Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafan dağılır biraz diye dedim =) calısıyor musun? Tatile de cıkabilirsin.
mülayim olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki sessiz insanlardan her zaman korkarım bunu anlamıyorlar kimseye de kefil olmamak lazım evin içinde nerden bilecekMülayim, sinirsiz rahat bir adamdı. Aracının kendi kardeşi de bekar, ama kardeşime kefil olmam o çocuğa olurum, daha iyisini bulamazsın diyerek beni ikna etmişti. Sadece beni dinlemiyorki herkesi dinliyor. Ömrüm mücadele ile geçecekti dereyi geçsem de
mülayim olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki sessiz insanlardan her zaman korkarım bunu anlamıyorlar kimseye de kefil olmamak lazım evin içinde nerden bilecek
doğru.. aracı da diyorki, ben onu tanıyorsam ayda bir anca gelirdi evine diyor. ama dedim kendi zevkine göre döşemeye çalıştı. sen dedi dereyi geçene kadar idare etseydin o çocuğu parmağında oynatırdın.. ama dedim tül mevzusunda annesinin tavrından rahatsız olduğumu söyleyince 3 gün soğuk davrandı bana. hiç de oynamazdı o parmakta filan dedim. öyle deyince sustu
Konunuza simdi drnk geldim. Ben suan evliyim ve actugim bircok konu var:) bosansam mi cok cikmazdayim diyerektwn... inanilmaz takdir ediyorum sizin gibi insanlari(ayrilanlar degil yanlis anlamayin) hemen tavrini koyan insanlardan bahsediyorum. Evlenince gecer demeyip net kararinizdan dolayi tebrik ediyorumm. Allah hayirlisini versinAracı da zorla başınızı yakacak. Bence kimseye aracılık yapmasın.
Konunuza simdi drnk geldim. Ben suan evliyim ve actugim bircok konu var:) bosansam mi cok cikmazdayim diyerektwn... inanilmaz takdir ediyorum sizin gibi insanlari(ayrilanlar degil yanlis anlamayin) hemen tavrini koyan insanlardan bahsediyorum. Evlenince gecer demeyip net kararinizdan dolayi tebrik ediyorumm. Allah hayirlisini versin
Konunuza simdi drnk geldim. Ben suan evliyim ve actugim bircok konu var:) bosansam mi cok cikmazdayim diyerektwn... inanilmaz takdir ediyorum sizin gibi insanlari(ayrilanlar degil yanlis anlamayin) hemen tavrini koyan insanlardan bahsediyorum. Evlenince gecer demeyip net kararinizdan dolayi tebrik ediyorumm. Allah hayirlisini versin
Evet yanlis olduBeni alıntılamışsınız ama yanlışlık oldu herhalde. Ben de takdir ettim konu sahibini.
Benim yedi senelik eski esim ayrildigimiz andan bu güne kadar ne aradi ne sordu ne mesaj, mücadele eskidenmis galiba. Nisanlilik döneminde biz de sizin ki gibi sorunlar yasamistik. Degismiyorlar daha da kötü oluyor.Çok teşekkür ederim. Pasiflik de erkekte en sevmediğim şey. Ayrılırken blöf yapmadım ama insan yine bir mücadele beklemiyor değil. Bu da geçecek inşallah. Neler atlatmadık ki bu mu koyacak 'hacıyatmaz' saft'a :)
Benim yedi senelik eski esim ayrildigimiz andan bu güne kadar ne aradi ne sordu ne mesaj, mücadele eskidenmis galiba. Nisanlilik döneminde biz de sizin ki gibi sorunlar yasamistik. Degismiyorlar daha da kötü oluyor.
Allah kurtarmis sizi de. Nasil peki hayatinz yolunda miBenim yedi senelik eski esim ayrildigimiz andan bu güne kadar ne aradi ne sordu ne mesaj, mücadele eskidenmis galiba. Nisanlilik döneminde biz de sizin ki gibi sorunlar yasamistik. Degismiyorlar daha da kötü oluyor.
Evet bence de önemli olan o duruma getirmemek. Peki siz ne düsünüyorsunuz, elbette üzülüyorsunuz ama ne derece? sizi kaybetmemek icin mücadele ederse karariniz degisir mi?haklısınız.. bir de mücadele edecek insan, o duruma getirmemek için de mücadele ediyor sanırım..
Evet onla evli oldugum zamanlardakinden cok daha mutlu ve huzurluyum. Bir sey olmuyorsa ya da bitiyorsa mutlaka bir sebebi var.Allah kurtarmis sizi de. Nasil peki hayatinz yolunda mi
Evet bence de önemli olan o duruma getirmemek. Peki siz ne düsünüyorsunuz, elbette üzülüyorsunuz ama ne derece? sizi kaybetmemek icin mücadele ederse karariniz degisir mi?
Sen adim atma iyice simarir diyorlardir belki de. Her seyde bir hayir vardir gercekten. Kendinize vakit ayirin, güzel seyler yapin. Herkesin basina geliyor, evlilikler bitiyor. Her sey insanlar icin.öyle bir mücadelesi olsaydı, ailesine biraz set çekebilseydi yine düşünürdüm ama.. bunu şu saatten sonra yapması bir şey değiştirir mi bilmiyorum. 5 gün oldu. ne ailesinden ne ondan ses seda çıkmadı hiç. sevseydi korkardı kaybetmekten. daha da mücadele edeceğini filan sanmıyorum
Yüzü yoktur ondanHayır :)
Yüzü yoktur ondan
Sana saçma gelebilir ama İnan mücadele etmemesi yapışıp kalıp rezillik çıkarmasından daha iyi .Benzer sebeplerden ben de nişan attım ,ilk zaman sizin gibi kimse aramadı sonra baktılar ben ciddiyim yapılmayan rezillik kalmadı .İşyerime gelip yöneticimle bile konuştu (onunla yatmışım da evlenmek zorundaymışız da ona neyse )En sonunda savcılığa verdim ,hakaret davası açtım da 3 senede ancak yakamdan düşürebildimhaklısınız.. bir de mücadele edecek insan, o duruma getirmemek için de mücadele ediyor sanırım..