• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhafım

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
merhaba

Aşağıdaki ilk konu, bir önceki konumdu, birbiriyle bağlantılı olduğu için Onuda yazdım

Kızlar 3 ay önce bebeğim oldu. Annem sağolsun bir gece hastanede kaldı yanımda. Evde de kal dedim kalmadı kayınvalidem kaldı bi hafta yanımda. Zaten aynı binadayz kayınvalidemle sadece onlar arada başka ilçeye gidip kalıyorlar kayınpederin işinden dolayı. Annemle Evimiz yürüyerek 10 dakika zorla eve gelsin oturalım diye çağırıyorum. Ama o gezmeyi tercih ediyor. Bu arada ablmn kzına bakıyo onla zor oluyor gelmek diyor. Neyse bugün halama gittik, bir poşet bebek giysisi çıkardı kiminde hata kiminde leke var halam giydirirsen al, eniştene bi adam vermiş lekeli bunlar dedi . Neyse takımlara baktım annemin kızıma getirdiği takimlar ben şok annmde hiç bahsetmedi. Sonra teyzem gitti annem güldü sanada söylemedm ama teyzenden almıştım filan dedi. Kızıma bide altın taktı sağolsun ama ne yardımını ne kızıma başka bişeyini gördüm ha birde geçen kalın hırka aldı. Neyse ben alınıp alınmamasında değilim.. kendimi üvey gibi hissediyorum ablmn yemeğini yapıyor çocuğuna bakıyor.. ben kendimle zorla ilgilendirtiyorum.
Benim kayınvalidem arada geliyor sağolsun her şeyimizi yapıyor. Kayınvalidem olmadığında bir gün sormaz yemek yapabildin mi diye annem. Sadece yaparsın ya da eşin yapar gelince der. Ablm çalışmıyoken yemek yapamadıklarında annem yemek yapardı ablmn eşi alırdı evden. Kendimi çok değersiz hissediyorum :KK43: ki ben aileme maddi manevi hep değer veren bir insanım ne ihtiyacları olursa arkalarındayım.

Merhaba kızlar

3 aylık bebeğim var suan hep onunlayım.
Eşimle ayrı yatıyoruz ben bebeğimin odasında o yatak odasında.
Kendimi çok yalnız hissediyorum sanki sadece bebeğim var benim için.
Eşimle uzaklaştık gibi geliyor. Eskisi kadar ilgili davranmıyor sanki. İşide stresli yoğun eve geliyor hiç sohbet etmiyoruz nerdeyse birde akşamları bu ara kv kp burdalar onlarla geçiyor e bebekte olunca zaman geçiveriyor.
Annemle haftada bir görüşüyorsak görüşüyoruz yüzyüze o da çok nadir. İnsan kızını torunun özlemez mi ? Ben mi çok ince düşünüyorum Allah aşkına kafama çok takıyorum bu konuyu. Evimiz yürüyerek 7-8 dk annemlerle.. :(

Neden bebeğinin odasınsa yatıyorsun ? Al bebeğini eşinle yatak odasında uyuyun

B
merhaba

Aşağıdaki ilk konu, bir önceki konumdu, birbiriyle bağlantılı olduğu için Onuda yazdım

Kızlar 3 ay önce bebeğim oldu. Annem sağolsun bir gece hastanede kaldı yanımda. Evde de kal dedim kalmadı kayınvalidem kaldı bi hafta yanımda. Zaten aynı binadayz kayınvalidemle sadece onlar arada başka ilçeye gidip kalıyorlar kayınpederin işinden dolayı. Annemle Evimiz yürüyerek 10 dakika zorla eve gelsin oturalım diye çağırıyorum. Ama o gezmeyi tercih ediyor. Bu arada ablmn kzına bakıyo onla zor oluyor gelmek diyor. Neyse bugün halama gittik, bir poşet bebek giysisi çıkardı kiminde hata kiminde leke var halam giydirirsen al, eniştene bi adam vermiş lekeli bunlar dedi . Neyse takımlara baktım annemin kızıma getirdiği takimlar ben şok annmde hiç bahsetmedi. Sonra teyzem gitti annem güldü sanada söylemedm ama teyzenden almıştım filan dedi. Kızıma bide altın taktı sağolsun ama ne yardımını ne kızıma başka bişeyini gördüm ha birde geçen kalın hırka aldı. Neyse ben alınıp alınmamasında değilim.. kendimi üvey gibi hissediyorum ablmn yemeğini yapıyor çocuğuna bakıyor.. ben kendimle zorla ilgilendirtiyorum.
Benim kayınvalidem arada geliyor sağolsun her şeyimizi yapıyor. Kayınvalidem olmadığında bir gün sormaz yemek yapabildin mi diye annem. Sadece yaparsın ya da eşin yapar gelince der. Ablm çalışmıyoken yemek yapamadıklarında annem yemek yapardı ablmn eşi alırdı evden. Kendimi çok değersiz hissediyorum :KK43: ki ben aileme maddi manevi hep değer veren bir insanım ne ihtiyacları olursa arkalarındayım.

