Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Tek birşeyi anlamadım
Neden sustun?
Bu renk olmaz dendiğinde kendi evim için seçiyorum benim zevkime göre olacak elbette diyemedin mi
En son kpnin yatak odası ile ilgili sözünde gözlerin dolcağına lafı çaksaydın ya
Sidik yarışına döndürmüşler olayı
En baştan sana sormadan oturma takımını aldıklarında cırlasaydın olay buralara gelmezdi sanıyorum

o zaman cırladım, hatta o zaman ayrılacaktım. sonra gidip iptal ettirmeye çalıştılar, ettiremediler. nişanlım da alttan alınca o zaman kabul ettim, ama babanın seçtiklerini kabul etmem dedim. tamam dedi..

bu renk olmaz yahut bu tül olmaz dediğinde de ben öyle seviyorum dedim. ama ona rağmen baskıya devam ettiler :)

kp'nin o lafına anca onun seviyesinde bir cevap yakışırdı, o da bana yakışmayacağı için, sustuk çıktık.. yani ben kendime karıştırmadığım halde durum böyle. bir de karıştırtsam neler olacak

Evlendikten sonra katmerlilerini yaşatır bunlar. Üzgünüm ama olumlu birşey düşündürmüyor yazdıklarınız.Aileniz de arkanızda iyi düşünün lütfen, sonra burda konu açmayın `eşim ve ailesi` diye.

Evlendikten sonra katmerlilerini yaşatır bunlar. Üzgünüm ama olumlu birşey düşündürmüyor yazdıklarınız.Aileniz de arkanızda iyi düşünün lütfen, sonra burda konu açmayın `eşim ve ailesi` diye.

nikaha 3 hafta kaldı, birkaç gün içinde karara varmak durumundayım sanırım

Size göstermeden kafalarına göre eşya almaları başlı başına bir saçmalıkken,seçtiklerinize de bu renk olmaz,bu model evime koymam vb cümleler kurabilmeleri de saçma.
Kendi evlerine alışveriş yapıyorlar sanki.
Ayrıca nişanlınız pasif,diyememiş mi alırken,nişanlımda gelsin beraber seçelim diye,hadi demedi,değişirmeye gidince de diyemedi mi biz seçelim,biz kullanacağız diye.
Bence ayrılmanız isabet olmuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bana göre ayrıl veya ayrılma demek çok zor şu durumda. Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Bence en önemlisi nişanlınızın tavrı ve yaklaşımı. Alışveriş aşamasında bende çok bunalmıştım ama evlenince geçeceğinden emindim nerdeyse. Tahmin ettiğim gibi de oldu şuan herkes kendi evinde kendi hayatına bakıyor. Kendi ailemle de eşimin ailesiyle de ayda birkaç defa görüşüyoruz yetiyor. Herkes sakinleşti tabi evlendikten sonra kimsenin birşeye müdahalesi olmuyor çok şükür. Yani demek istediğim nişan sürecinde herkesin üzerindeki gerginlikten telaştansa sorunlar evlenince geçiyor ama insanların karakterleri bozuksa yapacak bişey olmuyor maalesef. Ama en en önemlisi insanın eşiyle aynı düşünüp söyledikleriyle tutarlı hareket etmesi

Saft üzüldüm olanlara, rabbim inşallah huzurlu olacağın güç mücadelesiyle geçmeyen bir ömür nasip eder. Ayrıl ya da ayrılma diyemiyorum ailesi skandal tipler ama nişanlın ne kadar arkanda ve gelecekte ne kadar arkanda olacak bilemeyiz. Önemli olan bunlardan emin olman. Bir de bizler 40 sene önceki gözü açılmamış küçük kızlar değiliz ki, yani bizim evimizde oturun biz arada gider geliriz (ki o iş öyle olmaz) tekliflerinin sana kadar ulaşamaması gerekmez miydi, ya da ne bileyim sormadan etmeden eşya almak falan. Böyle şeyleri teklif etmeleri düşünmeleri bile saçma.

