• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bu olanların arasında bir bağlantı var mı? yoksa ben mi paranoyağım?

Kızlar biraz okuyun diğerlerinizin yazdığı ayrılık hikayelerini.Her şey çok güzeldi rüya gibiydi diyorsunuz sürekli.E en başlarda tabi ki öyle olcak en baştan adam sana ters ters davransa onunla gidip sevgili olur muydun?Düşünün biraz ya.Sonra da birden bire değişti,onu nasıl düzelticem,beni çok mutlu etmişti onsuz yapamam diyorsunuz.Kusura bakmayın da köprüyü geçene kadar onlar.

Bir erkekle ilişkiniz en az bir senesini doldurmadıkça güvenmeyin,kapılıp gitmeyin.Erkek milleti bu,dengesiz her biri.Neyse sorununa gelince bu çocuğa güvenme diyorum.İki gün boyunca hiç haber almamışsın o hastane olayı da tipik erkeklerin acındırma yalanı.En başta numaranı ezberden söylemeyerek belli etmiş yalancı olduğunu.
Sonra o küçük kız olayı,bence onun anlattıklarına inanma.O olay ileride öyle farklı bir boyutta çıkabilir ki kendini toparlayamazsın.

Ayrı şehirlerdeymişsiniz,olabilir tabi ama uzak ilişkiler beraberinde karşılıklı güven gerektirir.Arada güven olmazsa bu tür yalanlar söylenirse uzaktan ilişki yürümez.Ve erkek milletinin timsah gözyaşlarına artık kendinizi inandırmayın.
Ben kadın halimle ne kadar üzülsem bile kolay kolay sevdiğim adamın karşısına geçip gözyaşı dökemiyorum.Erkeklerin acındırma politikaları bunlar.O kadar seviyorsa,sensiz nefes alamıyorsa sana yalan söyleme gereği duymazdı.

bence paranoyaklık degıl bu ,endıselerınızde cok cok haklısınız .

adam ayak ustunde 40 yalan soyluyor resmen .paranoyaklıgı

sadece aile konusunda yapmıssın .cunku aıleyle alakalı bır mevzu yok

ortada.adam tekin degil .erkeklerın aglaması cok

güçtur .zırt pırt aglayan erkek gercekten bılkı yalan soyluyordur

ozellıkle suclandıkları zaman hemen aglarlar kendılerını ınandırmak ıcın .

tecrubeye sabıttır .yalancı düzenbaz erkekler gercekten aglamaktan hıc

cekınmıyor ."sevmeyen adam benım ıcın sehır dısına yanıma gelmezdı "demıssın .

gelıyorlar cnm amacları var kı gelıyor .amacı olan erkek fizana bıle gıder .

yanı senı sevıp sevmedıgını senın yanına gelmesıyle anlayamazsın .

canım sende de hata var ama ,ıstanbul'Da nerede bıle yasadıgını bılmedıgın

bırıyle gelecek dusunmen cok yanlıs olmus .

Son düzenleme:
bak sana bir hikaye anlatayım
üniversitede bir arkadaşım bir çocukla çıkıyor
sonra çocuğun başka kızla görüştüğünü öğreniyor
tabi hesaplaşma ayrılma barışma davaları
ama diğer kız çocuğu aramaya devam ediyor
çocuk arkadaşımın yanında kıza söylemediğini saymadığını bırakmıyor
arama beni sana söylemedim mi ben sevgilimi seviyorum seninle işim olmaz falan fişman
arkadaş tabi onore oluyor gururlanıyor falan
çocuk kızı payladı onu seçti ya
ya sonra ne öğreniyoruz
meğer çocuk diğer kıza bizim arkadaş için psikoloik sorunları var
peşimi bırakmıyor
sen beni onun yanında ara ben seni tersleyeyim
senin yüzünden ondan ayrılmış olmayayım sana takıp zarar vermesin
ben bi yolunu bulup ondan ayrılırım :53:
daha sonra öğreniyoruz ki çocuk zaten nişanlıymış
ikisini de bırakıp evleniyor
ve hala kızları aramaya devam ediyor ayrı ayrı
aile zoruyla evlendim ben seni seviyorum diye

bu tek bir örnek
bu sayfalar bunlarla dolu
ayy olaya bak yaa :53::53::53:

