Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Esinle olan problemleri bi yerde cozebiliyosun ama anne ve babasiyla olanlari asla cozemiyorsun. Sana simdiden gostermisler yuzlerini keske hepsi oyle olsada herkes evlenmeden gorse sonradan cani yanmasa. Emin ol simdi 1 yapiyorlarsa evlendikten sonra 1000 olucak o.

Erkek ailesi oğlunun mutluluğunu düşünmez ki birini boşadı öbürünü de boşar diye düşünür. Kendi kız evlatları yokmuş gibi davranırlar. Nişanlınızla konuşun bence

ki başta bana evlilikten beklentimi sormuşlardı, huzurdan başka bir şey istemiyorum demiştim. annesi de 'oğlumun yüzü gülsün bana yeter' demişti. ama koltuğu da istediği gibi alacakmışım. oğlu mutlu ama kesmiyor :)

Esinle olan problemleri bi yerde cozebiliyosun ama anne ve babasiyla olanlari asla cozemiyorsun. Sana simdiden gostermisler yuzlerini keske hepsi oyle olsada herkes evlenmeden gorse sonradan cani yanmasa. Emin ol simdi 1 yapiyorlarsa evlendikten sonra 1000 olucak o.

çok haklısınız. savaşamam ki ailesiyle. oğulları bir surat asar biterim.. zaten de savaşmak da istemiyorum. huzur istiyorum. daha şimdiden huzurumu bozdular, başım çatlıyor ağrıdan

biliyorum biliyorum, o yüzden korkuyorum :) onun da ikinci benim de..
Eş adayınızında ikinci evliliği olacak ama hala annem, babam diyor.
Evlilikte kendi alanınız olmayacak bence. Ayrıca ikinci evliliğini yapan iki insan var. Ailelerin zaten boşanmayla sonuçlanan evlilikleri olan evlatları var. İnsan daha hassas olur, daha da ince olur, daha çok düşünür.

nişanlım işteydi, sözleşme de kp'nin üzerine olduğu için onsuz işlem yapamıyorlardı. 3 kişi geleceklerini de beklemiyordum

tül alışverişinde de annesi karıştı, nişanlım müdahale etti, saft böyle seviyor dedi, benim istediklerimi aldı. ama bugün şansımıza işteydi. öyle gelişti olaylar

içime siner mi konuşmaları bilmiyorum. henüz aramadı

ne güzel.. ben emin değilim işte karıştırtmayacağından. hadi bir karıştırmadı iki karıştırmadı, tavır yapacaklar evinize gelmeyiz diye. nişanlım da mecburen alttan alacak. benden anlayış bekleyecek. çünkü nişanlıma da daha herhangi bir konu yokken, "çağırmazsanız gelmem evinize" demiş. napmaya çalıştığını anlamıyorum.

ilk evliliğinde köyden bir kızcağız almışlar. çok sessiz bir kızmış. konuşmuyormuş. eve bir şey lazım mı dendiğinde bile sessiz duruyormuş. öyle dediler. akrabalarım tanıyor onlar da teyit ettiği için inandım. sevememişler birbrilerini

evet aynı dediğiniz gibi. o yüzden şimdi bu kriz karşısında ne yapacak diye bekliyorum şu an
Neden duruyormuş kız öyle peki?Ne yaptılar da sindirdiler acaba.
Bak Saft bu bana ikna edici gelmedi.
Köy kızı deme vallahi seni beni ceplerinden çıkarırlar.
Ben merkeze 5 dk uzaklıkta bir semtte büyüdüm,onlar kadar rahat serbest değildim.
Kötü anlamda söylemiyorum,yani köyü sehiri yok artık.
Ablamın arkadaşı boşanmış bir adamla evlendi.
İlk eşi görgüsüz,yatakta yatmayıp yere serdiği yorganda yatan bir kadınmış.
Sanki tarzanın ceyni.
Geri gönderdik demişler.
Sonra görüldü ki kız canını kurtarmış,çalışıyormuş,evlenip çocuk yapmış.
İnşallah öyle değildir,keşke doğrusunu öğrenebilsen.

Benim bildiğim, Millet köprüyü geçene kadar ayıya dayı der, bunlar daha köprüye gelmeden herşeye ayı demeye başlamışlar🙄 bence nişanı atma fırlat 🏹

Sizin evlenip yaşayacağınız evden müstakbel kayınvalideniz nasıl "benim evim" diye bahsedebilir? Evi satın aldılar diye orayı tamamen kendi evleri gibi görüyorlar. Kendi zevklerine göre mobilya istiyorlar. Siz hiçbir zaman onların gözünde o evin hanımı olamayacaksınız. Kusura bakmayın ama nişanlınız da yanınızda değil, sadece yanınızdaymış gibi davranıyor. Öyle olsa kimseyi konuşturmaz, sizin istediğiniz mobilyayı alırdı. Ha babası ödüyor, onun için onu dinlemek zorunda diyorsanız, o daha büyük sorun. Evlenecek yaşa gelmiş bir erkeğin hâlâ babasına maddî olarak bu kadar bağımlı olması her daim sorun çıkaracaktır. Harcayacağınız her kuruş için babasına izahat vermek zorunda kalacaksınız.