Tek diyeceğim acele etme emin olmadan evlenme, biraz fazla anlayışlı ve efendi birisin ama öte yandan herşeyin farkındasın gözün kör değil asla. O yüzden içinde en ufak şüphe varsa evlenme at yüzüğü de, kaçıncı nişan olursa olsun. Üç günlük dünyada huzurunu bozduğuna değmez.

Önceki konunuzu biliyorum. Nişanlınızın tavrını çok beğenmiştim, çünkü yanınızda olan bir insanı anlatmıştınız o konuda. Bu konuda nişanlınız nerede? Yanınızda olmasına rağmen bu saçmalıklara maruz kaldıysanız, nişanlınız çok pasif bir insanmış, çok çekersiniz bu aileden, yol yakınken hiç bulaşmayın. Nişanlınız olay esnasında yanınızda değilse, bir konuşun, olanları anlatın bakalım, çözümü ne olacak?

Bana göre ayrıl veya ayrılma demek çok zor şu durumda. Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Bence en önemlisi nişanlınızın tavrı ve yaklaşımı. Alışveriş aşamasında bende çok bunalmıştım ama evlenince geçeceğinden emindim nerdeyse. Tahmin ettiğim gibi de oldu şuan herkes kendi evinde kendi hayatına bakıyor. Kendi ailemle de eşimin ailesiyle de ayda birkaç defa görüşüyoruz yetiyor. Herkes sakinleşti tabi evlendikten sonra kimsenin birşeye müdahalesi olmuyor çok şükür. Yani demek istediğim nişan sürecinde herkesin üzerindeki gerginlikten telaştansa sorunlar evlenince geçiyor ama insanların karakterleri bozuksa yapacak bişey olmuyor maalesef. Ama en en önemlisi insanın eşiyle aynı düşünüp söyledikleriyle tutarlı hareket etmesi

düzelmesine sevindim, inşallah her şey daha iyi olur sizin için. ben düzeleceğini sanmıyorum sıkıntım burada.. gerginlikten ağır laf söyledi ama gergin olduğu için karışmadı. zaten karışacaktı.. tavırlarını bir görseniz şok olursunuz. resmen çocuklarıyım da marketten bir şey istiyorum da almıyorlar gibi o tavırdalar. o olmaz, o olmasın tavır bu şekil.. e bunlar sıkı fıkı da insanlar. hemen bizi evine mi istemiyosun moduna geçtiler. bırak da nerede ağırlayacağımı ben düşüneyim dimi ama yok.. yani bilemiyorum hiç.. nişanlım hala işte sanırım sesi çıkmadı henüz. özellikle arayıp hiçbir şey anlatmadım. önce ailesi anlatsın. bakalım dolduruşa gelecek mi..

Saft üzüldüm olanlara, rabbim inşallah huzurlu olacağın güç mücadelesiyle geçmeyen bir ömür nasip eder. Ayrıl ya da ayrılma diyemiyorum ailesi skandal tipler ama nişanlın ne kadar arkanda ve gelecekte ne kadar arkanda olacak bilemeyiz. Önemli olan bunlardan emin olman. Bir de bizler 40 sene önceki gözü açılmamış küçük kızlar değiliz ki, yani bizim evimizde oturun biz arada gider geliriz (ki o iş öyle olmaz) tekliflerinin sana kadar ulaşamaması gerekmez miydi, ya da ne bileyim sormadan etmeden eşya almak falan. Böyle şeyleri teklif etmeleri düşünmeleri bile saçma.

nişanlım ne kadar arkamda olur onu bilemiyorum işte. daha tül alışverişinde ya ilerde evime de karışırlarsa demiştim. karışmazlar demişti. bugün karıştılar işte masama kadar.. şimdi bekliyorum aramasını arar illaki. bakalım tavrı ne olacak

Tek diyeceğim acele etme emin olmadan evlenme, biraz fazla anlayışlı ve efendi birisin ama öte yandan herşeyin farkındasın gözün kör değil asla. O yüzden içinde en ufak şüphe varsa evlenme at yüzüğü de, kaçıncı nişan olursa olsun. Üç günlük dünyada huzurunu bozduğuna değmez.

