O zaman vazgeçme çünkü ben parmak egzersizi yapamadığım halde yendim ilişki zamanında olmuyorsa bekle bir kaç dakika kendiliğinden olduğunu göreceksin yanı olmuyor diye vazgeçmeBende parmak yapıyorum bilmiyorum gerçekten bir şekilde yenmem lazım parmakta sıkıntı yok acımıyo bile 2 parmakta sokarım ama işte ilişki anı ciddi yani
Aynı durumdayımOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
Of artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
İnşallah en kısa sürede alırız güzel haberleriniziÇok acıyor muçok haklısın ama işte o an buz kesiliyorum umarım bir gün bende başardığını burda anlatırım
Hipnoz yöntemi ile BIR GÜNDE kurtuldum ben bir araştırın derim arkadaşımOf artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok bunaldım dua edelim kardeşlerim birbirimize gerçekten bazılarına basit ve komik gelsede çok korkuyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum çok kötüyüm çok
Ben 3 yıl bunla uğraştım o halde hamile kaldım sezeryan oldum. Ama dogumdan sonra korkum gitti cünkü ameliyat masasına yattım sa başka bişey den korkmam düşüncesi geldi. Umarım cabuk atlatırsın sen benim baya uzun sürdüBu rahatsızlığı yaşamadığım için asla ama asla anlamayacaksın bende yada ben gibi olan olan kardeşlerimde asla böyle olsun istemezdi hatta hiç birimizin aklımdan dahi geçmezdi ama ummadığım şey başına gelir ya tam öyle bişey adını bile bilmediğim şeydi yaniii şimdi o kadar şey araştırdım o kadar şey okudum Doktora gittim psikolojim çöktü kitap bile yazarım o kadar şey yaşadım acıyacak diye korkuyorum ama bir gün geçicek er yada geç geçicek en azından az da olsa o umutla yaşıyorum.
Kendi kendine mi yendinİnşallah en kısa sürede alırız güzel haberlerinizibu durum Allah'ın bize vermiş olduğu bir lütuf. Eşinle bir olmak, biz olmak.. Şuan sizin yasadiklarinizi çok iyi anlıyorum. 1 yıla yakın zaman aynı şeyleri yaşadım, acı falan yok. Nette arastirdiginiz cogu seye inanmayin, genelde hep kötü deneyimler paylaşılır çünkü. Kafanizdaki, etrafinizdaki kötü her şeyden uzak durun.
Yok herkesin görüşü farklıdır ama öyle yeneceğime hiç yenmem daha iyi ama tabi size saygı duyuyorum bu benim kanaatimCanim kafanın guzel olması çok ise yarıyor malesef iyi bir yöntem degil ama allah affetsin diyerek eşimin denetimi altında denedik dün ve başardık
Tabi dünkü mesajimda nasil yendigimi anlatmistim.Kendi kendine mi yendin
Nasıl bir şey detaylı yazabilirmisinHipnoz yöntemi ile BIR GÜNDE kurtuldum ben bir araştırın derim arkadaşım
jelin adını yazabilirmisinBen de su bazlı kayganlaştırıcı jelle yendim. Gerçekten faydasını gördüm çok rahat olmasa da girişteki acıyı hafifletip psikolojik rahatlatma sağladı. Rabbim herkesi tez vakitte kurtarsın, herşey gönlümüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?