Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Hemen nisani at demeyin ya. Sanirim evde kalmis kızlarımız istiyor nisanı atmani. Benimde ayni boyleydi esya alışverişim. Esya bakmaya 7 kisi gittik ailesinden. Beğendiğimi begenmiyolardi. Yok orasi soyle yok pahali,yok rahat degil. Esim sadece idare et evlenince ben her istediğini yapicam suan esyalari babam odeyecegi için pek secenegim yok demisti. Bende herseyin uygununu ve dediklerini aldim. Ama evlendim cook sukur esim bugune kadar kimseyi yuvamiza bile karistirmadi. Ilk is tuttuklari evden tasindik,sonra yeni evimde almak istedigim ama para yok diye almadiklari ne varsa esim aldi icinde kalmasin bana nisanda zorluk cikartmadin diye.
Evlenince sende karisirlarsa koyarsin tavrini. Ama hemen nisan at ayril demek yanlis ya. Yapmayın, insanlari kotu sekilde etkilemeyin

iyiliğim için dediklerini biliyorum çünkü şu an nişan atılmaklık bir durumdayım. siz çok şanslıymışsınız. ben nişanlımdan emin değilim işte. anne babasına düşkün olduğunu söylüyor. aslında aradığı sorduğu bile yok ama evlenince kıymete binecekler muhtemelen. karıştırtmayacağını düşünmüyorum, bana idare et diyecek büyük ihtimalle

Endişelerimde haklı çıkıyorum sanırım. Tül olayını hatırlarsınız kv onu alma bunu al şeklinde diretmişti baya, nişanlım benim istediğimi almıştı. saft böyle seviyor demiş halletmişti.

Erkek tarafı geciktirdiği için evi geç tuttuk. Fazla da vakit kalmadığı için kutu gibi güzel bir ev buldum ama eşyam sığmıyor. Mobilyayı bana sormadan gidip almışlardı. Ben tepki gösterince oradakilerden seçmemi söylemişlerdi. Beğendiğim tek bir takım vardı o da sığmıyor. Kendi yatak odamı 2'ye bölmeye karar verdim. Yemek masası almayıp bir odayı giyinme odası yapacaktım. Oturma odası da minicik. Oraya da köşe bir koltuk alayım dedim. Mağazaya gittik. Sözleşme kp'nin üzerinde olduğu için onu çağırdık değiştirmek için. Annesi babası halası geldiler. Seçtiğim köşenin rengini beğenmediler bu sefer :) Biz öyle sevmeyiz dediler. Yok kenarı yok, yok rahat oturulmaz dediler. Annem kendileri kullanacak dedi. Ama yok ben evime koymam bunu filan dedi kadın. Aldıkları yer de uygun fiyatlı bir yer. Ben orayı kabul ettim zorlanmasınlar diye. Onlar benim seçtiğimin rengine laf edip durdular. Neyse başka bir koltuk takımının köşesini önerdi satış temsilcisi. Öyle olunca tamam o olsun madem dedik.

Yemek masasını da almayacağımı söyledim. Aklımdan şey geçti, sehpalar oluyor ya açılınca yemek masası oluyor belki sonra öyle bir şey alırım şimdilik mutfak masasıyla idare edeyim diye düşünüyordum.

Kp demesin mi "yemek masasız ev mi olur, gardrobu atın" "Evine gelmeyecek miyiz? Gelmeyiz o zaman".. Aşkolsun baba dedim.

Tam krizi hallettik çıkacağız mağazadan. Kp gerisin geri geldi. "Yatak odası alalım o zaman en iyisinden" dedi ters ters. Nispet yaparcasına. Annem şok, ben şok. Satış temsilcisi kız bile kaldı öyle. Annemin gözleri doldu, benim gururum kırıldı gözlerim doldu. Annemle çıktık mağazadan..

Babası ve annesinin ağzının ayarı yokmuş. İçlerinde kötülük olmadan pat pat konuşuyorlarmış.. Nişanlım da alışırsın demişti. Ben değiştiremedim onları demişti. Yani bana evlenince atış serbest olacak. Bir de birbirlerinde kalmayı filan çok seviyorlar sülalecek. Mesafe de koysam nereye kadar. Nişanlım şimdiden bir tane annem babam var, bir de sen olacaksın demişti.

Nişanlım benim istediklerimi almaya özen gösteriyor hakkını yemeyeyim ama, ailesi ile aramızda sürekli kriz olacağa benziyor.

