Şizofrenik bi vakasınNick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağındakedi ile bağlantıyı kur. Csi sevicira.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şizofrenik bi vakasınNick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağındakedi ile bağlantıyı kur. Csi sevicira.
Kedi gibi sesi nasıl ve neresinden çıkardı ya :)İyi akşamlar hanımlar, fikrinizi almak istediğim bir konu var . Erkek arkadaş olma yolunda olduğum çocuk ile buluştuk ve konuşurken bir ara bana sarılıp sarılamayacağını sordu , sarılabileceğini söyledim. Tam emin olmamakla birlikte tuhaf bir ses çıkardığını duydum. Kedilerin mutlu olduğunda çıkardığı motorumsu ses gibi , hırlama gibi. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ; iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi bilemedim, size sormak istedim. Sizin aklınıza ilk olarak nasıl bir anlam gelirdi?
Vişşş o neydi gizzz tirstim bir an hahahhahahayyy:)degisikkkkkkNick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağındakedi ile bağlantıyı kur.
Csi konya.
Ay yok ayolSarılırken gaz çıkarmış olmasın?![]()
Nick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağındakedi ile bağlantıyı kur.
Csi konya.