Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

tülay kök psikolog paylaştığı videoların tumunu izleyin lütfen. bu dönemde faydası olacaktır.

Bazı insanlar iyidir, hostur ama pasiftir ve bu onun karakteridir. Ailesi karısmasa, aile ile arana mesafe koysan bile bu sefer baskasının sözünü dinleyip yorum yapabilir. Hayat görüşü, idealleri tam oturmamış bence eski Nisanlının. Zor bir sürec ama değersiz hissetme, sen değil baskası da olsa böle olucaktı. Ben değişeceğini de düşünmüyorum. Neden bunlarla mücadele etmek zorunda olasın ki? hakkında hayırlısı olsun =)

Bazı insanlar iyidir, hostur ama pasiftir ve bu onun karakteridir. Ailesi karısmasa, aile ile arana mesafe koysan bile bu sefer baskasının sözünü dinleyip yorum yapabilir. Hayat görüşü, idealleri tam oturmamış bence eski Nisanlının. Zor bir sürec ama değersiz hissetme, sen değil baskası da olsa böle olucaktı. Ben değişeceğini de düşünmüyorum. Neden bunlarla mücadele etmek zorunda olasın ki? hakkında hayırlısı olsun =)

Çok teşekkür ederim. Pasiflik de erkekte en sevmediğim şey. Ayrılırken blöf yapmadım ama insan yine bir mücadele beklemiyor değil. Bu da geçecek inşallah. Neler atlatmadık ki bu mu koyacak 'hacıyatmaz' saft'a :)

Çok teşekkür ederim. Pasiflik de erkekte en sevmediğim şey. Ayrılırken blöf yapmadım ama insan yine bir mücadele beklemiyor değil. Bu da geçecek inşallah. Neler atlatmadık ki bu mu koyacak 'hacıyatmaz' saft'a :)
Hayatta nelerle ugrasıyoruz gerçekten, gececek elbette sadece biraz zaman =) spora falan yazıl, yoga, plates. Bütün özlediğim seyleri sana yazdım sanırım 🙈

Nişanı attınız mı cidden? 😳😳😳

Hayatta nelerle ugrasıyoruz gerçekten, gececek elbette sadece biraz zaman =) spora falan yazıl, yoga, plates. Bütün özlediğim seyleri sana yazdım sanırım 🙈

İşin kötüsü forma gireyim diye 5 kilo vermiştim nişandan sonra. Verecek kilom da kalmadı 😁

Aklınca seni yola getirmeye çalışıyorlar pes etmeni falan.
Bir kac gün sonra sesleri çıkmaya başlar.
Aracı olan kişinin hem eski nişanlını savunup hem sessizde kalıyor olması buna işaret..

e adam su anda ayrildiginizdan bi haber blöf yapiyorsunuz saniyor. yada naz. araci yüzükleri teslim etmeyerek ne yaomaya calisiyor ki?

Iş yerinde kalmış yüzükler. Fırsat olmamış vermeye öyle dedi. Blöf mü sanıyorlardır cidden

Aklınca seni yola getirmeye çalışıyorlar pes etmeni falan.
Bir kac gün sonra sesleri çıkmaya başlar.
Aracı olan kişinin hem eski nişanlını savunup hem sessizde kalıyor olması buna işaret..

Ben pes etmemki :)) eğer amaçları buysa çok yanlış adresteler. Gururumdan kıymetli bir tek Allah var

Iş yerinde kalmış yüzükler. Fırsat olmamış vermeye öyle dedi. Blöf mü sanıyorlardır cidden
e yani, o yüzükler cidden devirsi gün gitseydi oraya gör bak isler nasilda degisiyordu.
hadi bir yerde kalmis, dememis bile saft yüzükleri yolladi unuttum diye

Ben pes etmemki :)) eğer amaçları buysa çok yanlış adresteler. Gururumdan kıymetli bir tek Allah var
Aracı olan kişi eski nişanlın ve ailesiyle mutlaka konuşmuştur ne yapmaya çalıştıkları ile ilgili.
Çok olumsuz bisey görmediği için de yüzükleri teslim etmeye yanaşmıyor.
Olabilir mi isyerinde unutmak gibi bir ihtimal? Çocuk oyuncağı değil ki bu.
Senin duygusallığını yanlış anladı ve düzelmesi yönünde hareket ediyor bence aracı olan kişi.
Daha net bir duruş sergilemelisin bitmesi anlamında gerçekten bitmesini istiyorsan.
Onlar hatasını anlayıp geri vites yapsın diyeceğim ama yapmasalar keşke.
Şimdiden bu şekilde davranan insanlar ilerisi için umut vaat etmez.
Dik duruşundan ve gururundan taviz vermemeni ayrıca takdir ettim.

Aracı olan kişi eski nişanlın ve ailesiyle mutlaka konuşmuştur ne yapmaya çalıştıkları ile ilgili.
Çok olumsuz bisey görmediği için de yüzükleri teslim etmeye yanaşmıyor.
Olabilir mi isyerinde unutmak gibi bir ihtimal? Çocuk oyuncağı değil ki bu.
Senin duygusallığını yanlış anladı ve düzelmesi yönünde hareket ediyor bence aracı olan kişi.
Daha net bir duruş sergilemelisin bitmesi anlamında gerçekten bitmesini istiyorsan.
Onlar hatasını anlayıp geri vites yapsın diyeceğim ama yapmasalar keşke.
Şimdiden bu şekilde davranan insanlar ilerisi için umut vaat etmez.
Dik duruşundan ve gururundan taviz vermemeni ayrıca takdir ettim.

Teşekkür ederim. Aracıya karşı çok dik durdum. Duygusallığımı onlara yansıtmamak için burda sizlerle dertleşiyorum :) ama yüzükleri yolladığımdan haberleri varmış

X