Tükendim

öncelikle düzeninizi değiştirin. 3de kahvaltı olmaz ki bi kere tüm günün ölüyor orası ayrı 1 yaşındaki çocuğun 2 ana 1 ara öğünü kayboluyor. 9da o gece çok yorgunsanız 10da kalkın, önce kahvaltınızı yapın sonra mutfağı toplarken bir yandan yemek çorba koyun. büyük ihtimal 1 gibi çocuk öğle uykusuna yatmak isteyecek. uyutun isterseniz siz de uyuyun. kalktığınızda önceden bir kahvaltı yaptığınız saate gelmiş oluyorsunuz. saat 3 ve siz yemeğinizi yapmışsınız ne rahat. 3den sonra size fazlasıyla vakit kalır. hem bu şekilde bebeğinize de uyku düzeni oturtmuş olursunuz. gece geç saatte uyuyan bebek haliyle geç kalkar evet belki fazla mızırdıyor ama siz ona ayak uydurmayın, kendi düzeninize onu alıştırın. ve çok zor tahmin edebiliyorum, Allah yardım etsin

Baktrdım kan değerlerime Dr sonuçların çok güzel dedi bebeğin uyutmuyor normal uykulu olman dedi hatta birine bırak bebeğini belli günlerde kesintisiz uyu diye söyledi bebiş emiyor hala kime bırakayım durmuyor ki bensiz tesekkur ederim yorumun için

Bana yaşadıkların,hissettiklerin normal geldi.Daha bir yaşındaki çocukla ne kadar temiz düzenli olmayı bekliyorsun ki.Bence ev işlerine yetişemiyorsan ayda bir kere bile olsa temizlikçi al.Evin biraz yola koyulursa sen de düzene alışırsın.Zaten mutfak düzenli olursa ve de çamaşırları da düzenli yıkayıp hemen yerleştirirsen sorunun kalmaz.

Evet haklısın büyücekler bir şekilde bebeğime çok düşkünüm hazır mama kullanmam ütüsüz kıyafet giydirmem ayağımda sallamam bunlarda beni yoruyor

Eşim asla yardım etmez ev işlerinde annesi bişi öğretmemiş ki şoför kendisi gece gündüz evde gündüz uyyo ben ne süpürge açabiliyorum nede temizlik yapıyorum ses olmasn diye tesekkur ederim yorumun için

Ne güzel anlatmışsınz söylediklerinizi denicem

Maalesef temizlikçi alacak kadar maddi durumum yok oğlum uyuduğunda geceleri ütü yapıyorum mutfağı topluyorum bnm için öncelik mutfağın temiz olması gece temizleyip yatıyorum eşim sabah kendine atıştırmalık bişiler hazırlıyor dağıtıyor mutfağı erken kalkan yol alırmış bnm en büyük sorunum gç uyanmak

Acilen instagram hesabını kapat:)
Öyle evler düzenli kalmıyor.O cesit cesit pastalar börekler hep buzluktan çıkarılıp ısıtılı ısıtılıp sunum denilen seye alet ediliyor..

Ya bide çocuğun çamaşırlarını nevresimleri ütüleyeceğim diye kendinizi yıpratmayın.Elinizle güzelce dürün kaldırın hemencecik.Eğer vaktinizi verimli kullanmazsanız işler yığılır.Biraz eliniz hızlı olsun.

4çeşit yemek yapma hedefim yok canım maşallah iyi yetişiyorsun gece uyabilsem sabah ayılıcam oğlum anne meme diye ağlıyor sabahın 6sında vermiyorum saatli alşsın istiyorum saçlarımı çekiyor üstme tırmanıyor kazanan bebek oluyor

Çok süslü değilim zaten gezmeye giderken makyaj yaparım ayda 1 2 evde pijamalarla geziyorum

Nevresim ütülemem canım bebeğin eşyaları ayrı yıkar ütülerim eşim ütüsüz kıyafet giymez onun kıyafetleri de ürünlerim kendiminkiler derken evet çamaşırlar birikiyor bu yüzden sevmiyorum yıkamayı

Acilen instagram hesabını kapat:)
Öyle evler düzenli kalmıyor.O cesit cesit pastalar börekler hep buzluktan çıkarılıp ısıtılı ısıtılıp sunum denilen seye alet ediliyor..
Instagram'da görmüyorum bunları etrafımdaki hanımlar böyle mesela komşum var 2çocuklu küçük olan 2yaşında eşi asla yardım etmez ev işlerine ama ev pırıl pırıl camlarını her hafta siler herşeyimi ütüler ne zaman gtsem hamur işleri ile tabakları doldurur kaş bıyık sanki hiç çıkmıyor gibi bakımlı aşırı gezer mesela bugün gezmeye gidiyoruz diyelim akşama misafiri gelir Instagram koyarlar kekler börekler yapılmış arkadan kahveler içilmiş nasıl yetişiyor şaşıyorum

Karnını doyuruyorum uyumadan önce toplu bebiş zaten ona iyi bakarım bakmasam bu kadar yorulmazdım büyüse biran önce diyorum artık

Yardım edeni vardır belki,anne kv falan.Yoksa da komsuyu baz alma sen bosver.Mutsuz olursun.Her ev,her çocuk farklı..Belki onun çocukları daha sakin,daha uysal.
Ben de çalışırken yetişemiyorum herseye bazen.Çocuk olmadığı halde.Çoluklıu olup,calısan,gezmesinden de eksik olmayan arkadaşlarım var:)Bravo yapabilene..Ama ben yapamıyorum diye oturup dert edemem kendime:)Elimden gelen bu:)

Canım her şey senin elinde...kendini bırakma...kimseye benzemek zorunda değilsin...ama mutlu olmak zorundasın...hayatın güzel yanlarını gör...elinin ayağının tuttuğuna evde iş yapabildiğine...çocuğun ağladığında kulağının duyabildiğine...anne olabildiğine...bir çatı altında aile olabildiğine...her şeye ama her şeye şükretmeye başla...işte o zaman mutluluğu yakalarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…