- 1 Ekim 2012
- 2.553
- 3.020
Can sıkıcı durumlar, ins hayirlisi olur, hersey olacağına variyo stres yapmayin boşverin
çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can sıkıcı durumlar, ins hayirlisi olur, hersey olacağına variyo stres yapmayin boşverin
Hiç aracıyla bu konuyu konuşmayın.çok teşekkür ederim
evet çok saçma. ben onun yerinde olsam evi yıkmıştım. haklı olduğumuzu bildiği halde böyle oldu. bu yüzden ona güvenip hayatımı emanet etmemem gerekiyor. duygularıma yenilmekten korkuyorum. anneme ben ağlasam da zırlasam da gerekirse hakkını helal etme bana engel ol dedim. sen istersen yine arkandayım diyor. ne değişecek ki. bu aile ağzını tutmayı mı öğrenecek? yok. ex nişanlı elini masaya vurmayı mı öğrenecek? yok. mantığımda bitmiş durumda
Çok haklı bir yorum eklemek istediğim bir kaç şey var. Nişanlı kişisi gelip özür dilerim düzelteceğim uğraşacağım gibi bir şey de dememiş. Yani hatasını anlayıp çabalayan bir kişi yok ortada. Hiç mutsuzluğunuza kapılıp yelkenleri suya indirmeyin. Ortada affedeyim diye çaba sarf edeceğiniz,Aile meclisinde bazı akrabaları sizin tarafınızı tutunca, haklı olduğunuzu kabul etmek zorunda kalmışlar. Ama kişilikleri, görgüleri değişmedi.
Ayrıca ileride her tartıştığınız konu için önce sizi kırmaları, sonra başkaları size hak verince geri vites yapmalarını mı bekleyeceksiniz? Her mesele için aile meclisi mi toplanacak?
Hem ya aile meclisinde hepsi birden sizi haksız görürse o zaman ne olacak, haksız mı ilan edileceksiniz? “Saft genelde haklı oluyor da bu sefer saçmalamış” derlerse ne olacak?
Hayat sizin hayatınız, siz bilirsiniz. Ama adamın annenize yaptığı şey ufak bir şey değil, bir kişilik göstergesi. Ve o yaşta kişilik pek değişmez.
Aile meclisinde bazı akrabaları sizin tarafınızı tutunca, haklı olduğunuzu kabul etmek zorunda kalmışlar. Ama kişilikleri, görgüleri değişmedi.
Ayrıca ileride her tartıştığınız konu için önce sizi kırmaları, sonra başkaları size hak verince geri vites yapmalarını mı bekleyeceksiniz? Her mesele için aile meclisi mi toplanacak?
Hem ya aile meclisinde hepsi birden sizi haksız görürse o zaman ne olacak, haksız mı ilan edileceksiniz? “Saft genelde haklı oluyor da bu sefer saçmalamış” derlerse ne olacak?
Hayat sizin hayatınız, siz bilirsiniz. Ama adamın annenize yaptığı şey ufak bir şey değil, bir kişilik göstergesi. Ve o yaşta kişilik pek değişmez.
Hiç aracıyla bu konuyu konuşmayın.
Bizzat ex nişanlınız ve ailesi gelip özür dilerse ona göre yol çizersiniz.
Kolay değil tabii ki sevmişsiniz değer vermişsiniz ama seven adam dün geceden gelirdi ayaklarına kapanırdı kaybetmek istemezdi bi de dolduruşa gelmeyin annenizden ya da aracıdan şimdi yüzükleri vermeyince onlar idrak edememiş sanırım ama nereden tutarsanız elinizde kalıyorkızlar geldi aracı. olanı biteni anlattım. yüzükleri henüz iletmemiş. beni uyarsaydın karışıyorlar diye ben onların canlarına okurdum dedi. dedim ben sana güvenip evlilik yapamamki. her sorunumda sana mı geleceğim dedim. benim bu adama güvenip bir evlilik yapmam lazımdı dedim. ben ara yapmaya gelmedim yanlış anlama, olmaması daha iyi dedi. ilerde daha çok sorun çıkar dedi. ve ben başta 4-5 kez reddetmiştim bu işi. onun ısrarıyla da görüştüm. dediki, "en başta ben onları da uyarmıştım üstelik. bu kız zaten üzülmüş, karışmayacaksınız, üzmeyeceksiniz demiştim" dedi. dedim ona rağmen hiç susmadılar.
çok mahcup bana da anneme de karşı. evden çıkarken sıkı sıkı sarıldı, hakkını helal et dedi. içim parçalandı. senlik bir durum yok dedim. annem de şimdi diyorki, "noldu ben birşey anlamadım. bunlar niye hemen kabul etti, neden ortada bir ısrar, bir özür yok, normalde araya birilerinin girmesi lazım" dedi. ben de hiçbir şey anlamadım. aracı niye bu kadar mahcup.. karşı taraf bana diş geçiremeyeceğini mi anladı da geri bastı. hiç mi sevmemiş bu adam beni gerçekten.. ben 9 ay bunu nasıl koluma takıp gezmişim.. ilk günler dik durdum evet güçlüyüm de hala ama iki gündür bir duygusallık hali aldı beni. sanki rüya gördüm gibi geliyor. hayal mi bu yaşadıklarım.. ben ne yaşadım sahi? hiç mi korkmadılar zaten yeterince üzülmüş bir insanın hayatına girip bunları yaparken?
Kolay değil tabii ki sevmişsiniz değer vermişsiniz ama seven adam dün geceden gelirdi ayaklarına kapanırdı kaybetmek istemezdi bi de dolduruşa gelmeyin annenizden ya da aracıdan şimdi yüzükleri vermeyince onlar idrak edememiş sanırım ama nereden tutarsanız elinizde kalıyor
Kimse kimseden bi haber. Yani Onun gibi bişe. Olanları hayretle okuyorum. Herkez ayrı oynuyo vallaondan mı anlamamışlardır, günlerdir tek kelime irtibatımız yok zaten anlamadılar mı ki.. annesi dün güya şey demiş, "oğlum niye böyle oldu, kıza bir şey mi dedin" ay şaka gibiler
Yüzükler gitmeyince anlamamışlar yine de yapıcı bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsun inşallah evlenip mutsuz olacağınıza olmasın daha iyiondan mı anlamamışlardır, günlerdir tek kelime irtibatımız yok zaten anlamadılar mı ki.. annesi dün güya şey demiş, "oğlum niye böyle oldu, kıza bir şey mi dedin" ay şaka gibiler
Yüzükleri aracıyla göndermek yerine kendi eline tutuştursaydınız keşke, o zaman ona da bir şok etkisi olurdu. Fazla rahat ve umursamaz geldi bana da tavırları
Kimse kimseden bi haber. Yani Onun gibi bişe. Olanları hayretle okuyorum. Herkez ayrı oynuyo valla