• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim vajinismus 😑

Ya canım ben oraya kendim birşey sokamam.düşünmesi bile beni mahvediyor.bende doktor arayışındayım ama bir umut egzersiz vermeden olurmu diye araştırıyorum..

Dilatörü sokan p
Hayır hiç öyle düşünmeyin lütfen.Tedavi olacak olanları da böyle diyerek korkutmamalıyız umutsuzluğa kapılabilirler.Egzersizlerle ve kremlerle vajina esniyor zaten.Ayrıca direkt penis boyundaki dilatörü uygulamıyor onlar boy boy 4 5 boyu var.En küçük olanı parmaktan bile küçük.Vajinanın esnekliği arttıkça dilatör boyu büyüyor.Onu alan penisi alır demek yanlış çünkü beynimiz dilatörü aldıkça gün be gün ilerledikçe kabullenmeye başlıyor bunu.Acısız ağrısız tedavi

Krşke sihirli değnek değiş hiç bi işlem yapmadan geçse bu illet ama geçmiyor.Ben 10 ay erteledim eni sonu yine tedaviye gittim.Az bekliyim olsun diye bir şey yok beklemek sadece evliliğe zarar veriyor.Ya evde dilatörle kendin yeneceksin ya da doktora gideceksin başka yolu yok.Ben evde değil dilatörle yenmeye çalışmak organıma bakıp ay burdan mümkün değil geçmez diyerek kendimi kitliyordum olumsuza odaklanıyordum.Doktora gitmek kesinlikle en doğru olanı

Krşke sihirli değnek değiş hiç bi işlem yapmadan geçse bu illet ama geçmiyor.Ben 10 ay erteledim eni sonu yine tedaviye gittim.Az bekliyim olsun diye bir şey yok beklemek sadece evliliğe zarar veriyor.Ya evde dilatörle kendin yeneceksin ya da doktora gideceksin başka yolu yok.Ben evde değil dilatörle yenmeye çalışmak organıma bakıp ay burdan mümkün değil geçmez diyerek kendimi kitliyordum olumsuza odaklanıyordum.Doktora gitmek kesinlikle en doğru olanı
En küçüü parmaktan küçük dediniz ya nasıl içim rahatladı sırf bu sebepten sanırım bende gideceğim..

Back