Tükendim vajinismus 😑

Bende parmak yapıyorum bilmiyorum gerçekten bir şekilde yenmem lazım parmakta sıkıntı yok acımıyo bile 2 parmakta sokarım ama işte ilişki anı ciddi yani
O zaman vazgeçme çünkü ben parmak egzersizi yapamadığım halde yendim ilişki zamanında olmuyorsa bekle bir kaç dakika kendiliğinden olduğunu göreceksin yanı olmuyor diye vazgeçme

Canim kafanın guzel olması çok ise yarıyor malesef iyi bir yöntem degil ama allah affetsin diyerek eşimin denetimi altında denedik dün ve başardık

Uyku ilacı ve kas gevşetici ile denedim ama sonuç yine aynı olmadı maalesef , daha çok ümitsizliğe kapıldım

Çok acıyor mu çok haklısın ama işte o an buz kesiliyorum umarım bir gün bende başardığını burda anlatırım
İnşallah en kısa sürede alırız güzel haberlerinizi bu durum Allah'ın bize vermiş olduğu bir lütuf. Eşinle bir olmak, biz olmak.. Şuan sizin yasadiklarinizi çok iyi anlıyorum. 1 yıla yakın zaman aynı şeyleri yaşadım, acı falan yok. Nette arastirdiginiz cogu seye inanmayin, genelde hep kötü deneyimler paylaşılır çünkü. Kafanizdaki, etrafinizdaki kötü her şeyden uzak durun.

Hipnoz yöntemi ile BIR GÜNDE kurtuldum ben bir araştırın derim arkadaşım

3.5 sene vajinusmus denen illetle yaşadım bende neler denemedim ki uyuşturucu kremler uyku hapları sakinleştiriciler alkol vs. Ama malesef hiçbiri fayda etmedi herşey çok güzel ama o noktaya gelince kasılıyordum bacaklarımı kitliyordum ağlama krizleri her seferinde eşime karşı zor durumda kalmak çok kötü duygular sizi çok iyi anlıyorum. Bende malesef kendi kendime yenemedim İstanbulda Nazife Ergen hoca var şehir dışından gittik pazartesi ilk görüşme ilk seansa başladı perşembe tamamen yendim 4 günde iyileştim çok şükür tez zamanda sizde kurtulursunuz inşallah..

Ben 3 yıl bunla uğraştım o halde hamile kaldım sezeryan oldum. Ama dogumdan sonra korkum gitti cünkü ameliyat masasına yattım sa başka bişey den korkmam düşüncesi geldi. Umarım cabuk atlatırsın sen benim baya uzun sürdü

Kendi kendine mi yendin

Canim kafanın guzel olması çok ise yarıyor malesef iyi bir yöntem degil ama allah affetsin diyerek eşimin denetimi altında denedik dün ve başardık
Yok herkesin görüşü farklıdır ama öyle yeneceğime hiç yenmem daha iyi ama tabi size saygı duyuyorum bu benim kanaatim

Vajinusmusu 1 ayda yendim, neler neler çektim her gün ağladım sonunda bitti. Nasıl ilerledim size anlatayım. Eşinin öncelikle sabırlı olmasından dolayı şanslısın. Aynı şekilde ben de çünkü bu çok önemli. Üstte ve altta olmayı denedim, üstte olunca hepsinin girmesi çok zordu benim için , altta olmayı tercih ettim , kaygan ve kolay olması açısından dalin bebek yağı kullandım. Süreç benim için aşama aşama ilerledi, ilk günler kesinlikle giriş olmadı dokunması bile beni itiyordu yavaş yavaş buna alıştım , daha sonra başını sokmaya çalıştık o da 1 hafta kadar sürdü, sonra yarısı olmaya çalıştı vs ama yavaş yavaş yalnızca kendim bir anda içime alamadım, canım çok yandı , çok çok zorlandım hep kaçtım, yukarıda bahsettiğim gibi dalin bebek yağı kullandım ve alta geçtim, bacaklarım her zamanki gibi kasıldı kocamı hep ittim ittim ama o artık zorladı yavaş yavaş yağın da etkisiyle gidip geldi sonra hızlandı ben altta oldugum için onu engellemem zordu ve en sonunda oldu arkadaşlar ama çapraz pozisyonda oldu onu deneyin bir bacağım onun bacağının altındaydı, diğer bacağım onun bacağının üstündeydi ve onun da yardımıyla 1 aylık süreç bitti, bazı şeyleri açıkça yazdım lütfen yanlış anlamayın lütfen, acı çekenler her gün ağlayanlar içindi, eşim son derece kibar saygılı sabırlı biri ama en sonunda onun bu atağına ihtiyacımız vardı lütfen engel olmayın , dediğim pozisyon ve yağı kullanın. :)

Bizde deniyoruz sürekli dün biraz girdi ve çıktı gibi hissettik eşimle ama herşeyin beteri o korku işte kasma falan acıdı mı tamamen yendiğinde

Bende yaklaşık 1 yıl aynı sorunla mücadele ettim parmak egzersizi yapıyordum ama pek düzenli yapamadım en son gittiğim psikiyatristin de tavsiyesiyle su bazlı kayganlaştırıcı jel kullandık ve üstteyken oldu jeli deneyin derim ben çok faydasını gördüm inşallah yenersiniz

Kızlar bende çok kötüyüm. Tedavi olmak istediğimi eşime söyledim ama yanaşmıyor mantıklı gelmiyormuş kremler yapılan şeyi bende yaparmışım

Ben de 3 yıldır vajinismusum. Allah hepimize acil şifa versin işimizi kolaylaştırsın . Çok zor.bi durum

Yenemeyen arkadaşlar bende nerdeyse bir sene sonra yendim ama hiç bırakmayın sürekli yenmek için çabalayın gerçekten çok cok zor bir durum

Ben de su bazlı kayganlaştırıcı jelle yendim. Gerçekten faydasını gördüm çok rahat olmasa da girişteki acıyı hafifletip psikolojik rahatlatma sağladı. Rabbim herkesi tez vakitte kurtarsın, herşey gönlümüzce olsun.

jelin adını yazabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…