Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Bilgisayarımdan fonda rahatlatıcı latin müzikleri açtım. Öğle yemeğime kadar kafa dağıtıyorum. Öğle yemeğimi yiyip spora gideceğim.

İyi gidiyo canım. Sürekli iç konuşma yapıp kendimi telkinliyorum. "Zayıflayacağım" diyorum sürekli. Hem moralim düzeliyor hem de daha azimli oluyorum. Tavsiye ederim.
ben onu devamlı yapıyorum cnm. gece yatarken yarına daha zayıf uyanıcam diyorum sabah kendimi zayıf hissediyorum uyandığımda :) lise sondayken 47 kiloya düşmüştüm telkinle. şimdi etkisi o zaman ki gibi olmuyo tabiki :)

Kesinlikle canım. Harika bi iş başarmışsın bu arada telkinle insan tüm dünyasını değiştirebilir resmen. Artık sürekli uygulacağım bunu..

24.5.12
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı bakla yemeği
3 yemek kaşığı yağsız yoğurt
Ara:
4 erik
2 kayısı
10 kiraz
Akşam:
5 kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
3 yemek kaşığı yağsız yoğurt
*3lt su
*1 saat yürüyüş
40 dk yüzme

25.5.12
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase zeytinyağlı patlıcan salatası
1 dilim kepek ekmeği
3 domatesli fırında köfte

Şimdi sporuma gidiyorum dönünce sınavlarıma çalışacağım. Bakalım bakalım bakalım

25.5.12
Akşam:
18:00
1 paket kayısılı diyet bisküvi
1 limonlu soda
20:30
2 kayısı
10-15 kiraz
1 tabak sulu köfte
1 dilim kepek ekmeği
*3 lt su
*1 saat yürüyüş
30dk yüzme

26.5.12
Sabah:
4 siyah zeyin
2 diyet karper peynir
4 küçük domates
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekerli çay

Günaydın herkeseee. Bugün öğle ve akşam yemeklerinde ekmek yemeyeceğim!

tuhaf kiz gnaydin canimm, ekmek yememen cok iyi, canimizin düsmani bu ekmekk.. birde bisey soracam, kac gündür 74.6 sin, hic kilo vermedinmi yoksa bizimlemi tartilacaksin pazar sabahi?

tuhaf kiz gnaydin canimm, ekmek yememen cok iyi, canimizin düsmani bu ekmekk.. birde bisey soracam, kac gündür 74.6 sin, hic kilo vermedinmi yoksa bizimlemi tartilacaksin pazar sabahi?
Canım çok haklısın ekmek konusunda valla.. Ben kaç gündür değil bilmem kaç haftadır bu kilodayım çünkü tartılmıyorum fıstık hihih
Tuhafcım süper gidiyorsun maşallah
Teşekkür ederim tatlııım inşallah daha da iyi olacak hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…