Öfkeyle hareket etmek de istemiyorum, yanlış olduğum bir durum var mı? Nişanı atmayı düşünüyorum.
Bunu çok büyük aşkla evlenen ve boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum. At nişanı sözünün geçmediği isteklerinin önemsenmediği gururunu kıran insanlarla olma. Keşke senin durumunda olabilsem. Keşke nişanı atmış biri olabilsem

Bence de nişanlına bir şey söyleme. Usulca bekle birkaç gün. Bakalım ne anlatacaklar, ne diyecekler. O da kişilikleri hakkında ipucu verir. Yalan söyleyecekler mi? Abartacaklar mı? Doldurmaya çalışacaklar mı? Birkaç gün sonra yüzyüzeyken bahset konudan. O esnada da yüzüne bak, olayı biliyor mu bilmiyor mu? Belki anlatırlar, nişanlın bir şey demez vs.
Bir de emin değilsen ya nikahı ertele ya da nişanı at bence. Çünkü emin değilsen seni rahatsız eden bir şey mutlaka vardır. Adını koyamasan dahi bir şey seni düşündürüyordur yani.

hiç aramadım zaten. bekliyorum önce ailesi anlatsın bakalım neler olacak diye. nişanlım da arkamda durmazsa, işin sonu belli..

Bunu çok büyük aşkla evlenen ve boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum. At nişanı sözünün geçmediği isteklerinin önemsenmediği gururunu kıran insanlarla olma. Keşke senin durumunda olabilsem. Keşke nişanı atmış biri olabilsem

keşke sadece nişan atmış biri olsam :) bir kere boşandım ben de. bu da atacağım 2. nişan oluyor galiba :) ortada düzgün insan mı kalmadı ben anlamıyorum gerçekten..

İkinci
keşke sadece nişan atmış biri olsam :) bir kere boşandım ben de. bu da atacağım 2. nişan oluyor galiba :) ortada düzgün insan mı kalmadı ben anlamıyorum gerçekten..
İkinci kere boşanmaktansa ikinci kere nişan atın daha iyi. En azından manevi açıdan daha kolay toparlanırsınız.

Eski konularını biliyorum canım...
Hakkında hayırlısı olsun rabbimhayırlısını çıkarsın karşına demeye geldim.
Kafana takma yok zaten boşandım şimdi de yüzük atıyorum falan düşünme yani rabbimin bir bildiği vardır elbet hepimizin hakkın da 🙏🏻😘 üzme tatlı canını

Eski konularını biliyorum canım...
Hakkında hayırlısı olsun rabbimhayırlısını çıkarsın karşına demeye geldim.
Kafana takma yok zaten boşandım şimdi de yüzük atıyorum falan düşünme yani rabbimin bir bildiği vardır elbet hepimizin hakkın da 🙏🏻😘 üzme tatlı canını

aminn çok teşekkür ederim moral oldunuz :) nişanlı beyin tavrını bekliyorum şu an.. beklediğim tavrı gösteremezse, ki ümidim de yok, vardır bir hayır diyeceğim :)

Endişelerimde haklı çıkıyorum sanırım. Tül olayını hatırlarsınız kv onu alma bunu al şeklinde diretmişti baya, nişanlım benim istediğimi almıştı. saft böyle seviyor demiş halletmişti.

Erkek tarafı geciktirdiği için evi geç tuttuk. Fazla da vakit kalmadığı için kutu gibi güzel bir ev buldum ama eşyam sığmıyor. Mobilyayı bana sormadan gidip almışlardı. Ben tepki gösterince oradakilerden seçmemi söylemişlerdi. Beğendiğim tek bir takım vardı o da sığmıyor. Kendi yatak odamı 2'ye bölmeye karar verdim. Yemek masası almayıp bir odayı giyinme odası yapacaktım. Oturma odası da minicik. Oraya da köşe bir koltuk alayım dedim. Mağazaya gittik. Sözleşme kp'nin üzerinde olduğu için onu çağırdık değiştirmek için. Annesi babası halası geldiler. Seçtiğim köşenin rengini beğenmediler bu sefer :) Biz öyle sevmeyiz dediler. Yok kenarı yok, yok rahat oturulmaz dediler. Annem kendileri kullanacak dedi. Ama yok ben evime koymam bunu filan dedi kadın. Aldıkları yer de uygun fiyatlı bir yer. Ben orayı kabul ettim zorlanmasınlar diye. Onlar benim seçtiğimin rengine laf edip durdular. Neyse başka bir koltuk takımının köşesini önerdi satış temsilcisi. Öyle olunca tamam o olsun madem dedik.

