- 1 Ekim 2012
- 2.553
- 3.020
saft canım geçmiş olsun tekrar, erkek arkamızda dursun mücadele etsin istiyoruz ama bi arkadaş çok güzel yazmış, ilişkisine sahip çıkan adam zaten baştan bu aşamaya getirmezdi sanki. Hani bakınca eşya yüzünden aileler gerilmiş ufak bir sıkıntı gibi görünüyor, adım atsalar tatlıya bağlanır denirdi ama babasının üstten üstten konuşması daha da önemlisi bir evde üç kuşak gelin kaynana halinde yaşan bir kültüre sahip olmaları insanı düşündürüyor. Yapabilir miydin? Ben yapamazdım şahsen, bir de ben aslında çok iyi insan ama işte sinirlenince ağzının ayarı bozuluyor olayına inanmıyorum. İyi insan karşısındakini kırmaz yıpratmaz. Allah gönlüne göre versin inşallah.
aminnn cümlemizin :) yapamayacağımı çok farkındayım.. benim de ağzıma o gün çok şeyler geldi, ama tuttum. ucu nereye gider bi düşünmeleri gerekir, doğru diyorsunuz :)
Sana saçma gelebilir ama İnan mücadele etmemesi yapışıp kalıp rezillik çıkarmasından daha iyi .Benzer sebeplerden ben de nişan attım ,ilk zaman sizin gibi kimse aramadı sonra baktılar ben ciddiyim yapılmayan rezillik kalmadı .İşyerime gelip yöneticimle bile konuştu (onunla yatmışım da evlenmek zorundaymışız da ona neyse )En sonunda savcılığa verdim ,hakaret davası açtım da 3 senede ancak yakamdan düşürebildim
ay o daha fenaymış. haklısınız. geçmiş olsun çok