Merhaba kızlar

Eşimle uzaklaştık gibi geliyor. Eskisi kadar ilgili davranmıyor sanki. İşide stresli yoğun eve geliyor hiç sohbet etmiyoruz nerdeyse birde akşamları bu ara kv kp burdalar onlarla geçiyor e bebekte olunca zaman geçiveriyor.
Annemle haftada bir görüşüyorsak görüşüyoruz yüzyüze o da çok nadir. İnsan kızını torunun özlemez mi ? Ben mi çok ince düşünüyorum Allah aşkına kafama çok takıyorum bu konuyu. Evimiz yürüyerek 7-8 dk annemlerle.. :KK43:
Boşver hiç uzulme bazi insanlar oyle belki seni rahatsiz etmek istemiyodur.kendini hasta saniyodur ugrasmak istemiyodur yaşlıyım falan. Çok kafana takılıyosa sen git konu acilinca anne neden bana boyle yapiyosun falan de ama zannetmem okadar kotu bsy dicegini uzulme sende umursama hiç gerek yok sen bebisinle ilgilen artik o var

Bu cocuk olunca heriflere noluyo sizce:) bebek gece kalkiyo diye uykusuz kalmak istemiyolar.. bi yandan haklilar cunku gece mama verilmedigi surece emiyorsa cocuk annenin isi cocuk...

Bebek doğunca oda ayıranları anlayamıyorum. Eşin mi uyuyamıyor, o yüzden mi ayrı yatıyorsunuz? Eğer öyle bir durum yoksa, birlikte yatın. Yaptığınız araya soğukluk katmaktan başka bir işe yaramaz ki.

Uykusuz kalsınlar onlarda bi zahmet ben yatak odamızda yatırıyorum bebeğimizi insanlık hali bazen duymayabilirim ağladığını yada altını alırken yardıma ihtiyacım olur eşim avutur tek başımıza mı yaptık çocukları tek başımıza bakalım babası uyusun yok öyle dünya :sopa:

Annenizin tavrı gerçekten ilginç.Belki kv yanınızda diye bu kadar rahattır.Şahsen ben olsam anneme sorardım neden bu kadar ilgisizsin diye.

merhaba

Merhaba kızlar

Annemle haftada bir görüşüyorsak görüşüyoruz yüzyüze o da çok nadir. İnsan kızını torunun özlemez mi ? Ben mi çok ince düşünüyorum Allah aşkına kafama çok takıyorum bu konuyu. Evimiz yürüyerek 7-8 dk annemlerle.. :KK43:

Dogumdan sonra niye âyri yatiyorsunuz bu cocuk sizin oldugu gibi onunda cocugu oyle sevmeden sevmeye cocuk mu olurmus , gece aglayinca 1 kerede olsa onunda kalkmasi gerekiyor..

Annenize gelince evet yaptigi yanlış ama annenizin böyle davranmasinin sebebi siz herşeyin üstesinden tek basiniza gelebiliyorsunuz ama ablaniz daha pasif kaliyor olabilir mi??

Benim ablam daha evli degil ama evlenirse annem bana yaptigi kadar ona yapmaz sanirim cunku sartlari degistiren seyler var mesela ben 18 yasinda evlendim ve epilepsi hastasiyim vs vs seyler iste ablaniz daha hassastir kaldıramaz gibi nedenler

Biz de eşimle ayrı yattık yaklaşık 3 ay
Oğlum kolikti ve gündüz uyuyor gece uyanık , sürekli ağlıyordu(2,5 kilo ve erken doğmuştu)
Sabah 6 da işe gidecek diye içim elvermiyordu,sonra bebe normale dönünce bizde yatak odamıza döndük
Geçici bir süre olduğu için bence doğrusu buydu
Doğuma da ne annem ne kv kimse gelmedi(babam hastaydı,kaynımda ameliyat olmuştu) üstüne üstlük ameliyatlıydım
Diyeceğim o ki ne olursa olsun kendini yalnız hissetme bugünler geçecek
İmkanlar doğrultusunda düşün ve beklentin olmasın
Daha az üzülürsün...

Önce eş sonra annesiniz. Rollerin sırası karışınca ilişklerde sallantı doğal.

Bence eşinizle bir sıkıntı görünmüyor

Yani Bebek yeni siz evde o işte yorgun vs cs

Oturun konuşun

Uyutun bebeği gidin kucağına yatın

O size gelsin diye beklemeyin zira onlar gelince cinsellik için geldi sanılıyor siz de yorgunsunuz diye uzak da duruyorlar

Annenize gelince ona da gel özledim evde sıkıldım diyeceksiniz

Belki düzeni bozmayayım belki rahatsız etmeyeyim diyor ya da Kv vs laf sokar diye düşünüyordur

Tek çözüm kendi kendinize kurmak yerine karşılıklı konuşmak

Güle güle büyütün

Bazı ayrımları yapamıyorsun bence. Mesela anne olunca eş olmamak gibi.. önce eş,sonra anne olduğunu hatırla. Anneliğine lafımız yok ama fazla abartmanada gerek yok. Yoksa ilerde eşinle ilgili başka konularınıda okuruz. Aile ilişkindede mutlaka vardır birşey,annen ondan böyle davranıyordur. Tek taraflı anlattığında bilr haklısın diyemediğimize göre sendede problem olduğunu düşündürdün..

Back