- 1 Ekim 2012
- 2.553
- 3.020
:)))) aynı benim hayatım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanı atmakta eşinize haksızlık olmaz mı? Onun suçu ne
Yüzüğünü yere bırak ve koşarak uzaklaş:)))) aynı benim hayatım :))
Yatak odası ile yemek masası arasındaki bağı çözemedim. Farklı odaların mobilyaları onlar, değil mi?yatak odasını biz almıştık zaten. o takım sığmıyor diye yemek masasına yer kalmadı ya, onun için yeni yatak odası almaya kalktı :)
Ben ne okudum şimdi? Yani sizin oturacağınız evin eşyalarını başkası ne hakla seçiyor! Ve siz neden susup buna izin veriyorsunuz. Gelin olmak ' tabi efendim, siz nasıl uygun görürseniz efendim' tarzı bir şey değil, olmamalıdır da! Ben hiç bir alışverişime ne nişanda ne düğünümde 'ailem de dahil' kimseyi karıştırmadım. Yapmak istemediğim bir şeyi( adet, gelenek, görenek vs) zorla yaptırmalarına izin vermedim, vermem de. Onlar da ısrar etmediler. Tavrınız net olsun. Sizin hayatınıza, sizin yatacağınız yatağa, oturacağınız koltuğa bir başkası karar vermesin. Eğer çok ısrarcılarsa da zaten evlilikte de birçok şeye karışır, evinizden problemi eksik etmezler. Sonradan pişman olmaktansa şimdi doğru olanı yapın.
Oyle canım. Ben huylarına alıştım artık ezdirmiyorum kendimi dan dan ne gelirse soyluyorum. Ama cok zor ugraşmak ben ayrıyım mesela istanbulda yaşıyorum 10 gun tahammul edemiyorum susup oturslar bile batıyor o derece
Nisanliniz hiçte sizin yanınızda değil.bence siz öyle inanmak istiyosunuz. Daha nisanlisiniz ve sizi gectim annenizi bu kadar uzmusler. Nisanliniz napti bu arada. Degistiremem onları deyip zaten kapatmış konuları.bundan sonrada öyle olacak. Ne sorun olsa degistiremem deyip bitirecek.
Yanlış oldugun bir taraf var. Böyle insanlarn oğluyla evlenmek.
Size bir abla tavsiyesi sakın sakın sakın evlenmeyin.
İlk evliliğimde öyle şeyler yaşadım ki aileyi yazsam sayfa sayfa destan olur. İki ayda ayrıldım. Arkama bakmadan koşa koşa ailemin evine döndüm.
Şu an yaşadıklarınız ne ki evlenin hele bı müstakbel eş adayınız rahatlasın ondan sonra görün siz olacakları.
Şu an çok mutlu bı evliliğim var. Hayatta keşkelerim yok ama o evliliği yapmak ne büyük hataydı benim için bir evlilik geçmiş oldu başımdan ki evlilik yaşadım iki ay ne ki.
Bazen eşime sarılıp keşke keşke daha önce karşılaşsaydık der gözlerim dolar.
Sakın sakın kendinizi ateşe atmayın.
Ailesini simdiden bu kadar karistiran adam evlenince de aynisini yapacak daha bile fazlasi belkide boyle erkekler evlenmesin biricik anne babalariyla yasasin iste baskalarinin hayatinida karartirlar
Siz bir nişan daha atmamış mıydınız?
Eşinizin maddi durumu nasıl? Siz çalışıyor musunuz? Gerekirse taksitle alın, ya da kredi çekin ama aileleri bu işe karıştırmamak lazım işte.
Para benim, benim dediğim olacak moduna giriyor bu zihniyetteki iğrenç insanlar Evlendikten sonra da o ev kendi 2. kapıları olacak.
Evet bu fragman.
Ama ben olsam bu kadar çabuk nişan atmazdım. Çok sabırlı bir insan da değilim üstelik.
Ben olsam yaptıkları şeye tepkimi gösterirdim. Kavga ederek değil tabii ama sınırlarımı gösterirdim. Bu tepki karşısında sevgilim ve ailesinin takındıkları tavrı gözlemlerdim.
Siz hiçbir şey söylememişsiniz. Coştukça coşup laf sokma aşamasına geçmişler.
Evliliği askıya alın bence. Madem nişan atmayı göze alıyorsunuz, hoşlanmadığınız şeylerde tavrınızı koyun. Sonraki süreci gözlemleyip buna göre verin kararınızı.