çok haklısınız. savaşamam ki ailesiyle. oğulları bir surat asar biterim.. zaten de savaşmak da istemiyorum. huzur istiyorum. daha şimdiden huzurumu bozdular, başım çatlıyor ağrıdan
Bence ikinci sansini boyle kullanma. Ozellikle tek cocuk olan erkeklerden uzak durulmali bence cok daha beter oluyor aile dertleri

Bu adama deli gibi aşık mısınız? Açık açık konuşun bn bu evliliğe güvenemiyorum huzurum olmazsa ne olur hep mi böyle olacak fln diye. Gerekirse hep beraber konuşun. İnsanlarsa konuşarak anlaşabilirler. Sonra çok yıpranırsınız.

Eş adayınızında ikinci evliliği olacak ama hala annem, babam diyor.
Evlilikte kendi alanınız olmayacak bence. Ayrıca ikinci evliliğini yapan iki insan var. Ailelerin zaten boşanmayla sonuçlanan evlilikleri olan evlatları var. İnsan daha hassas olur, daha da ince olur, daha çok düşünür.

kesinlikle öyle.. ki benim önceki nişanı böyle sebeplerden dolayı da patlattığımı biliyorlar :) korkmaları lazım korkmuyorlar

Neden duruyormuş kız öyle peki?Ne yaptılar da sindirdiler acaba.
Bak Saft bu bana ikna edici gelmedi.
Köy kızı deme vallahi seni beni ceplerinden çıkarırlar.
Ben merkeze 5 dk uzaklıkta bir semtte büyüdüm,onlar kadar rahat serbest değildim.
Kötü anlamda söylemiyorum,yani köyü sehiri yok artık.
Ablamın arkadaşı boşanmış bir adamla evlendi.
İlk eşi görgüsüz,yatakta yatmayıp yere serdiği yorganda yatan bir kadınmış.
Sanki tarzanın ceyni.
Geri gönderdik demişler.
Sonra görüldü ki kız canını kurtarmış,çalışıyormuş,evlenip çocuk yapmış.
İnşallah öyle değildir,keşke doğrusunu öğrenebilsen.

haklısınız bugün bitin acaba o kıza da böyle davrandılar, kız kendini mi kurtardı diye düşünüyorum.. bir de kız aileyle oturmuş. evde hem benim kv hem kv'nin de kv'si varmış. haliyle onun da etkisi olmuş. mobilyaya böyle karışan kim bilir kıza neler etmiştir cidden

Bu adama deli gibi aşık mısınız? Açık açık konuşun bn bu evliliğe güvenemiyorum huzurum olmazsa ne olur hep mi böyle olacak fln diye. Gerekirse hep beraber konuşun. İnsanlarsa konuşarak anlaşabilirler. Sonra çok yıpranırsınız.

hayır deli gibi bir aşk yok. seviyorum evet, ayrılırsam üzüleceğim evet. ama evlenirsem daha çok üzüleceğe benziyorum. konuşacağım aramasını bekliyorum. tavrı da muhtemelen "babam öyledir, annem öyledir" şeklinde olacak. bitecek. öyle gözüküyor.

kendime acımıyorum bitecekse oturur ağlarım birkaç gün. sonra ailesinden kurtuldum diye lahmacun söylerim iki tane :)

hayır deli gibi bir aşk yok. seviyorum evet, ayrılırsam üzüleceğim evet. ama evlenirsem daha çok üzüleceğe benziyorum. konuşacağım aramasını bekliyorum. tavrı da muhtemelen "babam öyledir, annem öyledir" şeklinde olacak. bitecek. öyle gözüküyor.

kendime acımıyorum bitecekse oturur ağlarım birkaç gün. sonra ailesinden kurtuldum diye lahmacun söylerim iki tane :)
Bende boyleyim de ozaman:))

kesinlikle öyle.. ki benim önceki nişanı böyle sebeplerden dolayı da patlattığımı biliyorlar :) korkmaları lazım korkmuyorlar

haklısınız bugün bitin acaba o kıza da böyle davrandılar, kız kendini mi kurtardı diye düşünüyorum.. bir de kız aileyle oturmuş. evde hem benim kv hem kv'nin de kv'si varmış. haliyle onun da etkisi olmuş. mobilyaya böyle karışan kim bilir kıza neler etmiştir cidden
Oyyy,duble kaynana:olamaz:
O kız dilini yutmasin da kim yutsun:110:
Ben seni uzun zamandır biliyorum,inşallah çok mutlu olursun,fakat pirinci iyi ayiklaman gerek,değer mi sen karar ver,taşı çoksa toptan atarsin,değer dersen uğraş biraz.

