Çocuk planda yoktu ummadık taş baş yardı diyelimNeden hazır olmadan çocuk yaptınız ki?
Keşke önce düzen oturtsaydınız.
Her neyse.
İşlerinizi gün gün sıraya koyun,detaylı temziliği de ayda bir yaparsınız.
Hahhaha aynısı bana da oldu,nasipte varmış diyelim.Çocuk planda yoktu ummadık taş baş yardı diyelim
Ahh keşke yapsa canım ya anası bişi öğretmemiş eşime ters geliyor ev işi yapmak yapsa da bişileri deviriyor kırıyor geçen gün kahve istedim getirirken halıya döktü hiç yapmasaydı daha iyiydi yani sakar birazHahhaha aynısı bana da oldu,nasipte varmış diyelim.
Biraz kendinize vakit ayırın,eşiniz işlere yardım etmiyor mu? Akşam gelince o yapsın işleri,siz bütün gün çocuktu yemekti uğraşıyorsunuz en azından üstünden bir temizlik yapsın eline yapışmaz.
Allah hepimize kolaylık versin çocuk bakmak zormuş gerçekten hiç hayal ettiğim gibi değilmişAğlak bebek zordur bilirim.
Bende birde 13 ara ile iki bebek var
Sabredin zamanla bu düzene alışacaksınız.
Yeni düzen zordur.
Alışmak ister.
Bu kez zamanla çocuğunuzla beraber yapabileceğiniz aktiviteler bulacaksınız.
Biraz daha büyüsün hele.
Bende asla börek poğaça yapmam.
Misafir çağırmam. Hayatta beceremem öyle misafir kaldırıp indireceğim felan.
Aman olmayı da versin eksik kalsın.
Bebeğim 6 aylık az daha büyüse kreşe yollasam ikisini diyorum.
Öyle basit güzel hayaller kuruyorum.
Allah kolaylık versin ne diyeyim
Bebiş biraz daha büyüsün herşey çok daha güzel olucak inanın birde siz annesiniz güçlü olmalısınız kendinizi salmayınMerhaba kızlar
2yıllık evliyim 1yaşında bebeğim var. Eşimi severek evlendim eşimde beni çok sever şükür onunla bir sıkıntım yok ama hayattan bezdim
Etrafımdaki hanımlara bakıyorum 2çocuklu o kadar geziyor günler yapıyorlar evlerine gittiğimde çeşit çeşit ikramlar evleri tertemiz nevresimlerine kadar ütülüyorlarmış ben kendi kıyafetlerimi ütülemeye üşenirken millet nevresimlerini ütülüyor her zaman bakımlılar yahu hiç mi kaşı bıyığı çıkmaz hatunların cıtı pıtılar çok süslüler giyimleri güzel... Kimseyi özenmiyorum içimden evde poğaçalar börekler yapmak gelmiyor evi temizlemek istemiyorum çamaşır yıkamaktan nefret ediyorum bütün gun uykum var
Ben çocukla ne evimi temiz tutabiliyorum nede çeşit çeşit yemek yapıyorum nede kendime bakabiliyorum her gün uyandığımda offf diye kalkıyorum uymayı sevmeyen bebeğim var çünkü asla uyutmaz bütün gece memede durur offflayarak gün başlıyor kahvaltı hazırlıyorum bulaşıkları toplamaya meccalim yok oğlum öğle uykusuna yattığı gibi bende yatıyorum bütün gün tepemde bebeğim hep ağlıyor mızmız akşam yemeği yapayım diye mutfağa giriyorum yapışıyor bacaklarıma anne diye başlıyor ağlamaya oyuncak koyuyorum önüne veya eline yiyecek veriyorum oyalansın diye yok asla bırakmıyor beni kucağıma gelmek istiyor millet ağlama sesini duyuyor soruyor neden ağlıyor diye çünkü bir görseniz kendinden geçiyor ağlarken iyi kötü yemekleri yapıyorum
Sabahları eşim evde oluyor çocuk uyanınca alıyor geçiyorlar salona ben yataktan kalkmak istemiyorum mesela bugün 3de kahvaltı yaptık depresyona mı girdim ben tükenmişlik sendromu mu yaşıyorum evde hiç bişi yapasım yok hep uykum var inanın bebeğim olmasa yemkte yapmam
Anne olmaya hazır değilmişim sanki 3çocuklu hatunlar görüyorum hem çalışıyor hem geziyor çocukta bakıyor yemekte yapıyor bakımlılarda hayret ediyorum onlara
Böyle hayat mı olur çok sıkıcı bekarken gezip tozan özgür biriydim ev oturmalarını asla gtmezdim evlenince mecbur gidiliyor çok sıkılıyorum millet şen şakrak bende tık yok sarmıyor beni evime gelende azdır kimseyi istemiyorum zaten evi b.k götryo
Kısacası insanda sevmiyorum çok darbe yedim bu yaşıma kadar arkadaş edinmek istemiyorum dostum diyebilicem kimsem yok....