Yemek masasını da almayacağımı söyledim. Aklımdan şey geçti, sehpalar oluyor ya açılınca yemek masası oluyor belki sonra öyle bir şey alırım şimdilik mutfak masasıyla idare edeyim diye düşünüyordum.

Kp demesin mi "yemek masasız ev mi olur, gardrobu atın" "Evine gelmeyecek miyiz? Gelmeyiz o zaman".. Aşkolsun baba dedim.

Tam krizi hallettik çıkacağız mağazadan. Kp gerisin geri geldi. "Yatak odası alalım o zaman en iyisinden" dedi ters ters. Nispet yaparcasına. Annem şok, ben şok. Satış temsilcisi kız bile kaldı öyle. Annemin gözleri doldu, benim gururum kırıldı gözlerim doldu. Annemle çıktık mağazadan..

Babası ve annesinin ağzının ayarı yokmuş. İçlerinde kötülük olmadan pat pat konuşuyorlarmış.. Nişanlım da alışırsın demişti. Ben değiştiremedim onları demişti. Yani bana evlenince atış serbest olacak. Bir de birbirlerinde kalmayı filan çok seviyorlar sülalecek. Mesafe de koysam nereye kadar. Nişanlım şimdiden bir tane annem babam var, bir de sen olacaksın demişti.

Nişanlım benim istediklerimi almaya özen gösteriyor hakkını yemeyeyim ama, ailesi ile aramızda sürekli kriz olacağa benziyor.

Öfkeyle hareket etmek de istemiyorum, yanlış olduğum bir durum var mı? Nişanı atmayı düşünüyorum.

Nişanlın senin yaninda olduğunu eğlendiğiniz de de arkanda duracağını hissediyorsan devam et. Yok nişanlın ailesini her daim senden evvel tutar seni geri plana atacağına dair endişelerin varsa bitir. Yani is nişanının tavır ve tarzinda bitiyor

Biz de çoğu şeyi tek halletmiştik ama mobilya işinde böyle oldu.. Ailem arkamda. Evlenip mutsuz olacağına otur burada ağla diyorlar :)
Icin eğer rahat etmiyorsa endişelerin varsa hiç bekleme. Nişanlına söyle anlat ne isteyip istemediğini tamm derse amenna yok derse nişanı at. Balik baştan kokar

Icin eğer rahat etmiyorsa endişelerin varsa hiç bekleme. Nişanlına söyle anlat ne isteyip istemediğini tamm derse amenna yok derse nişanı at. Balik baştan kokar

Şimdilik 'tamam' demesinden endişe ediyorum.. gerçi fazla dürüst. kırma pahasına bile olsa doğruları söyleme gibi bir huyu var. ama ya dürüst olmazsa kaybetmemek için.. şimdilik eğlerse de evlenince babası annesi bana zulmederse diye korkuyorum

Bi konu daha açılmış. Kadıncağız keşke evlenmeseydim 6senemi verin bana diye ağlıyor. Yazık günah. İlerde öyle ağlamamak için şimdi nişanı at ve anne babanın da dediği gibi orda ağlayacağına anne babanın yanında otur ağla.

Yahu evde yaşayacak olan sen,eşyayı kullanacak olan sen onlara ne oluyor... ya sizin değil benim beğenmem önemli diyeceksiniz verilen tepkiye göre nişan atma,atmama kararı vereceksiniz yada susup evlilik sonrası iyice azıtmaları sonucu boşanıyorum konusu açacaksınız

Yahu evde yaşayacak olan sen,eşyayı kullanacak olan sen onlara ne oluyor... ya sizin değil benim beğenmem önemli diyeceksiniz verilen tepkiye göre nişan atma,atmama kararı vereceksiniz yada susup evlilik sonrası iyice azıtmaları sonucu boşanıyorum konusu açacaksınız

ailesiyle direk yüzgöz olmuyorum bu konuyla ilgili, ama oğullarına demiştim benim beğenmemin mühim olduğunu. o da zaten desteklemişti ama şu an daha sesi soluğu çıkmadı henüz. bir de annem de bugün kızdı onlara, siz mi oturacaksınız onlar oturacak diye. kadınlar alttan aldı, kp patladı

Aaa resmen benim eski konum 🙄 neyse ki nişanı hoop diye atıp mutlu olmayı seçmiştim 💃💃 şimdi çok sevdiğim bi eşim rahat huzurum ve karışmayan kayın tarafım var 💃💃💃

oh maşallah çok sevindim adınıza :) benim daha ümidim kalmadı insanlardan. ben atıp yalnızlığa geçiş yapacağım. daha da düşünmüyorum hayatıma birini almayı. kimse haketmiyo

X