Endişelerimde haklı çıkıyorum sanırım. Tül olayını hatırlarsınız kv onu alma bunu al şeklinde diretmişti baya, nişanlım benim istediğimi almıştı. saft böyle seviyor demiş halletmişti.

Erkek tarafı geciktirdiği için evi geç tuttuk. Fazla da vakit kalmadığı için kutu gibi güzel bir ev buldum ama eşyam sığmıyor. Mobilyayı bana sormadan gidip almışlardı. Ben tepki gösterince oradakilerden seçmemi söylemişlerdi. Beğendiğim tek bir takım vardı o da sığmıyor. Kendi yatak odamı 2'ye bölmeye karar verdim. Yemek masası almayıp bir odayı giyinme odası yapacaktım. Oturma odası da minicik. Oraya da köşe bir koltuk alayım dedim. Mağazaya gittik. Sözleşme kp'nin üzerinde olduğu için onu çağırdık değiştirmek için. Annesi babası halası geldiler. Seçtiğim köşenin rengini beğenmediler bu sefer :) Biz öyle sevmeyiz dediler. Yok kenarı yok, yok rahat oturulmaz dediler. Annem kendileri kullanacak dedi. Ama yok ben evime koymam bunu filan dedi kadın. Aldıkları yer de uygun fiyatlı bir yer. Ben orayı kabul ettim zorlanmasınlar diye. Onlar benim seçtiğimin rengine laf edip durdular. Neyse başka bir koltuk takımının köşesini önerdi satış temsilcisi. Öyle olunca tamam o olsun madem dedik.

Yemek masasını da almayacağımı söyledim. Aklımdan şey geçti, sehpalar oluyor ya açılınca yemek masası oluyor belki sonra öyle bir şey alırım şimdilik mutfak masasıyla idare edeyim diye düşünüyordum.

Kp demesin mi "yemek masasız ev mi olur, gardrobu atın" "Evine gelmeyecek miyiz? Gelmeyiz o zaman".. Aşkolsun baba dedim.

Tam krizi hallettik çıkacağız mağazadan. Kp gerisin geri geldi. "Yatak odası alalım o zaman en iyisinden" dedi ters ters. Nispet yaparcasına. Annem şok, ben şok. Satış temsilcisi kız bile kaldı öyle. Annemin gözleri doldu, benim gururum kırıldı gözlerim doldu. Annemle çıktık mağazadan..

Babası ve annesinin ağzının ayarı yokmuş. İçlerinde kötülük olmadan pat pat konuşuyorlarmış.. Nişanlım da alışırsın demişti. Ben değiştiremedim onları demişti. Yani bana evlenince atış serbest olacak. Bir de birbirlerinde kalmayı filan çok seviyorlar sülalecek. Mesafe de koysam nereye kadar. Nişanlım şimdiden bir tane annem babam var, bir de sen olacaksın demişti.

Nişanlım benim istediklerimi almaya özen gösteriyor hakkını yemeyeyim ama, ailesi ile aramızda sürekli kriz olacağa benziyor.

Öfkeyle hareket etmek de istemiyorum, yanlış olduğum bir durum var mı? Nişanı atmayı düşünüyorum.
Siz niye maaile çıkıyorsunuzki alışverişe
Nişanlınızla çıkın evin boyutu belli seçin alın
Hiç söylediniz mi nişanlınıza bunu?

Salatası da olsun,soooyle içine koyup sararsiiiin:KK70:

Oyyy,duble kaynana:olamaz:
O kız dilini yutmasin da kim yutsun:110:
Ben seni uzun zamandır biliyorum,inşallah çok mutlu olursun,fakat pirinci iyi ayiklaman gerek,değer mi sen karar ver,taşı çoksa toptan atarsin,değer dersen uğraş biraz.

çok çok teşekkür ederim inşallah :) pirincin içinde iki tane kaya var, cesaret edemiyorum :) aradı nişanlım yetişemedim arayacağım şimdi

Siz niye maaile çıkıyorsunuzki alışverişe
Nişanlınızla çıkın evin boyutu belli seçin alın
Hiç söylediniz mi nişanlınıza bunu?

nişanlım işteydi, sözleşme kp'nin üzerine diye mecbur geldi

çok çok teşekkür ederim inşallah :) pirincin içinde iki tane kaya var, cesaret edemiyorum :) aradı nişanlım yetişemedim arayacağım şimdi

nişanlım işteydi, sözleşme kp'nin üzerine diye mecbur geldi
Eşyaların parasını kayınpeder mi ödüyor?
Öyleyse büyük ihtimal parasını biz ödüyoruz bizim dediğimiz olacak psikolojisine girmişler

Ödemiyorlar ama böyle yapıyorlarsa daha kötü
Ben olsam eş adayıyla açık açık konuşurdum sanırım
Ama şunuda söyleyeyim Türk erkeklerinin arasından annesine babasına dur orada diyecek adamda az

X