılsın
gerçekler ortaya çıkınca lütfen bilgi ver
umarım haksız çıkarım

ben bu filmin sonunu sana anlatayım
ona ulaşamadığın o iki günde ya kızı istediler ya görmeye tanışmaya gittiler ya da söz nişan falan yaptılar
o telefona çıkan adam da dayısı falan değil eşi dostu arkadaşı bişeydi
yarın öbür gün gerçekler ortaya çıkınca kızın başına musallat olduğunu,daha önce annesiyle konuştuğu için ailesinin kıza inandığını evlenmek zorunda kaldığını anlatacak,o yüzden şimdiden yerini yapıyor
o hastane belgeleri falan da nette çok kolay düzenlenebiliyor maalesef
o zaman neden beni bırakmıyor neden ayrılmıyor diyorsan
ee fazla kız göz çıkarmaz
neden ayrılsın
gerçekler ortaya çıkınca lütfen bilgi ver
umarım haksız çıkarım

umarım.......... :(

bak sana bir hikaye anlatayım
üniversitede bir arkadaşım bir çocukla çıkıyor
sonra çocuğun başka kızla görüştüğünü öğreniyor
tabi hesaplaşma ayrılma barışma davaları
ama diğer kız çocuğu aramaya devam ediyor
çocuk arkadaşımın yanında kıza söylemediğini saymadığını bırakmıyor
arama beni sana söylemedim mi ben sevgilimi seviyorum seninle işim olmaz falan fişman
arkadaş tabi onore oluyor gururlanıyor falan
çocuk kızı payladı onu seçti ya
ya sonra ne öğreniyoruz
meğer çocuk diğer kıza bizim arkadaş için psikoloik sorunları var
peşimi bırakmıyor
sen beni onun yanında ara ben seni tersleyeyim
senin yüzünden ondan ayrılmış olmayayım sana takıp zarar vermesin
ben bi yolunu bulup ondan ayrılırım :53:
daha sonra öğreniyoruz ki çocuk zaten nişanlıymış
ikisini de bırakıp evleniyor
ve hala kızları aramaya devam ediyor ayrı ayrı
aile zoruyla evlendim ben seni seviyorum diye

bu tek bir örnek
bu sayfalar bunlarla dolu

bak sana bir hikaye anlatayım
üniversitede bir arkadaşım bir çocukla çıkıyor
sonra çocuğun başka kızla görüştüğünü öğreniyor
tabi hesaplaşma ayrılma barışma davaları
ama diğer kız çocuğu aramaya devam ediyor
çocuk arkadaşımın yanında kıza söylemediğini saymadığını bırakmıyor
arama beni sana söylemedim mi ben sevgilimi seviyorum seninle işim olmaz falan fişman
arkadaş tabi onore oluyor gururlanıyor falan
çocuk kızı payladı onu seçti ya
ya sonra ne öğreniyoruz
meğer çocuk diğer kıza bizim arkadaş için psikoloik sorunları var
peşimi bırakmıyor
sen beni onun yanında ara ben seni tersleyeyim
senin yüzünden ondan ayrılmış olmayayım sana takıp zarar vermesin
ben bi yolunu bulup ondan ayrılırım :53:
daha sonra öğreniyoruz ki çocuk zaten nişanlıymış
ikisini de bırakıp evleniyor
ve hala kızları aramaya devam ediyor ayrı ayrı
aile zoruyla evlendim ben seni seviyorum diye

bu tek bir örnek
bu sayfalar bunlarla dolu
dallas mübarek O.O ay allahım koru yarabbim...

bence simdi kimseye bisey deme ne kizi ara nede sevgiline hesap sor. hersey yolundaymis gibi ve inanmis gibi davran.
sonra istanbula git teyzenin yanina. ailesiyle tanis. ama bu arada aldatildigina inanki gercekten öyleyse dünya basina yikilmasin.
istanbula gittiginde zaten varsa biseyler ortaya cikar. kalabilirsen 1 hafta kadar kal ve ailesiyel vakit gecir. özellikle dayisini gör ve daha önce telefonda konusmustuk falan de...
insallah hic bisey cikmaz cikarsada rezil et onu orda cek gel..

Back