Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

aaa yok orda en iyisini alirlardi cünkü ogluslarinin keyfi icin olacakti

Yüzükler ulaştımı acaba. O günden sonra hala iletişime geçmedimi. Adam iyi oyuncuymuş

Ben de bunu merak ediyordum hiç peşinizden gelmedi mi ikna etmeye filan

Yuzukler ulasmistir. Cunku akrabamız "iki taraf da aynı şeyleri anlatıyor. Iki tarafı da dinlemek lazım" filan dedi. Dinlemek için gitmişler demek ki. Gitmişken vermişlerdir. Hiç aramadı çocuk beni. O günden beri konuşmadık hiç. Zaten gelmesin de daha

evlenmek icin evlenen bir adammis, tipki ilk evliliginde oldugu gibi..anasina anama babasi babama uygun diye kabul etmis resmen. zaten aileler ayrilmis demesinden belliydi.....

evlenmek icin evlenen bir adammis, tipki ilk evliliginde oldugu gibi..anasina anama babasi babama uygun diye kabul etmis resmen. zaten aileler ayrilmis demesinden belliydi.....

Sormustum da evlenmek icin mi evleniyosun diye. Insan sadece yasliyken evlenmek icin evlenir demisti. Sevdigini soyluyordu. Sevmesem istemesem evlemezdim demisti. Hic bir kiza yapmadigm seyleri senin icin yaptim demisti. Yaptigi da cicek almak, sevgi sozcukleri soylemek. Demekki gercekten oylesine evleniyormus. Anne babasina köle almak istemiş

Kızlar detayları öğrendim. Aracı olan akrabam annemi aradı. Ex nişanlının annesi babası halası gelmişti ya. Halasında toplanmışlar o akşam. Konuşmuşlar. Ex nişanlıyı da çağırmışlar. Galiba beni orada aramış. Halası kızmış babasına niye öyle yaptın, niye kadının yatak odasına laf ettin diye. Ex nişanlının da başına ağrı girmiş o gün. "Biz seçmiştik siz niye karıştırdınız? Ben sana karışma demedim mi" diye annesine kızmış. Gerçekten de önce ona sormuştum seçtiğim koltuğun rengini. O da istememişti ama mecbursa sen bilirsin demişti.

Bizim anlattığımzdan farklı hiçbir şey anlatmamışlar. Halası şey demiş ex nişanlının babası için. "Kibirli davrandı, kızın annesini ezdi" demiş. Aracı akrabam da anneme karşı çok mahcup. "Hata yaptı adam, karışmaması gerekirdi." demiş.

Ex nişanlının annesi de, "ben saft'ı sevmiştim,namazında niyazında kızdı" filan demiş. Tül olaylarını da anlatmış. Kusurlarını farkındalarmış. Bizi suçlamamışlar. Hatta babası öyle deyince "en iyisini alalım" diye bizi ezince, annem 3 defa "abi şaka mı yapyıorsun" diye sormuştu. Annesi de demişki, kadın 3 kere sordu tekrar tekrar demiş. Bizim hiçbir kötü şey söylemediğimzde herkes mütabık velhasılı.

Başka bir akşam da başka bir yerde bir araya gelinmiş. Bizim konuyu açmaya kalkmışlar, babası konuyu kapattırmış "dedikodu yapmaya mı geldiniz" diye.

Durum böyle hanımlar. Şimdi bu akşam aracı akrabamız bize gelecekmiş benimle konuşmaya. "Niye bana bu karışmalardan bahsetmedi" diye bana kızgınmış. Halbuki bir kere bir konuda ağzını arayacak gibi olmuştum, "amaaan saft bunca zaman tanımadın mı, çocuk bu, altında bir şey arama" demişti. O yüzden ona artık hiçbir şey anlatmıyordum..

eee ne olacak yani arayı düzeltmek için mi geliyor ?

Konu sizin icin tam anlamıyla bittiyse bence akrabayla falan bu konuyu konusmayin artik. Herkesin yolu açık olsun deyin kapatın.

Aracı akraban bence uzatmasın artık yok bir de kızgınmış oldu canım. Biliyor herkes senin iyi niyetini, yumuşak yüzlülüğünü bir de onu mu dinleyeceksin saft.Gelirse hiç konuşturmayın artık bu mevzuları geldi geçti deyin kapatın.

bilmiyorumki.. yüzükler de ondaymış, henüz iletmemiş
sen sanki düzelmesini istiyor gibisin çok sevdiysen birden bitemez duygular inşallah hayırlısı olur canım ama düzelirsenizde biraz zaman ver evlenmek için acele etme derim.

Aman bacım kaç kaç kaç... Yemin ederim bunlar seni kanser eder. Nişanlın iyi olsa eşi ile ailesi arasında mesafeyi koruyabilirdi.

İnan evlendikten sonra bu adam da değişir seni ailesine düşman gibi görür. Örnekleri hep var burada....

Bu tarz aileler düzelmez. Sakın cayıp o kadar hazırlık yaptık vb deme. Senin hayatın eşyadan daha önemli..

Dediğim gibi kaç kaç kaç

Ayyy niye ayrılmış o zaman?
Çok fazla sinir bozucu ve saçma değil mi?
Hem herkes kabul ediyor haklılığınızı, hem kendisi ayrılmak istiyor.

sen sanki düzelmesini istiyor gibisin çok sevdiysen birden bitemez duygular inşallah hayırlısı olur canım ama düzelirsenizde biraz zaman ver evlenmek için acele etme derim.

aslında değişmeyeceklerine adım gibi eminim ama iki gündür bir duygusallık çöktü. kendime engel olmaya çalışıyorum. yanlış olacak..

Ayyy niye ayrılmış o zaman?
Çok fazla sinir bozucu ve saçma değil mi?
Hem herkes kabul ediyor haklılığınızı, hem kendisi ayrılmak istiyor.

evet çok saçma. ben onun yerinde olsam evi yıkmıştım. haklı olduğumuzu bildiği halde böyle oldu. bu yüzden ona güvenip hayatımı emanet etmemem gerekiyor. duygularıma yenilmekten korkuyorum. anneme ben ağlasam da zırlasam da gerekirse hakkını helal etme bana engel ol dedim. sen istersen yine arkandayım diyor. ne değişecek ki. bu aile ağzını tutmayı mı öğrenecek? yok. ex nişanlı elini masaya vurmayı mı öğrenecek? yok. mantığımda bitmiş durumda

Aracı sizi tanıştırdı diye, siz ilişkinizin gidişatı ve problemleri hakkında ona hesap mı vermek zorundaymışsınız? Bana biraz saçma geldi. Senin için bittiyse bittiği yerde kalsın. Bırak insanlara laf anlatmayı. İsteyen istediğine inansın.

aslında değişmeyeceklerine adım gibi eminim ama iki gündür bir duygusallık çöktü. kendime engel olmaya çalışıyorum. yanlış olacak..
Iyi de onlar da barışma talebi var mi ki? Size "aileler ayrılmış bizde ayrılalım madem" minvalinde laf eden nişanlınin kendisi, düzeltelim biz hataliyiz vs. 'de demiyolar arayıp. Sadece aracıyla olanı biteni değerlendirirken halasi demiş siz hatalisiniz diye. Sizi gelen bi barışma talebi yok ki engel olmaya çalışıyosunuz kendinize

evet tabiki. aracı kişi bu niyetle geliyorsa diye korkuyorum. inşallah bir talepleri olmaz, işim daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…