bu erkek mılletı adamı yasamaktan sogutuyor valla :113::113:

canm üzgünüm üzülceksn ama bu işin içinden bişey çıkıcak gibi gld bna iki gün cvp vermemeler insan ıkı gün hiçmi bakmaz telefona allh aşkına yogun bakımda deglya brde çocuk gibi glp liseli kızı anlatma derdi fln var bişeyler bak baklm biraz daha gözlemle derm

bence simdi kimseye bisey deme ne kizi ara nede sevgiline hesap sor. hersey yolundaymis gibi ve inanmis gibi davran.
sonra istanbula git teyzenin yanina. ailesiyle tanis. ama bu arada aldatildigina inanki gercekten öyleyse dünya basina yikilmasin.
istanbula gittiginde zaten varsa biseyler ortaya cikar. kalabilirsen 1 hafta kadar kal ve ailesiyel vakit gecir. özellikle dayisini gör ve daha önce telefonda konusmustuk falan de...
insallah hic bisey cikmaz cikarsada rezil et onu orda cek gel..

yalan söylüyorsa zaten tüm bunlara değmez... kendimi küçültmüş olurum. İnsan hissediyor anlıyor bir yerde. çaresiz değilim çok şükür bir yanlış yaptıysa 2 ay üzülür unutur giderim o beni kaybettiğine yanar daha ilişkinin başlarında bu kadar problem yaşarken zaten ona uzun süre aynı şeyleri hissedemem.

Son düzenleme:
Numarayı ezbere söyleyememesi benimde aklımı karıştırdı artı hangi hastanede yatmış öğrenebilir misin? Eğer öyle bir imkan varsa araştır derim.. Yoksa "acaba öyle mi acaba böyle mi" diye diye sadece sen yıpranırsın..

Yazdıklarınıza hak veriyorum ama işte insanın öyle boşluk dönemleri oluyor ki aileyle sorun, eğitim hayatıyla sorun, iş yerinde sorun sığınacak bir liman arıyor. Bir de benim gibi çok fazla erkek girmediyse hayatına biraz ilgi, güzel sözler, sürprizler filan kapılıveriyor insan. İş işten geçmiş de değil çok şükür açtım ben gözümü. Tüm bu olanlar yap boz gibi birleşti gözlerimde...
Şimdi düşünüyorum ben bu adamla mutlu olmak için bir şeylere başlama kararı almıştım, ama önceki halimden daha mutsuzum yalnızken en azından kafam rahattı. Şimdi 2 günde bir kavga, 2 günde bir problem var hayatımda.
Ne gerek var bütün bunlara aramızda aşk yok sevgi var daha 4 aydır filan hayatımda 2 ayı zaten telefonda geçti. Yanı bıraksam üzülürüm belki 2,3 ay aklıma geldikçe kötü hissederim tüm bu olanları düşünmek, güvenememek, yalanlarını yakalamak hepsi daha çok acı veriyor.
Dünden beri arıyor açmıyorum. Telefonda bitirmek istemiyorum böyle yürümeyecek zaten ben kendimi küçük düşürüp istanbula gidip kanıt aramak istemiyorum diyelim haklı çıktı yada haksız ne fark eder ki beni onca insanla muhatap edip rezil ettikten sonra.
Ne gurur kaldı zaten ne prensip ben bir kere bitti dedim mi biter ama defalarca şans verdim hem de 4 ay içerisinde ilerisini düşünemiyorum. Keşke sadece arkadaş kalsaydık hiç görüşmeseydim o zamanlar daha mutluydum.
Ama artık bi anlamı yok bunların bu aralar çok problem yaşıyorum hayatımda o yüzden 1,2 hafta hiç bir şey yapmak niyetinde değilim yine o curcunayı yaşamak istemiyorum. Gelmeler etmeler filan...
Zaten artık kafamda bitirdim bu ilişkiyi.
Görüşleriniz önerileriniz için teşekkür ederim. En büyük hatanın onun hayatında kalmaya çabalayan da, yani bende olduğunu biliyorum. 4 ayıma yazık oldu diyemiyceğim tecrübe oldu bir daha kimseye gözüm kapalı inanmayacağım.

Back