Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Mülayim, sinirsiz rahat bir adamdı. Aracının kendi kardeşi de bekar, ama kardeşime kefil olmam o çocuğa olurum, daha iyisini bulamazsın diyerek beni ikna etmişti. Sadece beni dinlemiyorki herkesi dinliyor. Ömrüm mücadele ile geçecekti dereyi geçsem de
mülayim olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki sessiz insanlardan her zaman korkarım bunu anlamıyorlar kimseye de kefil olmamak lazım evin içinde nerden bilecek

doğru.. aracı da diyorki, ben onu tanıyorsam ayda bir anca gelirdi evine diyor. ama dedim kendi zevkine göre döşemeye çalıştı. sen dedi dereyi geçene kadar idare etseydin o çocuğu parmağında oynatırdın.. ama dedim tül mevzusunda annesinin tavrından rahatsız olduğumu söyleyince 3 gün soğuk davrandı bana. hiç de oynamazdı o parmakta filan dedim. öyle deyince sustu

Aracı da zorla başınızı yakacak. Bence kimseye aracılık yapmasın.

Aracı da zorla başınızı yakacak. Bence kimseye aracılık yapmasın.
Konunuza simdi drnk geldim. Ben suan evliyim ve actugim bircok konu var:) bosansam mi cok cikmazdayim diyerektwn... inanilmaz takdir ediyorum sizin gibi insanlari(ayrilanlar degil yanlis anlamayin) hemen tavrini koyan insanlardan bahsediyorum. Evlenince gecer demeyip net kararinizdan dolayi tebrik ediyorumm. Allah hayirlisini versin

Konunuza simdi drnk geldim. Ben suan evliyim ve actugim bircok konu var:) bosansam mi cok cikmazdayim diyerektwn... inanilmaz takdir ediyorum sizin gibi insanlari(ayrilanlar degil yanlis anlamayin) hemen tavrini koyan insanlardan bahsediyorum. Evlenince gecer demeyip net kararinizdan dolayi tebrik ediyorumm. Allah hayirlisini versin

aminn çok teşekkür ederimm, size de Allah kolaylık versin, inşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin de. evlenince daha beter olacaklarına adım gibi emin olduğum için belki bu kadar sert çıkabildim..

Beni alıntılamışsınız ama yanlışlık oldu herhalde. Ben de takdir ettim konu sahibini.

Çok teşekkür ederim. Pasiflik de erkekte en sevmediğim şey. Ayrılırken blöf yapmadım ama insan yine bir mücadele beklemiyor değil. Bu da geçecek inşallah. Neler atlatmadık ki bu mu koyacak 'hacıyatmaz' saft'a :)
Benim yedi senelik eski esim ayrildigimiz andan bu güne kadar ne aradi ne sordu ne mesaj, mücadele eskidenmis galiba. Nisanlilik döneminde biz de sizin ki gibi sorunlar yasamistik. Degismiyorlar daha da kötü oluyor.

Benim yedi senelik eski esim ayrildigimiz andan bu güne kadar ne aradi ne sordu ne mesaj, mücadele eskidenmis galiba. Nisanlilik döneminde biz de sizin ki gibi sorunlar yasamistik. Degismiyorlar daha da kötü oluyor.

haklısınız.. bir de mücadele edecek insan, o duruma getirmemek için de mücadele ediyor sanırım..

haklısınız.. bir de mücadele edecek insan, o duruma getirmemek için de mücadele ediyor sanırım..
Evet bence de önemli olan o duruma getirmemek. Peki siz ne düsünüyorsunuz, elbette üzülüyorsunuz ama ne derece? sizi kaybetmemek icin mücadele ederse karariniz degisir mi?

Evet bence de önemli olan o duruma getirmemek. Peki siz ne düsünüyorsunuz, elbette üzülüyorsunuz ama ne derece? sizi kaybetmemek icin mücadele ederse karariniz degisir mi?

öyle bir mücadelesi olsaydı, ailesine biraz set çekebilseydi yine düşünürdüm ama.. bunu şu saatten sonra yapması bir şey değiştirir mi bilmiyorum. 5 gün oldu. ne ailesinden ne ondan ses seda çıkmadı hiç. sevseydi korkardı kaybetmekten. daha da mücadele edeceğini filan sanmıyorum

öyle bir mücadelesi olsaydı, ailesine biraz set çekebilseydi yine düşünürdüm ama.. bunu şu saatten sonra yapması bir şey değiştirir mi bilmiyorum. 5 gün oldu. ne ailesinden ne ondan ses seda çıkmadı hiç. sevseydi korkardı kaybetmekten. daha da mücadele edeceğini filan sanmıyorum
Sen adim atma iyice simarir diyorlardir belki de. Her seyde bir hayir vardir gercekten. Kendinize vakit ayirin, güzel seyler yapin. Herkesin basina geliyor, evlilikler bitiyor. Her sey insanlar icin.

saft saft canım geçmiş olsun tekrar, erkek arkamızda dursun mücadele etsin istiyoruz ama bi arkadaş çok güzel yazmış, ilişkisine sahip çıkan adam zaten baştan bu aşamaya getirmezdi sanki. Hani bakınca eşya yüzünden aileler gerilmiş ufak bir sıkıntı gibi görünüyor, adım atsalar tatlıya bağlanır denirdi ama babasının üstten üstten konuşması daha da önemlisi bir evde üç kuşak gelin kaynana halinde yaşan bir kültüre sahip olmaları insanı düşündürüyor. Yapabilir miydin? Ben yapamazdım şahsen, bir de ben aslında çok iyi insan ama işte sinirlenince ağzının ayarı bozuluyor olayına inanmıyorum. İyi insan karşısındakini kırmaz yıpratmaz. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Sana saçma gelebilir ama İnan mücadele etmemesi yapışıp kalıp rezillik çıkarmasından daha iyi .Benzer sebeplerden ben de nişan attım ,ilk zaman sizin gibi kimse aramadı sonra baktılar ben ciddiyim yapılmayan rezillik kalmadı .İşyerime gelip yöneticimle bile konuştu (onunla yatmışım da evlenmek zorundaymışız da ona neyse )En sonunda savcılığa verdim ,hakaret davası açtım da 3 senede ancak yakamdan düşürebildim

X