- Konu Sahibi pudrakokusu
aslında hastanenin adını ona çaktırmadan laf arasında sorsam arasam sorsam kayıtlardan bakarlar mı? söylerler mi bana? geçmiş zamanın kayıtlarını çok da olmadı zaten.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım durumu okudum baya karışık geldi banada..
ama senin için ağlaması barışmaya çalışması iyi hoşta..acaba aklı o liseli kızdamı kaldı..
bak beni beğenenler var gibi..yada görüşmüş olabilirmi o kızla..telini açmadığı zamanlarda..hepsi muamma..
ama sonucuna dayanırım dersen hastahaneden öğren tabi.
kararsızsan güveninde sarsıldıysa ayrılman gerek öyleyse..
bu olayı silebilirsen zamanla devamda edebilirsin..yani gerisi sana kalmış zor bir durum..
ben olsam araştırmazdım..bi süre devam edip hareketlerini gözlemlerdim..hala devam ederse bu tarz şeyler
ayrılırdım..şimdi kesin bi kanıt yok .oyüzden şunu yapta diyemiyorum.araştırmakta arabesk gelir bana..düşmem peşine ..benim düşüncem bu tabi..
kararsızım tüm bunlar boşa da gidebilir gerçekten suçsuz da olabilir yada bir haltlar karıştırmış da olabilir aklımdan bir sürü şey geçiyor haliyle. bir diyorum kalkıp gideyim, bakayım yada arayayım ne bileyim sonra diyorum bu hallere nasıl düşürürüm ben kendimi. mahallenin sidikli ergeniyle kendimi bir mi tutucam. ayrılmayı da; ne kadar fevri davranıp, canına okuyup, bi kaç defa denemiş olsam da yapamam. seviyorum çünkü... masumiyetini bana dediğin gibi belli bir süre içinde kanıtlayacak değilse zaten gözünün yaşına bakmam. beni sevdiğini biliyorum sevmeyen adam izmire gelip sabahtan akşama kadar beni beklemez ağlamaz etmez ama işte kadınlar hisseder ya herşeyi inşallah ben yanılırım.
sen sakin ol canım..yaşanmamış gibi davran unutmuş gibi yap ama onun hareketlerini
çaktırmadan ölç tart..böylesi daha sağlıklı olur..mutluluklar canım.
Sonuna kadar okudum fakat anlattığın iki olay arasında tam bir bağlantı kuramadım.
Yalnız şöyle olabilir.Bir şekilde bu kızla bir olay oldu ya annesi bu kızı yakıştırıyor oğluna,yada erkek arkadaşınız şeytana uydu kıza yeşil ışık yaktı pişman oldu vs şimdide bu konu kulağınıza gelmeden önce size ortam yapıyor.Duyarsanız bu kızın ismini sormayın diye.
Buna yakın düşünceler geçti kafamdan.
Hatta kızla sözlenmiş bile olabilirler.
Kulağına gelirse veya kız seni ararsa,aman çocuk uyduruyor,bana taktı demek için yol yapmış gibi....
Ayrıca ben olsam,evini barkını,ailesini ortamını bilmediğim birisiyle evlilik düşüncelerine girmem.
Farkındaysan,adam senin hayatında ziyaretçi olarak bulunuyor.
İstediği zaman girip istediği zaman çıkıyor,hatta yokoluyor.
Hiç güven verici değil.
Dayısı sandığın kişi,dayısı olmayabilir.Belki arkadaşıdır.
İmkanın varsa İstanbul'a git ama habersiz git derim.
Veya tanıdıkların varsa,sordur bence.
bence bu iş fazla yürümez. kendini yorma.
kendini sana farklı tanıtmış bence. olgun falan demişsin ama hiç olgunluk göremedim ben yazdığın kadarıyla.
basbaya çocuk yani.
kendine ev aldığına bile inanmadım.
istanbulda 24 yaşına gelmeden kendi çabasıyla ev mi alınırmış.
ne iş yapıyor ki bu çocuk.
uzaktan biriyle zor bu işler aynı şehirde bir arkadaş bul bence.
daha iyi tanıma şansın olur. hem kendisini hem ailesini.
malum hiç bişey uzaktan göründüğü gibi değildir.
bence bu iş fazla yürümez. kendini yorma.
kendini sana farklı tanıtmış bence. olgun falan demişsin ama hiç olgunluk göremedim ben yazdığın kadarıyla.
basbaya çocuk yani.
kendine ev aldığına bile inanmadım.
istanbulda 24 yaşına gelmeden kendi çabasıyla ev mi alınırmış.
ne iş yapıyor ki bu çocuk.
uzaktan biriyle zor bu işler aynı şehirde bir arkadaş bul bence.
daha iyi tanıma şansın olur. hem kendisini hem ailesini.
malum hiç bişey uzaktan göründüğü gibi değildir.
iste bende buna hic inanamadim farkli tanitmis olabilir mi diye buna dedim..
sonucta 15 yasinda patronunun yaninda kalmaya baslamis,universite okumamis anladiigm kadariyla
okusada okul bitse hemen ise girse 3 yilda maasini hic kullanmsa yine zior ama bilemiyorum
cnm canını sıkmak istemem ama banada evli gibi geldi.anlattıkları çok saçma bahaneler hiç biri birbiriyle bağlantılı değil.iş güzar insanlar bu tip davranırlar.evlide olmasada altından bişey çıkacak gibi.iyi araştır derim.ayrıca şekerle ateşin hiç alakası yok.