çok çok teşekkür ederim, iyi geldi yazdıklarınız :) attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek evlenince sanırım. ne kadar mutlu edebilecekki beni onun için ailesine katlanayım dimi..

Önceki konunuzu biliyorum. Nişanlınızın tavrını çok beğenmiştim, çünkü yanınızda olan bir insanı anlatmıştınız o konuda. Bu konuda nişanlınız nerede? Yanınızda olmasına rağmen bu saçmalıklara maruz kaldıysanız, nişanlınız çok pasif bir insanmış, çok çekersiniz bu aileden, yol yakınken hiç bulaşmayın. Nişanlınız olay esnasında yanınızda değilse, bir konuşun, olanları anlatın bakalım, çözümü ne olacak?

işteydi kendisi, önce ona sordum, eşyaları bu şekil değiştirmemiz gerekiyor, sığmıyor, masa da almayacağım dedim. değiştiriyorlarsa olur, mecbur dedi. o sorun çıkarmadı. ailesi geldi sadece, onlar da böyle yaptılar. biz mağazayı terk ettik aradan bir saat geçti, nişanlım davetiye atıyor doğru mu bilgiler diye. galiba daha haberi yok. ben de aramadım

anlamadım napalım!
sözleşmeli senetli sepetli direk nikah mı kıyalım?

madde 1: gençlere karışılmayacak
madde 2: ağır konuşulmayacak vs vs :))

senet imzalatmamıştık ama birlikte 1 ay dahi yaşanmayacağına dair söz almıştık. ama adamlar kendilerine ev döşüyorlar benim evimin içinde :)) ay sinirlerim çok bozuldu. ben evlenemicem sanırım ömür boyu :KK70:

Detaylıca konuşmanız için fırsat doğmuş bence çekincelerinizi içinizdekileri dökün nişanlınıza bakalım ne diyecek? Neler hissettiğinizden de bahsedin düştüğünüz durumu da ondan sonra karar verirsiniz

Hemen nisani at demeyin ya. Sanirim evde kalmis kızlarımız istiyor nisanı atmani. Benimde ayni boyleydi esya alışverişim. Esya bakmaya 7 kisi gittik ailesinden. Beğendiğimi begenmiyolardi. Yok orasi soyle yok pahali,yok rahat degil. Esim sadece idare et evlenince ben her istediğini yapicam suan esyalari babam odeyecegi için pek secenegim yok demisti. Bende herseyin uygununu ve dediklerini aldim. Ama evlendim cook sukur esim bugune kadar kimseyi yuvamiza bile karistirmadi. Ilk is tuttuklari evden tasindik,sonra yeni evimde almak istedigim ama para yok diye almadiklari ne varsa esim aldi icinde kalmasin bana nisanda zorluk cikartmadin diye.
Evlenince sende karisirlarsa koyarsin tavrini. Ama hemen nisan at ayril demek yanlis ya. Yapmayın, insanlari kotu sekilde etkilemeyin

Detaylıca konuşmanız için fırsat doğmuş bence çekincelerinizi içinizdekileri dökün nişanlınıza bakalım ne diyecek? Neler hissettiğinizden de bahsedin düştüğünüz durumu da ondan sonra karar verirsiniz

teşekkür ederim öyle yapacağım bekliyorum. sonucu da tahmin ediyorum da. "babam kaba, annem kaba, içlerinde kötü niyet yok" diyecek

Bence de nişanlına bir şey söyleme. Usulca bekle birkaç gün. Bakalım ne anlatacaklar, ne diyecekler. O da kişilikleri hakkında ipucu verir. Yalan söyleyecekler mi? Abartacaklar mı? Doldurmaya çalışacaklar mı? Birkaç gün sonra yüzyüzeyken bahset konudan. O esnada da yüzüne bak, olayı biliyor mu bilmiyor mu? Belki anlatırlar, nişanlın bir şey demez vs.
Bir de emin değilsen ya nikahı ertele ya da nişanı at bence. Çünkü emin değilsen seni rahatsız eden bir şey mutlaka vardır. Adını koyamasan dahi bir şey seni düşündürüyordur yani.

X