Bana birşey tavsiye edin lütfen napsam ben böyle ömür geçmez 1yılda 10yaş yaşlandım sanki
Kan değerlerinize bir baktırın derim.Onun da çok etkisi oluyor özellikle demir,D vitamini ve magnezyum.Size çok afaki gelecek belki ama bunların eksikliği derin bir depresyon yaratıyor insanda.Yataktan kalkmama isteğiniz ve enerjinizin çok düşük olması hemen aklıma bunu getirdi.Merhaba kızlar
2yıllık evliyim 1yaşında bebeğim var. Eşimi severek evlendim eşimde beni çok sever şükür onunla bir sıkıntım yok ama hayattan bezdim
Etrafımdaki hanımlara bakıyorum 2çocuklu o kadar geziyor günler yapıyorlar evlerine gittiğimde çeşit çeşit ikramlar evleri tertemiz nevresimlerine kadar ütülüyorlarmış ben kendi kıyafetlerimi ütülemeye üşenirken millet nevresimlerini ütülüyor her zaman bakımlılar yahu hiç mi kaşı bıyığı çıkmaz hatunların cıtı pıtılar çok süslüler giyimleri güzel... Kimseyi özenmiyorum içimden evde poğaçalar börekler yapmak gelmiyor evi temizlemek istemiyorum çamaşır yıkamaktan nefret ediyorum bütün gun uykum var
Ben çocukla ne evimi temiz tutabiliyorum nede çeşit çeşit yemek yapıyorum nede kendime bakabiliyorum her gün uyandığımda offf diye kalkıyorum uymayı sevmeyen bebeğim var çünkü asla uyutmaz bütün gece memede durur offflayarak gün başlıyor kahvaltı hazırlıyorum bulaşıkları toplamaya meccalim yok oğlum öğle uykusuna yattığı gibi bende yatıyorum bütün gün tepemde bebeğim hep ağlıyor mızmız akşam yemeği yapayım diye mutfağa giriyorum yapışıyor bacaklarıma anne diye başlıyor ağlamaya oyuncak koyuyorum önüne veya eline yiyecek veriyorum oyalansın diye yok asla bırakmıyor beni kucağıma gelmek istiyor millet ağlama sesini duyuyor soruyor neden ağlıyor diye çünkü bir görseniz kendinden geçiyor ağlarken iyi kötü yemekleri yapıyorum
Sabahları eşim evde oluyor çocuk uyanınca alıyor geçiyorlar salona ben yataktan kalkmak istemiyorum mesela bugün 3de kahvaltı yaptık depresyona mı girdim ben tükenmişlik sendromu mu yaşıyorum evde hiç bişi yapasım yok hep uykum var inanın bebeğim olmasa yemkte yapmam
Anne olmaya hazır değilmişim sanki 3çocuklu hatunlar görüyorum hem çalışıyor hem geziyor çocukta bakıyor yemekte yapıyor bakımlılarda hayret ediyorum onlara
Böyle hayat mı olur çok sıkıcı bekarken gezip tozan özgür biriydim ev oturmalarını asla gtmezdim evlenince mecbur gidiliyor çok sıkılıyorum millet şen şakrak bende tık yok sarmıyor beni evime gelende azdır kimseyi istemiyorum zaten evi b.k götryo
Kısacası insanda sevmiyorum çok darbe yedim bu yaşıma kadar arkadaş edinmek istemiyorum dostum diyebilicem kimsem yok....
Bana birşey tavsiye edin lütfen napsam ben böyle ömür geçmez 1yılda 10yaş yaşlandım sanki
Biraz bunalmışsın. Benim de bu ay yaşina girecek cocugum var ve aynı seninki gibi asla kucagimdan inmez. Hep aglar. Dışari cikamam cunku ne bebek arabasinda ne kanguruda durmaz. Uyku takintili. Duzen takintili. O yuzden bir yere cikamam. Benim bir de eş faktörü var. Asla yardimci olmaz. Yemek gec saatte hazir oldu diye agzina gelemi sayar. Herkes 2-3 cocukla her seye yetisiyor. Sen 1 cocukla yapamiyosun der. Cocuga bakmaz. Hep rahatini arar. Benim sadece cocuk degil rahat birakmayan. Esim bi de isten cikti. Hic huzur vermiyor. Ama ben senin kadar karamsar degilim.Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?